Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Dalerveen

Als je overweegt je woning in Dalerveen te verkopen, is het verstandig de trends op de huizenmarkt goed in de gaten te houden. Gedetailleerde statistieken over woningprijzen, vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties helpen je bij het bepalen van je strategie. Haak in op het juiste moment en krijg grip op de veranderende markt, vooral in deze onvoorspelbare tijden van juli 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Dalerveen

De gemiddelde verkoopprijs in Dalerveen is in de laatste 3 maanden € 570.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 445.600 euro. Deze waarden kunnen variëren, afhankelijk van het aanbod dat gedurende deze periode beschikbaar was. Het is belangrijk om te beseffen dat dit gemiddelden zijn, en dat de prijzen voor individuele woningen behoorlijk kunnen variëren. Voortdurend bijgewerkte informatie over deze statistieken vind je in de grafiek hieronder:

In de woningmarkt van Dalerveen kan het waardevol zijn om de gemiddelde verkoopprijs per m2 in ogenschouw te nemen. Door deze focus verschuif je namelijk van pure woningwaarde naar de vraag wat jouw ruimte echt waard is. De huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Dalerveen is € 3.393. Dit geeft je niet alleen een inzicht in de waarde van je ruimte, maar ook in hoe deze waarde zich ontwikkelt. Laten we naar de grafiek hieronder kijken:

Prijsontwikkeling Dalerveen laatste 12 maanden

De woningprijzen in Dalerveen zijn in de afgelopen 12 maanden flink in beweging geweest. Het blijft een continu proces, wars van exacte voorspellingen. Het is interessant om op te merken dat de gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand € 570.000 euro bedroeg. Deze bewegingen komen grotendeels overeen met landelijke trends die we in dezelfde periode hebben waargenomen. Hier is de bijbehorende grafiek die dit weergeeft:

Wat is mijn woning in Dalerveen waard?

De waarde van jouw woning in Dalerveen hangt af van uiteenlopende kenmerken. Denk aan aspecten zoals de locatie van de woning, de oppervlakte van zowel het huis als het perceel en de staat van onderhoud. Maar ook de huidige vastgoedmarkt en recente verkoopprijzen in de omgeving tellen mee.

Wil je de precieze waarde van jouw woning weten, dan is een gratis waardebepaling door een makelaar de beste stap. Of je nu serieus overweegt om te verkopen, of alleen een duidelijk beeld wilt hebben van de actuele woningwaarde, met een gratis waardebepaling krijg je de benodigde inzichten. Een gratis waardebepaling kun je aanvragen op deze pagina.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar persoonlijk bij je thuis. Hij of zij kan de woning en de omgeving goed bekijken en op basis daarvan een precieze schatting maken. Dit is gratis en geeft je een realistisch en betrouwbaar beeld van de waarde van jouw woning in Dalerveen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je de woningmarkt onderzoekt, is het belangrijk te kijken naar lokaal niveau. Daarbij is te zien dat de woningmarktcijfers aanzienlijk kunnen variëren per plaats. De huizenprijzen in gemeenten rondom Dalerveen laten bijvoorbeeld verschillen zien ten opzichte van die in Dalerveen zelf.

Dit lokaliseren is van groot belang om inzicht te krijgen in specifieke marktbewegingen. Door ook de huizenprijzen in andere gemeenten bij je analyse te betrekken, maak je een completer beeld van het huidige marktbeeld. Dit wordt straks duidelijk uit de onderstaande grafieken die dit illustreren:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Dalerveen

In Dalerveen is iedere makelaar uniek, daar zijn wij ons terdege van bewust. Elk met hun eigen expertise, werkwijze en trackrecord. Deze verschillen zijn niet zomaar, ze zijn gegrond op onze nauwkeurige analyses van de lokale markt en grondige vergelijking van makelaars. We verzamelen en analyseren talloze gegevens zoals verkoopsnelheid, bereikte verkoopprijzen en het aantal verkochte woningen om zo een nauwkeurige vergelijking te kunnen maken. Zo helpen we je bij het vinden van de meest geschikte makelaar.

Via analyse van statistieken, onderscheiden we ons door inzicht te geven in de prestaties van verkoopmakelaars in zowel Dalerveen als de omliggende gebieden. Zo helpen wij je de prestaties van verschillende makelaars te vergelijken. Het begrijpen van deze statistieken kan een significant verschil maken in de eindprijs van je huis en de tijd die het kost om deze te verkopen. Op deze manier dragen wij bij tot een geslaagde verkoop van jouw woning.

Vergelijk makelaars in Dalerveen Of lees meer over makelaars in Dalerveen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Dalerveen

Je vraagt je misschien af, hoeveel kost een makelaar in Dalerveen? Gemiddeld hanteren makelaars in Dalerveen een courtage van 1,18%. Dit betekent dat bij een gemiddelde verkoopprijs van een woning in Dalerveen van € 570.000 de kosten voor de makelaar € 6.726 zullen bedragen. Realiseer je dat tarieven kunnen variëren, dus shop tijdens je zoektocht goed rond.

Het is verstandig om niet alleen naar de kosten van een makelaar te kijken, maar ook of de makelaar ervaring heeft met jouw type woning in Dalerveen. Bepaal wat voor jou belangrijk is - wil je de beste prijs of wil je snel verkopen? Kijk naar de verkooptijden en de uiteindelijke verkoopprijzen van woningen die de makelaar in het verleden heeft verkocht. En onthoud, onderhandelen over makelaarstarieven is ook een mogelijkheid!

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Dalerveen

In Dalerveen bevinden zich 128 koopwoningen, waarvan er op dit moment slechts een minimaal deel te koop staat. Dit geeft je een potentiële voorsprong als je besluit jouw woning op de markt te brengen, gezien de huidige beschikbaarheid. Grijp deze kans, want jouw woning zou in deze context zeker de aandacht van mogelijke kopers kunnen trekken.

Aantal verkochte woningen in Dalerveen

In Dalerveen zijn er het afgelopen jaar verschillende bewegingen geweest wat betreft de aanmeldingen en transacties van woningen. In de onderstaande grafiek wordt precies getoond hoeveel woningen er aangemeld werden en hoeveel woningen er uiteindelijk zijn verkocht. Het aantal verkochte woningen wordt aangegeven met de tag 7:

Ben je van plan jouw huis in Dalerveen te verkopen?

Het verkopen van je huis in Dalerveen is een proces waarbij veel factoren komen kijken. Het begint bij het bepalen van de juiste verkoopprijs. Ook juridische zaken zoals het regelen van het verkoopcontract en eventuele erfdienstbaarheden spelen een rol. Daarnaast kun je te maken krijgen met zaken als het aanvragen van een energielabel en het schoonmaken en restylen van je huis om het aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers.

Om dit proces in goede banen te leiden, kan een helder stappenplan een grote hulp zijn. Van het kiezen van een betrouwbare makelaar tot het vinden van een passend verhuisbedrijf: alle taken staan netjes op een rij. Wil je alles goed overzichtelijk hebben? Kijk dan eens naar het stappenplan speciaal voor het verkopen van jouw woning in Dalerveen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Ervaar je moeite bij het bijhouden van het speelveld van de huizenprijzen in Dalerveen? Geen zorgen. Op HuisVerkopen.nl volgen we de prijsontwikkelingen op de voet. Of het nu om de vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties, aanmeldingen of soortgelijke gegevens gaat, alles blijft up-to-date, speciaal voor jou. Als je overweegt je huis te verkopen, dan is onze site jouw betrouwbare bron voor de meest recente informatie.

Optimaal gebruik maken van HuisVerkopen.nl

Op HuisVerkopen.nl maak je de verkoop van je woning makkelijk en eenvoudig. Wil je bijvoorbeeld de waarde van je woning bepalen of professioneel advies over de verkoop krijgen? Ons platform is daarvoor de ideale bron. Via tools als een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken helpt het je om de beste lokale makelaar in Dalerveen te vinden. Ook bespaar je op makelaarskosten door makelaarstarieven op te vragen. En het mooiste is: ons onafhankelijke platform is geheel gratis te gebruiken.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen