Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Oosterhesselen

Wil je je woning verkopen in Oosterhesselen? De huidige huizenmarkt in dit dorp kan dan interessant zijn voor jou als woningverkoper. In april 2024 hebben diverse factoren zoals vraag- en verkoopprijzen, en het aantal transacties de marktomstandigheden flink beïnvloed.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Oosterhesselen

De gemiddelde verkoopprijs in Oosterhesselen is in de laatste 3 maanden € 465.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 368.125 euro. Deze verkoop- en vraagprijzen geven een duidelijk beeld van de huidige woningmarkt in Oosterhesselen. Direct hieronder vind je een grafiek die deze prijzen in de loop van de afgelopen maanden visualiseert:

Huizenprijzen in Oosterhesselen

Afgelopen 3 maanden

€ 25.000
€ 270.000
€ 515.000

Als je overweegt om je huis in Oosterhesselen te verkopen, wil je natuurlijk een goede inschatting kunnen maken van de mogelijke verkoopprijs. Door de woningmarktcijfers per vierkante meter te analyseren, krijg je hier een helder zicht op. Vermenigvuldig simpelweg het aantal vierkante meters van je woning met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Oosterhesselen. Op die manier krijg je een globaal beeld van wat je zou kunnen verwachten bij de verkoop van jouw huis. Neem de onderstaande grafiek in ogenschouw:

Huizenprijzen in Oosterhesselen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.400
€ 2.200
€ 3.000

Prijsontwikkeling Oosterhesselen laatste 12 maanden

In de charmante binnenlandse gemeenschap van Oosterhesselen zijn de woningprijzen over de laatste 12 maanden in beweging gebleven. Zonder aan te nemen in welke richting de prijzen bewegen, geeft deze fluctuatie een objectief beeld van de activiteit in dit dorp.

De gemiddelde verkoopprijs in de afgelopen maand was € 465.000 euro. Zonder interpretatie van de huidige marktsituatie, nodigen we je uit om de volgende grafiek te bekijken, voor het waarnemen van recente marktbewegingen:

Wat is mijn woning in Oosterhesselen waard?

De overweging om je woning in Oosterhesselen te verkopen kan flink afhangen van wat je kunt verwachten in de huidige woningmarkt. De vraag wat jouw huis hier kan opbrengen is daarom een belangrijk onderdeel van deze beslissing. Gelukkig zijn er manieren om dit in te schatten voordat je de definitieve keus maakt.

Overweeg je de verkoop van je woonplek en ben je benieuwd naar de mogelijke opbrengst? Een gratis waardebepaling door een makelaar biedt inzicht. Deze dienst stelt je in staat om te kijken wat je huis op dit moment waard is op de markt, waardoor je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar bestaat uit een analyse van verschillende elementen van jouw huis en de omliggende huizenmarkt. Het kan voordelig zijn om meerdere makelaars om zo'n beoordeling te vragen. De geschatte waarde kan per makelaar namelijk verschillen. Bij het aanvragen kun je aangeven dat je door meerdere makelaars de waarde laten bepalen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het woningmarktbeeld varieert op lokaal niveau. De huizenprijzen in Oosterhesselen kunnen daarom flink verschillen van de huizenprijzen in omliggende plaatsen. Door ook de prijzen in buurgemeenten in ogenschouw te nemen, krijg je een veelzijdig beeld van de actuele huizenmarkt:

Sterker nog, het begrijpen van deze lokale verschillen in huizenprijzen is ontzettend belangrijk. Hiermee kun je namelijk je voordeel doen bij de overweging van huisaankoop of -verkoop. Daarom, zullen de volgende grafieken een inzicht geven over hoe de prijzen in Oosterhesselen zich verhouden tot andere plaatsen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Oosterhesselen

Ben je op zoek naar een makelaar in Oosterhesselen voor het verkopen van je huis? Goede keuze! Elke makelaar in Oosterhesselen heeft zijn eigen specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan verschillen in verkoopstrategie, kennis van de lokale woningmarkt of ervaring met specifieke woningtypes.

Een handige tip: de keuze voor een goede makelaar kan een groot verschil maken. Bijvoorbeeld, een goede makelaar kan een betere vraagprijs voor je huis bepalen of een breder publiek bereiken door een uitgebreid netwerk. Misschien vind je het handig om de verschillende makelaars in Oosterhesselen eens naast elkaar te zetten.

Vergelijk makelaars in Oosterhesselen Of lees meer over makelaars in Oosterhesselen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Oosterhesselen

Courtages liggen altijd onder een vergrootglas wanneer je een woning wilt verkopen, en dat geldt net zo goed in Oosterhesselen. In dit dorp liggen de gemiddelde kosten (courtage) van een makelaar op 1,15% van de verkoopprijs. De gemiddelde verkoopprijs van woningen in Oosterhesselen is € 465.000, waardoor de makelaarskosten uitkomen op gemiddeld € 5.348. Dit lijkt wellicht veel, maar houd er rekening mee dat deze kosten bedoeld zijn om de makelaar te vergoeden voor zijn expertise en diensten.

Om de verkoop van jouw woning soepel te laten verlopen, is het belangrijk om rekening te houden met de variërende tarieven van makelaars. Wij raden aan om bij meerdere makelaars in Oosterhesselen een offerte op te vragen zodat je een goed beeld krijgt van de verschillende tarieven. Via een handige tool op onze website kun je eenvoudig tarieven opvragen bij geselecteerde makelaars. Zij zullen je vervolgens informeren over hun tarieven. Op deze manier kun je een weloverwogen keuze maken en krijg je inzicht in de tarieven van verkoopmakelaars in Oosterhesselen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Oosterhesselen

In het pittoreske Oosterhesselen tref je voornamelijk koopwoningen aan, met een totaal van 663. Maar het woninglandschap is veelzijdiger dan dat. Naast deze koopwoningen, kom je hier ook (sociale) huurwoningen tegen en woningen met een andere bestemming. Zo heeft Oosterhesselen voor iedere woonwens wel wat te bieden.

Aantal verkochte woningen in Oosterhesselen

In de afgelopen 12 maanden hebben er in Oosterhesselen verscheidene woningtransacties plaatsgevonden. Het aantal succesvol verkochte woningen (transacties) is: 20. Tegelijkertijd waren er meerdere aanmeldingen van huizen die op de markt kwamen. Wil je de exacte verkoopaantallen zien van deze periode? Kijk dan naar onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Oosterhesselen te verkopen?

Het verkopen van jouw huis in Oosterhesselen kan uitdagend zijn, gezien het een klein dorp is, waardoor er mogelijk minder vraag is naar woningen. De woningmarkt in kleinere dorpen kan minder liquide zijn, wat zorgt voor langere verkooptijden en lagere eindbiedingen. Dit zie je terug in recente woningverkopen in Oosterhesselen.

Ons stappenplan voor het verkopen van jouw woning kan je helpen deze uitdaging aan te gaan. Door de juiste makelaar te kiezen en je huis op de juiste manier te presenteren, kun je een bredere kopersmarkt bereiken. Mooie foto's en een heldere beschrijving kunnen meer geïnteresseerden trekken, en daarmee de verkoopsnelheid en prijs positief beïnvloeden.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op Huis Verkopen begrijpen we dat in de wereld van vastgoed, actuele en correcte informatie cruciaal is. Met woningcijfers van Oosterhesselen bieden we daarom een zorgvuldig samengestelde bron van inzicht in de huidige marktsituatie. Door regelmatig bij te werken, zorgen we ervoor dat je altijd een nauwkeurig beeld hebt van de lokale vastgoedmarkt. Het gebruik van deze cijfers kan je helpen onderbouwde beslissingen te nemen over het ideale moment om je woning in Oosterhesselen op de markt te brengen.

Waarom Huis Verkopen een onmisbaar hulpmiddel is

Huis Verkopen is niet alleen een bron van relevante vastgoedinformatie, maar ook een veelzijdige tool voor degenen die de verkoop van hun eigendom willen beheren. Wil je bijvoorbeeld een deskundige makelaar vinden in jouw regio of de waardebepaling van je huis beoordelen? Dat kan allemaal gemakkelijk met onze site. We hebben een reeks diensten om elk aspect van de verkoop van je woning te dekken. Van het opvragen van makelaarstarieven tot het vinden van een verhuizer, streeft Huis Verkopen er naar het verkoopproces zo naadloos mogelijk te maken.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen