Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers De Krim

De huizenmarkt in De Krim kan complex zijn. Of je nu je huis wilt verkopen of op zoek bent naar een nieuwe woning, up-to-date inzichten zijn behulpzaam. Bekijk de laatste trends in woningprijzen, vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties in De Krim hieronder:

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in De Krim

De gemiddelde verkoopprijs in De Krim is in de laatste 3 maanden € 286.666 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 375.222 euro. Deze tarieven gebaseerd op actuele woningverkoopgegevens, geven je een goed beeld van de huidige prijzen in deze regio. Hierdoor krijg je een helder inzicht in de prijsfluctuaties die zich voordoen. Bekijk het verloop van deze prijzen onderstaand in de grafiek:

Huizenprijzen in De Krim

Afgelopen 3 maanden

€ -37.000
€ 194.000
€ 425.000

Wanneer je je huis in De Krim wilt verkopen, is het van belang om de oppervlakte van je woning in de gaten te houden. De woningprijzen worden namelijk vaak berekend aan de hand van de waarde per vierkante meter. Bereken dus eens wat jouw huis waard zou zijn door de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in De Krim te vermenigvuldigen met het aantal m2 van jouw woning. Dit kan je een idee geven van de ontwikkelingen op de woningmarkt en hoe een verkoop zou kunnen uitpakken. Laten we nu eens kijken naar de grafiek hieronder:

Huizenprijzen in De Krim per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.300
€ 2.600
€ 3.000

Prijsontwikkeling De Krim laatste 12 maanden

In De Krim is er sprake van een interessante evolutie in de woningprijzen in de afgelopen 12 maanden. Zonder oordeel te vellen over de richting van deze beweging, kunnen we opmerken dat er variaties zijn, wat leidt tot verschillende verkoopprijzen.

De gemiddelde verkoopprijs van vorige maand bedroeg € 286.666. Onderstaande grafiek toont de prijsontwikkeling van huizenprijzen in De Krim in de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in De Krim waard?

De waarde van jouw woning in De Krim is continu aan verandering onderhevig. Dit is te wijten aan uiteenlopende factoren, zoals veranderingen op de huizenmarkt, buurtontwikkelingen en economische schommelingen. Het is daarom van belang om deze waarde niet als vaststaand feit te zien, maar als een momentopname.

Het is wijs om helderheid te verkrijgen over de waarde van je woning. Deze informatie is namelijk belangrijk als je overweegt om je woning te verkopen of te verhuren. Via een gratis waardebepaling door een makelaar krijg je inzicht in de huidige waarde van je woning.

Een gratis waardebepaling vindt bij je thuis plaats en neemt slechts weinig tijd in beslag. De makelaar bezoekt kort je woning, bekijkt het geheel en noteert de specifieke kenmerken. De bepaling gebeurt snel, zodat je eenvoudig en snel inzicht krijgt in de waarde van je huis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je de woningmarktcijfers van De Krim bekijkt, is het belangrijk om te realiseren dat deze cijfers niet representatief zijn voor elke locatie. Ook in nabije plaatsen zullen de huizenprijzen namelijk variëren en een andere trend volgen.

Door de cijfers van verschillende gemeenten te analyseren, ontstaat een compleet en genuanceerd beeld van de huidige woningmarkt. Zo krijg je een helder inzicht in de situatie rondom De Krim, en zie je hoe deze zich verhoudt tot omliggende plaatsen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in De Krim

Op zoek naar een makelaar in De Krim om je huis te verkopen? De keuze kan overweldigend zijn, want makelaars in dit gebied verschillen qua werkwijze, prijzen en specialisatie. Sommige richten zich op luxe woningen, terwijl anderen gespecialiseerd zijn in snel verkopende pandjes.

Het vinden van de beste makelaar kan een enorm verschil maken voor het uiteindelijke resultaat van de verkoop. Denk aan de bereikte verkoopprijs, de snelheid van de verkoop en de ondersteuning tijdens het gehele traject. Neem de tijd om de lokale makelaars in De Krim te vergelijken en kies de beste match voor jouw huis.

Vergelijk makelaars in De Krim Of lees meer over makelaars in De Krim

Gemiddelde tarieven van makelaars in De Krim

Het selecteren van de juiste makelaar voor het verkopen van jouw huis in De Krim heeft vaak veel te maken met de courtagekosten. Gemiddeld genomen rekenen makelaars in De Krim een courtage van 1,20% van de uiteindelijke verkoopprijs. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 286.666 in De Krim, betekent dit dat je gemiddeld € 3.440 aan courtagekosten betaalt.

Als je een woning wilt verkopen, is het handig om te weten dat courtagekosten onderhandelbaar zijn. Maar vergeet niet dat een goede makelaar het verschil kan maken voor een succesvolle verkoop. Zij kunnen je helpen bij het vaststellen van de juiste vraagprijs, het voeren van onderhandelingen en het afhandelen van de juridische zaken. Om een makelaar te vinden die goed aansluit bij jouw behoeften, kun je makelaars in De Krim en omgeving vergelijken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in De Krim

In De Krim zijn er in totaal 668 koopwoningen. Toch komt slechts een klein gedeelte van deze woningen iedere keer in de verkoop. Als woningverkoper kan dit enige schaarste betekenen: het aantal beschikbare woningen is beperkt, waardoor de vraag hoog kan zijn. Dit kan in je voordeel werken, want door deze schaarste kan de waarde van jouw te verkopen woning stijgen en kun je mogelijk een hogere verkoopprijs vragen.

Aantal verkochte woningen in De Krim

In de afgelopen 12 maanden is er in De Krim een bepaald aantal woningen aangemeld voor verkoop, maar hoeveel van deze woningen zijn er daadwerkelijk verkocht? Dat kunnen we zien aan het aantal transacties. Precies 15 woningen zijn in genoemde periode van eigenaar veranderd. Bekijk hieronder de grafiek voor een overzicht van de aanmeldingen en transacties::

Ben je van plan jouw huis in De Krim te verkopen?

Als je jouw huis in De Krim wilt verkopen, zijn er meerdere zaken om rekening mee te houden. Het aanvragen van een juiste waardebepaling is een eerste belangrijke stap om een realistisch beeld te krijgen van wat jouw woning waard is. Daarnaast is een goed verkoopadvies onmisbaar om de meest effectieve verkoopstrategie te bepalen. Bovendien is het zoeken naar een betrouwbare makelaar cruciaal voor een succesvolle verkoop.

Om de verkoop van jouw woning vloeiend te laten verlopen, kan een handig stappenplan een grote hulp zijn. Met zo'n plan heb je een duidelijk beeld van alle taken en kun je effectief jouw tijd managen. Vooral in combinatie met duidelijke tarieven en het inzien van de kosten vermindert dit stress en vergroot het je kansen op een zo hoog mogelijke opbrengst van de verkoop.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op Huis Verkopen, hét online platform speciaal voor woningeigenaren die hun woning willen verkopen. Wij begrijpen dat het verkopen van een woning een grote stap is en dat je goed geïnformeerd wilt zijn over de huidige huizenmarkt. Daarom hebben we op deze pagina gedetailleerde cijfers en up-to-date statistieken over de huizenmarkt in De Krim voor jou samengesteld. Zo krijg je inzicht in de actuele huizenprijzen en andere relevante woningdata, waardoor je een goed geïnformeerde beslissing kan nemen over het juiste verkoopmoment.

Handige tools voor een succesvolle woningverkoop

Met Huis Verkopen heb je alle benodigde hulpmiddelen voor een succesvolle woningverkoop op één plek. Zo kun je met onze gratis tools een waardebepaling aanvragen voor een realistische vraagprijs en makelaars vergelijken om de beste lokale specialist in De Krim te vinden. Onze uitgebreide dienstenaanbod helpt je met alles rondom de verkoop, van het aanvragen van je energielabel tot aan het vinden van een betrouwbare verhuizer. Met ons handige stappenplan zorgen we ervoor dat je niets vergeet bij de voorbereiding van de verkoop. Dankzij Huis Verkopen verloopt de verkoop van je woning vlot en doelgericht, en kun je stress voorkomen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen