Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Ellecom

Als je overweegt je huis in Ellecom te verkopen is het zinvol om op de hoogte te zijn van de huidige trends op de woningmarkt. De vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal woningverkopen kunnen sterk variëren. Dit overzicht van recente vastgoedcijfers helpt je bij een succesvolle verkoop.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Ellecom

De gemiddelde verkoopprijs in Ellecom is in de laatste 3 maanden € 1.026.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 758.333 euro. Dit biedt jou een handvat om de actieve huismarkt in dit gebied beter te begrijpen. Hou deze cijfers in gedachte om grip te krijgen op de huidige stand van zaken. Bekijk nu de huidige marktcijfers:

Huizenprijzen in Ellecom

Afgelopen 3 maanden

€ 17.000
€ 547.000
€ 1.076.000

Bij het inschatten van de potentiële opbrengst van je huis, is de waarde per vierkante meter een belangrijke pijler. Ellecom kent een fluctuerende markt en een gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter die je kan leiden. Bereken deze waarde eenvoudigweg door de oppervlakte van je woning te vermenigvuldigen met de gemiddelde m2-prijs in Ellecom. Dat levert een indicatie voor de verkoop van je huis. Hieronder vind je de meest actuele marktcijfers, visueel weergegeven in de aankomende grafiek:

Huizenprijzen in Ellecom per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.700
€ 4.100
€ 4.500

Prijsontwikkeling Ellecom laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden zijn de woningprijzen in Ellecom in beweging geweest. De gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand was € 1.026.000 euro. Deze vastgoedcijfers worden geïllustreerd in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Ellecom waard?

De waarde van jouw woning in Ellecom kan heel verschillend zijn. Factoren zoals de staat van je woning, de grootte van het perceel, de locatie en de activiteit op de regionale huizenmarkt zijn hierbij bepalend. Dit zijn dus slechts een paar aspecten die van invloed zijn op de waardebepaling van je huis.

Als je een nauwkeurig beeld wilt hebben van de waarde van je huis, dan kan een gratis waardebepaling door een makelaar uitkomst bieden. Dit is een uitstekend startpunt, of je nu overweegt je huis te verkopen of dat je gewoon benieuwd bent naar wat je woning nu waard is. Bij zo'n aanvraag wordt je gematcht met een ervaren makelaar uit Ellecom.

Tijdens een gratis waardebepaling komt een makelaar bij je thuis. Deze biedt je deskundig advies en geeft je een degelijke inschatting van de waarde van je woning. Zo krijg je een realistisch en betrouwbaar beeld van de waarde van je huis, en dat geheel gratis!

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je de woningmarkt onder de loep neemt, merk je dat de woningmarktcijfers variatie kennen afhankelijk van de locatie. Kijk je naar Ellecom en de omliggende plaatsen, dan zie je dat de huizenprijzen er niet identiek zijn.

Om een duidelijk marktbeeld te vormen, is het nuttig om ook te kijken naar de huizenprijzen in andere gemeenten. De onderstaande grafieken geven inzicht in de verkoopprijzen in Ellecom en vergelijkbare plaatsen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 1.100.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Ellecom

Op Huis Verkopen houden we de prestaties van alle makelaars in Ellecom nauwkeurig bij. Met deze waardevolle statistieken onderscheiden we welke makelaars in hoog tempo woningen verkopen, welke de hoogste verkoopprijzen realiseren en hoeveel woningen ze gemiddeld weten te verkopen. Hierdoor helpen we jou als potentiële verkoper bij het maken van een goed geïnformeerde keuze.

Het kiezen van een makelaar is een belangrijke stap in het proces van woningverkoop. De juiste keuze kan je veel voordelen opleveren. Denk aan een snellere verkoop, een betere verkoopprijs en minder zorgen. Met ons platform krijg je een helder beeld van alle makelaars en vergroot je de kans op een succesvolle verkoop van jouw huis in Ellecom.

Vergelijk makelaars in Ellecom Of lees meer over makelaars in Ellecom

Gemiddelde tarieven van makelaars in Ellecom

Wist je dat de courtage, die een makelaar rekent bij de verkoop van een woning, in Ellecom gemiddeld 1,13% van de verkoopprijs is? Gemiddelde tarieven kunnen variëren, dus het is aan te raden om makelaars te vergelijken. Zo verzeker je jezelf ervan dat je een goede prijs/kwaliteit-verhouding ontvangt voor de dienstverlening.

Daarnaast is het belangrijk om te realiseren dat de makelaarscourtage niet de enige kost is bij de verkoop van een huis. Er zijn ook andere kosten om te overwegen, zoals advertentiekosten, kosten voor professionele foto's en mogelijk juridische kosten. Voor een gedetailleerd overzicht kan je eens kijken naar alle kosten bij het verkopen van een woning en deze meenemen in je beslissing.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Ellecom

In Ellecom is het totaal aantal koopwoningen 393. Slechts een klein deel daarvan komt telkens op de markt, wat voor een bepaalde schaarste zorgt. Als potentiële verkoper kan dit in jouw voordeel werken, omdat de vraag naar koopwoningen mogelijk groter is dan het aanbod.

Aantal verkochte woningen in Ellecom

In de afgelopen 12 maanden hebben diverse woningtransacties plaatsgevonden in Ellecom. Bijzonder is het aantal woningen dat op de markt is gebracht en de succesvolle verkoop ervan. Volgens de meest recente cijfers zijn er 13 huizen verkocht. Zie de gedetailleerde grafiek hieronder:

Ben je van plan jouw huis in Ellecom te verkopen?

Ben je van plan om jouw fraaie woning in Ellecom op de markt te zetten? Dan willen we je graag wijzen op het uitgebreide en handige stappenplan dat Huis Verkopen beschikbaar heeft gesteld. Dit grondige plan helpt je met alle aspecten van het verkoopproces, inclusief het regelen van zaken als het verkrijgen van een energielabel.

We raden je sterk aan om door dit proces zorgvuldig te gaan, zonder overhaaste beslissingen te nemen. Een sleutelonderdeel van dit proces is het selecteren van een goede makelaar. Dit is iemand die jouw belangen beschermt, je huis effectief op de markt brengt en je bijstaat in de onderhandelingen. Dus neem je tijd en zorg dat elke stap voldoende aandacht krijgt voor een succesvolle verkoop.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De cijfers aangaande de huizenmarkt in Ellecom veranderen voortdurend. Ze worden geregeld up-to-date gebracht en hier gepresenteerd. Deze recurring updates geven een accurate weergave van de realiteit op de vastgoedmarkt. Het biedt waardevolle context voor actuele en toekomstige vastgoedtransacties, voor de huizeneigenaren die plannen om te verkopen of voor iedereen die gewoon interesse heeft in de beweging van de huizenmarkt in Ellecom.

Meer verkooptools op de website

Buiten de beweging van de huizenmarkt in Ellecom biedt HuisVerkopen.nl nog heel veel andere tools die je kunnen helpen bij de verkoop van jouw huis. Je krijgt inzicht in de kosten die je kunt verwachten bij het verkopen van jouw huis en je kunt makelaars vergelijken of zelfs rechtstreeks tarieven opvragen. Het is ook mogelijk om via een lokale makelaar een gratis waardebepaling van jouw huis aan te vragen. Je ontdekt dan precies wat je huis waard is, zodat je kunt inschatten of het nu het beste moment is voor je om te verkopen. Ook kun je op het platform controleren of jouw huis een geldig energielabel heeft. Als dat niet het geval is, kun je onmiddellijk een aanvraag doen voor een energielabel bij een energieadviseur. Bovendien vind je op de website een heleboel tips omtrent de verkoop voor je woning, om zo je verkoop op de meest slimme en effectieve manier te realiseren. Met tips over het kiezen van de beste makelaar, hoe je de hoogste verkoopprijs behaalt en vele andere slimme tips kun je de juiste verkoopstrategie bepalen. Er is ook een interactief stappenplan dat je precies laat zien welke stappen je moet regelen voor de verkoop van jouw woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen