Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Geesteren

In Geesteren verandert de huizenmarkt continu. Je merkt dat de vraag- en verkoopprijzen schommelen en het aantal transacties fluctueert. Hier vind je relevante statistieken en cijfers die je nodig hebt bij het verkopen van je woning in Geesteren:

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Geesteren

De gemiddelde verkoopprijs in Geesteren is in de laatste 3 maanden € 175.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 385.000 euro. Hoewel specifieke cijfers kunnen variëren, is de woningmarkt in Geesteren grotendeels representatief voor de algemene trends in Nederland. Wil je een duidelijker beeld krijgen van deze cijfers en hoe ze veranderd zijn in de afgelopen periode? Bekijk dan de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Geesteren

Afgelopen 3 maanden

€ -432.000
€ 2.000
€ 435.000

Wanneer je overweegt je huis te verkopen in Geesteren, is het zinvol om de waarde per vierkante meter te bekijken. Hierdoor krijg je namelijk een indicatie van de mogelijke opbrengst. Wil je een globaal idee? Vermenigvuldig dan het aantal m2 van je woning met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Geesteren. Op HuisVerkopen.nl vind je altijd de meest actuele gegevens over de huizenprijzen per m2. Hieronder vind je een overzichtelijke grafiek met de gemiddelde verkoop- en vraagprijzen per m2 in Geesteren van de afgelopen 3 maanden:

Huizenprijzen in Geesteren per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 700
€ 1.900
€ 3.100

Prijsontwikkeling Geesteren laatste 12 maanden

In Geesteren vertellen huizenprijzen een verhaal. Ze onthullen in zekere zin de onderliggende beweging in de markt zonder daarbij een specifieke richting te impliceren.

De gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand was € 175.000 euro. Duik nu zelf in de onderstaande grafiek en ontdek de trends:

Wat is mijn woning in Geesteren waard?

De woningwaarde van jouw huis in Geesteren is afhankelijk van verscheidene factoren. Denk bijvoorbeeld aan de staat van het huis, de ligging binnen de gemeente en recente verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in de buurt. Daarnaast kan ook de huidige woningmarkt een rol spelen in de berekening van de huiswaarde.

Als je exact wilt weten wat jouw woning waard is, dan is een gratis waardebepaling door een makelaar een uitstekende keuze. Het biedt een accurate startbasis als je overweegt je huis te verkopen, maar ook als je nog twijfelt en eerst wilt weten wat de werkelijke waarde van je woning is. Een gratis waardebepaling kan je aanvragen op deze pagina.

Wat houdt een gratis waardebepaling precies in? Een makelaar komt kosteloos bij je thuis om een grondige evaluatie te maken van jouw woning. Deze dienst is vooral handig, omdat het je een duidelijk en objectief overzicht biedt van de huidige waarde van je huis, rekening houdend met alle relevante factoren.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De trends in de woningmarkt zijn niet overal hetzelfde. Afhankelijk van de regio kunnen de ontwikkelingen in verkoopprijzen van woningen sterk variëren. In de buurt van Geesteren kunnen bijvoorbeeld afwijkende trends zichtbaar zijn vergeleken met Geesteren zelf:

Het is dan ook zeker nuttig om de cijfers van meerdere plaatsen in kaart te brengen om een volledig marktbeeld te vormen. Door deze plaatsen naast elkaar te leggen, krijgen we een inzicht in de regionale verschuivingen in de huizenprijzen. Kijk maar eens naar de onderstaande grafieken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Geesteren

Hoe vind je een geschikte makelaar voor het verkopen van je huis in Geesteren? Het is een vraag die je wellicht bezighoudt. Makelaars in Geesteren kunnen flinke verschillen vertonen. Denk bijvoorbeeld aan variërende tarieven, verschillende verkoopstrategieën of een diverse mate van lokale marktkennis. Iedere woning en situatie is anders, dus het is belangrijk te kiezen voor een makelaar die goed bij je aansluit.

De keuze voor een goede makelaar kan een groot verschil maken. Een kundige verkoopmakelaar kan de vraagprijs optimaal bepalen, een efficiënte marketingstrategie opzetten en je helpen met de onderhandelingen. Om de beste makelaar te vinden, kan het lonen om verschillende makelaars in Geesteren te vergelijken - dit kan je veel voordeel opleveren bij het verkopen van je huis.

Vergelijk makelaars in Geesteren Of lees meer over makelaars in Geesteren

Gemiddelde tarieven van makelaars in Geesteren

Wist je dat de courtages van makelaars per locatie kunnen verschillen? In Geesteren kan het tarief variëren, maar het gemiddelde courtagepercentageligt hier op 1,14%. Waar je altijd op moet letten bij het vergelijken van makelaars, is wat er precies binnen hun dienstverlening valt. Krijg je eersteklas presentatiemateriaal, uitgebreide promotie en persoonlijke begeleiding of betaal je alleen voor de basis?

Als je van plan bent om je huis te verkopen, kan het handig zijn om rekening te houden met de bijkomende kosten. Makelaarstarieven zijn slechts één onderdeel hiervan. Op onze site vind je een uitgebreid overzicht van alle kosten die bij de verkoop van je huis komen kijken. Onthoud altijd: de goedkoopste makelaar is niet altijd de beste keuze. Een iets duurdere makelaar kan je ook veel meer bieden en uiteindelijk meer opleveren, dankzij hun expertise en service.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Geesteren

In het pittoreske Geesteren vind je een selectie aan koopwoningen. Deze woningen dienen vaak als persoonlijk thuis voor hun eigenaren, maar kunnen ook worden aangeboden voor verhuur, wat een extra stroom van inkomsten kan genereren. Desondanks is er slechts een klein percentage van het volledige aantal koopwoningen, momenteel staand op 449, daadwerkelijk beschikbaar om gekocht of gehuurd te worden.

Aantal verkochte woningen in Geesteren

In de afgelopen 12 maanden zijn er in Geesteren aanzienlijk wat woningen in de verkoop geplaatst. Deze aanmeldingen hebben geleid tot een specifiek aantal transacties. Het exacte aantal verkochte woningen, de transacties, bedraagt 9. Bekijk voor een gedetailleerd overzicht de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Geesteren te verkopen?

Wanneer je nadenkt over het verkopen van je huis in Geesteren, zijn er verschillende zaken waarmee je rekening moet houden. Dit varieert van basiselementen zoals het vaststellen van een realistische vraagprijs en zorgen voor een energielabel, tot het vinden van een betrouwbare makelaar en mogelijk ook het inhuren van een verhuisbedrijf. Ook is het van belang een duidelijk beeld te hebben van de huidige woningmarkt in Geesteren en hoe je woning zich hiertoe verhoudt.

De veelheid aan zaken die geregeld moeten worden kan behoorlijk overweldigend zijn. Daarom kan een gestructureerd stappenplan onmisbaar zijn om je door dit proces heen te helpen. In dit stappenplan vind je een gedetailleerd overzicht van alle taken die op je pad kunnen komen bij de verkoop van jouw woning in Geesteren. Op deze manier houd je het overzicht en kun je ervoor zorgen dat je niets over het hoofd ziet tijdens het verkoopproces.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

We begrijpen het volledig, het verkopen van een woning kan best ingewikkeld zijn. Maar wees gerust, je bent op het juiste online platform beland waarmee die zorgen verleden tijd zijn. Hier bij Huis Verkopen streven we ernaar om je alle nodige informatie te verstrekken om zo die o zo belangrijke beslissing te nemen. Op deze exacte pagina vind je accurate gegevens over de woningmarkt in Geesteren en we verzorgen de data hier met grote zorg. We houden alles actueel, dus je kunt altijd op ons rekenen voor de meest recente informatie wanneer je ook maar overweegt om je huis te verkopen.

Assistentie bij het verkoopproces

Behalve up-to-date informatie, maken we ook het proces van het verkopen van jouw huis kinderlijk eenvoudig. We beginnen met een gratis woningwaardering, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je huis nu eigenlijk waard is. Vervolgens ondersteunen we je in de zoektocht naar de beste makelaar met behulp van onze makelaarsvergelijker. Tenslotte besparen we je ook veel tijd en kosten door je in staat te stellen makelaarstarieven op te vragen. Zo kan je ervan op aan dat je alles regelt op de slimste manier en alles overziet in het verkoopproces van jouw woning. Welkom bij Huis Verkopen, waar we de verkoop van je huis eenvoudiger maken dan ooit tevoren!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen