Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Graft

In februari 2024 reflecteert de huizenmarkt in Graft een reeks interessante trends en ontwikkelingen. Inzicht in woningprijzen, vraagprijzen en het aantal transacties draagt bij aan verstandige besluitvorming als je overweegt je huis te verkopen. Ontdek uitgebreide statistieken en vastgoeddata voor Graft, en zet een stap naar succesvolle verkoop.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Graft

In Graft is de gemiddelde verkoopprijs over de afgelopen drie maanden € 559.421 euro, terwijl de gemiddelde vraagprijs op € 495.000 euro ligt. Deze verschuivingen in prijzen geven een duidelijk beeld van de huidige woningmarktcijfers. Om deze gegevens nog levendiger weer te geven, hierbij de onderstaande grafiek die deze cijfers visualiseert:

Huizenprijzen in Graft

Afgelopen 3 maanden

€ 228.000
€ 419.000
€ 609.000

In Graft is de woningprijs per vierkante meter een wezenlijke factor om in ogenschouw te nemen voor de verwachte opbrengst van je huisverkoop. Door het aantal vierkante meter van je woning te vermenigvuldigen met deze prijs, krijg je een globaal idee van de potentiële verkoopprijs. Hier op HuisVerkopen.nl houden we je op de hoogte van de actuele gemiddelde verkoop- en vraagprijzen per m2. Dit brengen we in kaart in de volgende, actuele grafiek:

Huizenprijzen in Graft per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.500
€ 4.400
€ 5.400

Prijsontwikkeling Graft laatste 12 maanden

De afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Graft bewegingen laten zien. Dit weerspiegelt de ingewikkelde aard van de woningmarkt en blijft in lijn met de gemiddelde landelijke trends. De gemiddelde verkoopprijs van woningen in Graft bedroeg vorige maand € 559.421. Hieronder zie je de gedetailleerde prijsontwikkeling in kaart gebracht:

Wat is mijn woning in Graft waard?

De waarde van jouw woning in Graft is afhankelijk van meerdere factoren. Zo speelt onder andere de locatie, grootte en de staat van de woning een rol. Maar ook de huidige marktcondities en prijzen van vergelijkbare huizen in de omgeving zijn van invloed op de waarde.

Als je graag wilt weten wat de precieze waarde van jouw huis is, dan is een gratis waardebepaling door een professionele makelaar een slimme zet. Het is een uitstekend startpunt of je nu serieus overweegt om te verkopen of juist een duidelijk beeld wilt krijgen van de werkelijke waarde van je woning. Je kunt op de volgende pagina een waardebepaling aanvragen: waardebepaling.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar bij je thuis. Deze kosteloze service geeft je duidelijk inzicht in de huidige marktwaarde van jouw huis. Een waardebepaling is overigens iets anders dan een taxatie. Het biedt echter wel waardevolle informatie wanneer je overweegt om je huis in de verkoop te zetten of juist niet.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Je zou verrast kunnen zijn hoe woningmarktcijfers variëren per locatie. Inzicht in deze variaties is van grote waarde, niet alleen binnen Graft, maar ook in de omliggende gebieden. Het bekijken van de huizenprijzen in deze naburige gemeenten kan je een uitgebreider overzicht van de huidige marktbewegingen bieden.

In relatie tot Graft kunnen de prijzen in deze gebieden variëren, dit geldt voor zowel de totale verkoopprijzen als die per vierkante meter. Dit verschil geeft een interessante context voor de woningmarkt in en rond Graft, en geeft je een beter beeld van het huidige marktbeeld.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 1.000.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Graft

Als je van plan bent jouw huis te verkopen in Graft, zul je merken dat de prestaties van makelaars flink kunnen variëren. Ze verschillen onderling in werkwijze, effectiviteit, klantvriendelijkheid en natuurlijk tarieven. Kennis van deze verschillen kan je helpen een bewuste keuze te maken over wie de verkoop van je woning gaat beheren.

Een geschikte makelaar kan een wereld van verschil maken in de snelheid en soepelheid van de verkoop van je huis. Een ervaren professional kan inspelen op de dynamieken van de plaatselijke vastgoedmarkt en daardoor een aantrekkelijke prijs voor jouw huis realiseren. Om jouw ideale makelaar te vinden kan je makelaars afwegen en selecteren.

Vergelijk makelaars in Graft Of lees meer over makelaars in Graft

Gemiddelde tarieven van makelaars in Graft

Wanneer je besluit jouw woning op de markt te brengen, is het belangrijk om te weten dat het gemiddelde courtage van makelaars in Graft 1,18% van de verkoopprijs van jouw woning bedraagt. Dit percentage kan variëren per makelaar en het is daarom belangrijk dat je verschillende makelaars vergelijkt om de beste prijs/kwaliteit-verhouding te vinden.

Er zijn echter meer kosten waar je rekening mee moet houden bij de verkoop van een woning. Hier verwijzen we je graag naar een gedetailleerde overzicht van de kosten bij het verkopen van een woning. Het is belangrijk om al deze potentiële kosten op een rijtje te zetten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vooral de prijs/kwaliteit-verhouding van de makelaar is hierbij van belang.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Graft

In Graft vind je een mix van sociale huurwoningen en koopwoningen. Toch zwaait de balans hier duidelijk naar de kant van de koopwoningen. Het is namelijk zo dat het merendeel van de huizen in Graft te koop staat. Het precieze aantal koopwoningen is . Desondanks wordt een deel van de woningvoorraad wel degelijk aangeboden als sociale huurwoning, wat het een mooie mix maakt voor verschillende woningzoekenden.

Ben je van plan jouw huis in Graft te verkopen?

Zit je te overwegen om je huis in Graft in de verkoop te zetten? Dit kan een flinke onderneming zijn, maar geen zorgen, wij bij Huis Verkopen hebben een handig stappenplan voor je opgesteld. Het volgen van dit plan biedt je een structuur om elke stap in het verkoopproces nauwkeurig te regelen.

Het succes van de verkoop van je woning hangt in grote mate af van de makelaar die je inschakelt. Een goede makelaar kan namelijk het verschil maken, dus neem hier zeker de tijd voor. Naast het kiezen van de juiste makelaar is het van groot belang om elke stap zorgvuldig te regelen. De impact van het overslaan of halfslachtig uitvoeren van stappen kan namelijk tegenvallende resultaten opleveren.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op Huis Verkopen bieden we je relevant en actueel woningmarktinzicht voor de omgeving Graft. De statistieken en cijfers die je hier vindt worden zorgvuldig samengesteld en continu bijgehouden. Hierdoor beschik je altijd over de meest recente informatie over de huizenprijzen in Graft. Dit maakt het eenvoudiger om het juiste moment te kiezen voor het in de verkoop zetten van jouw huis.

Makkelijk je huis verkopen met Huis Verkopen

Huis Verkopen is meer dan alleen een bron van informatie. We ondersteunen je tijdens alle stappen van het verkoopproces. Zo bieden we tools zoals gratis waardebepaling en mogelijkheden om makelaars te vergelijken. Wil je makelaarstarieven opvragen en besparen op makelaarskosten? Ook daar helpen we je bij. Zo zorgen we dat je goed voorbereid bent en niks over het hoofd ziet bij de verkoop van je huis. Onze diensten zijn geheel gratis en onafhankelijk, wij zijn er om je te helpen de beste deal te krijgen!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen