Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Oost-Graftdijk

Als je overweegt jouw huis in Oost-Graftdijk te verkopen, is het verstandig om een grondig beeld te hebben van de lokale huizenmarkt. Woningprijzen, vraagprijzen, en het aantal transacties kunnen hierbij helpen. Voor de meest recente verkoopdata raadpleeg je de statistieken op deze pagina.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Oost-Graftdijk

De gemiddelde verkoopprijs in Oost-Graftdijk is in de laatste 3 maanden € 195.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 458.800 euro. Wat betekent dit voor de huizenmarkt in deze regio? Deze cijfers geven een goed beeld van de huidige prijssituatie, wat nuttige informatie kan zijn voor zowel kopers als verkopers. Bekijk onderstaande grafiek voor een uitgebreider overzicht van de markt:

Huizenprijzen in Oost-Graftdijk

Afgelopen 3 maanden

€ -537.000
€ -14.000
€ 509.000

Als je een huis gaat verkopen in Oost-Graftdijk, dan is het nuttig om te kijken naar de waarde per vierkante meter. Deze waarde kan je gebruiken als graadmeter voor waardebepaling en zo je prijsstrategie bepalen. Op dit moment ligt de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Oost-Graftdijk op € 2.786. Voor een gedetailleerder beeld van de ontwikkeling van zowel verkoopprijzen als vraagprijzen per vierkante meter in de laatste drie maanden, zie je hieronder de grafiek:

Huizenprijzen in Oost-Graftdijk per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.300
€ 2.400
€ 3.400

Prijsontwikkeling Oost-Graftdijk laatste 12 maanden

De woningmarkt is continu in beweging en de prijsontwikkeling van huizen laat deze beweging zien. Oost-Graftdijk is hierop geen uitzondering: de fluctuatie van huizenprijzen illustreert duidelijk de trends in deze regio.

Om je een beeld te geven van de gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand in Oost-Graftdijk, hebben we hieronder een grafiek opgenomen. Deze laat de prijsontwikkeling over de afgelopen 12 maanden zien: € 195.000:

Wat is mijn woning in Oost-Graftdijk waard?

De waarde van jouw woning in Oost-Graftdijk is continu onderhevig aan veranderingen. Factoren zoals markttrends, economische situaties en ontwikkelingen in de buurt hebben allemaal invloed op deze continue schommeling. Het is daarom lastig om vast te houden aan een stabiele waarde voor je huis.

Het is raadzaam om een goed inzicht te krijgen in de actuele waarde van je woning. Hierdoor kan je bijvoorbeeld een realistische verkoopprijs bepalen of op de hoogte zijn bij herfinanciering. Een accurate en gratis waardebepaling door een professional is een geweldige manier om duidelijkheid te krijgen. Vraag een gratis waardebepaling aan om dit proces te starten.

Een gratis waardebepaling vindt plaats aan huis, waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan reizen of transport. Dit maakt het geheel zeer handig en efficiënt. Het is daarnaast belangrijk om te onthouden dat een waardebepaling niet gelijkstaat aan een taxatie. Het dient vooral als een indicatie van de actuele waarde van je huis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt is een beweeglijk fenomeen met unieke trends op diverse locaties. Zo onderscheiden de huizenprijzen in omliggende regio's van Oost-Graftdijk zich duidelijk van die in Oost-Graftdijk zelf.

Een compleet marktbeeld vormt zich door ook de woningwaardes in overige steden en dorpen hierbij te betrekken. Immers, inzicht in de uiteenlopende prijslandschappen draagt bij aan een genuanceerd begrip van de huidige woningmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 1.000.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Oost-Graftdijk

In Oost-Graftdijk is er een diversiteit aan makelaars, elk met hun eigen specifieke statistieken. Ze variëren van elkaar op verschillende vlakken; van de verkoopsnelheid van huizen, de gemiddelde verkoopprijs, tot de serviceniveau en de makelaarsprovisie die ze hanteren.

Het kiezen van een passende makelaar kan een groot verschil maken voor de verkoop van je huis. Daarom is het handig om verschillende makelaars naast elkaar te leggen. Op onze website kan je makelaars vergelijken die passen bij jouw specifieke situatie. Zo heb je alle informatie om de beste beslissing te maken.

Vergelijk makelaars in Oost-Graftdijk Of lees meer over makelaars in Oost-Graftdijk

Gemiddelde tarieven van makelaars in Oost-Graftdijk

De Tarieven van makelaars in Oost-Graftdijk kunnen behoorlijk variëren, dus het is belangrijk dat je je hierin verdiept. Het gemiddelde tarief, ook wel courtage genoemd, ligt in Oost-Graftdijk rond de 1,19% van de uiteindelijke verkoopprijs. Met een gemiddelde verkoopprijs van € 195.000, betekent dit dat je gemiddeld € 2.321 kwijt bent aan courtage.

Voordat je een makelaar inschakelt om jouw huis te verkopen, raden we je aan om de tarieven van verschillende makelaars te vergelijken. Een snelle en eenvoudige manier om dit te doen is door tarieven op te vragen bij verschillende makelaars in jouw omgeving. Met de tarieveninformatie van verschillende makelaars in Oost-Graftdijk kun je een goede vergelijking maken. Probeer het zelf op de pagina: tarieven opvragen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Oost-Graftdijk

Wanneer je door Oost-Graftdijk wandelt, kom je voornamelijk koopwoningen tegen. Deze worden gekocht met de intentie om er zelf te wonen, maar ze worden soms ook aangeschaft om te verhuren. Het totale aantal koopwoningen is , maar slechts een beperkt deel hiervan is daadwerkelijk beschikbaar voor huur of aankoop. Ondanks het grote aantal koopwoningen, is de beschikbaarheid om er een te kopen of huren dus vrij beperkt.

Aantal verkochte woningen in Oost-Graftdijk

In de afgelopen twaalf maanden in Oost-Graftdijk is de woningverkoop actief geweest. Er hebben diverse aanmeldingen plaatsgevonden, waarbij woningen in de verkoop zijn gezet. Daarnaast zijn er woningen verkocht, oftewel transacties voltooid. Het exacte aantal voltooide transacties in deze periode is: 7. In de onderstaande grafiek zie je het maandelijkse en jaarlijkse overzicht van de aanmeldingen en transacties:

Ben je van plan jouw huis in Oost-Graftdijk te verkopen?

Het verkopen van je woning in Oost-Graftdijk is een beslissing met veel aandachtspunten. Het is bijvoorbeeld belangrijk om een realistische waardebepaling te doen. Vooral wanneer je huis al een tijdje te koop staat, is het slim om een waardebepaling door een makelaar aan te vragen. Daarnaast is het noodzakelijk om een goed energielabel aan te vragen. Het kan echt een verschil maken of jouw huis een A-label heeft of een G-label, dus het is zeker de moeite waard om een energielabel aan te vragen.

Het proces van huisverkoop kan vaak overweldigend zijn, dus een duidelijk stappenplan kan hier een enorm verschil maken. In deze volgorde werk je gestructureerd naar de definitieve verkoop toe. Via HuisVerkopen.nl kun je een handig stappenplan voor de verkoop van je huis downloaden. Door dit stappenplan nauwgezet te volgen, behoud je het overzicht en kan je je woning op een gedegen en succesvolle manier verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op Huis Verkopen is het onze missie om je als toekomstig woningverkoper zo goed mogelijk te informeren. Dit houdt in dat we je voorzien van betrouwbare en actuele woningcijfers voor Oost-Graftdijk. We begrijpen dat het kiezen van het juiste verkoopmoment cruciaal is, en dus blijven we deze waardevolle informatie over de huizenmarkt up-to-date houden. Met deze woningcijfers bij de hand, kan je met vertrouwen strategische verkoopbeslissingen nemen.

Hoe Huis Verkopen het verkoopproces vereenvoudigt

De verkoop van een woning hoeft geen ontmoedigende taak te zijn. Dankzij Huis Verkopen kan je de verkoop nu soepel en eenvoudig regelen. We hebben diverse handige tools ontwikkeld, zoals een mogelijkheid om een gratis waardebepaling aan te vragen en makelaars in Oost-Graftdijk te vergelijken. Daarnaast kun je bij ons ook makelaarstarieven opvragen, waardoor je gemakkelijk bespaart op makelaarskosten. Met onze hulp weet je niet alleen zeker dat je bij de verkoop van je woning niks over het hoofd ziet, maar ook dat je de beste deal krijgt bij alle lokale specialisten in Oost-Graftdijk.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen