Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Hallum

Welkom op de pagina met alle actuele informatie over de huizenmarkt in Hallum. Hier vind je up-to-date gegevens over woningprijzen, vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties terwijl je als huiseigenaar jouw huis in Hallum overweegt te verkopen. Verken de recente markttrends in deze boeiende Friese gemeente.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Hallum

De gemiddelde verkoopprijs in Hallum is in de laatste 3 maanden € 323.021 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 246.250 euro. Deze cijfers geven een duidelijk overzicht van de huidige stand van zaken op de woningmarkt in Hallum. Door schommelingen in de cijfers inzichtelijk te maken, wordt het gemakkelijker om de te maken keuzes bij het verkopen of kopen van een huis op deze locatie. Hieronder vind je de grafiek die deze marktbewegingen weergeeft:

Huizenprijzen in Hallum

Afgelopen 3 maanden

€ -50.000
€ 162.000
€ 373.000

Wanneer je de woningmarkt in Hallum analyseert, is het belangrijk om de waarde per vierkante meter in beschouwing te nemen. Deze waarde weerspiegelt namelijk de werkelijke waarde van het vastgoed, aangezien de totale prijs kan variëren op basis van de woninggrootte. De huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Hallum bedraagt € 2.570 euro. Dit is niet hetzelfde als de vraagprijs per m2, die doorgaans hoger ligt en onderhandelbaar is. Hieronder volgt een grafiek die de verkoop- en vraagprijzen in de afgelopen 3 maanden weergeeft:

Huizenprijzen in Hallum per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.700
€ 2.200
€ 2.700

Prijsontwikkeling Hallum laatste 12 maanden

In de afgelopen twaalf maanden hebben we gezien dat de woningprijzen in Hallum in beweging zijn. Zoals bij elke markt, zijn er perioden van groei en stabilisatie.

De gemiddelde verkoopprijs van vorige maand was € 323.021 euro. Hieronder vind je een grafiek die deze bewegende huizenmarkt over de afgelopen 12 maanden in Hallum in beeld brengt:

Wat is mijn woning in Hallum waard?

De waarde van jouw woning in Hallum verandert continu. Dat komt door verschillende factoren zoals ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en veranderingen in de omgevingsfactoren zoals beschikbare faciliteiten en infrastructuur. Daarom is het belangrijk om te weten dat de huiswaarde niet vaststaat, maar dynamisch is.

Om zekerheid te krijgen over de huidige waarde van je woning, is een professionele waardebepaling een aanrader. Deze kennis kan je helpen bij beslissingen zoals verkoop of herfinanciering. Voor een nauwkeurige en betrouwbare schatting van de waarde van jouw woning, kun je een gratis waardebepaling aanvragen bij een lokale makelaar.

Een gratis waardebepaling vindt bij je thuis plaats en is geen gecompliceerde procedure. Het geeft je de gelegenheid om eventuele vragen te stellen en bespaart je het doe-het-zelf werk van het opzoeken en vergelijken van uiteenlopende informatie. Bijkomend voordeel is de betrouwbaarheid van de schatting, omdat een professional jouw specifieke situatie op maat beoordeelt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het woningmarktbeeld biedt vaak verrassingen als je het per plaats bekijkt. Liggen de verkoopprijzen in Hallum anders dan in de omliggende locaties? Het antwoord kan sterk variëren.

Door de verkoopprijzen van woningen in verschillende gemeenten met elkaar te vergelijken, krijg je een helder inzicht in de lokale woontrends. Zo kun je de nuances ontdekken in het algemene marktbeeld.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Hallum

Bij Huis Verkopen hebben we een database vol statistieken van makelaars in Hallum en omgeving. Deze informatie laat zien welke makelaars het snelst een woning verkopen, de hoogste verkoopprijzen behalen, en hoeveel woningen ze daadwerkelijk verkopen. Onze rol is je helpen de beste makelaar te ontdekken door diverse makelaren te vergelijken.

Er is een aanzienlijk verschil in de resultaten die makelaars behalen, en dat kan je grote gevolgen hebben bij het verkopen van jouw woning. Een goede makelaar kan een betere verkoopprijs behalen, sneller verkopen, en je veel stress besparen. Daarom nemen we dit harde werk van vergelijken op ons en bieden we je op een presenteerblaadje de meest geschikte makelaar in Hallum.

Vergelijk makelaars in Hallum Of lees meer over makelaars in Hallum

Gemiddelde tarieven van makelaars in Hallum

Wanneer je overweegt jouw woning in Hallum te verkopen, zijn de courtages van verkoopmakelaars een punt om rekening mee te houden. De gemiddelde makelaarskosten in Hallum liggen rond de 1,19% van de verkoopprijs. Bij de huidige gemiddelde verkoopprijs van € 323.021, komt dit neer op een bedrag van € 3.844.

Bij het kiezen van een makelaar, is het verstandig om naast de courtage ook te letten op de ervaring en kennis die de verkoopmakelaar in jouw regio heeft. Uiteindelijk wil je dat de verkoop zo goed mogelijk verloopt. Om inzicht te krijgen in de tarieven van makelaars in Hallum, kun je hier makelaarstarieven opvragen. Vergelijken van tarieven kan je helpen om een goed gefundeerde keuze te maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Hallum

Met een totaal van 830 koopwoningen in Hallum, komt slechts een beperkt deel hiervan periodiek op de markt. Deze schaarste betekent dat je als verkoper een sterke positie hebt. Je kunt profiteren van de beperkte beschikbaarheid door commando te voeren over je prijs en termen, een aantrekkelijk voordeel in deze huidige woningmarkt.

Aantal verkochte woningen in Hallum

In de afgelopen 12 maanden is er een actieve woningmarkt geweest in Hallum. Gezien de 21 transacties kun je vaststellen dat aangemelde woningen frequent hun weg naar kopers vonden. Bekijk de grafiek hieronder voor een gedetailleerd overzicht van de aanmeldingen en transacties:

Ben je van plan jouw huis in Hallum te verkopen?

Als je je huis in Hallum wilt verkopen, zul je een aantal uitdagingen tegenkomen. Het vinden van een ervaren en betrouwbare makelaar is bijvoorbeeld één van die uitdagingen. Bovendien is het opstellen van een aantrekkelijke vraagprijs, die potentiële kopers aanspreekt maar ook realistisch is, een belangrijke uitdaging. Daarnaast speelt de presentatie van je huis een cruciale rol, want die moet zowel online als offline overtuigen.

Een oplossing voor bovenstaande uitdagingen is om een gedetailleerd stappenplan te volgen, zoals wij dat aanbieden. Dit plan geeft je stap voor stap aanwijzingen voor ieder aspect van het verkoopproces. Van de voorbereiding tot aan de overdracht bij de notaris, alles wordt tot in detail uitgelegd. Bovendien besteedt het stappenplan aandacht aan de presentatie van jouw woning, wat kan helpen om je huis sneller te verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

In het dorp Hallum zijn de gegevens met betrekking tot de huizenmarkt altijd aan verandering onderhevig. Op HuisVerkopen.nl houden we deze statistieken nauwkeurig bij om jou te voorzien van de laatste trends en ontwikkelingen. Huizenmarkt cijfers kunnen zeer nuttig zijn; Ze bieden je waardevolle inzichten in de huidige marktsituatie en kunnen je helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen bij het kopen of verkopen van een huis.

Wat HuisVerkopen.nl voor jou kan betekenen

HuisVerkopen.nl gaat verder dan het verstrekken van actuele huizenmarktstatistieken. Het platform is een schat aan informatie en hulpmiddelen om je te ondersteunen bij de verkoop van je woning. Het brengt je op de hoogte over de kosten onderdelen verbonden met het verkopen van je huis, het helpt je bij het vergelijken van makelaars en maakt het mogelijk om direct tarieven op te vragen. Het biedt je verder uitgebreide tips en een interactief stappenplan om ervoor te zorgen dat je de verkoop van je huis optimaal aanpakt. Ook kan je een gratis waardebepaling opvragen bij een lokale makelaar via ons platform en checken of je woning voorzien is van een geldig energielabel.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen