Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Harich

Als je overweegt je huis in Harich te verkopen, is het handig om de huidige trends in de markt te kennen. Zo kun je beter inschatten wat je kunt verwachten. In februari 2024 worden woningen gemiddeld binnen een bepaald aantal dagen verkocht en liggen de verkoopprijzen vaak op een bepaald niveau.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Harich

De gemiddelde verkoopprijs in Harich is in de laatste 3 maanden € 634.666 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 1.100.000 euro. Deze cijfers geven een indicatie van de huidige staat van de huizenmarkt in Harich. It's interesting to observe such market movements. Direct hieronder kan je de marktbewegingen in Harich nog beter bekijken met behulp van onze informatieve grafiek:

Huizenprijzen in Harich

Afgelopen 3 maanden

€ -568.000
€ 291.000
€ 1.150.000

Ken je het prijskaartje van een vierkante meter grond in Harich? Dit is een boeiend gegeven om eens naar te kijken. Met de kennis van de huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter, die momenteel € 3.283 bedraagt, kun je beter bepaalde beslissingen maken. Maak je klaar om de ontwikkelingen van de vraag- en verkoopprijzen per vierkante meter in Harich te bekijken, dit wordt weergegeven in de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Harich per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -5.000
€ 900
€ 6.800

Prijsontwikkeling Harich laatste 12 maanden

Wil je de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt van Harich beter begrijpen? Houd dan de evolutie van de huizenprijzen gedurende de afgelopen 12 maanden in de gaten. De gemiddelde verkoopprijs vorige maand bedroeg € 634.666. Dus, als je verdere inzichten wilt in de historische marktcijfers, ontdek dan de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Harich waard?

De waarde van jouw huis in Harich wordt bepaald door verschillende factoren. Het soort woning, de grootte van het perceel en de staat waarin de woning verkeert spelen allen een rol. Ook externe factoren zoals de stand van de woningmarkt en recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt zijn bepalend.

Bevind jouw woning zich ook in Harich en vraag je je af wat deze waard is? Een waardebepaling laten uitvoeren door een makelaar kan uitkomst bieden. Dit kan je duidelijkheid geven en jou helpen bij het maken van een beslissing over het eventueel verkopen van je huis.

Een waardebepaling door een makelaar houdt in dat de makelaar je woning inspecteert en daarbij alle eerder genoemde factoren in overweging neemt om tot een eerlijke verkoopwaarde te komen. Dit is een uitstekend startschot voor de mogelijke verkoop van je huis, omdat je zo een realistisch beeld krijgt van wat je van de opbrengst kunt verwachten.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is goed om te beseffen dat de cijfers van de woningmarkt per plaats verschillend kunnen zijn. De prijs voor dezelfde soort woning in Harich kan behoorlijk afwijken van een woning in een nabijgelegen plaats. Deze variatie in huizenprijzen is niet ongewoon en kan bepaald worden door verschillende factoren zoals de aantrekkelijkheid van de buurt, de aanwezigheid van voorzieningen of toekomstige ontwikkelingen in de omgeving.

Door ook de prijzen in andere gemeenten in ogenschouw te nemen, krijg je een gedetailleerder beeld van de woningmarkt. Je krijgt op deze manier een meer volledig overzicht van de lokale marktontwikkelingen. Dit helpt niet alleen een woning op waarde te schatten, maar het geeft ook een beter inzicht in de mogelijke waardeontwikkeling van jouw woning in de toekomst.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 1.500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 7.000

Best presterende makelaar in Harich

Het vinden van een makelaar in Harich kan een heuse uitdaging zijn, aangezien de statistieken van makelaars in deze regio aanzienlijk van elkaar kunnen verschillen. De verschillen kunnen liggen in de gemiddelde verkoopprijs, de snelheid waarmee een huis wordt verkocht, of de service en begeleiding die de makelaar biedt. Daarom is het belangrijk om goed onderzoek te doen om de juiste keuze te maken.

Als je een geschikte makelaar vindt, kan dit je flink wat stress en tijd schelen. Een goede makelaar neemt veel werk uit handen en kan je helpen om het beste uit de woningverkoop te halen. Op onze website is er een mogelijkheid om makelaars te vergelijken, wat je kan helpen bij het maken van deze belangrijke keuze.

Vergelijk makelaars in Harich Of lees meer over makelaars in Harich

Gemiddelde tarieven van makelaars in Harich

Bij het verkopen van je woning in Harich zal je te maken krijgen met courtages. Dit is het tarief dat de verkoopmakelaar hanteert voor zijn diensten. Op basis van de huidige gegevens kunnen we je vertellen dat de gemiddelde courtage in Harich op 1,18% ligt. Dit klinkt misschien wat abstract, maar om het concreet te maken: wanneer je huis verkocht wordt voor de gemiddelde verkoopprijs van € 634.666 betekent dit dat je de makelaar gemiddeld € 7.489 verschuldigd bent.

Het is altijd slim om te vergelijken voordat je een makelaar kiest. Zo kun je via onze pagina makelaars in Harich en omgeving met elkaar vergelijken. Deze tool selecteert op basis van jouw voorkeuren de best passende makelaars. Zij informeren je dan over hun tarieven en aanpak, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Let hierbij ook op opstartkosten, veel makelaars rekenen namelijk ook kosten om je huis in de verkoop te zetten. De gemiddelde opstartkosten in Harich bedragen € 515.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Harich

Harich, een schilderachtige plek om te wonen, telt een aanzienlijk aantal koopwoningen. In feite, zijn in dit idyllische dorp de meeste woningen koopwoningen, met een totaal van . Naast deze koopwoningen heeft Harich een select aanbod van andere soorten woningen die je kunt huren of die een andere bestemming hebben. Dus, ongeacht jouw specifieke woonvoorkeuren, Harich biedt een aangename diversiteit.

Ben je van plan jouw huis in Harich te verkopen?

Sta je op het punt om je woning in Harich te verkopen? De verkoop van je huis kan een complex proces zijn, maar laat je daardoor niet afschrikken. Wij van Huis Verkopen begrijpen de uitdagingen die huiseigenaren tegenkomen tijdens dit proces, en bieden daarom een handig stappenplan aan om je tijdens de verschillende fasen te begeleiden.

Het zorgvuldig doorlopen van iedere stap is van groot belang. Het kiezen van een goede makelaar speelt hierbij een essentiële rol. Daarnaast zal het stappenplan je assisteren bij het regelen van belangrijke zaken zoals het verkrijgen van een energielabel voor je woning. Door het juist volgen van de stappen in het proces, verhoog je de kans om je huis succesvol te verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Er komt geen einde aan de veranderingen in de getallen rondom de huizenmarkt in Harich. Zoals een klok die nooit stil staat, zo zijn deze statistieken constant in evolutie. Op deze plek houden we al deze veranderingen scherp in de gaten, zodat je precies weet wat de stand van zaken is. Huizenmarkt cijfers zijn namelijk een waardevol kompas bij het maken van plannen. Door naar de trends te kijken, men kan een idee krijgen van de beste timing om te kopen of te verkopen, en wordt het mogelijk om te anticiperen op mogelijke ontwikkelingen die invloed kunnen hebben op de huizenprijzen.

Meer handigheden voor woningverkoop

HuisVerkopen.nl is écht een schatkist vol handige tools als je je huis te koop wilt zetten. Zo kan je bijvoorbeeld inzicht krijgen in de kosten van huisverkoop via onze informatiepagina kosten. Maar dat is niet alles! Ook kan je prijzen van makelaars naast elkaar leggen, of zelfs tarieven opvragen bij makelaars. Lokaal of landelijk? Jij bepaalt! Misschien wil je eerst een gratis waardebepaling van een expert? Het kan allemaal! En wat nog interessanter is, we helpen je ook met het aanvragen van een energielabel of het vinden van een geschikte makelaar. Met nuttige tips en een overzichtelijk stappenplan hopen we je de ervaring van huisverkoop zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen