Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Hendrik-Ido-Ambacht

Welkom op deze pagina waar je op de hoogte blijft van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hendrik-Ido-Ambacht. In de huidige periode juni 2024, krijg je inzicht in woningprijzen, vraag- en verkoopprijzen, en het aantal transacties. Hiermee ben je tot in detail voorbereid bij het verkopen van je huis.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Hendrik-Ido-Ambacht

De gemiddelde verkoopprijs in Hendrik-Ido-Ambacht is in de laatste 3 maanden € 467.859 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 489.714 euro. Deze constant veranderende bedragen reflecteren de voortdurende veranderingen in de huizenmarkt van deze plaats. Onderstaande grafiek biedt een visueel inzicht in deze prijsschommelingen:

Huizenprijzen in Hendrik-Ido-Ambacht

Afgelopen 3 maanden

€ 300.000
€ 420.000
€ 540.000

Je overweegt een huis te kopen in Hendrik-Ido-Ambacht, maar wat mag je verwachten qua prijs? Een handige vuistregel is kijken naar de prijs per vierkante meter. De gemiddelde verkoopprijs per m2 in Hendrik-Ido-Ambacht bedraagt momenteel € 3.826. Deze waarde biedt een realistisch beeld van de lokale vastgoedmarkt en helpt je bij het maken van een weloverwogen beslissing. Klaar om verder te duiken in de getallen? Hier volgen de verkoop- en vraagprijzen per m2 van de afgelopen 3 maanden:

Huizenprijzen in Hendrik-Ido-Ambacht per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.600
€ 3.800
€ 3.900

Prijsontwikkeling Hendrik-Ido-Ambacht laatste 12 maanden

In de vastgoedwereld kan de prijsontwikkeling van woningen in een bepaalde regio vaak een indicatie geven over de marktrichting. Het is interessant om te observeren hoe dit het geval is voor Hendrik-Ido-Ambacht, waar de gemiddelde verkoopprijs van huizen vorige maand lag op € 467.859.

De markt van Hendrik-Ido-Ambacht beweegt uiteraard niet op zichzelf, maar vormt een deel van het grotere geheel van de Nederlandse woningmarkt. Om een helder beeld te krijgen van deze onderlinge relatie, bekijk de onderstaande grafiek met de prijsontwikkelingen van de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in Hendrik-Ido-Ambacht waard?

De waarde van jouw woning in Hendrik-Ido-Ambacht is continu in beweging. Dit komt door fluctuaties in de huizenmarkt en veranderingen in de vraag en het aanbod van huizen. Deze factoren kunnen invloed hebben op de prijs die je voor jouw woning kunt krijgen.

Het is raadzaam om inzicht te krijgen in de huidige waarde van jouw woning. Door dit te weten kun je gefundeerde beslissingen nemen over bijvoorbeeld een verkoop of verbouwing. Je kunt bijvoorbeeld via een gratis waardebepaling van een verkoopmakelaar een helder beeld krijgen van de waarde van jouw woning.

De gratis waardebepaling vindt plaats bij jou thuis. Dit betekent dat je er weinig moeite voor hoeft te doen; de verkoopmakelaar komt naar jou toe en bekijkt samen met jou de woning. Zo wordt op een laagdrempelige manier de huidige waarde van jouw woning bepaald.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers zijn niet uniform in alle regio's van ons land. Ze variëren aanzienlijk, vooral als je eens kijkt naar de prijzen in regio's rondom Hendrik-Ido-Ambacht in vergelijking tot die van Hendrik-Ido-Ambacht zelf. Dit zijn geen onbelangrijke details wanneer je een overzicht wil krijgen van het huidige marktbeeld:

Met nauwkeurige aandacht voor deze cijfers wordt een scherper beeld verkregen van de vastgoedmarkt. In dit licht praten we hier niet alleen over de gemiddelde prijzen van woningen in Hendrik-Ido-Ambacht, maar ook over de huizenprijzen in de omringende gemeenten. Dit helpt ons de markt beter te begrijpen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht

Als je je huis in Hendrik-Ido-Ambacht wilt verkopen, wil je natuurlijk de best presterende makelaar vinden. Er zijn diverse makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht die op bepaalde punten beter presteren dan anderen. Dit kan variëren van uitstekende lokale kennis tot sterke onderhandelingsvaardigheden of snelle verkoopresultaten. Het is een kwestie van het vinden van de makelaar die het beste bij jouw specifieke behoeften past.

De keuze voor een goede makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht kan van grote invloed zijn op hoe soepel het verkoopproces verloopt, hoe tevreden je bent met de uiteindelijke verkoopprijs en hoe lang je huis op de markt blijft. Wij raden aan om tijd te nemen om verschillende makelaars te vergelijken, zodat je de makelaar vindt die het beste bij jouw verkoopwensen past. Een makkelijke manier om dit te doen, is door de informatie op onze website te bekijken op goede makelaar vinden.

Vergelijk makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht Of lees meer over makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht

Gemiddelde tarieven van makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht

Tarieven van makelaars zijn bijzonder interessant als je een huis wilt verkopen. Het gemiddelde courtagepercentage van een makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht is 1,10%. Psychologisch gezien is het altijd fijner om een vast bedrag te weten, daarin is het belangrijk op te merken dat dit neerkomt op maar liefst € 5.146 bij de gemiddelde verkoopprijs van een woning van € 467.859 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Voordat je een makelaar selecteert, is het handig goed navraag te doen over tarieven en werkwijzen. Let bijvoorbeeld op de kosten, maar ook op de verkoopstrategie en aanpak van de makelaar. Om je hierbij te helpen, kun je eenvoudig lokale makelaars vergelijken op basis van jouw voorkeuren. Door het vergelijken van verschillende makelaars, krijg je zo de beste optie voor jouw situatie in beeld.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Hendrik-Ido-Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht zijn er in totaal 9113 koopwoningen. Alleen een klein deel van deze woningen staat telkens in de verkoop. Als potentiële woningverkoper wil dat zeggen dat er sprake is van schaarste. Deze schaarste kan in je voordeel werken, omdat het de vraag kan stimuleren en mogelijk een positieve impact kan hebben op de verkoopprijs van jouw woning.

Aantal verkochte woningen in Hendrik-Ido-Ambacht

In de afgelopen 12 maanden is Hendrik-Ido-Ambacht actief geweest op de woningmarkt. Er zijn vele woningen te koop aangeboden, de zogenaamde 'aanmeldingen'. Nog belangrijker, er hebben ook verschillende transacties plaatsgevonden. Dit zijn de woningen die daadwerkelijk verkocht zijn. Het exacte aantal verkochte woningen vind je in de tag 241. Bekijk de onderstaande grafiek voor een overzicht van de maandelijkse en jaarlijkse aanmeldingen en transacties:

Ben je van plan jouw huis in Hendrik-Ido-Ambacht te verkopen?

Als je jouw huis in Hendrik-Ido-Ambacht wilt verkopen, kun je tegen een aantal uitdagingen aanlopen. Zo kan het vinden van de juiste prijs lastig zijn omdat de huizenmarkt voortdurend verandert. Daarnaast kan het vinden van de juiste makelaar ook een struikelblok zijn. Er zijn veel makelaars beschikbaar, maar hoe weet je nu welke het beste bij jou en je woning past.

Maar er zijn oplossingen om huis verkopen in Hendrik-Ido-Ambacht gemakkelijker te maken. Zorg dat je goed op de hoogte bent van de huidige woningmarkt in de omgeving om een realistische verkoopprijs vast te stellen. Daarnaast kan een speciaal stappenplan jou begeleiden in het kiezen van de juiste makelaar. Door deze stappen te volgen, optimaliseer je de kansen op een succesvolle verkoop van je woning.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Het lijkt wel een continu wisselende dans als het gaat om de woningmarktgegevens in Hendrik-Ido-Ambacht. Net zoals de getijden van de zee, zijn ook de huizenmarkt cijfers stelselmatig in beweging. Op deze website wordt dan ook heel nauwkeurig toezicht gehouden om je de meest actuele situatie te tonen. Het bijzondere hiervan is dat je, in dit continu veranderend kader, op elk gewenst moment kunt zien hoe de lokale vastgoedmarkt evolueert en kan deze informatie je helpen om bewuste en beter onderbouwde beslissingen te nemen over je woning. Of je nu je woning wilt verkopen of gewoon een geïnteresseerde toeschouwer bent, deze informatie biedt je een duidelijke en betrouwbare bron.

Mogelijkheden op HuisVerkopen.nl

Naast de nauwkeurige en bijgewerkte marktcijfers, kan HuisVerkopen.nl je ook op andere manieren van dienst zijn bij de verkoop van je woning. Om te beginnen, heeft het een schat aan informatie over wat je moet doen bij de verkoop en welke documenten je hiervoor nodig hebt. Via deze website kun je ook eenvoudig makelaars vergelijken, zodat je de juiste professional vindt om je te helpen. Om je de exacte waarde van je woning te geven, biedt HuisVerkopen.nl de optie om een gratis waardebepaling aan te vragen bij een lokale makelaar. Bovendien biedt het platform je de mogelijkheid om alles te regelen rond het energielabel van je woning. Deze veelzijdige website heeft dus alles om je te helpen bij de voorbereiding en de uiteindelijke verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen