Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Hendrik-Ido-Ambacht

Ben je aan het overwegen om je huis in Hendrik-Ido-Ambacht te verkopen en zoek je een goede makelaar? Het kan lastig zijn om bij deze potentiële beslissing de juiste keuze te maken. De informatie op deze pagina ondersteunt je bij de oriëntatie en helpt je bij het vinden van de ideale makelaar voor je woning, ook als je verkoop nog niet zeker is.

Over makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht

In de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht vind je een breed aanbod aan makelaars. Met zo'n diversiteit kan het een flinke uitdaging zijn om de beste keuze te maken. Vergelijk daarom altijd verschillende makelaars: ze kunnen variëren in bijvoorbeeld verkoopstrategie en prijzen. Een makelaar kan bijvoorbeeld een zeer assertieve verkoopaanpak hanteren, terwijl een ander een rustigere benadering kiest. Prijsverschillen kunnen ook aanzienlijk zijn, met tarieven die flink uiteenlopen.

We geven je meerdere manieren om makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht te vergelijken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Of je nu als koper of verkoper op zoek bent, deze pagina helpt je de verschillen tussen de makelaars op een rij te zetten. Alle informatie die je nodig hebt om makelaars te vergelijken is hier te vinden, zodat je de makelaar kiest die het beste bij jouw behoeften past.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.146
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 14.152
Besparing (gem.)
€ 1.380

Actueel

 • Denkend aan het verkopen van jouw huis in Hendrik-Ido-Ambacht? Neem dan even een moment om de huidige woningprijzen te bekijken. Het is goed om te weten dat de gemiddelde verkoopprijs in deze omgeving op dit moment rond de € 467.859 ligt, en de gemiddelde verkoopprijs per m2 is € 3.826.
 • Nu weet je wat je huis waard zou kunnen zijn, maar vergeet niet rekening te houden met courtagekosten. Deze makelaarskosten in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen variëren maar liggen gemiddeld rond de 1,10% van de verkoopprijs.
 • Belangrijk bij de verkoop van jouw huis is ook te onthouden dat de tarieven van makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht sterk uiteenlopen. Juist daarom is het zinvol om deze makelaarstarieven te vergelijken. In de praktijk besparen mensen hiermee gemiddeld € 1.380.

Uitgelichte makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht zijn talloze makelaars beschikbaar die staan klaar om je bij te staan in het verkoopproces van jouw woning. Op het moment dat je deze beslissing maakt, het is van belang om niet direct met de eerste makelaar die je ontmoet in zee te gaan. Het is een slimme zet om de makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht eerst grondig te vergelijken op basis van hun tarieven, reputatie, ervaring en hun benadering naar klanten toe.

Logo Van Spronsen Makelaars | NVM-Qualis

Van Spronsen Makelaars | NVM-Qualis

Bij Van Spronsen Makelaars krijg je volledige ondersteuning bij het kopen of verkopen van een woning. Dit kantoor biedt diensten als aankoop, verhuur, taxaties, verkoop en financieel advies. Met bijna 50 jaar ervaring, een team van 8 professionals en een gemiddelde beoordeling van 9,6 op Funda, staat persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit centraal. Je kunt het kantoor zes dagen per week bezoeken in winkelcentrum De Schoof in Hendrik-Ido-Ambacht.
Logo Wisse Makelaardij & Hypotheken

Wisse Makelaardij & Hypotheken

Bij Wisse Makelaardij & Hypotheken krijg je complete ondersteuning voor de verkoop, aankoop en taxatie van je woning, inclusief financieel advies. Ze zijn deskundig, betrouwbaar en beschikken over certificaten als VastgoedCert en NWWI. Hun acht medewerkers staan klaar om je te helpen, ook bij nieuwbouwprojecten. Als lid van de NVM garanderen ze kwaliteit. Ontdek het zelf en voel je thuis bij Wisse Makelaardij & Hypotheken.

Estate Makelaar BV

Estate Makelaar is een betrouwbaar en erkend makelaarskantoor. Het is aangesloten bij branchevereniging Vastgoedpro en heeft certificaten van VastgoedCert en NRVT. Met drie medewerkers staan zij klaar om je te ondersteunen bij de verkoop, aankoop en taxaties van jouw woning. Ze hebben een uitstekende beoordeling op Funda. Je vindt het kantoor op De Veldoven 6b in Hendrik-Ido-Ambacht.

ETS Makelaar

ETS Makelaar is een deskundig en gecertificeerd makelaarskantoor gevestigd aan de Veersedijk in Hendrik-Ido-Ambacht. Met lidmaatschap van branchevereniging Vastgoedpro staat de solide eenmanszaak garant voor professionaliteit in zowel taxaties als verkoopdiensten. ETS Makelaar, met certificaten van NWWI, NRVT en SCVM, is een betrouwbare keuze voor al jouw makelaarsbehoeften.

Let op: er zijn nog meer verkoopmakelaars actief in Hendrik-Ido-Ambacht dan die in de bovenstaande lijst vermeld staan. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht mee in onze vergelijking. De makelaar die het meest geschikt is voor jouw woning, situatie en voorkeuren, vind je wellicht hier niet. Daarom is het waardevol alles goed naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht?

Een makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,10% van de verkoopprijs. Bij een gemiddelde woningprijs van € 467.859 in Hendrik-Ido-Ambacht komt dit neer op € 5.146 aan makelaarskosten (update mei 2024).

Het courtage model stimuleert de makelaar om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Immers, een hogere verkoopprijs betekent ook een hoger bedrag aan courtage voor de makelaar. Dit model zorgt ervoor dat de belangen van de verkoper en de makelaar op één lijn liggen.

Let op: de courtages van makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht verschillen gemiddeld 0,59%. Hierdoor kun je gemiddeld € 1.380 besparen door lokale makelaars te vergelijken in Hendrik-Ido-Ambacht. Het nemen van de tijd om verschillende makelaars en hun tarieven te vergelijken is dan ook een belangrijke stap in de voorbereiding op de verkoop van je huis.

Kosten van makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.000
€ 5.200
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht

Als je van plan bent jouw huis in Hendrik-Ido-Ambacht te verkopen, is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende kosten die je mogelijk moet maken. De meeste makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht rekenen bijvoorbeeld opstartkosten. Deze kosten dekken de initieel noodzakelijke werkzaamheden van de makelaar; zoals het plaatsen van advertenties op huizensites en Funda, het maken van professionele foto's en video's, en het opstellen van jouw verkoopplan.

Wat je precies aan opstartkosten moet betalen, verschilt per makelaar. Het is daarom altijd verstandig om dit vooraf goed uit te zoeken en te vergelijken. De gemiddelde opstartkosten van makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht variëren tussen de € 400 en € 700. Deze bedragen zijn indicatief en dienen ter illustratie van de variatie in kosten die je kunt verwachten.

Intrekkingskosten van makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht

Het is belangrijk om te weten dat wanneer je een huis te koop zet in Hendrik-Ido-Ambacht, de meeste makelaars intrekkingskosten in rekening brengen als je besluit de verkoop vroegtijdig stop te zetten. Intrekkingskosten zijn kosten die de makelaar in rekening brengt voor de tijd, het werk en de uitgaven die hij heeft geïnvesteerd in de verkoop van jouw woning. De hoogte van deze kosten varieert per makelaar.

Bedenk je bijvoorbeeld eens de situatie dat je besluit om jouw pand toch niet te verkopen omdat je een onverwachte erfenis ontvangt. Of misschien besluit je om jouw woning langer te behouden, omdat de marktcondities veranderen. In dergelijke gevallen zou je makelaar de reeds geïnvesteerde tijd en kosten voor jouw woning willen compenseren met intrekkingskosten.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht met een vast tarief

Er zijn diverse soorten makelaars die verschillende tariefstructuren hanteren. Sommigen werken met een courtage, een percentage van de verkoopprijs van je woning. Daarnaast zijn er makelaars die werken met een vast tarief, ongeacht de uiteindelijke verkoopprijs. In Hendrik-Ido-Ambacht hanteren deze makelaars gemiddeld een tarief van € 3.250 (update: mei 2024).

Het kiezen voor een makelaar met een vast tarief heeft zowel voordelen als nadelen. Een groot voordeel is de transparantie; je weet precies wat je betaalt. Aan de andere kant kunnen makelaars met een vast tarief minder gemotiveerd zijn om voor een hogere verkoopprijs te gaan, omdat hun vergoeding niet afhangt van de verkoopprijs.

Tip: Neem niet zomaar de eerste de beste makelaar. Neem de tijd om makelaars in jouw omgeving te vergelijken. Op die manier vind je de makelaar die het beste bij jouw specifieke woning en persoonlijke situatie past. Dit kan een makelaar zijn die werkt met een vast tarief, een percentage van de verkoopprijs, of een mix van beide.

4 feitjes over makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht

 • Makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht kennen de lokale woningmarkt als geen ander. Dit is tevens de reden waarom de meerderheid van de huiseigenaren die hun woning willen verkopen een makelaar kiezen die bewezen expertise heeft in dit woonrijke dorp.
 • De feiten wijzen uit dat een woning zonder de hulp van een makelaar verkopen gemiddeld €21.000 minder oplevert in vergelijking met de verkoop door een deskundige makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht.
 • Op het gebied van opstartkosten en annuleringsvoorwaarden zit er vaak een verschil tussen makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht. Je doet er goed aan om dit uitgebreid te onderzoeken en na te gaan voor je een makelaar aanstelt.
 • De snelheid waarmee een makelaar je woning in Hendrik-Ido-Ambacht verkoopt varieert. In de regel staat een huis gemiddeld 41 dagen in de verkoop. Dit kan natuurlijk fluctueren naargelang de kwaliteiten van de makelaar.

Wat levert de beste makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht op?

De prestaties van makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen behoorlijk variëren. Het is opvallend hoeveel verschil een goede makelaar kan maken in het verkoopproces van je woning. Een voorbeeld hiervan zou zijn bij het behalen van jouw verkoopdoelen, waarbij een makelaar, dankzij hun expertise en netwerk, vaak in staat is om meer potentiële kopers aan te trekken en zo een hogere verkoopprijs te realiseren.

De beste makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht onderscheiden zich op de volgende manieren:

 • € 12.788. Dit is het hogere gemiddelde bedrag waarmee de beste makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht huizen weten te verkopen in vergelijking met andere makelaars in de regio. Zij zetten net dat stapje extra in de onderhandelingen om de best mogelijke prijs voor jouw woning te realiseren.
 • De beste makelaars verkopen huizen gemiddeld 15 dagen sneller dan andere makelaars. Dit komt naar voren uit onze uitgebreide statistieken van de makelaarsmarkt. Dit wijst op een actieve en betrokken aanpak, waardoor het verkoopproces vlotter verloopt en je sneller resultaat ziet.

De beste makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht vinden

Ben je op zoek naar de beste makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht? Dan zoek je iemand die je woning tegen de hoogst realiseerbare prijs kan verkopen. Het is niet alleen een kwestie van expertise, maar ook van begrip voor jouw specifieke situatie en wensen.

Het vinden van de ideale makelaar kan een uitdaging zijn. Gelukkig biedt onze website hulp. Door gebruik te maken van ons vergelijkingsformulier, kun je gemakkelijk ontdekken welke makelaar het beste bij je past. Maak een weloverwogen keuze en zet de eerste stap naar een succesvolle verkoop.

Waar moet je op letten bij makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht?

Bij het kiezen van een geschikte makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht voor de verkoop van je huis zijn er verscheidene aandachtspunten om in overweging te nemen:

Persoonlijke klik

Een belangrijk punt is de persoonlijke klik. Je werkt namelijk nauw samen met de makelaar, dus een goede communicatie en een prettige samenwerking zijn essentieel.

Kennis van de lokale markt

Het is raadzaam om een makelaar te kiezen die goed bekend is met de lokale huizenmarkt in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze kennis kan je helpen bij het realiseren van de beste verkoopprijs.

Ervaring en track record

Check de ervaring en het track record van de makelaar. Hoeveel huizen heeft hij of zij onlangs in deze omgeving verkocht? En tegen welke prijzen?

Marketingstrategie

Je wilt dat je huis opvalt bij potentiële kopers. Vraag daarom naar de marketingstrategie van de makelaar en hoe hij of zij ervoor gaat zorgen dat jouw huis eruit springt.

Kosten en voorwaarden

Tenslotte, bekijk de kosten en voorwaarden van de makelaar. Verdiep je in wat je precies krijgt voor de vraagprijs en lees ook de kleine lettertjes goed door.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Een NVM-makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht bezit een brede kennis over de lokale huizenmarkt. Door deze expertise kan ze je goed adviseren over de vraagprijs en onderhandelingsstrategie. Hiermee helpt ze je om de best mogelijke deal te krijgen voor jouw woning.

Bovendien, naast NVM-makelaars, zijn er ook VBO en VastgoedPRO makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht. Ze staan allen bekend om hun betrouwbaarheid en deskundigheid. Je kunt erop vertrouwen dat ze zorgvuldig te werk gaan, en alles in het werk stellen om voor jouw huis een geschikte koper te vinden.

Wat doet een makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht?

Wanneer je jouw huis in Hendrik-Ido-Ambacht wilt verkopen, speelt een makelaar een centrale rol. De makelaar begeleidt je gedurende het volledige verkoopproces, van de eerste oriënterende fase tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris.

Maar wat doet een makelaar precies in Hendrik-Ido-Ambacht? Deze >expert neemt veel taken op zich, die ervoor zorgen dat de verkoop van jouw huis zo soepel en succesvol mogelijk verloopt.

 • Adviseert over de juiste vraagprijs
 • Verzorgt de presentatie en marketing van je huis
 • Leidt geïnteresseerden rond tijdens bezichtigingen
 • Onderhandelt met kopers om een goede verkoopprijs te bereiken
 • Regelt de juridische afhandeling van de verkoop

Waarom een makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht inschakelen?

Het verkopen van je woning kan een behoorlijk lastige taak zijn. Complexiteiten in de vastgoedmarkt, het papierwerk, prijsvaststellingen, en het uitvoeren van bezichtigingen vormen vaak een uitdaging. Echter, het inschakelen van een makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht kan je ontzorgen in deze processen. Door hun ervaring, expertise, en diepgaande kennis van de lokale markt kunnen zij je op efficiënte wijze door het verkoopproces begeleiden. De beste makelaar is degene die aansluit op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren en ervaring heeft met jouw type woning en de specifieke locatie.

Diepgaande marktkennis

Marktkennis is essentieel bij de verkoop van een woning. Een makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht heeft een breed inzicht in de lokale vastgoedmarkt. Ze weten welke prijzen worden geaccepteerd, welke huizen in trek zijn en hoe de toekomst van de lokale markt eruit ziet. Hiermee kunnen zij je adequaat adviseren.

Efficiënte uitvoering van bezichtigingen

Een makelaar kan je ontzorgen bij het uitvoeren van bezichtigingen. Ze organiseren deze op professionele wijze en zorgen voor kwalitatieve interactie met potentiële kopers. Bovendien bespaart het je een hoop tijd en energie.

Precieze prijsvaststellingen

Het bepalen van je vraagprijs is een uitdagende taak waarbij de expertise van een makelaar van grote waarde kan zijn. Ze helpen met prijsvaststellingen gebaseerd op de huidige marktwaarde, de staat van je huis en de potentiële vraag.

Professioneel papierwerk

Het afhandelen van papierwerk kan overweldigend zijn gezien de legaliteit en het jargon dat hierbij komt kijken. Een makelaar zorgt voor correcte en tijdige afhandeling van alle documentatie en contracten, waardoor je zonder zorgen de verkoop kan afronden.

Informatie over Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht, een dorp gelegen in Zuid-Holland, is vooral bekend door zijn sterke band met het riviertje de Waal. De oorsprong van dit dorp dateert terug tot de 13e eeuw.

Voor die tijd stond het bekend als een dorp in de Hendrik-Ido-Ambacht en werd het gekenmerkt door zijn agrarische karakter. Dit is nog altijd zichtbaar in de oude boerderijen en landerijen.

In de 19e eeuw, met de komst van de industrie, onderging de regio grote veranderingen. Het dorp groeide snel en werd steeds stedelijker, zonder de charme van het vroegere plattelandsleven te verliezen.

Weetje:

De vastgoedmarkt in Hendrik-Ido-Ambacht kreeg te maken met een indrukwekkende prijsstijging. Het afgelopen jaar is de gemiddelde prijs van een woning in dit dorp met meer dan 10% gestegen. Raadpleeg deze woningmarktcijfers voor meer informatie. Investeer nu voor een goede winst in de toekomst.

Makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht vergelijken

Verkoop je een huis in Hendrik-Ido-Ambacht, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het platform Huis Verkopen biedt de mogelijkheid om makelaars te vergelijken op basis van prestaties, kosten en betrouwbaarheid.

 • Verkopen met een hoge opbrengst
 • Besparen op makelaarskosten
 • Vinden van ervaren lokale makelaars
 • Ontvangen van gratis en vrijblijvend verkoopadvies

Na het invullen van je adres en voorkeuren, weet je binnen de kortste keren welke makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht het beste bij jouw woning en wensen past. De offertes die je ontvangt, zijn speciaal op maat gemaakt voor jouw woning. Zo profiteer je van de beste prijs/kwaliteit-verhouding en vind je de makelaar die jouw huis voor de hoogst mogelijke prijs kan verkopen.

Vergelijk makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht

Je vergelijkt makelaars op basis van dienstverlening, verkoopprijzen en tarieven. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze vergelijkingstool om dit makkelijk te doen. Het kan je gemiddeld een besparing opleveren van € 1.380.

De makelaarskosten verschillen per makelaar, maar gemiddeld betaal je in Hendrik-Ido-Ambacht € 5.146. Het is aan te raden om de tarieven op te vragen bij verschillende makelaars.

Het verschilt per situatie, maar gemiddeld staat een woning in Hendrik-Ido-Ambacht 41 dagen te koop. Een goede makelaar kan helpen dit proces te versnellen.

Door de verkoopprijzen van huizen die eerder verkocht zijn door de makelaar te vergelijken, krijg je een idee. De gemiddelde verkoopprijs in Hendrik-Ido-Ambacht is € 467.859.

Opstartkosten zijn de kosten die je betaalt om jouw huis in de verkoop te zetten. Deze zijn in Hendrik-Ido-Ambacht gemiddeld € 515. Courtage is een percentage van de verkoopsom dat je betaalt aan de makelaar bij succesvolle verkoop.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen