Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Sliedrecht

Zoek je een betrouwbare makelaar in Sliedrecht om je huis te verkopen? Het kan een uitdaging zijn. Probeer Huis Verkopen, een platform waar je vrijblijvend de best passende makelaar voor je situatie kunt ontdekken. Zij helpen je verder op weg in deze belangrijke stap.

Over makelaars in Sliedrecht

In de regio Sliedrecht zakken de makelaarsborden diep in de tuinen. Er zijn veel makelaars om uit te kiezen en dat kan best overweldigend zijn. Belangrijk is dat je de tijd neemt om te ontdekken welke makelaar het beste bij je past. Zo kan de focus van de ene makelaar liggen op de persoonlijke begeleiding terwijl de andere makelaar juist inzet op digitale middelen om het huis onder de aandacht te brengen.

Gelukkig hoef je niet zelf op onderzoek uit. Wij hebben een vergelijking gemaakt tussen verschillende makelaars in Sliedrecht om je te helpen de beste keuze te maken. Met oog op bijvoorbeeld de verkoopstrategieën of de gemiddelde verkoopprijs die de makelaar weet te realiseren. Zo kun je makkelijker beslissen welke makelaar de meeste kans biedt op een hoge verkoopprijs voor jouw woning. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een overwogen keuze vind je hier op deze pagina.

Mei 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.533
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.466
Besparing (gem.)
€ 1.103

Actueel

 • Met de huidige woningmarkt in Sliedrecht is de gemiddelde verkoopprijs van een woning € 401.110 euro. Deze informatie is in het bijzonder interessant als je overweegt om je woning te verkopen. Voor meer informatie over de lokale woningmarkt, kun je terecht bij de woningprijzen op onze website.
 • De huidige gemiddelde courtage van makelaars in Sliedrecht is 1,13% in deze periode van mei 2024. Dit is belangrijke informatie om rekening mee te houden wanneer je een makelaar kiest om je woning te verkopen. Voor meer details over de verkoop in Sliedrecht, bezoek je de pagina Sliedrecht op onze website.
 • Opvallend is dat de tarieven van makelaars in Sliedrecht flink kunnen variëren. Daarom is het zinvol om makelaarstarieven te vergelijken. Het kan je zelfs een gemiddelde besparing opleveren van € 1.103 euro. Het vergelijken van tarieven kan je dus een aanzienlijk voordeel bieden bij de verkoop van je woning.

Uitgelichte makelaars in Sliedrecht

In Sliedrecht heb je de keuze uit een verscheidenheid aan verkoopmakelaars. We zetten een aantal van deze opties overzichtelijk voor je op een rij. Het is belangrijk te bedenken dat de meest geschikte makelaar voor jou degene is die perfect past bij jouw woning, jouw situatie en jouw voorkeuren. Daarom is het een verstandige keuze om een vergelijking te maken tussen verschillende makelaars.

Logo Hofstede Makelaardij Sliedrecht

Hofstede Makelaardij Sliedrecht

Hofstede Makelaardij Sliedrecht is een ervaren NVM-makelaar met zeven kantoren, gespecialiseerd in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Ze bieden diensten aan voor verkoop, aankoop en taxaties van woningen, nieuwbouwprojecten en bouwgronden. Met een team van twee en certificaten van VastgoedCert, NWWI en NRVT, staan ze bekend om hun lokale expertise. Hun hoge gemiddelde beoordeling van 9,3 op Funda toont hun betrouwbaarheid en klanttevredenheid aan.
Logo Vos Woningmakelaardij

Vos Woningmakelaardij

Kies voor Vos Woningmakelaardij, gelegen aan de Kerkbuurt in Sliedrecht, als betrouwbare partner in de woningmarkt. Dit kantoor met twee medewerkers is jouw persoonlijke makelaar en taxateur, gespecialiseerd in beleggen. Ze kennen de lokale markt goed, weten waar op gelet moet worden tijdens bezichtigingen en maken een nauwkeurige waardebepaling. Ze zijn aangesloten bij de NVM en beschikken over de certificaten VastgoedCert, NWWI en NRVT.

Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs

Ontmoet Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs: een deskundig team dat altijd klaarstaat om je te helpen bij de verkoop, aankoop of taxatie van jouw woning of bedrijfspand. Door hun gedegen kennis van de lokale markt en persoonlijke benadering, begrijpen ze jouw unieke situatie en leveren ze heldere, op maat gemaakte oplossingen. Gelegen op Thorbeckelaan 1 in Sliedrecht, blinken ze uit in persoonlijke, professionele service. Lid van branchevereniging VBO, betekent dit dat jij het beste advies krijgt.

Hoogveste BV

Hoogveste is een professionele en betrouwbare makelaar in de Kerkstraat in Sliedrecht. Als lid van de NVM hebben ze voldaan aan strenge kwaliteitseisen. Met de juiste certificaten op zak, biedt Hoogveste jou de zekerheid van kennis en knowhow, waardoor je keuze voor deze makelaar een goede en veilige is.

Kooyman Eigen Huis BV

Kooyman Eigen Huis is een ervaren makelaar in Sliedrecht, Giessenburg en Hardinxveld-Giessendam. Ze zijn niet alleen betrouwbaar in de verkoop, aankoop en taxatie van privéwoningen en bedrijfspanden, maar ook als onafhankelijke tussenpersoon voor hypotheken en verzekeringen. Met hun specialisme in nieuwbouw en persoonlijke service, krijgt jouw situatie altijd de juiste aandacht. Met 20 medewerkers aan boord en 107 recente transacties, kies je voor expertise en ervaring.

Let op: Er zijn in en rondom Sliedrecht nog meer verkoopmakelaars actief dan je misschien denkt. Bij Huis Verkopen betrekken we iedere makelaar in onze vergelijking, omdat we weten dat jouw ideale makelaar mogelijk niet in de bovenstaande lijst staat. Alleen door te vergelijken zul je deze vinden.

Vergelijk makelaars in Sliedrecht Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Sliedrecht?

Een makelaar in Sliedrecht rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,13% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 401.110 in Sliedrecht komt dit neer op € 4.533 aan makelaarskosten (update mei 2024).

In Sliedrecht, zoals in de meeste steden, werken de meeste verkoopmakelaars met de courtage. Dat betekent dat je betaalt gebaseerd op de verkoopprijs van je woning. Dit bedrag is een percentage van de uiteindelijke verkoopopbrengst van je woning.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Sliedrecht 0,55% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.103 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Het is belangrijk om te onthouden dat de courtage die je betaalt vaak onderhandelbaar is en afhangt van meerdere factoren, dus de percentages kunnen veranderen.

Kosten van makelaars in Sliedrecht

Mei 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.700
€ 4.600
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Sliedrecht

Als je jouw huis in Sliedrecht wilt verkopen, ontkom je vaak niet aan zogenaamde opstartkosten. De meeste makelaars in Sliedrecht rekenen deze kosten voorafgaand aan de verkoop van jouw woning. Maar wat houden deze kosten in? Het zijn kosten die worden gemaakt om uw huis optimaal te presenteren aan potentiële kopers. Denk bijvoorbeeld aan professionele foto’s van de woning, het opstellen van de verkoopbrochure en het plaatsen van de woning op populaire huizensites en Funda.

Opstartkosten kunnen per makelaar aanzienlijk variëren. Gemiddeld liggen deze kosten rond de € 515 in Sliedrecht. Deze kosten zijn meestal niet inbegrepen in de commissie die je aan de makelaar betaalt bij de succesvolle verkoop van jouw woning. Het is dus goed om je te realiseren dat deze kosten bovenop de verkoopkosten van de makelaar komen. Maak daarom altijd een heldere afspraak met jouw makelaar over deze kosten voordat je de samenwerking aangaat.

Intrekkingskosten van makelaars in Sliedrecht

Als je besluit je huis in Sliedrecht te verkopen, dan is het goed om te weten dat de meeste makelaars intrekkingskosten rekenen. Dit zijn kosten die in rekening worden gebracht als je jouw woning voortijdig uit de verkoop haalt. Dus, als je bijvoorbeeld van gedachten verandert of een beter aanbod krijgt. Deze kosten worden ook wel uit de markt haal kosten of opzegkosten genoemd.

Intrekkingskosten dekken het werk dat de makelaar heeft verricht voordat de woningverkoop werd stopgezet. Ze kunnen bestaan uit kosten voor fotografie, advertenties, bezichtigingen en andere voorbereidingen voor de verkoop. In sommige gevallen kan de hoogte van de intrekkingskosten afhankelijk zijn van de periode, hoe langer je woning in de verkoop is geweest, des te meer kosten je mogelijk moet betalen. Elke makelaar hanteert hierin zijn eigen beleid, dus het is belangrijk om hierover duidelijke afspraken te maken!

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Sliedrecht met een vast tarief

Ook in Sliedrecht opereren makelaars die werken met een vast tarief. Deze totaalprijs, die je vooraf afspreekt, dekt meestal het volledige verkoopproces: van prijsbepaling, bezichtigingen begeleiden en onderhandelen tot aan de eigendomsoverdracht bij de notaris. De gemiddelde kosten hiervoor liggen rond de € 3.250 (update: mei 2024).

Een vast tarief klinkt aantrekkelijk omdat je exact weet waar je aan toe bent. Toch zijn er risico's verbonden aan deze optie. De makelaar heeft namelijk geen directe financiële prikkel om een zo hoog mogelijke verkoopprijs voor jou te realiseren. Het kan dus zijn dat de makelaar sneller akkoord gaat met een lagere verkoopprijs, omdat zijn vergoeding hier niet van afhangt.

Tip: Het is daarom aan te raden om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken. Hierdoor krijg je een helder beeld van de verschillen in tarieven en de bijbehorende diensten. Dit helpt je nadenken over wat het meest gewenste tariefmodel voor jou is als woningverkoper, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

4 feitjes over makelaars in Sliedrecht

 • Het is interessant om te zien dat 95% van de huiseigenaren in Sliedrecht een voorkeur heeft voor een lokale all-in makelaar boven een makelaar die enkel online opererend is.
 • Makelaars in Sliedrecht zijn erg effectief in het versnellen van het verkoopproces. Met hun hulp verlopen verkopen tot wel 60% sneller dan zonder makelaar.
 • De winstgevendheid van een verkoop kan aanzienlijk verbeteren met de hulp van een makelaar. Huizen in Sliedrecht verkopen tot 10% winstgevender met de hulp van een makelaar dan zonder makelaar.
 • Makelaars in Sliedrecht gaan niet per se voor de laagste prijs. Kwaliteit blijkt hier belangrijker. Verkopers kiezen meestal een makelaar op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding, niet de goedkoopste.

Wat levert de beste makelaar in Sliedrecht op?

Het grijze gebied tussen de prijs van een makelaar en de waarde die ze leveren, is waar je de juiste keuze maakt. Het is vaak verleidelijk om te kiezen voor een makelaar die lage kosten belooft, maar uiteindelijk draait het allemaal om wat ze je opleveren. Het is misschien wel belangrijker om te kijken naar de resultaten die een makelaar kan behalen.

Dit is hoe je de beste makelaars in Sliedrecht herkent:

 • Topprijzen: Uit de data blijkt dat de beste makelaars in Sliedrecht woningen verkopen voor een gemiddeld hoger bedrag dan andere makelaars. Met de juiste makelaar krijg je gemiddeld een verkoopprijs die € 12.364 hoger ligt dan het gemiddelde.
 • Snelle verkoop: Op basis van onze gegevens is gebleken dat de beste makelaars in Sliedrecht huizen sneller kunnen verkopen. Om preciezer te zijn, de snelste makelaars in Sliedrecht verkopen een huis gemiddeld in 16 dagen sneller. Dit komt doordat deze makelaars meer moeite doen en daardoor de verkoop meestal vlotter verloopt.

De beste makelaar in Sliedrecht vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Sliedrecht? Bepaal wie dat is door te kijken naar die ene makelaar die je woning voor de hoogst mogelijk prijs kan verkopen. Het gaat immers om jouw financiële belang bij de verkoop van je huis.

Maar hoe ontdek je bij welke makelaar je terecht kunt? Maak gebruik van een intelligente vergelijking van makelaars op basis van je adres, situatie en woonwensen. Zo maak je een weloverwogen keuze voor de makelaar die perfect bij je past.

Waar moet je op letten bij makelaars in Sliedrecht?

Er zijn tal van aandachtspunten wanneer je een passende makelaar zoekt in Sliedrecht voor de verkoop van je huis:

Ervarenheid van de makelaar

Kies een makelaar met volop ervaring in de vastgoedmarkt van Sliedrecht. Een achtergrond in lokale woningverkoop kan bijdragen aan een succesvolle transactie.

Werkwijze

Onderzoek zorgvuldig hoe de makelaar te werk gaat. Een transparante en duidelijke aanpak, bijvoorbeeld met betrekking tot prijsbepaling en bezichtigingsprocedures, is van groot belang.

Kostenstructuur

Let goed op de kostenstructuur. Een helder overzicht van alle kosten helpt je om verrassingen achteraf te voorkomen. Meer informatie over tarieven vind je hier.

Communicatie

Goede communicatie is essentieel. Een makelaar die je op de hoogte houdt en zich betrokken toont bij je situatie, kan veel stress verlichten.

Referenties

Controleer altijd de referenties van een potentiële makelaar. De ervaringen van anderen kunnen je inzicht geven in de betrouwbaarheid en effectiviteit van de makelaar.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In de labyrintische wereld van de vastgoedmarkt kunnen NVM-makelaars een betrouwbare gids zijn. De verkoop van je huis is immers een ingrijpend proces dat omvattend overzicht en kritische blik vereist. In een plaats als Sliedrecht speelt de lokale marktkennis een prominente rol.

Naast NVM, zijn er ook VBO- en VastgoedPRO-makelaars. Ze adviseren over de vraagprijs, verzorgen bezichtigingen, onderhandelen met kopers en begeleiden bij juridische zaken. Waar hun kennis en ervaring zich onderscheidt, is in het begrijpen van je specifieke situatie en het maximaliseren van je huis verkoopresultaat.

Wat doet een makelaar in Sliedrecht?

Een makelaar in Sliedrecht helpt je bij het verkopen van je huis. Deze full-service makelaars ondersteunen het gehele proces, van het bepalen van de juiste verkoopprijs tot het rondmaken van de koopovereenkomst.

Daarnaast zorgen zij voor marketingactiviteiten rondom de woningverkoop. Dit betekent dat ze aantrekkelijke foto's maken, je huis op diverse woning websites plaatsen en potentiële kopers uit hun netwerk benaderen.

 • Begeleiden van bezichtigingen.
 • Onderhandelingen voeren met potentiële kopers.
 • Opstellen en controleren van de koopovereenkomst.
 • Vertegenwoordigen van jouw belangen.
 • Zorgdragen voor correcte juridische afhandeling.

In het kort; een makelaar in Sliedrecht is een belangrijke steun bij de verkoop van je woning. Bij full-service makelaars kun je bovendien rekenen op volledige ondersteuning - van begin tot eind.

Waarom een makelaar in Sliedrecht inschakelen?

Het verkopen van je huis in Sliedrecht kan een uitdagend en tijdrovend proces zijn. Hoewel je ervoor kunt kiezen om dit zelf te doen, kan een ervaren makelaar in Sliedrecht je leven een stuk gemakkelijker maken. Een makelaar helpt niet alleen bij het vinden van potentiële kopers, maar zorgt er ook voor dat je huis voor de maximale prijs wordt verkocht. Daarnaast nemen zij het onderhandelingsproces voor hun rekening. Zie hier een aantal voordelen op een rij van het gebruiken van een makelaar bij het regelen van de verkoop van je huis in Sliedrecht.

Snelle verkoop

Een makelaar heeft een breed netwerk van connecties in de vastgoedmarkt. Daardoor kunnen ze sneller dan je zelf zou kunnen potentiële kopers vinden voor je huis in Sliedrecht. Dit kan helpen om je huis sneller van de markt te halen.

Kennis van de markt

Een andere factor waarin een makelaar excelleert, is hun kennis van de lokale vastgoedmarkt. Ze houden de huidige woontrends en marktprijzen in Sliedrecht in de gaten en stemmen je verkoopstrategie daar op af.

Professionele presentatie

Een derde voordeel is de professionele presentatie van je huis. Een makelaar weet hoe je huis optimaal gepresenteerd kan worden, inclusief professionele fotografie, waardoor het aantrekkelijker is voor potentiële kopers.

Onderhandelen van de prijs

Als laatste zal een ervaren makelaar het onderhandelingsproces met kopers voor je regelen. Ze zullen er voor zorgen dat je huis voor de best mogelijke prijs verkocht wordt, zodat je er zeker van kan zijn dat je het maximale uit de verkoop haalt.

Informatie over Sliedrecht

Sliedrecht is een karakteristiek dorp in Zuid-Holland. Met haar rijke geschiedenis en diverse bevolking heeft het een unieke sfeer en warme gemeenschap.

Gelegen aan de Beneden-Merwede, staat Sliedrecht bekend om haar scheepsbouw en baggerindustrie. Deze maritieme achtergrond heeft een stempel gedrukt op de identiteit van de plaats.

Jouw toekomstige omgeving heeft een mix van stedelijke voorzieningen en dorpse charme. Met veel groen en speelse architectuur is het een gezellige plek om te wonen.

Weetje: De prijsontwikkeling van huizen in Sliedrecht is opvallend. Ondanks de landelijke trend zijn de huizenprijzen hier relatief stabiel gebleven. Voor meer details, ga naar de pagina met de huizenprijzen in Sliedrecht.

Makelaars in Sliedrecht vergelijken

Je wilt je huis in Sliedrecht verkopen en bent op zoek naar een geschikte makelaar. Maar hoe weet je welke makelaar het best bij jouw situatie past? Huis Verkopen helpt daarbij door het bieden van handige tools om makelaars te vergelijken.

 • Vergelijk makelaars op prestaties
 • Ontvang een gratis waardebepaling
 • Verkrijg vrijblijvend verkoopadvies

Met Huis Verkopen ga je eenvoudig en onafhankelijk op zoek naar de makelaar die het beste bij jouw verkoopwensen aansluit. Je vult jouw adres in, geeft je wensen aan en de meest passende makelaars in Sliedrecht worden aan je voorgesteld. Het resultaat is een gerichte selectie van makelaars, duidelijke kostenovertzichten en de mogelijke verkoopprijs van jouw woning. Zo kies je weloverwogen voor de makelaar met de beste prijs/kwaliteit-verhouding. Het vergelijken van makelaars via Huis Verkopen is bovendien compleet gratis en vrijblijvend.

Vergelijk makelaars in Sliedrecht Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Sliedrecht

Bij de keuze voor een makelaar is het cruciaal om rekening te houden met de verkoopsnelheid, de courtage en de klantbeoordelingen. Op deze pagina kun je makelaars in Sliedrecht vergelijken en de beste keuze maken.

De gemiddelde makelaarskosten in Sliedrecht zijn € 4.533. Deze kunnen echter per makelaar variëren, dus vergelijking is belangrijk.

De gemiddelde verkoopsnelheid van een huis in Sliedrecht is 41 dagen. Een goede makelaar kan hierin een grote rol spelen.

Door makelaars te vergelijken kun je aanzienlijk besparen op de makelaarskosten. De gemiddelde besparing in Sliedrecht is € 1.103. Dit kun je doen via onze vergelijkingspagina.

De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Sliedrecht is € 401.110. Schakel een goede makelaar in om dit bedrag te maximaliseren.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen