Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Kattendijke

In Kattendijke is de huizenmarkt uitermate interessant. De vraag naar woningen is er groeiend, maar het aanbod blijft beperkt. Dit heeft invloed op de verkoopprijzen, die aan verandering onderhevig zijn. Duik in de vastgoedcijfers en ontdek wat dit betekent voor het verkopen van je huis in Kattendijke.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Kattendijke

De gemiddelde verkoopprijs in Kattendijke is in de laatste 3 maanden € 253.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 288.750 euro. Deze cijfers geven je een goed beeld van de huidige prijzen in de markt en kunnen je helpen bij het maken van een beslissing rond het kopen of verkopen van een woning. Het volgende geeft een grafische weergave van deze prijstrends:

Huizenprijzen in Kattendijke

Afgelopen 3 maanden

€ 53.000
€ 196.000
€ 339.000

Als je overweegt je woning te verkopen in Kattendijke, is het raadzaam de waarde per vierkante meter in ogenschouw te nemen. Deze waarde kan sterk variëren binnen de huizenmarkt. Een handige methode is om het aantal vierkante meters van jouw woning te vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in jouw omgeving. Hiermee krijg je een globale indicatie van wat jouw woning zou kunnen opbrengen. Bekijk voortaan de onderstaande grafiek voor een recent overzicht van de vraag- en verkoopprijzen per m2 in Kattendijke:

Huizenprijzen in Kattendijke per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.800
€ 3.100
€ 3.500

Prijsontwikkeling Kattendijke laatste 12 maanden

Het kan raadzaam zijn om de prijsontwikkeling van vastgoed in Kattendijke nauwlettend te volgen. Inzicht in de prijstrends van het afgelopen jaar kan waardevol zijn bij de overweging van een huis verkopen of kopen. Zo was de gemiddelde verkoopprijs in Kattendijke vorige maand € 253.000 euro. Bekijk hieronder de prijsontwikkeling in de lokale woningmarkt:

Wat is mijn woning in Kattendijke waard?

De woningwaarde van jouw huis in Kattendijke is geen vaststaand feit, maar een fluctuerend fenomeen. Dit komt door tal van factoren zoals marktomstandigheden, renovaties en de leeftijd van je huis. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van deze veranderingen.

Het krijgen van inzicht in de actuele waarde van jouw woning is aan te raden. Dit is omdat je met deze kennis strategischer kan opereren, of je nu van plan bent om te verkopen of om te verhuren. Een gratis waardebepaling door een deskundige makelaar kan je hierbij helpen.

Een gratis waardebepaling gebeurt meestal aan huis, dit betekent dat je je huis niet uit hoeft. Je biedt de makelaar de kans om de woningdetails ter plekke te inspecteren en te beoordelen, wat nauwkeurigere resultaten oplevert. Het is een win-win situatie voor beide partijen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je inzicht probeert te krijgen in de huidige huizenmarkt, is het belangrijk om niet alleen naar de plaatselijke woningmarktcijfers te kijken. Zo kunnen er bijvoorbeeld verschillen zijn in huizenprijzen tussen plaatsen rondom Kattendijke en Kattendijke zelf.

Om een volledig beeld te schetsen van het marktbeeld dien je ook de huizenprijzen in andere gemeenten mee te nemen. Dit geeft een compleet en realistisch beeld van de huidige markt. Bekijk de onderstaande grafieken voor een vergelijking:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Kattendijke

Ben je benieuwd naar de verschillen tussen makelaars in Kattendijke? Het vinden van de juiste makelaar kan lastiger zijn dan je denkt. Makelaars kunnen variëren op het gebied van courtagekosten, service van aanpak en hun specifieke kennis van de lokale markt in Kattendijke.

De keuze voor de ideale makelaar maakt een wereld van verschil bij het verkopen van je huis. De juiste makelaar kan je helpen bij het bepalen van de juiste vraagprijs, advies geven over de presentatie van je huis en is een ster in onderhandelen. Je verhoogt je kansen op een geslaagde verkoop door makelaars te vergelijken. Zo kies je de makelaar die het beste past bij jouw wensen op basis van de beschikbare makelaarsstatistieken.

Vergelijk makelaars in Kattendijke Of lees meer over makelaars in Kattendijke

Gemiddelde tarieven van makelaars in Kattendijke

Courtages kunnen aanzienlijk variëren, zo ook in Kattendijke. Gemiddeld gezien rekenen makelaars hier een courtage van 1,19% op de uiteindelijke verkoopprijs van jouw huis. Bij een gemiddelde verkoopprijs in Kattendijke van € 253.000, zou je dus rekening moeten houden met makelaarskosten rond de € 3.011. Het is dus zaak de makelaar zorgvuldig te kiezen en het financiële plaatje scherp te hebben.

Voordat je de verkoop start, is het verstandig om de tarieven op te vragen bij verschillende makelaars. Zo krijg je een goed beeld van de potentiële kosten en kun je deze tegen elkaar afwegen. Let hierbij niet alleen op het courtagepercentage, maar ook op hoe dit wordt verrekend. Meestal is dit achteraf en wordt het bedrag verrekend met de verkoopopbrengst van de woning. Door te vergelijken, maak je een weloverwogen keuze voor een makelaar die past bij jouw verkoopplannen en budget.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Kattendijke

In het pittoreske Kattendijke vind je koopwoningen die dienen als thuisbasis voor velen, maar ook als potentiële investering voor anderen die geïnteresseerd zijn in verhuur. Hoewel er een aanzienlijk aantal van koopwoningen in het dorp is, is slechts een beperkt gedeelte van deze huizen beschikbaar om daadwerkelijk aan te schaffen of te huren. Ondanks de beperkte keuzemogelijkheden, draagt dit bij aan het unieke karakter van Kattendijke, waar de woningmarkt niet overspoeld wordt, maar juist een zekere exclusiviteit behoudt.

Ben je van plan jouw huis in Kattendijke te verkopen?

Heb je besloten jouw huis in Kattendijke te verkopen? Dan zijn er veel aspecten die je niet moet vergeten. Het is meer dan alleen een 'te koop' bord in de tuin planten. Voor de verkoop moet je huis er piekfijn uitzien. Dat betekent dat eventuele schadepunten hersteld moeten worden en dat het huis er schoon en netjes uitziet. Bovendien moet je op zoek naar een betrouwbare makelaar die de verkoop voor zijn rekening gaat nemen. En vergeet niet om alle benodigde papieren te verzamelen, zoals het energielabel en de kadastrale gegevens.

Met zo veel verschillende taken om bij te houden, kan het snel overweldigend worden. Daarom is het een goed idee om een stappenplan te gebruiken bij de verkoop van je woning. Een stappenplan helpt je alle taken op een overzichtelijke manier ordenen en geeft je inzicht in wat je te wachten staat. Het vermeldt alle actiepunten voor de verkoop van je huis, van het regelen van het energielabel tot het kiezen van een goede makelaar. Volg dit plan en je zult merken dat de verkoop van je woning in Kattendijke een stuk soepeler verloopt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op deze site blijf je op de hoogte van de meest recente gegevens over de huizenmarkt in Kattendijke. Omdat de veelzijdige eigenschappen van de woningmarkt continu fluctueren, wordt hier een recent beeld geschetst van de huidige stand van zaken. De marktcijfers bieden je een nuttig referentiekader zodat je grip krijgt op de lokale huizenmarkt en een goed geïnformeerde beslissing kunt maken bij het verkopen van je woning.

Wat HuisVerkopen.nl te bieden heeft

Voor het regelen van de verkoop van je huis kun je terecht bij HuisVerkopen.nl. Deze handige website bevat alles wat je nodig hebt om het verkoopproces in goede banen te leiden. Je krijgt niet alleen inzage in de kosten die bij de verkoop van een woning komen kijken, maar je kunt ook handige waardebepalingen of vergelijkingen van makelaars inzien. Onmisbare informatie en waardevolle adviezen vind je gewoon op één handige plek. Of je nu je huis wilt verkopen, een energielabel nodig hebt of slimme verkooptrucs wilt leren, HuisVerkopen.nl is jouw houvast tijdens het gehele verkoopproces.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen