Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Kloetinge

De huizenmarkt in Kloetinge toont een interessant beeld. Zo heeft de periode tot februari 2024 significante veranderingen in woningprijzen, vraagprijzen en transactienummers met zich meegebracht. Het verkopen van je huis in Kloetinge kent zijn eigen unieke uitdagingen en kansen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Kloetinge

De gemiddelde verkoopprijs in Kloetinge is in de laatste 3 maanden € 356.622 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 409.944 euro. Hoewel deze getallen specifiek zijn voor Kloetinge, weerspiegelen ze overeenkomsten met de bredere huizenmarkt in Nederland. Bekijk hieronder de grafiek voor een visuele verbeelding van deze cijfers:

Huizenprijzen in Kloetinge

Afgelopen 3 maanden

€ 116.000
€ 288.000
€ 460.000

Bij het vaststellen van woningprijzen is het altijd raadzaam om de waarde per m2 in ogenschouw te nemen. Dit is niet anders in Kloetinge. Wil je een prognose maken hoe een eventuele verkoop van je huis zal uitpakken? Neem het aantal m2 van je woning en vermenigvuldig dit met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Kloetinge. Hierdoor krijg je een globaal beeld. Ter illustratie, de onderstaande grafiek toont de recente verkoop- en vraagprijzen per m2 in Kloetinge:

Huizenprijzen in Kloetinge per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 3.500
€ 3.800

Prijsontwikkeling Kloetinge laatste 12 maanden

De afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Kloetinge een beweging doorgemaakt, waarmee het interessante periodes voor de vastgoedcijfers zijn. De gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand bedroeg € 356.622 euro. Hieronder ziet u het volledige beeld van de prijsontwikkeling:

Wat is mijn woning in Kloetinge waard?

Jouw besluit om je woning in Kloetinge te koop te zetten, hangt vaak af van de mogelijke opbrengst van de verkoop in de huidige woningmarkt. Onzekerheid hierover kan dan ook leiden tot aarzeling. Maar vergeet niet dat kennis van de huidige woningwaarde kan bijdragen aan een goed gefundeerde beslissing.

Overweeg je de verkoop van jouw woning? Dan kan een gratis waardebepaling door een makelaar een nuttige eerste stap zijn. Deze beoordeling geeft je een realistisch beeld van de mogelijke verkoopprijs, die gebaseerd is op vergelijkbare woningen in jouw omgeving. Je kan een waardebepaling aanvragen via onze website.

Een gratis waardebepaling door een makelaar werkt als volgt: de makelaar bezoekt jouw woning om deze te onderzoeken en te vergelijken met soortgelijke woningen die recent zijn verkocht in jouw buurt. Het kan verstandig zijn om meerdere makelaars een waardebepaling te laten doen. Geschatte waarden kunnen namelijk variëren tussen makelaars. Bedenk wel dat een waardebepaling niet hetzelfde is als een formele taxatie.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je je verdiept in de huizenmarkt, zul je merken dat er prijsverschillen zijn per locatie. Dit is niet verrassend, maar het wordt interessant wanneer we naar specifieke plaatsen kijken. Zo kun je ontdekken dat de huizenprijzen in Kloetinge licht variëren ten opzichte van die in omliggende plaatsen. Vooral nuttig is het om niet alleen naar de gemiddelde verkoopprijzen te kijken, maar ook naar de gemiddelde prijs per vierkante meter, aangezien dit een nauwkeuriger beeld kan geven van de woningwaarde in een bepaald gebied.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Kloetinge

Op HuisVerkopen.nl, volgen we de prestaties van makelaars in Kloetinge op de voet. We houden statistieken bij, van het aantal verkochte woningen tot de gemiddelde verkoopprijs, om een goed beeld te krijgen van hoe het elke makelaar in dit gebied presteert. Dit stelt ons in staat de kwaliteit en snelheid van elke makelaar te beoordelen, om zo onze lezers te helpen een weloverwogen keuze te maken.

Het kiezen van een geschikte makelaar is een belangrijke stap bij het verkopen van je woning. Een geschikte makelaar kan namelijk het verschil maken tussen een huis dat snel en voor een goede prijs verkocht wordt, en een huis dat lang te koop staat zonder veel interesse. Met de informatie die we verstrekken, willen we je helpen om een makelaar te vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften, zodat je met vertrouwen je woning in de verkoop kunt zetten.

Vergelijk makelaars in Kloetinge Op basis van jouw voorkeuren

Gemiddelde tarieven van makelaars in Kloetinge

Wanneer je een makelaar inschakelt voor de verkoop van jouw woning wordt er een courtage in rekening gebracht. In Kloetinge ligt dit percentage gemiddeld op 1,11%, wat een mooie indicatie geeft van wat je kunt verwachten. Wanneer we dit percentage toegepast zien op de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Kloetinge (€ 356.622), betekent dit dat je rond de € 3.959 aan makelaarskosten kunt verwachten.

Het vergelijken van makelaarstarieven kan zeker interessant voor je zijn, maar let op, een lager tarief betekent niet per se een betere deal. Het is ook belangrijk om te kijken naar de dienstverlening en ervaring van de makelaar. Door ook rekening te houden met deze factoren, en niet alleen te focussen op het courtagepercentage, zul je in staat zijn om een weloverwogen keuze te maken die goed aansluit bij jouw specifieke situatie en wensen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Kloetinge

In het pittoreske Kloetinge bestaat het merendeel van de woningen uit koopwoningen, namelijk , die bijdragen aan de overall charme van het dorp. Maar naast deze koopwoningen is er ook een aanbod aan huurwoningen te vinden, waarvan een deel onder de sociale huursector valt. Daarnaast vind je in Kloetinge ook woningen met andere bestemmingen, die een unieke draai geven aan het huizenlandschap van het dorp.

Ben je van plan jouw huis in Kloetinge te verkopen?

Je huis verkopen in Kloetinge kan een complexe aangelegenheid zijn, waarbij verschillende uitdagingen hun hoofd kunnen opsteken. Denk hierbij aan het vinden van een geschikte makelaar, het regelen van een correct energielabel, of omgaan met de concurrentie van andere verkopende huiseigenaren. Het kan ook een uitdaging zijn om al de logistieke zaken die bij het verkopen van een woning komen kijken, zoals het organiseren van bezichtigingen en het afhandelen van het papierwerk, in goede banen te leiden.

Een mogelijke oplossing voor deze obstakels is het gebruik van een systematische aanpak. Op onze website vind je een gedetailleerd stappenplan die je zullen helpen bij het verkoopproces van jouw huis in Kloetinge. Met dit plan kun je de zaken beter organiseren en krijg je een heldere kijk op wat er van jou verwacht wordt. Bovendien zou het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf bij deverkoop van jouw woning zeker van toegevoegde waarde kunnen zijn om deze transitie soepel te laten verlopen. De juiste voorbereiding is tenslotte het halve werk.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

In Kloetinge verschuiven de woningmarktcijfers constant. Deze pagina houdt de meest recente gegevens nauwlettend in de gaten, waardoor je altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken. Het is van grote waarde om deze cijfers in de gaten te houden, omdat ze inzicht geven in de huidige marktsituatie. Het helpt je om te begrijpen waar je aan toe bent bij het kopen of verkopen van een woning en wat je kunt verwachten.

Voorbereiding op de woningverkoop met HuisVerkopen.nl

Als je jouw woning wilt verkopen en op zoek bent naar een makkelijke en efficiënte manier om dit te doen, kan HuisVerkopen.nl je bij elke stap ondersteunen. Zo is het mogelijk om een gratis waardebepaling aan te vragen en makelaars te vergelijken om de beste keuze voor jouw situatie te maken. Je kunt er ook makelaarstarieven opvragen en besparen op makelaarskosten. Bovendien helpt het gedetailleerde stappenplan je om geen enkele stap in het verkoopproces over het hoofd te zien. Zo wordt het regelen van de verkoop van je woning via HuisVerkopen.nl zo eenvoudig en duidelijk mogelijk gemaakt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen