Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Yerseke

In Yerseke is de huizenmarkt interessant voor woningverkopers. Met fluctuerende woningprijzen, vraagprijzen en verkoopprijzen biedt het statistieken en vastgoedcijfers die inzichtelijk zijn. Ook het aantal transacties laat trends zien die je kunt gebruiken bij het verkopen van je huis.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Yerseke

In Yerseke is de gemiddelde verkoopprijs in de laatste 3 maanden € 320.666 euro, terwijl de gemiddelde vraagprijs € 362.120 euro is. Dit geeft je een realistisch inzicht in de huidige stand van zaken op de vastgoedmarkt in deze regio. Voor verdere informatie kun je de volgende overzichtelijke grafiek raadplegen die de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen in Yerseke uit de laatste drie maanden laat zien:

Huizenprijzen in Yerseke

Afgelopen 3 maanden

€ 107.000
€ 260.000
€ 412.000

In de volgende grafiek staan de gemiddelde verkoop- en vraagprijzen per m2 in Yerseke van de afgelopen 3 maanden. Hierdoor krijg je inzicht in de actuele situatie van de huizenprijzen in jouw woonplaats. Dit kan als handige leidraad dienen voor het verkoopproces van jouw woning:

Huizenprijzen in Yerseke per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.300
€ 2.500
€ 3.700

Prijsontwikkeling Yerseke laatste 12 maanden

Als je de woningmarkt in Yerseke wilt begrijpen, dan kunnen de fluctuaties in huizenprijzen een indicatie geven van de richting die de markt op beweegt. De gemiddelde verkoopprijs is een waardevolle graadmeter. Vorige maand lag deze gemiddelde verkoopprijs op € 320.666.

Gezien de continue veranderingen in deze markt, is het relevant om de prijzentrend nauwlettend te volgen. Bekijk de ontwikkeling in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Yerseke waard?

Als je overweegt jouw huis in Yerseke te verkopen, gaat de beslissing vaak hand in hand met wat de woningmarkt op dit moment te bieden heeft. De actuele marktwaarde van je woning kan doorslaggevend zijn bij het maken van deze belangrijke keuze. Het is dus zeker verstandig om de huidige waarde van je huis goed in beeld te hebben.

Denk je erover om jouw huis op de markt te brengen? Een gratis waardebepaling door een makelaar kan een slimme eerste stap zijn. Deze beoordeling helpt je immers om te begrijpen wat het potentiële rendement van de verkoop kan zijn. Natuurlijk wil je de best mogelijke prijs voor jouw woning krijgen, en dit komt je een stap dichterbij om dat te bereiken.

Hoe werkt zo'n gratis waardebepaling dan. Een makelaar komt je woning inspecteren en vergelijkt deze met soortgelijke huizen in Yerseke. Echter, het is verstandig om meerdere makelaars te benaderen voor een waardebepaling. Waarom vraag je je af? Omdat de inschattingen kunnen verschillen per makelaar. Bij de aanvraag van de waardebepaling kan je aangeven dat je meerdere makelaars wilt laten kijken naar de waarde van je woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Van plaats tot plaats kan er aanzienlijk verschil bestaan in de woningmarktcijfers. Dit blijkt ook wanneer je Yerseke vergelijkt met nabije plaatsen; de huizenprijzen kunnen aanzienlijk variëren. Door niet alleen Yerseke, maar ook andere gemeenten onder de loep te nemen, krijg je een vollediger beeld van de marktbewegingen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Yerseke

Makelaars in Yerseke onderscheiden zich op verschillende manieren, zoals de snelheid waarmee ze huizen verkopen, de verkoopprijs die ze behalen, en het aantal woningen dat ze verkopen. Ons platform verzamelt deze gegevens en helpt jou om de makelaars op basis van deze statistieken te vergelijken.

Het kiezen van een makelaar kan een groot verschil maken. Denk aan het realiseren van een hogere verkoopprijs, of het sneller vinden van een koper voor je huis. Daarom is het zeker de moeite waard om tijd te besteden aan het vergelijken van de verschillende makelaars in Yerseke.

Vergelijk makelaars in Yerseke Of lees meer over makelaars in Yerseke

Gemiddelde tarieven van makelaars in Yerseke

Wanneer je jouw woning in Yerseke te koop zet, wil je graag weten wat de kosten hiervan zijn. Een makelaar rekent courtage, dit is een percentage van de verkoopprijs. Het gemiddelde tarief van een makelaar in Yerseke ligt op 1,18% van de verkoopprijs. De gemiddelde verkoopprijs van een woning in Yerseke bedraagt € 320.666. Hieruit kun je opmaken dat de makelaarskosten behoorlijk op kunnen lopen.

Bij het verkopen van jouw woning in Yerseke is het aan te raden om de verschillende makelaarstarieven met elkaar te vergelijken. Dit kun je eenvoudig doen door via onze website de tarieven op te vragen bij verschillende makelaars uit de omgeving van Yerseke. Op deze manier krijg je inzicht in de mogelijke kosten en kun je beter inschatten welke makelaar het best past bij jouw budget en wensen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Yerseke

In Yerseke vind je een variëteit aan koopwoningen, waarin je zelf kunt wonen of die je wellicht kunt verhuren aan anderen. Het totale aantal van deze woningen, gemarkeerd als 2095, hun beschikbaarheid voor aanschaf of huur is slechts een gering percentage. Dit betekent echter niet dat er geen mogelijkheden zijn, dus houd je ogen open voor de koop- en huurkansen die Yerseke te bieden heeft.

Aantal verkochte woningen in Yerseke

In de afgelopen 12 maanden is er in Yerseke een specifieke hoeveelheid aan woningtransacties gemeten. Dit getal wordt gerepresenteerd met 30. Daarnaast telt Yerseke een aanzienlijk aantal nieuw aangemelde woningen om te verkopen. Zie de details van deze aanmeldingen en transacties in de woningverkoop in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Yerseke te verkopen?

Als je jouw huis in Yerseke wilt verkopen, dan zijn er tal van overwegingen om mee te nemen in dit proces. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een waardebepaling door een makelaar, het opvragen van makelaarstarieven bij lokale makelaars en het grondig in kaart brengen van de woningwaarde. Al deze zaken dragen bij aan een succesvolle verkoop van je huis.

Een gestructureerde aanpak kan je enorm helpen om het verkoopproces te vergemakkelijken. Een handig stappenplan dat speciaal bedoeld is voor de verkoop van een woning kan je hierbij ondersteunen. Dit stappenplan geeft je duidelijke richtlijnen en helpt je om overzicht te houden, zodat je niets over het hoofd ziet tijdens het verkoopproces in Yerseke.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De huizenmarkt in Yerseke is net zo wisselend als het getij, constant aan verandering onderhevig. Het is dus van groot belang dat je van de laatste trends en ontwikkelingen op de hoogte blijft. Je vindt hier de meest recente cijfers en statistieken, waarbij telkens de laatste wijzigingen worden meegenomen. Met deze informatie kun je jouw eigen situatie beter in perspectief plaatsen en zo de juiste stappen zetten bij de verkoop van je huis. Het is als een kompas dat je helpt navigeren in het roerige vaarwater van de woningmarkt.

Een betrouwbaar kompas voor de verkoop van je huis

Maar er is meer dan alleen de actuele huizenmarkt data. HuisVerkopen.nl ondersteunt je op diverse manieren bij de verkoop van je huis. Zo krijg je inzicht in de kosten van het verkoopproces, waarbij je niet alleen te weten komt wat deze kosten inhouden, maar ook hoe je ze kunt beperken. De mogelijkheid om makelaars te vergelijken helpt je om een partner te kiezen die het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften en budget. Je kunt ook een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een kundige lokale makelaar, wat je een betrouwbaar beeld geeft van de waarde van jouw woning. Kortom, op HuisVerkopen.nl vind je talrijke handvatten om bij het verkopen van je huis de juiste beslissingen te nemen en jouw woondroom te realiseren.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen