Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Hansweert

Wil je je huis in Hansweert verkopen? Op deze pagina vind je actuele woningmarktcijfers die nuttig zijn om niet blind het verkoopproces in te stappen. Inzicht in de gemiddelde vraag- en verkoopprijzen en het aantal transacties in februari 2024 kan helpen om een succesvolle huisverkoop te realiseren.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Hansweert

De gemiddelde verkoopprijs in Hansweert is in de laatste 3 maanden € 181.750 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 250.000 euro. Dit toont aan dat zowel de verkoopprijzen als de vraagprijzen redelijk in balans zijn in dit gebied. Neem eens een kijkje naar de grafiek hieronder waarin deze cijfers visueel worden voorgesteld:

Huizenprijzen in Hansweert

Afgelopen 3 maanden

€ -94.000
€ 103.000
€ 300.000

Om de potentiële opbrengst van de verkoop van je huis te begrijpen, is het nuttig om de waarde per vierkante meter onder de loep te nemen. Door je woonoppervlakte te vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Hansweert, kun je een indicatie krijgen van het mogelijke resultaat van een eventuele verkoop. De grafiek hieronder illustreert de ontwikkeling van de vraag- en verkoopprijzen per m² in dit gebied, gebaseerd op recente woningmarktcijfers:

Huizenprijzen in Hansweert per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.500
€ 2.100
€ 2.700

Prijsontwikkeling Hansweert laatste 12 maanden

Het is een verstandige stap om de beweging van de huizenprijzen in Hansweert in de voorbije 12 maanden te volgen. Het biedt belangrijke en actuele informatie, zoals de gemiddelde verkoopprijs van de vorige maand, die was € 181.750. Let goed op de volgende grafiek om de trends in de gaten te houden:

Wat is mijn woning in Hansweert waard?

De waarde van je woning in Hansweert wordt niet enkel globaal bepaald. Een schakering van aspecten heeft invloed, zoals het soort huis, de oppervlakte, de onderhoudsstatus en de economische omgevingsfactoren. Ieder van deze elementen brengt een unieke gewichting met zich mee.

Ben je geïnteresseerd om te weten wat jouw huis in Hansweert nu zou opbrengen? Een kosteloze prijsschatting van een ervaren makelaar kan hiervoor een oplossing bieden. Zo'n waardebepaling schept verheldering, en kan je helpen om te bepalen of het het juiste moment is om te verkopen.

Bij een gratis woningtaxatie voert een makelaar een inspectie van je huis uit, bestudeert vergelijkbare huizen in de buurt en neemt de huidige economische omstandigheden in overweging. Een gratis prijsschatting door een makelaar kan gunstig zijn omdat het een deskundige, objectieve schatting biedt en je helpt om goed geïnformeerde beslissingen te nemen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het laat zich begrijpen dat de woningmarktcijfers niet uniform zijn. Ze varieëren namelijk per locatie. Bij een nadere beschouwing van de huizenprijzen rondom Hansweert, valt op dat deze niet homogeen zijn met die van Hansweert zelf.

Analyse van de vastgoedgegevens van naburige gemeenten kan inzicht bieden in het actuele marktscenario. Zo krijg je een genuanceerder beeld van de bestaande dynamiek in de lokale vastgoedmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Hansweert

In Hansweert zijn er veel verschillen tussen makelaars. Wij van dit platform houden rekening met deze verschillen door grondig onderzoek te doen. Wij onderhouden een database met informatie over de prestaties van makelaars, hoe snel ze een woning verkopen, de gemiddelde verkoopprijs die ze bereiken en meer. Op basis van deze informatie kunnen wij je helpen om de meest geschikte makelaar te vinden.

Het juiste inzicht in de prestaties van makelaars kan je enorm helpen bij het verkopen van je woning. De keuze voor een makelaar kan het verschil maken tussen een snelle, succesvolle verkoop en een langdurig, frustrerend proces. Het is dus belangrijk om je goed te oriënteren en je door meerdere makelaars te laten informeren voordat je een keuze maakt.

Vergelijk makelaars in Hansweert Of lees meer over makelaars in Hansweert

Gemiddelde tarieven van makelaars in Hansweert

Een opvallend punt in de verkoop van jouw huis is de courtage, de fee die makelaars in rekening brengen voor hun diensten. In Hansweert ligt het gemiddelde courtagepercentage op 1,19% van de verkoopprijs. Dit percentage kan echter variëren per makelaar, dus het loont om meerdere tarieven te vergelijken. Je kunt hiervoor makelaarstarieven opvragen om zo een weloverwogen keuze te maken.

Vergeet bij het kiezen van een makelaar niet alleen naar de courtage te kijken. De kwaliteit van de dienstverlening en de verwachte verkoopprijs zijn minstens zo belangrijk. Met de huidige gemiddelde verkoopprijs van € 181.750 euro in Hansweert, kan zelfs een klein verschil in courtage al flink wat geld schelen. Informeer dus goed en wees kritisch bij het vergelijken van makelaarstarieven.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Hansweert

In het rustige Hansweert vind je voornamelijk koopwoningen. Het totaal aantal van deze huizen wordt bijgehouden met de . Hoewel koopwoningen overheersen, beschikt Hansweert ook over andere typen woningen. Je vindt er eveneens (sociale) huurwoningen en panden met een ander doel. De karakteristieke look van deze Zeeuwse gemeente wordt dus niet alleen gevormd door koopwoningen, maar ook door de diversiteit aan andere verblijfsplekken.

Ben je van plan jouw huis in Hansweert te verkopen?

Ben je van plan om je woning in Hansweert te verkopen? Dan weet je dat er veel bij komt kijken. Van het regelen van het energielabel, tot de selectie van een goede makelaar en mogelijk een verhuisbedrijf. Met de juiste begeleiding en een goed doordacht plan kun je dit proces stressvrij doorlopen. Speciaal voor jou hebben we op Huis Verkopen een compleet overzicht gemaakt. Je kunt ons handige stappenplan raadplegen om de diverse stappen zorgvuldig te regelen.

Het kiezen van een goede makelaar is een belangrijke stap in het verkoopproces van je huis. Een ervaren makelaar kent de vastgoedmarkt van Hansweert en kan je helpen bij het onderhandelen over de verkoopprijs. Wij kan je hierbij helpen. Huis Verkopen biedt je niet alleen een overzichtelijk stappenplan maar ook ondersteuning bij elke stap. Denk aan het regelen van het energielabel tot het succesvol afronden van de verkoop. Onze uitgebreide gids helpt je om zorgvuldig elke stap te doorlopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je overweegt om je huis te verkopen, is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van de recente huizenprijzen in Hansweert. Op deze webpagina zorgen we ervoor dat je altijd up-to-date blijft van alle belangrijke informatie, inclusief vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en aanmeldingen. Al deze gegevens worden voortdurend bijgewerkt, zodat je altijd de meest recente inschattingen hebt over de lokale huizenmarkt.

Handige tools voor een succesvolle verkoop

Om de verkoop van je woning te vergemakkelijken, biedt HuisVerkopen.nl een reeks nuttige diensten aan. Zo helpen we je bij het vinden van de beste makelaar in Hansweert via onze tool om makelaars te vergelijken. Je kan besparen op makelaarskosten door makelaarstarieven op te vragen. En met onze gratis waardebepaling krijg je een reële inschatting van wat jouw woning waard is. Dankzij ons stappenplan kan je zorgvuldig nagaan wat je allemaal moet regelen voor de verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen