Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Krimpen aan den IJssel

Je overweegt je huis te verkopen in Krimpen aan den IJssel. Deze pagina biedt een schat aan relevante cijfers en statistieken over de woningmarkt; over ontwikkeling van huizenprijzen, vraagprijzen per m2 en woningverkopen in de regio. We houden deze informatie continu actueel voor jou.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Krimpen aan den IJssel

De gemiddelde verkoopprijs in Krimpen aan den IJssel is in de laatste 3 maanden € 545.040 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 482.578 euro. Dit toont aan dat de woningmarkt in deze regio voortdurend verandert en fluctueert. Ter illustratie geven we dit grafisch weer hierna. Zo zie je meteen de huidige staat van zaken in de lokale huizenmarkt:

Huizenprijzen in Krimpen aan den IJssel

Afgelopen 3 maanden

€ 220.000
€ 408.000
€ 595.000

Heb je ooit stilgestaan bij de waarde per vierkante meter in Krimpen aan den IJssel? Het biedt een verfrissende blik op de onroerendgoedmarkt en helpt je om de huidige trends nauwkeurig te interpreteren. De gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter komt momenteel neer op € 3.827. Dit helpt je om een inzicht in de marktwerking en de prijsontwikkelingen in Krimpen aan den IJssel te krijgen. Bekijk voor een duidelijker beeld de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Krimpen aan den IJssel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 3.500
€ 3.900

Prijsontwikkeling Krimpen aan den IJssel laatste 12 maanden

Als je van plan bent een huis te verkopen in Krimpen aan den IJssel, dan kan het raadzaam zijn om de prijsontwikkeling van woningen in dit gebied de afgelopen 12 maanden te monitoren. De gemiddelde verkoopprijs van huizen in de laatste maand was bijvoorbeeld € 545.040. Let wel, dit is slechts een momentopname. Voor een samenvattend beeld, zie hieronder de grafiek met de verkoopprijzen over het afgelopen jaar:

Wat is mijn woning in Krimpen aan den IJssel waard?

Het besluit om je woning in Krimpen aan den IJssel te verkopen is vaak sterk verbonden met wat je huis momenteel waard is op de woningmarkt. Vaak wordt er gekeken naar de vraagprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving om een goede inschatting te kunnen maken.

Overweeg je de verkoop van je woning? Het kan dan een verstandige keuze zijn om een gratis waardebepaling te laten uitvoeren door een makelaar. Door dit te doen krijg je een duidelijk inzicht in de mogelijke vraagprijs van je huis, wat je onderhandelingsruimte kan bieden.

Een gratis waardebepaling wordt uitgevoerd door een makelaar. Deze zal jouw woning bekijken en inschatten wat de verkoopwaarde is op basis van verschillende factoren. Dit proces duurt meestal ongeveer 30 minuten. Het kan nuttig zijn om meerdere makelaars een waardebepaling aan huis te laten uitvoeren, aangezien de geschatte waarde per makelaar kan verschillen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is opmerkelijk hoe de woningmarktcijfers kunnen variëren van plaats tot plaats. Zelfs de omliggende gemeenten van Krimpen aan den IJssel hebben huizenprijzen die anders zijn dan de prijzen in Krimpen aan den IJssel zelf.

Door rekening te houden met deze getallen van andere gemeenten, kan er een goed beeld worden gevormd van de huidige stand van de markt. Hieronder vind je twee grafieken die deze prijsfluctuaties en verschillen inzichtelijk maken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Krimpen aan den IJssel

Heb je weleens afgevraagd hoe je de juiste makelaar in Krimpen aan den IJssel vindt? Geen stress, want de keuze is uitgebreid en ze verschillen op allerlei manieren. Denk bijvoorbeeld aan de verschillen in kostenopbouw, specialisatie in bepaalde type woningen of de pluspunten die ze je kunnen bieden bij het verkopen van jouw woning.

Slaap niet op het feit dat een goede makelaar een wereld van verschil kan maken. Ze kunnen je onder andere bijstaan met effectieve verkoopstrategieën, accurate prijsindicaties en onderhandelingsvoordelen. Voor het vinden van een geschikte match is makelaars vergelijken een slimme zet. Hiermee zorg je ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Vergelijk makelaars in Krimpen aan den IJssel Of lees meer over makelaars in Krimpen aan den IJssel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Krimpen aan den IJssel

Bij het inschakelen van een makelaar om je huis te verkopen in Krimpen aan den IJssel, is courtage een belangrijke factor om rekening mee te houden. In deze regio is het gemiddelde courtagepercentage ongeveer 1,14% van de verkoopprijs van de woning, wat bij een gemiddelde verkoopprijs van € 545.040 een aanzienlijk bedrag kan opleveren. Makelaars verschillen echter niet alleen in courtage, maar bijvoorbeeld ook in hun marketingstrategieën, klantenservice en hun ervaring en kennis van de locale woningmarkt.

Het is daarom verstandig om niet alleen naar courtage te kijken, maar ook naar al deze andere factoren wanneer je overweegt een makelaar in te schakelen. Om inzicht te krijgen in de tarieven van verschillende makelaars in Krimpen aan den IJssel kun je tarieven opvragen. Zo krijg je een goed beeld van wat het verkopen van je huis je gaat kosten bij verschillende makelaars en helpen deze inzichten je bij je uiteindelijke keuze.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel heeft een groot aantal koopwoningen, gemarkeerd door de sterke waarde. Deze woningen zijn voornamelijk bezet door de eigenaren zelf, en slechts een bescheiden portie daarvan is eigenlijk beschikbaar binnen de markt. Of je nu op zoek bent naar een woning voor jezelf of wellicht om te verhuren, je kan enige uitdaging ervaren in het vinden van beschikbare opties binnen het huidige koopwoninglandschap van Krimpen aan den IJssel.

Ben je van plan jouw huis in Krimpen aan den IJssel te verkopen?

Bij de verkoop van je woning in Krimpen aan den IJssel zijn er allerlei factoren waar je aandacht aan zou moeten besteden. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een correcte energielabel, het bepalen van de juiste woningwaarde en het inschakelen van een goede makelaar. Bovendien is het ook van belang om je bewust te zijn van de kosten die je kunt verwachten bij de verkoop.

Om het verkoopproces soepel te laten verlopen, kan een stappenplan een enorm handig hulpmiddel zijn. Bijvoorbeeld, het kan je helpen met het aanvragen van makelaarstarieven bij lokale makelaars of met het ontvangen van professioneel verkoopadvies. Het houdt je op de hoogte van iedere stap die genomen moet worden, waardoor je minder snel iets belangrijks over het hoofd ziet.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Ben je van plan om jouw woning te verkopen in Krimpen aan den IJssel? Goede timing, want de huizenmarkt is constant in beweging. Hier houden we alles op de voet bij, van de vraag- en verkoopprijzen, het aantal transacties tot nieuwe aanmeldingen. Dit zorgt voor een actueel overzicht van de huizenprijzen in jouw omgeving.

Handige tools en diensten bij woningverkoop

Als je van plan bent je huis te verkopen, is HuisVerkopen.nl een onmisbare hulptool. Met functies zoals gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, vind je moeiteloos de beste makelaar voor jou in Krimpen aan den IJssel. Daarnaast biedt onze website een handig stappenplan voor de verkoop van je woning en ondersteunt bij de inzet van aanvullende diensten zoals woningstyling, een energielabel of verhuisdiensten. Zo heb je alle benodigdheden voor de verkoop van jouw woning op één plek.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen