Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Kuinre

Bij het verkopen van je huis in Kuinre speelt de woningmarkt een belangrijke rol. Het kan interessant zijn om trends en statistieken in de gaten te houden. Dit kan inzicht geven in de vraag- en verkoopprijzen per m2, de ontwikkelingen in huizenprijzen en het aantal woningverkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Kuinre

De gemiddelde verkoopprijs in Kuinre is in de laatste 3 maanden € 362.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 312.625 euro. Qua algemene trends is de huizenmarkt in Kuinre vergelijkbaar met het nationale beeld - prijzen hebben een vergelijkbare stijgende trend laten zien. Nu volgt een overzichtelijke weergave van de prijsontwikkeling in de afgelopen maanden:

Huizenprijzen in Kuinre

Afgelopen 3 maanden

€ 80.000
€ 246.000
€ 413.000

Wanneer je denkt aan woningprijzen in Kuinre, vergeet dan niet dat de waarde per vierkante meter een informatief licht werpt op de verkoopsituatie. Door het totaal aantal m2 van je woning te vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Kuinre, kun je een basis voorspelling maken van hoe je eigen huisverkoop zou verlopen. De onderstaande grafiek biedt een overzicht van de recente verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Kuinre van de afgelopen 3 maanden. Deze prijzen kunnen als een indicatie dienen van de huidige huizenmarkt:

Huizenprijzen in Kuinre per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.300
€ 2.700
€ 3.000

Prijsontwikkeling Kuinre laatste 12 maanden

Wanneer je overweegt om in Kuinre een huis te kopen of verkopen, kan het van belang zijn om de ontwikkelingen van de woningprijzen te volgen. Zo was de gemiddelde verkoopprijs daar vorige maand € 362.500. Hieronder zie je de ontwikkeling van de huizenprijzen in Kuinre over de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in Kuinre waard?

De waarde van jouw woning in Kuinre is van verschillende aspecten afhankelijk. Dit kan variëren van de oppervlakte van het pand en de staat van onderhoud, tot de locatie en de huidige marktomstandigheden. Omdat al deze aspecten een sterke invloed hebben op de woningwaarde, is een accurate schatting van de verkoopwaarde hiervan zonder specifieke expertise een uitdaging.

Als je exact wilt weten wat de waarde van jouw huis is, dan is een gratis waardebepaling door een makelaar een perfecte keuze. Ongeacht of je al besloten hebt om te verkopen of dat je eerst een goed beeld wilt krijgen van de verkoopwaarde, biedt een dergelijke waardebepaling een uitgelezen startpunt. Deze kan eenvoudig aangevraagd worden via deze link naar de aanvraagpagina voor gratis waardebepaling.

Een gratis waardebepaling houdt in dat een makelaar bij je thuis komt om de woning ter plekke te bekijken. Dit is volledig kosteloos en het biedt diverse voordelen. Zo krijg je een objectieve en realistische kijk op de potentiële verkoopwaarde van jouw woning, waardoor je een betere beslissing kunt nemen over eventuele verkoop. Hierbij speelt de expertise van de makelaar een sleutelrol.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het woningmarktbeeld laat zich niet eenvoudig in één woord of cijfer vangen. Iedere plaats heeft zijn eigen dynamiek en daardoor kunnen huizenprijzen binnen een regio – zoals het gebied rondom Kuinre – sterk uiteenlopen. Om je zo compleet mogelijk te informeren, is het belangrijk dat we kijken naar de grootste lijnen:

In de grafieken onder deze tekst zie je de gemiddelde verkoopprijzen (totaal per woning en per vierkante meter) zowel in Kuinre als in gelijksoortige nabijgelegen plaatsen. Deze visuele informatie drukt uit dat lokale verschillen in huizenprijzen vaak voortkomen uit elementen als lokale economische ontwikkelingen, bouwvoorraad en bevolkingssamenstelling:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Kuinre

Als je overweegt je huis te verkopen in Kuinre, moet je weten dat niet elke makelaar gelijk is. Makelaarsprestaties verschillen behoorlijk. Ze variëren in hun snelheid van verkopen, de prijs waarvoor zij huizen verkopen en hun ervaring in jouw specifieke buurt.

De keuze voor de juiste makelaar kan je zowel tijd als geld besparen. Er is een handig hulpmiddel om je te helpen bij het vinden van een makelaar die bij jouw situatie past. Ontdek de beste opties door verschillende makelaars te vergelijken. Dit is gebaseerd op uitgebreide makelaarsstatistieken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Vergelijk makelaars in Kuinre Of lees meer over makelaars in Kuinre

Gemiddelde tarieven van makelaars in Kuinre

Het is goed om te weten dat de gemiddelde courtage van makelaars in Kuinre ligt op 1,16%. Deze courtage verschilt per makelaar, dus het loont om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken. Het is hierbij handig om te weten dat de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Kuinre € 362.500 bedraagt.

In geld uitgedrukt betekent een gemiddelde courtage van 1,16% bij een gemiddelde verkoopprijs van € 362.500 een bedrag van € 4.205. Bij de verkoop van je huis wil je natuurlijk zo veel mogelijk winst maken, maar let er op dat een hogere courtage niet altijd betekent dat je ook een hogere verkoopprijs krijgt. Een goede makelaar zorgt er ook voor dat het verkoopproces naar tevredenheid verloopt.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Kuinre

In het pittoreske Kuinre vind je een diverse selectie aan koopwoningen. Deze worden zowel voor eigen bewoning als voor verhuurdoeleinden gebruikt. Het totaal aantal koopwoningen in Kuinre is 349, maar een klein gedeelte hiervan is daadwerkelijk te koop of te huur. Dus als je graag jouw volgende woning in dit charmante dorp wilt securen, is het zaak alert te blijven op het beschikbare aanbod.

Aantal verkochte woningen in Kuinre

In het afgelopen jaar is er een specifiek aantal woningen in Kuinre verkocht. Het totaal aantal transacties, oftewel het aantal verkochte woningen, bedraagt 11. Daarnaast waren er ook aanmeldingen, dit zijn woningen die nieuw in de verkoop zijn geplaatst. De exacte aantallen zie je in de grafiek hieronder:

Ben je van plan jouw huis in Kuinre te verkopen?

Bij het verkopen van jouw woning in Kuinre komen allerlei zaken kijken. Denk aan praktische aangelegenheden zoals het regelen van een energielabel, het opstellen van een aantrekkelijke verkooptekst en het organiseren van bezichtigingen. Maar ook zaken die wat strategischer van aard zijn, zoals: voor welke prijs ga je jouw woning aanbieden om de hoogst mogelijke verkoopprijs te behalen? Welke onderhandelingstactieken zul je toepassen? En kies je voor een lokale makelaar met veel kennis van de markt in Kuinre of een online makelaar?

Om dit proces overzichtelijk te houden, is het volgen van een stappenplan zinvol. Zo krijg je structuur in wat er allemaal nog moet gebeuren om jouw huis succesvol te verkopen. Aangezien er zoveel bij komt kijken, helpt een stappenplan je om ervoor te zorgen dat er niets over het hoofd gezien wordt. Of het nu gaat om het opstellen van de verkooptekst, het selecteren van de juiste makelaar, op welk moment je het beste kunt verkopen of misschien zelfs de selectie van een betrouwbaar verhuisbedrijf.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

We willen dat jij precies weet waar je aan toe bent als je ervoor kiest je huis te verkopen. Daarom hebben we de vastgoedcijfers van Kuinre met uiterste zorg samengesteld en deze op onze website gezet. Deze cijfers worden doorlopend bijgewerkt en zijn dus altijd actueel. Zo krijg jij als huiseigenaar een realistisch beeld van de huidige marktwaarde van jouw woning en het mogelijke verkoopmoment.

Huis verkopen zonder zorgen

Ons online platform is er om het hele proces rondom de verkoop van jouw huis soepel en eenvoudig te laten verlopen. Zo kun je bijvoorbeeld een gratis waardebepaling van jouw huis aanvragen. Wil je makelaars vergelijken? Met onze handige tool vind je makkelijk de beste makelaar in Kuinre. Ook onze overige diensten, zoals ons stappenplan, kunnen je goed helpen. Samen zorgen we ervoor dat de verkoop van jouw woning vlekkeloos verloopt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen