Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Lemmer

De huizenmarkt in Lemmer kent een diverse en interessante ontwikkeling. Met real-time statistieken en uitgebreide vastgoedcijfers, krijg je als potentiële verkoper inzicht in de huidige markttrends, gemiddelde woning- en vraagprijzen, en het meest recente aantal transacties. Ontdek hoe jouw huis zich verhoudt tot de markt in Lemmer april 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Lemmer

In Lemmer is de gemiddelde verkoopprijs in de laatste 3 maanden € 383.138 euro terwijl de gemiddelde vraagprijs op € 442.109 euro ligt. Dit verschil kan licht werpen op de onderhandelingsruimte bij de verkoop van jouw woning. Hieronder vind je een visuele weergave van deze data:

Huizenprijzen in Lemmer

Afgelopen 3 maanden

€ 129.000
€ 310.000
€ 492.000

Bij het bekijken van woningprijzen is het niet alleen belangrijk om naar de totale prijs te kijken, maar voornamelijk naar de waarde per vierkante meter. Vooral in Lemmer is dit een relevant aspect. De gemiddelde verkoopprijs per m2 geeft een verhelderend beeld conform de huidige vastgoedmarkt in deze regio. Op dit moment ligt de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Lemmer op € 3.322. Laten we nu de onderstaande grafiek bekijken om deze waarden gedetailleerder te observeren:

Huizenprijzen in Lemmer per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 3.200
€ 3.600

Prijsontwikkeling Lemmer laatste 12 maanden

Het kan interessant zijn om de evolutie van de woningprijzen in Lemmer over de laatste 12 maanden onder de loep te nemen. De gemiddelde verkoopprijs in de laatste maand was € 383.138. Inzicht in deze historische prijsontwikkeling kan je helpen bij het op een juiste manier waarderen van je huis. Bewegingen in de prijzen hebben veelal dezelfde trend als de landelijke gemiddelden. Hieronder vind je de grafiek die deze prijsontwikkeling duidelijk laat zien:

Wat is mijn woning in Lemmer waard?

De waarde van jouw woning in Lemmer is afhankelijk van verschillende factoren. In de vastgoedwereld kijken we met name naar de locatie, de staat van het onderhoud en de grootte van de woning. Verder spelen de huidige marktcondities een belangrijke rol bij de bepaling van je woningwaarde.

Indien je nieuwsgierig bent naar de precieze waarde van jouw huis, is het aanvragen van een gratis waardebepaling door een makelaar de meest effectieve aanpak. Een waardebepaling biedt een concreet uitgangspunt wanneer je ervoor kiest je woning te gaan verkopen of wanneer je simpelweg een duidelijk beeld wilt hebben van de huidige waarde. Voor een waardebepaling kun je terecht op deze pagina. Uiteraard streef je als woningeigenaar naar het ontvangen van de best mogelijke prijs voor je huis.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar bij je thuis om je pand te beoordelen. Deze service is volledig kosteloos. Het behelst een uitgebreide inspectie van je woning waardoor je nauwkeurig inzicht krijgt in de huidige marktwaarde van je huis. Dit maakt een gratis waardebepaling een slimme zet voor iedere huiseigenaar in Lemmer.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Hoewel Lemmer bekendheid geniet in de vastgoedwereld, zijn de woningmarktcijfers niet uniform over het land. Niet alleen is er een aanzienlijke variatie tussen steden, maar ook is er een merkbaar verschil tussen plaatsen rondom Lemmer en Lemmer zelf. In feite betekent dit dat de huizenprijzen niet vastgesteld zijn, maar variëren op basis van locatie.

Dit wordt duidelijk als we de vastgoedcijfers van Lemmer vergelijken met die van omliggende plaatsen. Door de huizenprijzen in andere steden naast die van Lemmer te leggen, ontstaat er een duidelijk en genuanceerd beeld van de huidige marktsituatie. Het is altijd waardevol om deze verschillen in overweging te nemen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 400.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Lemmer

Wanneer je jouw huis in Lemmer wilt verkopen, is het van belang dat je rekening houdt met de diverse statistieken van lokale makelaars. Niet alleen verschillen hun slagingspercentages, het aantal huizen in hun portfolio varieert ook en de klantervaringen lopen uiteen. Het selecteren van een makelaar is dus geen eenheidsworst, maar vereist een zorgvuldige en persoonlijke keuze.

Om het maximale uit de verkoop van je huis te halen, is een passende makelaar die aansluit bij jouw wensen en situatie onontbeerlijk. Het makelaars vergelijken kan je heel wat opleveren; niet alleen meer inzicht en een gerust gevoel, maar ook een beter verkoop resultaat. Een goede voorbereiding leidt immers tot de beste matches en prestaties.

Vergelijk makelaars in Lemmer Of lees meer over makelaars in Lemmer

Gemiddelde tarieven van makelaars in Lemmer

Een aandachtspunt bij het verkopen van je huis is de courtage van makelaars. In Lemmer is het gemiddelde tarief een 1,10% van de verkoopprijs. Laten we dat eens concreet maken. Stel, de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Lemmer is € 383.138, dan betekent dat een courtage van gemiddeld € 4.215.

Het is raadzaam om altijd even de tarieven op te vragen van verschillende makelaars in jouw regio. Daarmee krijg je namelijk goed inzicht in de kosten die je eventueel mag verwachten. Op de website waar je nu al bent, kun je direct tarieven opvragen bij makelaars in Lemmer en omgeving. Je krijgt dan van makelaars te horen wat hun verkooptarieven zijn. Met die informatie kun je vervolgens een weloverwogen keuze maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Lemmer

In Lemmer vind je een bepaald aantal koopwoningen, aangeduid met een tag 3135 voor het meest actuele aantal. Deze woningen worden gekocht om persoonlijk in te verblijven, maar ook om te verhuren aan anderen voor een vaste termijn. Toch is het belangrijk om bij interesse snel te handelen, want er is doorgaans slechts een fractie van deze woningen daadwerkelijk vrij voor aankoop of huur, waardoor je mogelijk naast jouw ideale woning grijpt.

Aantal verkochte woningen in Lemmer

In de laatste 12 maanden is het aantal woningtransacties in Lemmer 78. Dit getal refereert naar het daadwerkelijke aantal verkochte woningen, anders gezegd de transacties. Daarnaast is er ook sprake geweest van aanmeldingen, deze stellen de woningen voor die aangemeld zijn voor verkoop. In de grafiek zie je de precieze cijfers:

Ben je van plan jouw huis in Lemmer te verkopen?

Bent je momenteel aan het overwegen om je woning in Lemmer van de hand te doen? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid te werk gaat. Op de website van Huis Verkopen bieden we een handig stappenplan aan dat jou begeleidt bij iedere fase van het verkoopproces. Van het verkrijgen van een energielabel tot het selecteren van een betrouwbare makelaar, je vindt alle benodigde informatie op één plek.

Het is belangrijk om elke stap van het verkoopproces zorgvuldig te regelen. Hierbij is de keuze voor een goede makelaar van groot belang. Deze professional heeft inzicht in de woningmarkt en kan je helpen om je woning tegen de juiste prijs te verkopen. Een ander belangrijk aspect is de presentatie van jouw woning. Zorg er dus voor dat je huis er pico bello uitziet voor potentiële kopers. Met de juiste voorbereiding en de hulp van een deskundige makelaar is de verkoop van je huis zo geregeld!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op HuisVerkopen.nl, dé plek waar je alles vindt wat je nodig hebt bij de verkoop van jouw huis in Lemmer. Wist je dat de huizenprijzen in Lemmer voortdurend in beweging zijn? Op deze pagina houden we alle prijsontwikkelingen voor je bij. Of het nu gaat om vraagprijzen, verkoopprijzen, recente transacties of nieuwe aanmeldingen, alles is hier actueel en ter jouw informatie beschikbaar.

Wat HuisVerkopen.nl voor je kan betekenen

Misschien vraag je je af hoe HuisVerkopen.nl jou kan helpen bij het regelen van de verkoop van je woning? Laten we wat voorbeelden geven. Naast een gratis waardebepaling van jouw huis, helpt onze website je ook om de beste makelaar in Lemmer te vinden. Bovendien kun je via onze site makelaarstarieven opvragen, zodat je flink kunt besparen op de makelaarskosten. Daarnaast is er een handig stappenplan dat jou door het hele verkoopproces leidt, om te zorgen dat je geen belangrijke stappen mist. HuisVerkopen.nl levert alles wat je nodig hebt om op een moderne manier de verkoop van jouw woning in Lemmer te regelen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen