Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Merselo

Als je jouw woning in Merselo wilt verkopen, is de kans groot dat je een goede prijs krijgt. De huizenmarkt hier blijft immers stabiel en aantrekkelijk. Bij het besluit je huis te verkopen, komen onze statistieken en vastgoedcijfers zeker van pas!

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Merselo

De gemiddelde verkoopprijs in Merselo is in de laatste 3 maanden € 724.480 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 619.000 euro. De woningmarkt is constant in beweging, dus het geeft inzicht om deze prijzen bij te houden. Hieronder vind je een grafiek die deze prijsontwikkelingen laat zien:

Huizenprijzen in Merselo

Afgelopen 3 maanden

€ 256.000
€ 515.000
€ 774.000

Wanneer je overweegt je huis te verkopen, is het nuttig om de mogelijke opbrengst in te schatten. Een handige methode hiervoor is waarde per vierkante meter analyse. Als je het totaal aantal m2 van jouw woning vermenigvuldigt met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Merselo, krijg je een indicatie van de mogelijke verkoopprijs van jouw woning. Onderstaande grafiek biedt actuele marktcijfers ter illustratie van de huidige prijssituatie per vierkante meter in Merselo:

Huizenprijzen in Merselo per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.000
€ 2.800
€ 3.600

Prijsontwikkeling Merselo laatste 12 maanden

De afgelopen 12 maanden is er beweging te zien in de ontwikkeling van de woningprijzen in Merselo. Dit is een interessante periode geweest voor de lokale woningmarkt, zonder verdere aannames te doen over opvallendheden.

In lijn hiermee lag de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Merselo afgelopen maand rond de € 724.480 Euro. Hieronder presenteren we de onderstaande grafiek met prijsgegevens:

Wat is mijn woning in Merselo waard?

De waarde van jouw woning in Merselo is afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld de locatie van de woning, het bouwjaar, de staat van onderhoud en ook de marktomstandigheden spelen een rol. De prijs die een koper bereid is te betalen is tenslotte doorslaggevend.

Ben je nieuwsgierig naar de precieze waarde van jouw huis? Dan is een gratis waardebepaling door een verkoopmakelaar een uitstekende eerste stap. Als je overweegt om te gaan verkopen, of als je gewoon een duidelijk beeld wilt krijgen van de exacte waarde van jouw woning, is dat de beste optie.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar bij je thuis, geheel kosteloos. De makelaar berekent de waarde van jouw woning op basis van zijn of haar expertise en kennis van de lokale markt. Dit geeft je een objectieve en realistische uitgangspunt om te beslissen wat jouw volgende stap gaat zijn.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Vergeet niet dat woningmarktcijfers variëren per locatie. Een duidelijk voorbeeld hiervan is de afwijkende huizenprijzen in en rond Merselo. Het is intrigerend om te constateren dat de waarden aanzienlijk kunnen verschillen.

Onderzoeken van de huizenprijzen in verschillende gemeenschappen kan toegevoegde waarde bieden. Door deze brede blik krijgt men een goed doordacht inzicht in de actuele marktsituatie. Het is vast en zeker fascinerend om de verschillen tussen predicaat Merselo en de omringende locaties zichtbaar te maken.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Merselo

Op het gebied van makelaardij, is Merselo een levendige en gevarieerde omgeving. Door middel van het bijhouden van woningmarktstatistieken en makelaarsprestaties, krijgen wij inzichten in verschillen tussen de makelaars. Daarbij kijken we verder dan alleen verkoopsnelheid, ook de gemiddelde verkoopprijs en het aantal verkochte woningen worden meegewogen. Zo kunnen wij jou helpen om jouw meest geschikte makelaar te vinden.

Wanneer je kiest voor een makelaar, wil je natuurlijk dat deze voldoet aan jouw verwachtingen. Niet alleen in het behalen van een hoge verkoopprijs, maar ook in het snel verkopen van je woning. Door onze vergelijkingstools te gebruiken, krijg je inzicht in de kracht van diverse makelaars. En levert jou dat een flink voordeel op in de soms gecompliceerde wereld van woningverkoop.

Vergelijk makelaars in Merselo Of lees meer over makelaars in Merselo

Gemiddelde tarieven van makelaars in Merselo

Als je denkt aan het verkopen van je huis, worden courtages vaak over het hoofd gezien. Je moet weten dat de gemiddelde courtage van een makelaar in Merselo 1,13% van de verkoopprijs is. Omgerekend zou deze courtage voor een woning met een gemiddelde verkoopprijs van € 724.480 uitkomen op ongeveer € 8.187. Het is daarom belangrijk om deze informatie altijd in je achterhoofd te houden.

Een tip om geld te besparen op makelaarskosten is door ze te vergelijken. Dit kun je doen door op deze site de tarieven van verschillende makelaars in Merselo op te vragen. Niet alleen de kosten, maar ook de expertise van de makelaar kan een groot verschil maken. Kies voor een makelaar die goed bekend is met de markt in Merselo om je huis succesvol te verkopen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Merselo

In Merselo bevinden zich koopwoningen. Momenteel zijn hiervan echter slechts een beperkt aantal op de markt beschikbaar. Als je je huis in deze periode aanbiedt, valt het zeker op bij potentiële kopers die actief gratis op zoek zijn naar een nieuwe woning. Je kunt dus rekenen op flink wat aandacht voor jouw woning.

Ben je van plan jouw huis in Merselo te verkopen?

Verkoop jij je woning in Merselo, dan weet je vast welke uitdagingen er op je pad kunnen komen. Zo is er een goede kans dat jouw onroerend goed in deze kleine gemeenschap niet onmiddellijk de aandacht trekt van een breed scala aan potentiële kopers. Een ander probleem kan zijn dat potentiële kopers niet meteen de unieke charme van jouw woning kunnen waarderen, omdat ze niet bekend zijn met de landelijke, rustieke stijl die typisch is voor veel huizen in Merselo.

Een goede oplossing kan zijn om een lokale makelaar in te schakelen die bekend is met de regionale markt en weet hoe hij jouw huis op de best mogelijke manier kan presenteren. Het kan ook lonen om een professionele fotograaf in te huren om de unieke kenmerken van jouw huis te benadrukken. Natuurlijk wil je alles goed voorbereiden en daarom kun je onze gedetailleerde stappenplan gebruiken om het proces van het verkopen van jouw woning in Merselo te vergemakkelijken. Dit kan ervoor zorgen dat je niets over het hoofd ziet en alle belangrijke stappen correct worden afgerond.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Bij Huis Verkopen begrijpen we hoe belangrijk het is om over de meest actuele woningcijfers te beschikken wanneer je jouw huis wilt verkopen. Daarom werken we onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat de vastgoedgegevens van Merselo die je op dit moment op ons platform bekijkt, met de grootste zorg zijn samengesteld en up-to-date zijn. Actuele woningcijfers zijn van cruciaal belang bij het kiezen van het moment van verkoop en om een ideale prijs te bepalen voor je woning in de huidige markt.

Huis Verkopen als ondersteuning bij verkoop

Huis Verkopen is niet alleen een bron van betrouwbare woninginformatie, maar ook een handig hulpmiddel dat je helpt bij het navigeren door het soms uitdagende proces van het verkopen van een huis. We bieden tal van diensten aan waar je uit kunt kiezen, zoals een mogelijkheid om verschillende makelaars te vergelijken, of het aanvragen van een gratis waardebepaling. Bovendien kun je bij ons terecht voor een gedetailleerd stappenplan om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke stappen over het hoofd ziet in het verkoopproces. Met Huis Verkopen aan je zijde zul je vol vertrouwen en met gemak het verkoopproces doorgaan.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen