Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Middenmeer

Op de woningmarkt van Middenmeer beweeg je je in een boeiende omgeving. Dit komt door de ontwikkelingen in zaken zoals huizenprijzen, vraagprijzen per m2 en het aantal woningverkopen. Wil je jouw huis in Middenmeer verkopen? Hier zijn enkele relevante statistieken en vastgoedcijfers voor jou:

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Middenmeer

De gemiddelde verkoopprijs in Middenmeer is in de laatste 3 maanden € 330.883 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 324.750 euro. Dit geeft aan dat de vastgoedmarkt in deze regio levendig is, met fluctuaties in prijzen die interessante mogelijkheden bieden voor zowel kopers als verkopers. De onderstaande grafiek illustreert deze trends op een overzichtelijke manier:

Huizenprijzen in Middenmeer

Afgelopen 3 maanden

€ 194.000
€ 287.000
€ 381.000

Wanneer je kijkt naar de woningmarkt in Middenmeer, is het belangrijk de waarde per vierkante meter in gedachten te houden. Dit omdat de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter een realistischer beeld geeft van de daadwerkelijke woningwaarde dan de totale vraagprijs. Op dit moment staat de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Middenmeer op € 3.003. Om de recente ontwikkelingen omtrent de verkoop- en vraagprijzen per m2 in Middenmeer beeldend te maken, zie je hieronder de bijbehorende grafiek:

Huizenprijzen in Middenmeer per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 2.900
€ 3.100

Prijsontwikkeling Middenmeer laatste 12 maanden

Er is de afgelopen 12 maanden beweging te zien in de woningprijzen van Middenmeer. De verkoopprijs voor een woning vorige maand bedroeg gemiddeld € 330.883. Deze bewegingen liggen overeen met de landelijke trends. Bekijk de onderstaande grafiek voor een gedetailleerder overzicht:

Wat is mijn woning in Middenmeer waard?

Veel mensen stellen zich de vraag: "Wat is mijn huis in Middenmeer waard?" Het antwoord op deze vraag speelt dikwijls een grote rol bij de keuze om je woning te koop te stellen, aangezien een bevredigende verkoopopbrengst cruciaal kan zijn voor jouw volgende stap op de woningmarkt.

Overweeg je de verkoop van je woning in Middenmeer? In dat geval is het aanvragen van een gratis waardebepaling bij een makelaar een verstandige stap. Een waardebepaling geeft je een realistische en actuele schatting van wat jouw huis zou kunnen opbrengen, wat je kan helpen bij het nemen van beslissingen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar houdt in dat de makelaar jouw huis bekijkt en op basis hiervan een schatting maakt van de mogelijke verkoopwaarde. Door meerdere makelaars een waardebepaling te laten uitvoeren, kun je verschillende schattingen vergelijken. Let op: een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie, maar geeft je wel een goed idee van wat je woning in de huidige markt waard kan zijn.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers zijn variabel en uniek voor elke plaats. Hierdoor zie je een duidelijk onderscheid in de huizenprijzen als je kijkt naar plaatsen in de nop van Middenmeer. Zij hebben hun eigen marktpositie en daarmee ook een andere prijsstructuur voor hun huizen.

Door je te verdiepen in de huizenprijzen van diverse gemeenten, verkrijg je een helder overzicht van de huidige marktsituatie. Op deze manier kan je een duidelijk beeld vormen van wat de markt jou te bieden heeft en wat je verwachtingen kunnen zijn.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Middenmeer

Op HuisVerkopen.nl vinden we het uiterst belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent over de prestaties van verkoopmakelaars in Middenmeer. Er bestaan aanzienlijke verschillen in de statistieken van makelaars in Middenmeer, waaronder de snelheid van verkopen en de behaalde verkoopprijs. Wij gebruiken deze informatie om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte makelaar door middel van vergelijking.

Het vinden van een geschikte makelaar in Middenmeer kan grote voordelen bieden. Aan de hand van vastgestelde prestaties, kun je een weloverwogen keuze maken voor een makelaar die snel verkoopt, een hoge verkoopprijs behaalt, veel woningen verkoopt en/of kort nodig heeft om een woning te verkopen. Hierdoor kun je er op vertrouwen dat je de best mogelijke beslissing maakt op basis van jouw specifieke behoeften.

Vergelijk makelaars in Middenmeer Of lees meer over makelaars in Middenmeer

Gemiddelde tarieven van makelaars in Middenmeer

Denk je aan het verkopen van je huis in Middenmeer, dan is het goed om je bewust te zijn van courtages. Makelaars rekenen gemiddeld een tarief van 1,15% van de verkoopprijs van je woning. Met een gemiddelde verkoopprijs van € 330.883 in Middenmeer, kunnen deze kosten flink oplopen. Het loont daarom om de tarieven van verschillende makelaars te vergelijken.

Je bespaart zo snel honderden, zo niet duizenden, euro's op de verkoop van je woning. Om je te helpen bij het vergelijken van makelaarstarieven, bieden wij je de mogelijkheid om de tarieven van makelaars in Middenmeer direct op te vragen via tarieven opvragen. Zo krijg je een goed beeld van de kosten die horen bij de verkoop van jouw huis en kun je een weloverwogen keuze maken voor de makelaar die je huis gaat verkopen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Middenmeer

In Middenmeer vind je een diverse mix aan woningopties. Ondanks dat er een aantal woningen op de markt komt voor sociale huur, is het merendeel van de woningen bedoeld voor verkoop. Inderdaad, het aantal koopwoningen in Middenmeer is aanzienlijk met 1139 in totaal. Hiermee biedt Middenmeer jou volop mogelijkheden om je eigen huis te vinden en te kopen.

Aantal verkochte woningen in Middenmeer

In de afgelopen 12 maanden is de woningmarkt in Middenmeer actief geweest, zowel op het gebied van aanmeldingen als transacties. Aanmeldingen representeert de woningen die te koop werden aangezet, terwijl transacties de daadwerkelijk verkochte woningen markeert. Hieronder bevindt zich de grafiek met opgedane data, waaronder ook de 41 verkochte woningen:

Ben je van plan jouw huis in Middenmeer te verkopen?

Ben je van plan je woning in Middenmeer van de hand te doen? Dan is een doordacht plan onmisbaar om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Het verkopen van je huis is meer dan een bord in de tuin zetten; het vergt zorgvuldige voorbereiding. Het kiezen van een betrouwbare makelaar is hierbij een van de sleutelbeslissingen.

Om je op weg te helpen, biedt Huis Verkopen een handig stappenplan aan. Dit stappenplan leidt je door het gehele verkoopproces, van het verkrijgen van een energielabel tot misschien wel het inschakelen van een verhuisbedrijf. Ons advies is om iedere stap met zorgvuldigheid te regelen om onverwachte hobbels op de weg te voorkomen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op de onstuimige huizenmarkt van Middenmeer veranderen de statistieken voortdurend. Daarom zorgen we er hier bij HuisVerkopen.nl voor dat we je altijd voorzien van de meest recente gegevens. Het volgen van deze marktcijfers is erg nuttig. Het helpt je namelijk om een realistisch beeld te krijgen van de huidige marktomstandigheden, om zo de verkoop van jouw woning optimaal te kunnen plannen. Niet alleen geeft het je inzicht in wanneer je jouw huis het beste kunt verkopen, maar tevens verschaft het een examen van de mogelijke winst die je kunt verwachten.

Wat biedt HuisVerkopen.nl nog meer?

Binnen HuisVerkopen.nl vind je meer dan alleen actuele huizenmarkt statistieken. Dit platform is speciaal opgezet om jou te ondersteunen bij het regelen van jouw huizenverkoop. Van het inzichtelijk maken van verkoopkosten, tot het vergelijken van makelaars, en zelfs het direct opvragen van tarieven bij lokale partners. Onze tools helpen je bij het aanvragen van een gratis waardebepaling en bij het checken van jouw energielabel. Daarnaast bieden we een schat aan verkooptips en een helder stappenplan voor de verkoop. Zodat jij helemaal voorbereid de huizenmarkt op gaat.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen