Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Kolhorn

Begrijp de woningmarkt in Kolhorn beter met onze nuttige statistieken en cijfers. Hier vind je informatie over ontwikkelingen van huizenprijzen, vraagprijzen per m2, verkoopprijzen en het aantal woningverkopen. Dit geeft je een goed beeld van wat je als woningverkoper kan verwachten.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Kolhorn

"De gemiddelde verkoopprijs in Kolhorn is in de laatste 3 maanden € 405.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 334.041 euro." Deze prijzen kunnen variëren op basis van het aanbod in de afgelopen periode van drie maanden. Kom meer te weten in de onderstaande grafiek die de fluctuaties in de gemiddelde verkoop- en vraagprijzen in Kolhorn weerspiegelt:

Huizenprijzen in Kolhorn

Afgelopen 3 maanden

€ 52.000
€ 253.000
€ 455.000

Ben je nieuwsgierig naar de kracht van cijfers binnen de woningmarkt? De waarde per vierkante meter kan verrassende inzichten geven. Dit is zeker het geval in Kolhorn. De huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 benadrukt deze stelling. Kijk maar naar € 2.808. Om je nog meer te overtuigen, zie hieronder de grafiek met de recente verkoop- en vraagprijzen per m2 in Kolhorn:

Huizenprijzen in Kolhorn per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.000
€ 2.600
€ 3.100

Prijsontwikkeling Kolhorn laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden zijn de woningprijzen in Kolhorn in beweging geweest. De gemiddelde verkoopprijs van vorige maand lag op € 405.000. Deze constateringen zijn het resultaat van de verschillende marktbewegingen. Voor verder inzicht, zie de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Kolhorn waard?

De waarde van jouw woning in Kolhorn kan beïnvloed worden door verschillende factoren. Zo spelen de locatie, het woonoppervlak, de staat van onderhoud en de huidige woningmarkt een grote rol. Het balanceren van al deze variabelen om tot een accurate prijs te komen kan lastig zijn en een professionele inschatting kan hierbij helpen.

Als je een duidelijk beeld wilt krijgen van de waarde van jouw huis, kun je een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een makelaar. Door op de pagina waardebepaling aanvragen te klikken, kun je deze eenvoudig aanvragen. Of je nu serieus overweegt om te verkopen of simpelweg benieuwd bent, een waardebepaling is een prima vertrekpunt.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar langs bij je thuis om de woning te onderzoeken, en dit is helemaal kosteloos. Het is een uitstekend idee om deze waardebepaling uit te laten voeren, omdat het je helpt bij het maken van geïnformeerde beslissingen. Door te weten wat je woning waard is, kun je een realistische verkoopprijs bepalen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de gevarieerde wereld van de woningmarkt is het helder dat prijzen sterk kunnen variëren per locatie. Het vergelijken van de huizenprijzen in Kolhorn met die van naburige plaatsen illustreert deze diversiteit goed.

Zo kom je inzicht mogelijkheden van de lokale markt die zo veelzijdig is. Daarom is het nuttig om ook naar de huizenprijzen in andere gemeenten te kijken. Zo vormt zich een accuraat en alomvattend beeld van de huidige marktsituatie.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Kolhorn

Vraag je je af wat het belang is van het kiezen van een lokale makelaar voor het verkopen van je huis in Kolhorn? Nou, makelaars in Kolhorn verschillen op diverse manieren. Ze variëren bijvoorbeeld in hun kennis van de buurt, hun ervaring en hun verkoopstrategieën.

Het selecteren van een geschikte makelaar kan één van de doorslaggevende factoren zijn voor een succesvolle huizenverkoop. Een goede makelaar kan invloed hebben op hoe snel je huis wordt verkocht, de uiteindelijke verkoopprijs en hoe vlot het proces verloopt. Daarom adviseren we je om verschillende makelaars te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Vergelijk makelaars in Kolhorn Of lees meer over makelaars in Kolhorn

Gemiddelde tarieven van makelaars in Kolhorn

Er gaat niets boven het hebben van goede informatie om een verstandige keuze te maken. In het geval van het verkopen van jouw huis in Kolhorn, is het belangrijk om te weten dat de gemiddelde courtage voor makelaars in deze regio 1,16%% is. Dat is zeker niet goedkoop, vooral als je bedenkt dat de gemiddelde verkoopprijs van woningen in deze regio € 405.000 euro is. Om het in perspectief te plaatsen, betekent dit dat een gemiddeld courtage van 1,16%% in Kolhorn betekent dat je € 4.698 euro aan makelaarskosten kunt verwachten.

Daarom is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij de keuze van een makelaar. Neem niet gewoon de eerste die op je pad komt. Wees grondig, bekijk verschillende opties en vergelijk makelaars in Kolhorn en omgeving. Op basis van jouw voorkeuren kun je het juiste kantoor uitkiezen. Zo loont het zich om wat tijd te investeren in het vinden van de makelaar die het beste bij jou en je huis past.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Kolhorn

In Kolhorn vind je een scala aan woningtypes, grotendeels bestaande uit koopwoningen. De tuin is hier rijkelijk gevuld met koopwoningen die in verschillende vormen en maten worden aangeboden, met het exemplaren in de aanbieding als bootschaar van het woningaanbod in dit pittoreske dorp. Naast deze eigenarenpaleizen huisvest Kolhorn ook sociale huurwoningen en andere vastgoedbestemmingen, elk met hun eigen charme en doel.

Ben je van plan jouw huis in Kolhorn te verkopen?

Ben je klaar om een nieuwe stap te zetten en je huis in Kolhorn te verkopen? Een huis verkopen kan behoorlijk complex zijn, met een hele reeks taken die aandacht nodig hebben. Gelukkig biedt Huis Verkopen een duidelijk en nuttig stappenplan dat je bij elke stap begeleidt, van het kiezen van jouw energielabel tot het vinden van een mogelijk verhuisbedrijf.

Een van die cruciale stappen is de selectie van de juiste makelaar. De impact van een gerenommeerde verkoopmakelaar op de succesvolle verkoop van je huis kan niet worden onderschat. Ze bieden niet alleen deskundige kennis en begeleiding door het verkoopproces maar kunnen ook invloed hebben op de uiteindelijke verkoopprijs van je huis. Daarom is het zo belangrijk om deze stap zorgvuldig en met de benodigde aandacht te benaderen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als inwoner van Kolhorn ben je vast en zeker geïnteresseerd in de meest recente woningmarktcijfers. Immers, deze getallen kunnen bepalend zijn voor de succesvolle verkoop van je woning. Voortdurend veranderen deze statistieken; het is dus cruciaal dat ze accuraat en actueel blijven. Op deze pagina worden de woningmarktcijfers dan ook regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van de recentste situatie. Je kunt deze cijfers gebruiken om een beeld te vormen van de lokale vastgoedmarkt, wat ontzettend handig is bij het plaatsen van jouw woning op deze markt.

Gemakkelijk je huis verkopen met HuisVerkopen.nl

Voor de verkoop van jouw woning is HuisVerkopen.nl een fantastisch hulpmiddel. Je kunt hier bijvoorbeeld gebruikmaken van onze gratis tool voor waardebepaling van je woning, wat essentieel is bij het bepalen van een geschikte vraagprijs. Daarnaast kun je makelaars vergelijken om de beste verkoopmakelaar in Kolhorn te vinden. En dat niet alleen, je kunt op HuisVerkopen.nl ook makelaarstarieven opvragen, zodat je de kosten van de verkoop van je huis in de hand houdt. Ook helpt het platform je met een stappenplan om alles wat voor de verkoop van je huis geregeld moet worden, overzichtelijk in kaart te brengen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen