Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Barsingerhorn

Als je overweegt je huis in Barsingerhorn te verkopen, kan inzicht in de recente ontwikkelingen in de lokale vastgoedmarkt erg handig zijn. De huizenmarkt in Barsingerhorn is in februari 2024 zeer bewogen. Door de trends bij te houden krijg je een beter begrip van bijvoorbeeld de vraagprijzen, de reële verkoopprijzen en de hoeveelheid transacties, wat bijdraagt aan een succesvolle verkoop.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Barsingerhorn

De gemiddelde verkoopprijs in Barsingerhorn is in de laatste 3 maanden € 280.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 342.250 euro. Dit biedt inzicht in de huidige stand van de huizenmarkt in dit dorp. De volgende grafiek brengt de ontwikkelingen van deze prijzen nog verdere in beeld:

Huizenprijzen in Barsingerhorn

Afgelopen 3 maanden

€ 18.000
€ 205.000
€ 392.000

In de aanstaande grafiek worden de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Barsingerhorn weergegeven, berekend over de laatste drie maanden. Met deze gegevens krijg je een inzicht in de recente ontwikkelingen in de plaatselijke woningmarkt. Je vindt deze waardevolle gegevens en nog veel meer actuele informatie over de vierkante meterprijzen op HuisVerkopen.nl:

Huizenprijzen in Barsingerhorn per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -400
€ 1.300
€ 3.000

Prijsontwikkeling Barsingerhorn laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden is er beweging waargenomen in de woningprijzen in Barsingerhorn. Deze veranderingen binnen de lokale huizenmarkt zien we terug in het gemiddelde verkoopbedrag van afgelopen maand, geregistreerd op € 280.000 euro. Deze ontwikkelingen zijn parallel aan de landelijke tendensen. Hieronder wordt dit in beeld gebracht met de grafiek:

Wat is mijn woning in Barsingerhorn waard?

De waarde van je huis in Barsingerhorn hangt af van verschillende variabelen. Deze omvatten onder andere het soort woning of type gebouw, de totale oppervlakte van je woonruimte en de algemene conditie van het huis. Daarnaast heeft de huidige marktstand ook een significant aandeel in hoeveel jouw huis waard is want de prijzen voor onroerend goed veranderen doorlopend.

Ben je nieuwsgierig over wat jouw huis in Barsingerhorn precies waard is? Een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een makelaar is een van de beste keuzes die je kunt maken. Door zo'n waardebepaling te krijgen, krijg je meer duidelijkheid en dit helpt je om te beslissen of het verstandig is jouw woning te verkopen.

Het uitvoeren van een gratis waardebepaling door een makelaar is een simpele procedure waarbij de makelaar het huis bekijkt, de markt bestudeert en op basis hiervan een prijsberekening maakt. Dit is een belangrijke stap, omdat het je niet alleen een duidelijk beeld geeft van hoeveel je huis waard is, maar ook een beter begrip van de huidige vastgoedmarkt in Barsingerhorn.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Je zou jezelf kunnen verbazen over de variatie in huizenprijzen van plaats tot plaats. Deze variatie is zelfs op te merken in locaties die dicht bij elkaar liggen. Kijk bijvoorbeeld naar Barsingerhorn - de prijzen van de huizen daar variëren enigszins in vergelijking met naburige locaties. Marktcijfers laten zien dat er geen vast patroon of een standard bedrag voor woningen bestaat, zelfs niet binnen vergelijkbare gebieden. Steeds weer blijkt hoe uniek de vastgoedmarkt kan zijn.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Barsingerhorn

Welkom bij onze zuiver informatiegedreven aanpak om de juiste makelaar te vinden! Wij houden bij wat de prestaties zijn van verschillende makelaars in Barsingerhorn, variërend van verkoopsnelheid tot de uiteindelijke verkoopprijs. Met behulp van deze belangrijke en betrouwbare statistieken begeleiden we je om de meest geschikte makelaar voor jouw specifieke situatie te vinden.

Er gaat veel winst schuil in het kiezen van de juiste makelaar. Niet alleen kan dit leiden tot een hogere verkoopprijs, maar ook tot een snellere verkoop. Graag willen wij je helpen om deze potentiële winst te behalen, door de prestaties van makelaars te ontsluiten en jou zo goed mogelijk te adviseren in je keuze.

Vergelijk makelaars in Barsingerhorn Of lees meer over makelaars in Barsingerhorn

Gemiddelde tarieven van makelaars in Barsingerhorn

Jouw huis in Barsingerhorn verkopen gaat vaak hand in hand met makelaarscourtages. Het doorsnee tarief van de makelaar in Barsingerhorn ligt rond de 1,14% van de verkoopprijs. De gemiddelde verkoopprijs in Barsingerhorn is € 280.000 euro. Dit kan aardig oplopen en daarom is het een goed idee om verschillende makelaarstarieven te vergelijken.

Door tarieven op te vragen krijg je inzicht in de kostenverschillen tussen diverse verkoopmakelaars. Je kiest hiermee niet alleen voor de makelaar die bij jouw situatie past, maar ook voor de makelaar met het meest aantrekkelijke tarief. Dit kan je flink besparen op de verkoop van jouw woning in Barsingerhorn.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Barsingerhorn

In het rustieke Barsingerhorn tref je overwegend koopwoningen aan, waarvan het precieze aantal op dit moment bedraagt. Naast de dominante aanwezigheid van koopwoningen, ontdek je hier ook andere typen woningen. Denk aan (sociale) huurwoningen of panden die een andere woon- of werkbestemming hebben. Zo krijg je een gevarieerd beeld van het woningaanbod in Barsingerhorn, met een focus op koopwoningen.

Aantal verkochte woningen in Barsingerhorn

In de afgelopen 12 maanden is er in Barsingerhorn een bepaald aantal woningen in de verkoop gezet, aangegeven als 'aanmeldingen', en is er een bepaald aantal woningen verkocht, aangeduid als 'transacties'. Het precieze aantal verkochte woningen, oftewel, het totaal aan transacties voor deze periode, staat aangeduid als 10. Raadpleeg de onderstaande grafiek voor gedetailleerde informatie per maand:

Ben je van plan jouw huis in Barsingerhorn te verkopen?

Als je in Barsingerhorn jouw woning wilt verkopen, zijn er talloze zaken om in acht te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het vaststellen van de juiste verkoopprijs, het in orde maken van papieren zoals het eigendomsbewijs en de notariële akte, en het visueel aantrekkelijk presenteren van je huis. Het is ook van belang om je te verdiepen in lopende lokale ontwikkelingen, want de lokale vastgoedmarkt kan hierdoor beïnvloed worden.

Omdat er zoveel zaken zijn om te regelen, kan een gedegen stappenplan voor de verkoop van jouw woning in Barsingerhorn je enorm helpen. Het omvat verschillende aspecten, zoals de aanvraag van een energielabel, het kiezen van een betrouwbare makelaar en eventueel zelfs een verhuisbedrijf. Een stappenplan helpt je methodisch en efficiënt door het proces heen, wat tijd en moeite bespaart.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

In de wereld van onroerend goed is de situatie in Barsingerhorn een voortdurend evoluerend beeld. Je mag er vanuit gaan dat de informatie op onze website een actuele weergave van de huizenmarkt in Barsingerhorn is. Deze cijfers worden voortdurend bijgewerkt om je een nauwkeurig en betrouwbaar beeld te bieden. Niet alleen zijn deze gegevens nuttig om te begrijpen hoe de markt er momenteel uitziet, maar ze kunnen ook helpen bij het nemen van gedecideerde beslissingen omtrent de verkoop van jouw eigendom.

Verdere hulpmiddelen voor het verkopen van je woning

HuisVerkopen.nl is meer dan alleen een bron van actuele marktinformatie. Het is een one-stop-shop voor alle aspecten die komen kijken bij het klaarstomen of effectief verkopen van jouw woning. Je kunt zo de waarde van jouw huis laten bepalen door een ervaren makelaar of makelaars met elkaar vergelijken om zo een weloverwogen keuze te maken. Daarnaast kun je ook de stappen bekijken die nodig zijn om soepel jouw woning te verkopen. Van het berekenen van de kosten tot het aanvragen van een energielabel, HuisVerkopen.nl ondersteunt je bij elke stap van het proces.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen