Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Offingawier

Vraag je je af hoe de huizenmarkt er momenteel voor staat in Offingawier? In juni 2024 werpen we een blik op o.a. de actuele m2-prijs, een belangrijk gegeven als je erover denkt je huis te verkopen. Hier vind je allerlei nuttige cijfers en gegevens over het aankopen en verkopen van woningen in Offingawier.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Offingawier

De gemiddelde verkoopprijs in Offingawier in de laatste 3 maanden is € 467.250 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 749.000 euro. Een indicatie van de huidige woningmarkt in dit Friese dorp. De verkoopprijzen en vraagprijzen kunnen fluctueren door verschillende factoren zoals de staat van de woning, de wijk en de actuele marktomstandigheden. Bekijk de onderstaande grafiek voor een overzicht van de prijzen:

Huizenprijzen in Offingawier

Afgelopen 3 maanden

€ -307.000
€ 246.000
€ 799.000

Kijk je naar het onroerend goed in Offingawier, dan is het inzichtelijk om de waarde per vierkante meter in ogenschouw te nemen. Deze beoordeling biedt een gebalanceerd beeld, aangezien dit los staat van de grootte van de woning. De huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Offingawier is € 3.319. Om je een helder overzicht te geven van de recente ontwikkelingen en trends, introduceren wij de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Offingawier per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.200
€ 2.700
€ 4.200

Prijsontwikkeling Offingawier laatste 12 maanden

In Offingawier weerspiegelen de fluctuaties in huizenprijzen bewegingen van de markt. Concreet kun je door de prijsontwikkeling van de woningen in dit dorp te bestuderen, een indruk krijgen van de algemene trends in de woningmarkt.

De gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand was bijvoorbeeld € 467.250 euro. Hierbij moeten we wel opmerken dat deze data niet losstaat van het Nederlandse woningmarkt. Bereid je zich voor op het volgende: de onderstaande grafiek visualiseert deze evolutie:

Wat is mijn woning in Offingawier waard?

Het bepalen van de waarde van jouw huis in Offingawier is een complex proces. Er zijn verschillende factoren die meespelen, zoals het type van het huis, de totale oppervlakte, de huidige staat van de woning en natuurlijk de huidige stand van de woningmarkt. Met name de laatste, de huizenmarkt, kan aanzienlijk invloed hebben op de waarde van jouw huis.

Ben je benieuwd wat de waarde is van jouw huis in Offingawier? De beste manier om dat te ontdekken is door een gratis waardebepaling te laten uitvoeren door een verkoopmakelaar. Dit geeft duidelijkheid en helpt je bij het nemen van een beslissing over het al dan niet verkopen. Je kunt een gratis waardebepaling aanvragen door op de volgende link te klikken: gratis waardebepaling.

Een gratis waardebepaling door een verkoopmakelaar is een proces waarbij de makelaar jouw huis grondig onderzoekt, rekening houdend met alle relevante factoren. De makelaar zal de marktwaarde van je woning inschatten, rekening houdend met vergelijkbare woningen die zijn verkocht, de grootte en staat van jouw woning, evenals de marktconditie. Dit helpt je bij het bepalen van een eerlijke vraagprijs, mocht je besluiten je huis te verkopen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Marktcijfers variëren sterk per locatie, ook binnen de woningmarkt. Zo zie je dat de prijzen voor huizen niet gelijk zijn in plaatsen gelegen in de omgeving van Offingawier.

Ook de huizenprijzen van Offingawier tonen onderscheidende waarden. Door tevens de prijzen in omliggende gemeenten te overzien, krijg je een breder en realistischer beeld van de huidige marktsituatie.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Offingawier

Op HuisVerkopen.nl begrijpen we hoe uniek Offingawier is en hoe de verkoopmakelaars in deze regio variëren. We verzamelen grondige data om inzicht te geven in de prestaties van makelaars op het gebied van onder andere aantal verkochte woningen, gemiddelde verkoopprijzen en verkoopsnelheid. Onze vergelijkingstool maakt gebruik van deze data om je te helpen de geschikte makelaar in Offingawier te vinden.

Kiezen voor de juiste makelaar kan je veel opleveren. Makelaars verschillen niet alleen in hun prestaties, maar ook in hun tarieven. Daarom is het nuttig om makelaars te vergelijken op basis van hun statistieken en kosten voordat je een beslissing neemt. Het kiezen van de best passende makelaar is een belangrijke stap om jouw woning op de meest efficiënte manier te verkopen.

Vergelijk makelaars in Offingawier Of lees meer over makelaars in Offingawier

Gemiddelde tarieven van makelaars in Offingawier

Het courtage is een belangrijke factor om mee te nemen wanneer je besluit jouw huis te verkopen. In Offingawier ligt dit gemiddeld op 1,18% van de verkoopprijs. Dit betekent voor de gemiddelde verkoopprijs van € 467.250 dat je makelaarskosten ongeveer € 5.514 zullen zijn.

Daarbij is het goed om te weten dat veel makelaars tevens opstartkosten berekenen om je woning in de verkoop te zetten. Deze opstartkosten komen gemiddeld uit op € 515. Onderzoek welke diensten de makelaar hiervoor biedt en voorkom zo verrassingen. Houd naast een scherp courtage ook de kwaliteit van de makelaar scherp voor ogen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Offingawier

In Offingawier, een prachtig stukje Friesland, is een beperkt aantal koopwoningen te vinden, namelijk137 om precies te zijn. Op dit moment zijn er slechts een paar van deze woningen beschikbaar voor geïnteresseerden op de huisvestingsmarkt. Hierdoor is een snelle verkoop van je eigen woning in dit sfeervolle dorp zeker geen ondenkbare situatie.

Aantal verkochte woningen in Offingawier

In Offingawier is er in de laatste 12 maanden een stroom aan transacties op de woningmarkt geweest. Gedurende deze periode zijn er diverse woningen te koop gezet, oftewel aangemeld. Hierbij lag de focus niet alleen op het aanmelden van woningen, maar ook op het realiseren van transacties. Het specifieke aantal verkochte woningen in deze periode, oftewel het aantal transacties, wordt duidelijk in de onderstaande grafiek: 5 transacties vonden plaats.

Ben je van plan jouw huis in Offingawier te verkopen?

Overweeg je het om jouw huis in Offingawier te verkopen? Dan is het natuurlijk belangrijk om goed voorbereid te zijn en het verkoopproces zorgvuldig uit te stippelen. Op Huis Verkopen bieden we je een uitgebreid stappenplan dat je zal begeleiden bij het nemen van de juiste stappen in dit proces.

Elke stap in het verkoopproces is van belang, van het verkrijgen van een energielabel tot het zorgvuldig kiezen van een goede makelaar. Het is raadzaam om iedere stap serieus te nemen en niets over het hoofd te zien. Met ons stappenplan kun je ervoor zorgen dat de verkoop van jouw woning zo soepel en succesvol mogelijk verloopt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De huizenmarkt in Offingawier is constant aan verandering onderhevig. Denk hierbij aan fluctuerende vraagprijzen, verkoopprijzen, het aantal transacties en nieuwe aanmeldingen. Op deze pagina houden we al deze gegevens nauwkeurig bij, zodat je als (toekomstige) verkoper in Offingawier altijd op de hoogte bent van de prijsontwikkeling die relevant is voor jouw woning.

Handige tools voor de verkoop van je woning

Op HuisVerkopen.nl vind je verschillende tools die het verkoopproces van je woning een stuk eenvoudiger kunnen maken. Zo kun je met één klik een gratis waardebepaling aanvragen, om een schatting te krijgen van jouw potentiele verkoopprijs. Ook is het mogelijk om makelaars te vergelijken, zodat je de beste makelaar kunt kiezen voor de verkoop van jouw woning in Offingawier. Verder maken we het makkelijk om alle stappen voor de verkoop van een woning te doorlopen met ons handige stappenplan. Met al deze handige hulpmiddelen weet je zeker dat je alles op de beste manier regelt en de beste prijs voor jouw woning krijgt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen