Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers 's-Heerenberg

Als je overweegt je huis in 's-Heerenberg te verkopen, is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de lokale vastgoedcijfers. Dit helpt je bij het bepalen van de vraagprijs en de verwachte verkoopprijs. Makelaars doen dit ook en bestuderen aandachtig de huidige trends op de woningmarkt in 's-Heerenberg.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in 's-Heerenberg

De gemiddelde verkoopprijs in 's-Heerenberg is in de laatste 3 maanden € 329.367 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 336.129 euro. Het observeren van deze prijzen kan helpen bij het inschatten van de juiste waardering bij het verkopen of kopen van een huis. Om een nog beter beeld te krijgen van de huidige marktomstandigheden in 's-Heerenberg, kunt je hieronder een grafiek vinden met de meest recente trends in de verkoop- en vraagprijzen:

Huizenprijzen in 's-Heerenberg

Afgelopen 3 maanden

€ 197.000
€ 292.000
€ 386.000

De wereld van woningprijzen kan complex zijn. Eén manier om deze te simplificeren is door te kijken naar de waarde per vierkante meter. In 's-Heerenberg, geeft dit je een helder inzicht in de huidige markt. Bereken de mogelijke verkoopprijs van jouw huis door het aantal vierkante meters te vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in 's-Heerenberg. Dit geeft een ruwe schatting van prijsontwikkelingen. Bekijk de volgende grafiek voor meer details:

Huizenprijzen in 's-Heerenberg per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.000
€ 2.500
€ 3.000

Prijsontwikkeling 's-Heerenberg laatste 12 maanden

In 's-Heerenberg laat de wisseling van de huizenprijzen een weergave zien van de fluctuaties binnen de lokale woningmarkt. De onderstaande grafiek benadrukt dit en biedt een jaaroverzicht van de verkoopprijzen.

De gemiddelde verkoopprijs die huizen vorige maand hebben behaald wordt verwerkt in deze grafiek. Deze bedroeg € 329.367 euro. Dus, hierbij de grafiek die een visueel beeld geeft van deze prijsontwikkelingen:

Wat is mijn woning in 's-Heerenberg waard?

Bij de overweging om jouw woning in 's-Heerenberg te verkopen, spelen diverse factoren een rol. Uiteraard is een van de meest doorslaggevende factoren het bedrag dat je voor je huis kunt ontvangen. Daarbij wordt sterk gekeken naar de huidige stand van zaken binnen de woningmarkt.

Overweeg je serieus de verkoop van je woning? Dan is het een goede stap om een waardebepaling van je woning door een makelaar te laten uitvoeren. Deze service is bij veel makelaars kosteloos en geeft je een realistisch beeld van wat je woning op zou kunnen brengen.

Het aanvragen van een waardebepaling werkt vrij eenvoudig. Een makelaar zal je woning bezoeken, deze grondig inspecteren en aan de hand van zijn bevindingen een waarde op je woning plakken. Het is echter slim om meerdere makelaars zo'n waardebepaling uit te laten voeren. Zo krijg je een completer beeld, aangezien de schattingen per makelaar kunnen variëren.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de complexe wereld van de woningmarkt zie je vaak grote verscheidenheid. Alleen al de huizenprijzen kunnen flink variëren, niet alleen landelijk, maar ook regionaal. De woningmarktcijfers in regio's rondom 's-Heerenberg kunnen bijvoorbeeld significant afwijken van de getallen in 's-Heerenberg zelf.

Door de woningmarktcijfers in een breder perspectief te bekijken, kun je een completer beeld krijgen van de huidige staat van de markt. Hierbij is het interessant om ook de huizenprijzen in andere gemeenten onder de loep te nemen, zodat je ziet hoe 's-Heerenberg zich verhoudt tot zijn omgeving.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 1.100.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in 's-Heerenberg

Bij ons draait alles om het in kaart brengen van makelaarsprestaties overal, en 's-Heerenberg is hier geen uitzondering op. We houden talrijke statistieken bij, zoals hoe snel een makelaar een woning verkoopt, welke makelaars gemiddeld hogere verkoopprijzen behalen, hoeveel woningen ze verkopen en hoe lang het duurt voordat elke woning is verkocht. Dit doen we allemaal om jou te helpen met het vergelijken en vinden van de meest geschikte makelaar in jouw regio.

Met de juiste makelaar aan je zijde kun je jouw woning niet alleen eerder verkopen, maar kun je ook rekenen op een hogere opbrengst. Wij geloven dat onze vergelijkingsresultaten je kunnen helpen om de meest geschikte makelaar te vinden. Door het maken van een geïnformeerde keuze, kun je zorgen voor een soepeler en succesvoller verkoopproces.

Vergelijk makelaars in 's-Heerenberg Of lees meer over makelaars in 's-Heerenberg

Gemiddelde tarieven van makelaars in 's-Heerenberg

Je bent wellicht benieuwd naar de courtages in 's-Heerenberg als je overweegt je huis te verkopen. De gemiddelde makelaarscourtage ligt hier op 1,11% van de verkoopprijs van je woning. Dit lijkt misschien een hoog percentage, maar houd er rekening mee dat dit een investering is die je doet.

Advies is om niet alleen te kijken naar wat een makelaar kost, maar vooral ook naar wat deze je oplevert. Zo kan je nagaan of de makelaar behoort tot de best presterende makelaars in 's-Heerenberg en of hij veel ervaring heeft met soortgelijke huizen. Voor een gedetailleerd overzicht van alle kosten bij het verkopen van je huis, kun je dat bekijken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in 's-Heerenberg

In 's-Heerenberg vind je een overwegend aantal koopwoningen, met een hoeveelheid van 2305 stuks. Hoewel de meerderheid op deze manier zijn woning bezit, is er ook een segment dat zich bevindt in de sociale huursector of andere vormen van bewoning kent. Zo heeft 's-Heerenberg een divers en gevarieerd woningaanbod, waardoor er voor elke woonwens wel een passend thuis te vinden is.

Aantal verkochte woningen in 's-Heerenberg

In de afgelopen twaalf maanden hebben zich in 's-Heerenberg diverse aanmeldingen en transacties voorgedaan in de huizenmarkt. Aanmeldingen betreffen woningen die op de markt werden gebracht voor verkoop. Transacties zijn daadwerkelijke verkopen van woningen. Om precies te zijn, waren er 91 transacties. De gedetailleerde weergave van maandelijkse en jaarlijkse registratie van aanmeldingen en transacties volgt hieronder in de grafiek:

Ben je van plan jouw huis in 's-Heerenberg te verkopen?

Wanneer je overweegt je woning in 's-Heerenberg te verkopen, zijn er talrijke aspecten om rekening mee te houden. Zo moet je allereerst de marktwaarde van jouw woning inzichtelijk krijgen. Daarnaast is het noodzakelijk om op het juiste moment te verkopen en de juiste prijs te vragen, aangezien dit enorme invloed kan hebben op de verkoopsnelheid. Verder is het belangrijk om de juridische aspecten goed in kaart te brengen en een correct en compleet verkoopdossier op te stellen met daarin bijvoorbeeld een geldig energielabel.

Omdat het verkopen van een woning een proces met vele stappen is, kan een gedetailleerd stappenplan echt helpen om het overzichtelijk te houden. Dit stappenplan zal je door het gehele verkoopproces leiden, van het kiezen van een betrouwbare makelaar, tot het regelen van een verhuisbedrijf. Jouw woning in 's-Heerenberg verkopen vraagt immers om een goede voorbereiding en een strakke uitvoering. Met dit stappenplan wordt het verkoopproces al een stuk eenvoudiger!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom bij de kern van de woningmarkt in 's-Heerenberg, waar de huizenprijzen blijvend fluctueren. Hier op HuisVerkopen.nl houden we voor jou de vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en aanmeldingen feilloos bij. Zo krijg je altijd een actueel beeld van wat er speelt in de lokale huizenmarkt, en dat is perfect voor als je overweegt jouw huis te verkopen.

Handige tools en inzichten voor de verkoop

Met HuisVerkopen.nl aan je zijde wordt de verkoop van je woning een fluitje van een cent. Onze website biedt toegang tot diverse tools, zoals een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken. Zo vind je eenvoudig de beste keuze voor jouw situatie in 's-Heerenberg. Plus, ons heldere stappenplan toont je wat er allemaal geregeld moet worden voor de verkoop van je woning. Op HuisVerkopen.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle verkoop!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen