Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Schoonebeek

Overweeg je om je huis te verkopen in Schoonebeek? Het is slim om een goed beeld te hebben van de huizenprijzen in dit gebied. Op deze pagina vind je waardevolle statistieken en data over de woningmarkt in Schoonebeek om je te helpen bij deze belangrijke beslissing.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Schoonebeek

In het kleine dorp Schoonebeek ligt de gemiddelde verkoopprijs in de laatste 3 maanden op € 337.333 euro, terwijl de gemiddelde vraagprijs € 278.550 euro is. Dit verschil tussen vraag- en verkoopprijs is niet ongebruikelijk en iets om rekening mee te houden bij het overwegen van jouw huis verkopen. Met inzicht in deze prijzen kan je bewuster de markt betreden. Bekijk hieronder de grafiek voor een heldere visualisatie van deze prijzen:

Huizenprijzen in Schoonebeek

Afgelopen 3 maanden

€ 25.000
€ 206.000
€ 387.000

Als je een goed beeld wilt krijgen van de actuele woningmarkt in Schoonebeek, is het zinvol om de prijs per m2 te beschouwen. Kijkend naar de gemiddelde verkoopprijs per m2, kun je een schatting maken van de mogelijke opbrengst bij het verkopen van je woning. Het enige wat je hoeft te doen is de gemiddelde prijs per m2 vermenigvuldigen met de totale m2 van je pand. Hieronder tref je een grafiek aan die de verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 van de afgelopen drie maanden laat zien:

Huizenprijzen in Schoonebeek per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.100
€ 2.400
€ 2.800

Prijsontwikkeling Schoonebeek laatste 12 maanden

Voor het maken van een geïnformeerde beslissing bij het kopen of verkopen van je huis in Schoonebeek, is het raadzaam de ontwikkeling van de lokale huizenprijzen van het afgelopen jaar te bestuderen. Houd de veranderingen in de marktcijfers in het schild, inclusief de gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand, weergegeven als € 337.333. Hier volgt een grafiek met de prijsevolutie:

Wat is mijn woning in Schoonebeek waard?

Wat de waarde van jouw huis in Schoonebeek precies is, hangt af van diverse factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het type woning, de grootte van het leefoppervlak, de huidige staat van jouw huis en de specifieke kenmerken van de huidige huizenmarkt. Al deze aspecten hebben namelijk invloed op de uiteindelijke waardebepaling.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de waarde van jouw woning in Schoonebeek? Dan is het raadzaam om een gratis waardebepaling uit te laten voeren door een makelaar. Door middel van een waardebepaling krijg je namelijk een helder beeld van wat jouw huis zou kunnen opbrengen, zodat je vervolgens kunt bepalen of je jouw huis wilt verkopen of niet.

Een gratis waardebepaling door een verkoopmakelaar kan zeer verhelderend werken. Hij of zij kan namelijk door jarenlange ervaring en professionele expertise de huidige marktwaarde van jouw huis in Schoonebeek vrij nauwkeurig inschatten. Het uitvoeren van een dergelijke waardebepaling geeft jou dus inzicht in de potentiele opbrengst bij verkoop van jouw huis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Variërende woningmarktcijfers tussen plaatsen dragen bij tot het unieke karakter van elke woningmarkt. Hetzelfde geldt voor Schoonebeek: de prijzen aldaar onderscheiden zich sterk van de omliggende plaatsen, waardoor een eigen marktbeeld ontstaat.

Door ook de huizenprijzen van andere gemeenten in acht te nemen, wordt pas echt duidelijk hoe deze verschillen zich verhouden. Hierdoor krijg je een breder perspectief op de woningmarkt in Schoonebeek en kun je inzien dat deze nét iets anders in elkaar zit dan je misschien zou denken.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000

Best presterende makelaar in Schoonebeek

In Schoonebeek zijn er veel verschillende verkoopmakelaars actief. Wij als online platform komen handig van pas, omdat we van alle makelaars de prestaties op de woningmarkt bijhouden. Zo weet je precies welke makelaars het beste presteren, welke het snelst een woning verkopen en welke een hogere verkoopprijs behalen dan andere makelaars. Onze statistieken helpen je om de meest geschikte makelaar te vinden door middel van een vergelijking.

Goed kiezen kan je ook veel opleveren. Met de juiste makelaar aan je zijde kan jouw woning sneller verkocht worden en kun je ook een hogere verkoopprijs behalen. Daarnaast heb je ook nog de voordelen van hoeveel woningen iedere makelaar verkoopt en hoe lang ze er gemiddeld over doen om deze te verkopen. Het is dus zeer voordelig om een goede makelaar te selecteren voor de verkoop van jouw woning.

Vergelijk makelaars in Schoonebeek Of lees meer over makelaars in Schoonebeek

Gemiddelde tarieven van makelaars in Schoonebeek

Wist je dat de courtages van makelaars kunnen variëren? Voor Schoonebeek ligt het gemiddelde tarief rond de 1,09%. Maar makelaars verschillen niet alleen in tarief. Zo hebben sommige makelaars meer lokale kennis en een breder netwerk dan anderen, en bieden ze extra diensten aan zoals professionele fotografie of stylingadvies.

Als je je huis wilt verkopen, is het handig om een goed beeld te hebben van de tarieven van verschillende makelaars. Je kunt via deze tool eenvoudig de tarieven opvragen van verschillende makelaars in Schoonebeek. Daarbij is het goed om rekening te houden met de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Schoonebeek, die momenteel € 337.333 is. Let op: het goedkoopste tarief is niet altijd de beste keuze. Kijk ook naar de dienstverlening, ervaring en reputatie van de makelaar.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Schoonebeek

In Schoonebeek domineren de koopwoningen de woningmarkt ondanks het feit dat er ook een segment van sociale huurwoningen aanwezig is. Met andere woorden, de meerderheid van de huizen in dit dorp staat in de verkoop, voor iedereen die interesse heeft om in het pittoreske Schoonebeek te wonen. Het exacte aantal koopwoningen in Schoonebeek wordt bijgehouden en kan opgezocht worden onder deze code: 1425, zodat je altijd over de meest recente cijfers beschikt.

Aantal verkochte woningen in Schoonebeek

In de afgelopen 12 maanden zijn er in Schoonebeek diverse woningen in de verkoop geplaatst en verkocht. Er is een verschil tussen het aantal aanmeldingen, dit zijn de woningen die te koop werden gezet, en het aantal transacties. De transacties geven weer hoeveel woningen er daadwerkelijk zijn verkocht. Het aantal verkochte woningen bedraagt 20 in deze periode. Hieronder de weergave van de aanmeldingen en transacties per maand:

Ben je van plan jouw huis in Schoonebeek te verkopen?

Als je van plan bent je huis in Schoonebeek te verkopen, is het belangrijk om met een paar zaken rekening te houden. Je moet bijvoorbeeld je woning de juiste uitstraling geven om aantrekkelijk te zijn voor potentiële kopers. Ook moet je een betrouwbare en effectieve makelaar kiezen die bekend is met de huizenmarkt in Schoonebeek. Bovendien is het nodig om alle nodige documenten, zoals een recent energielabel, bij de hand te hebben.

Bij het organiseren van de verkoop van een woning kan een goed plan van aanpak een groot verschil maken. Een gedetailleerd stappenplan biedt je een duidelijk overzicht van alles wat je moet doen om je woning succesvol te verkopen. Op onze website vind je een op maat gemaakt stappenplan dat je zou kunnen volgen voor de verkoop van jouw huis in Schoonebeek. Van het kiezen van de juiste makelaar tot aan het in de arm nemen van een eventueel verhuisbedrijf, het stappenplan heeft alle belangrijke stappen in de juiste volgorde op een rij.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Je bevindt je op Huis Verkopen, een platform dat woningcijfers van Schoonebeek met grote nauwkeurigheid presenteert. We besteden veel tijd en zorg aan de informatie op deze pagina, zodat je gegarandeerd bent van de meest actuele cijfers en statistieken. Wil je de juiste timing bepalen voor de verkoop van je huis in de huidige markt? Raadpleeg deze gegevens dan regelmatig.

Hulp bij de verkoop van je woning

Als woningeigenaar die zijn huis verkoopt, wil je dat alle zaken rondom de verkoop goed geregeld zijn. Hier is HuisVerkopen.nl de perfecte partner voor. We bieden bijvoorbeeld een handige tool voor een vergelijking van makelaars. Daarnaast kan je bij ons eenvoudig tarieven van makelaars opvragen en zo mogelijke kosten besparen. Ons stappenplan vertelt je precies welke zaken je moet regelen voor de verkoop van je huis. Met Huis Verkopen regel je de verkoop van je woning eenvoudig en vertrouwd, terwijl je zeker bent van de beste deal bij lokale specialisten in Schoonebeek.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen