Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Simpelveld

Als je overweegt je huis in Simpelveld te verkopen, wil je goed geïnformeerd zijn. Begrijpen hoe de vastgoedmarkt presteert, is niet altijd eenvoudig. Daarom is het slim om kennis te hebben van de huidige huizenprijzen in Simpelveld en de recente transacties om een weloverwogen beslissing te kunnen maken.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Simpelveld

De gemiddelde verkoopprijs in Simpelveld is in de laatste 3 maanden € 340.900 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 379.444 euro. De uiteindelijke verkoopprijs kan afwijken van de vraagprijs, afhankelijk van factoren zoals de conditie van de woning en de vraag op de markt. Hieronder toont een grafiek de recente trends in verkoop- en vraagprijzen in Simpelveld:

Huizenprijzen in Simpelveld

Afgelopen 3 maanden

€ 134.000
€ 282.000
€ 429.000

In de aankomende grafiek wordt een helder en toegankelijk overzicht gegeven van de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 in Simpelveld van de afgelopen 3 maanden. Deze visualisatie geeft duidelijk de huidige status en recentelijke prijsontwikkelingen weer op de woningmarkt in dit specifieke gebied:

Huizenprijzen in Simpelveld per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.600
€ 2.800
€ 3.000

Prijsontwikkeling Simpelveld laatste 12 maanden

Volg nauwlettend de ontwikkelingen van de woningprijzen in Simpelveld over de afgelopen 12 maanden. De gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand bedroeg € 340.900. Wetende dat Simpelveld de tendensen van de nationale huizenmarkt volgt, wordt het belang van dergelijke informatie meteen duidelijk. Hieronder zie je de grafiek met de prijsontwikkelingen:

Wat is mijn woning in Simpelveld waard?

Wanneer je eraan denkt om je woning in Simpelveld te verkopen, hangt jouw beslissing vaak af van de mogelijke winst. De woningmarkt speelt daarin een grote rol. Huidige trends en omstandigheden in de huizenmarkt kunnen de waarde van je woning behoorlijk beïnvloeden.

Overweeg je de verkoop van je woning en wil je weten wat het waard is? Dan is een waardebepaling door een makelaar een verstandige keuze. Een bezoek aan de webpagina waardebepaling aanvragen kan je al snel op het juiste pad zetten. Je krijgt zo inzicht in de huidige waarde van je woning, wat je helpt bij je keuze om al dan niet te verkopen.

Een gratis waardebepaling van een makelaar is redelijk eenvoudig. De makelaar bestudeert je woning grondig en doet een schatting van de waarde op basis van vergelijkbare huizen en huidige markttrends. Het kan verstandig zijn om meerdere makelaars uit te nodigen voor een waardebepaling. De geschatte waarde kan per makelaar variëren, waardoor het aanvragen bij verschillende makelaars je een beter overzicht biedt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is boeiend om de verschillen in woningmarktcijfers te observeren tussen diverse plaatsen, en in het bijzonder tussen Simpelveld en omringende gemeenten. Variaties in huizenprijzen kunnen veel zeggen over het huidige marktbeeld en geven inzicht in de onderlinge verhoudingen.

Door een vergelijkende blik te werpen op de huizenprijzen in en om Simpelveld, kun je een rijker beeld vormen van de woningmarkt. Je komt zo tot een evenwichtigere perceptie van de lokale situatie, wat waardevol kan zijn bij toekomstige woninggerelateerde beslissingen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 400.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Simpelveld

Het kiezen voor een makelaar in Simpelveld is geen beslissing die je zomaar maakt. Het landschap van makelaars is gevarieerd, hun prestaties verschillen op basis van hun verkoopsnelheid, verkoopprijs en servicekwaliteit. Zorgvuldig inzicht in deze verschillen is cruciaal bij het selecteren van de juiste makelaar voor je verkoop.

Het selecteren van de juiste makelaar kan een enorme impact hebben op je ervaring met het verkopen van je huis. In plaats van een stressvol proces kan het kiezen van een bekwame makelaar resulteren in een soepel en succesvol verkoopproces. Je zou daarom kunnen profiteren van het vergelijken van makelaars in Simpelveld om de ideale kandidaat te vinden die bij jouw specifieke wensen past.

Vergelijk makelaars in Simpelveld Of lees meer over makelaars in Simpelveld

Gemiddelde tarieven van makelaars in Simpelveld

De courtages van makelaars in Simpelveld kunnen sterk uiteenlopen. Het gemiddelde courtagepercentage ligt daar rond de 1,17%, wat bij de gemiddelde verkoopprijs van € 340.900 neerkomt op € 3.989. Hieruit kun je afleiden dat het kiezen van een makelaar op basis van tarief alleen mogelijk niet de voordeligste optie is.

Een kwalitatieve makelaar met een goede verkoopstrategie en aanpak kan daarentegen het verschil maken voor een succesvolle verkoop. Het is dus zeker aan te raden om verschillende makelaars tegen elkaar af te wegen. Een goede start hiervoor is het vergelijken van lokale makelaars in Simpelveld. Veel succes met je verkoopplannen!

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Simpelveld

In Simpelveld zijn er op dit moment 1568 koopwoningen. Deze woningen hebben verschillende bestemmingen. Ze kunnen als hoofdverblijfplaats dienen, een eigen stekje voor de kinderen zijn, als beleggingsobject of voor verhuur worden aangeboden. Als je overweegt je huis te verkopen, is het goed om na te denken over de bestemming van je woning, omdat dit invloed kan hebben op de verkoopwaarde en verkoopstrategie.

Aantal verkochte woningen in Simpelveld

In de afgelopen 12 maanden is er een bepaald aantal woningen verkocht in Simpelveld. Dit aantal, dat je kunt vinden als 36, is het resultaat van het aantal transacties dat heeft plaatsgevonden. Daarnaast werden er ook woningen aangemeld voor verkoop. Bekijk de onderstaande grafiek voor een gedetailleerd overzicht van de huizenmarkt in Simpelveld:

Ben je van plan jouw huis in Simpelveld te verkopen?

Sta je op het punt om je geliefde huis in Simpelveld te koop te zetten? Wij begrijpen als geen ander dat dit een groot operationeel proces met zich meebrengt. Het verkopen van je huis is geen dagelijkse bezigheid en het loont om iedere stap van het proces zorgvuldig te regelen.

Om je optimaal te ondersteunen, biedt Huis Verkopen een handig stappenplan speciaal voor de verkoop van jouw woning in Simpelveld. Het kiezen van een goede makelaar is een onmisbare stap voor het bereiken van een optimale verkoopprijs. Ons stappenplan biedt je de noodzakelijke informatie en begeleiding om je huis op de best mogelijke manier op de huizenmarkt aan te bieden.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

We besteden veel tijd en aandacht aan het actueel houden en analyseren van woningcijfers in Simpelveld. Deze informatie is afkomstig uit betrouwbare bronnen en wordt regelmatig bijgewerkt om nauwkeurig te blijven. Hierdoor krijg je via ons betrouwbare en real-time data over de huizenmarkt in Simpelveld en kun je op je gemak uitzoeken wat het beste moment is om je huis te verkopen.

Hoe Huis Verkopen je helpt bij de verkoop van je woning

Huis Verkopen is jouw one-stop online platform dat je helpt bij elke stap van de verkoop van je woning. Om je te helpen de optimale verkoopprijs te realiseren, kun je via ons een waardebepaling door een makelaar aanvragen. Ook kun je verschillende makelaars vergelijken en zo de beste lokale specialist in Simpelveld vinden. We helpen je niet alleen met het vinden van de ideale makelaar, maar ook met het besparen op makelaarskosten door makelaarstarieven op te vragen bij lokale makelaars. Tot slot, we bieden je een handig overzicht van alle taken die je moet regelen voor de verkoop, zodat je niets over het hoofd ziet.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen