Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Sint Hubert

Inzicht krijgen in de woningmarkt van Sint Hubert is belangrijk voor je besluit tot het verkopen van je huis. Weten hoe de gemiddelde vraag- en verkoopprijzen zich ontwikkelen, en hoeveel transacties er plaatsvinden, geeft je een voorsprong. Deze pagina bevat actuele marktgegevens voor Sint Hubert, met continu bijgewerkte cijfers per februari 2024, om je te helpen bij het nemen van besluiten.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Sint Hubert

De gemiddelde verkoopprijs in Sint Hubert is in de laatste 3 maanden € 306.200 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 547.250 euro. De fluctuatie van deze prijzen is een constant gegeven en het is raadzaam om dit nauwlettend te observeren. Het gereflecteerde overzicht hieronder vertoont de recente trends voor zowel verkoop- als vraagprijzen:

Huizenprijzen in Sint Hubert

Afgelopen 3 maanden

€ -373.000
€ 112.000
€ 597.000

Bij het analyseren van de woningmarkt, speelt de waarde per vierkante meter een grote rol. Het geeft inzicht in de onderlinge prijsverschillen tussen woningen. In Sint Hubert ligt de gemiddelde verkoopprijs per m2 momenteel op € 2.552. Zo'n prijsindicatie is handig bij het kopen of verkopen van een huis, omdat het helpt bij het bepalen van een realistische vraag- of biedprijs. Een visuele uiteenzetting van de huidige verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Sint Hubert zie je in de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Sint Hubert per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.200
€ 2.200
€ 3.100

Prijsontwikkeling Sint Hubert laatste 12 maanden

De prijsontwikkeling van woningen in Sint Hubert biedt een duidelijk beeld van de bewegingen binnen de woningmarkt. Zonder te speculeren op specifieke trends, kunnen we puur afgaan op de cijfers die de markt ons verschaft.

In dat licht, was de gemiddelde verkoopprijs vorige maand € 306.200 euro. Om een beter beeld te krijgen van hoe dit zich uitspeelt over een langere periode, laten we hieronder een grafiek zien met de ontwikkeling van de verkoopprijzen in afgelopen jaar:

Wat is mijn woning in Sint Hubert waard?

Als je overweegt om je huis in Sint Hubert te verkopen, dan zal de aanstaande verkoopprijs ongetwijfeld een beslissende factor zijn. Het is goed om te weten dat de potentiële opbrengst sterk wordt beïnvloed door de actuele woningmarkt. Deze vaststellen is de eerste stap naar een succesvolle verkoop.

Denk je erover na om de stap naar verkoop te zetten? Dan kan een gratis waardebepaling door een makelaar een tactische keuze zijn. Het biedt je inzicht in de huidige marktwaarde van je huis, waardoor je beter een verkoopprijs kunt bepalen.

Een kosteloze waardebepaling houdt in dat een makelaar je huis beoordeelt en een inschatting maakt van de verkoopwaarde. Daarbij is het slim om niet slechts één, maar meerdere makelaars te benaderen. Elk heeft namelijk een eigen kijk op de waarde van een woning, dus het kan interessant zijn om een diversiteit aan waardevaststellingen te verkrijgen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Ondanks dat we ons richten op Sint Hubert, is het noodzakelijk om een breder perspectief te hebben. Er kan namelijk een diversiteit zijn in de woningmarktcijfers van plaatsen rondom Sint Hubert. Deze kunnen afwijken en geven een rijkdom aan inzicht, niet alleen in de plaatselijke situatie, maar ook in de regionale trends.

Door ook te concentreren op de huizenprijzen van andere gemeenten, verkrijgen we een vollediger beeld van de huidige marktsituatie. Dit omvat het vergelijken van de gemiddelde verkoopprijzen en met nadruk op de gemiddelde prijs per vierkante meter. De volgende grafieken bieden u die details:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Sint Hubert

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar om jouw huis te verkopen in Sint Hubert, is het belangrijk om te kijken naar prestaties. Het is zichtbaar dat bepaalde makelaars uitblinken op diverse gebieden ten opzichte van andere makelaars. Zaken zoals een snelle verkoop, hoge verkoopprijzen en goede communicatie kunnen bijvoorbeeld sterk verschillen.

Daarom is het kiezen van een goede makelaar in Sint Hubert uiterst belangrijk. Het kan uiteindelijk het verschil maken in de snelheid van verkoop en de prijs die je ontvangt voor jouw huis. Om zeker te zijn dat je de best mogelijke keuze maakt, adviseren we je om makelaars te vergelijken op basis van hun prestaties.

Vergelijk makelaars in Sint Hubert Op basis van jouw voorkeuren

Gemiddelde tarieven van makelaars in Sint Hubert

Voordat je op volle toeren begint met het verkoopproces van jouw huis in Sint Hubert, is het van belang om goed naar de courtages van de makelaars te kijken. In Sint Hubert is het gemiddelde tarief van makelaars 1,15% van de verkoopprijs. Met een gemiddelde verkoopprijs van € 306.200 betekent dit gemiddeld een kostenplaatje van € 3.521.

Let echter op: de goedkoopste makelaar is meestal niet de beste keuze. Je wilt immers dat je woning zo snel mogelijk, voor de hoogst mogelijke prijs wordt verkocht. Informeer dus niet alleen naar de courtage, maar vraag ook naar de verkoopstrategie van de makelaar, zijn ervaring en zijn verkoopresultaten in Sint Hubert.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Sint Hubert

In Sint Hubert ligt het totale aantal koopwoningen op . Deze woningen kunnen verschillende bestemmingen hebben: ze kunnen bewoond worden door de eigenaren zelf, verhuurd worden aan anderen, of ze kunnen als vakantiewoning gebruikt worden. Aangezien je overweegt om jouw woning te verkopen, is het belangrijk om te begrijpen waar de mogelijkheden liggen binnen de woningmarkt van Sint Hubert.

Ben je van plan jouw huis in Sint Hubert te verkopen?

Als je overweegt om je huis in Sint Hubert te verkopen, dan moet je bereid zijn om verschillende uitdagingen aan te gaan. Een daarvan is de grotere concurrentie op de woningmarkt. Jouw huis moet opvallen tussen alle andere beschikbare woningen en dit kan een lastige taak zijn. Het waarborgen van de juiste prijsstelling voor je woning is ook een taai proces, omdat je zowel een redelijke prijs voor jezelf als een aantrekkelijke prijs voor de potentiële koper in gedachten moet houden.

Om het verkoopproces in Sint Hubert te vergemakkelijken, raden we je aan om een gedegen onderzoek te doen naar de lokale woningmarkt. Hierdoor val je beter op tussen de concurrentie en bepaal je een eerlijke prijs voor je woning. Het stappenplan op onze website zal je ook helpen bij het begrijpen van alles wat je moet regelen bij de verkoop van je huis. Kiezen voor professionele hulp, zoals die van een ervaren lokale makelaar, kan ook een groot verschil maken in je verkoopervaring in Sint Hubert.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Feit is dat de cijfers van de huizenmarkt in Sint Hubert continu in beweging zijn. Hoewel deze veranderingen volgen en bijhouden complex kan zijn, blijft de data op deze site altijd actueel en daarmee zeer relevant voor jou. Deze marktinformatie kan je van nut zijn bij het nemen van belangrijke beslissingen. Je kunt hierbij een realistisch beeld krijgen over de huidige stand van zaken op de huizenmarkt, wat bijvoorbeeld helpt bij het bepalen van de juiste verkoopprijs van je woning.

Meer dan enkel marktdata

Maar HuisVerkopen.nl is meer dan alleen een bron voor de meest recente huizenmarktcijfers. Met een overvloed aan relevante informatie en handige functies is deze website jouw vertrouwde gids bij het verkopen van je huis. Je kunt hier bijvoorbeeld verschillende makelaars tegen elkaar afwegen en zelfs direct tarieven van hen aanvragen. Ook maakt het platform het mogelijk om gratis de waarde van je huis te laten bepalen door een ervaren makelaar in jouw streek. Heb je al gekeken of je woning een geldig energielabel heeft? Zo niet, dan kun je via ons platform een energielabel aanvragen. Voor bruikbare tips over het verkopen van je huis en het vergelijken van makelaars, kun je ook terecht op onze website.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen