Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Langenboom

Steeds meer mensen tonen interesse in de huizenmarkt van Langenboom. Door de stijgende vraag naar woningen schommelen de prijzen en dat kan invloed hebben op de waarde van jouw huis. Op deze pagina vind je dan ook handige vastgoedcijfers zoals actuele vraag- en verkoopprijzen en het totale aantal transacties rond deze periode juni 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Langenboom

In Langenboom zijn de prijzen op de huizenmarkt in beweging. De gemiddelde verkoopprijs in de laatste 3 maanden is € 466.833 euro, terwijl de gemiddelde vraagprijs op € 487.571 euro ligt. Het volgen van deze gemiddelden biedt inzicht in de marktsituatie, en kan je helpen een strategische beslissing te maken bij het kopen of verkopen van een huis. Bekijk voor meer inzicht de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Langenboom

Afgelopen 3 maanden

€ 302.000
€ 420.000
€ 538.000

Wanneer je de huidige situatie van de woningmarkt in Langenboom beter wilt begrijpen, is het raadzaam om vooral te kijken naar de verkoopprijs per vierkante meter. Deze waarde geeft een genuanceerder beeld dan enkel naar de totale woningprijs te kijken. In Langenboom bedraagt de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 € 3.663. In de onderstaande grafiek geven we de recente ontwikkelingen in de verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Langenboom weer:

Huizenprijzen in Langenboom per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.700
€ 2.700
€ 3.800

Prijsontwikkeling Langenboom laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden was de huizenmarkt in Langenboom onmiskenbaar in beweging. De gemiddelde verkoopprijs liet veranderingen zien door de maanden heen, zonder enige interpretatie over de richting ervan. Afgelopen maand was de gemiddelde verkoopprijs € 466.833 euro. Bekijk hieronder de ontwikkeling van de woningprijzen in de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in Langenboom waard?

De woningwaarde in Langenboom hangt af van uiteenlopende aspecten zoals het soort woning, de omvang ervan, de actuele conditie en hoe gunstig de marktsituatie is. Elk van deze elementen kan aanzienlijke invloed hebben op wat je huis in Langenboom waard is.

Ben je nieuwsgierig naar wat je huis in Langenboom daadwerkelijk waard is? Geen zorgen, een gratis waardebepaling door een makelaar kan je helpen. Hiermee krijg je duidelijkheid over de waarde van je woning, wat je helpt bij het nemen van de beslissing of je je huis wilt verkopen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar houdt in dat de makelaar je woning beoordeelt op basis van specifieke eigenschappen en de huidige marktomstandigheden. Er wordt een inschatting gemaakt van de verkoopwaarde. Dit is een goede stap richting het begrijpen van de markt en de positie van jouw woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De wereld van de woningmarkt is er een vol variatie en tegenstrijdigheden. Zo is bijvoorbeeld het financiële plaatje rondom de huizenprijzen in Langenboom niet gelijk aan alle plaatsen eromheen.

Aan de hand van een grondige vergelijking van de huizenprijzen in diverse gemeenten krijg je een helder beeld van de huidige stand van zaken. Daarmee zie je dus ook hoe Langenboom zich verhoudt tot haar omliggende plaatsen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Langenboom

Het is vanzelfsprekend dat je de best presterende makelaar wilt selecteren voor de verkoop van je huis in Langenboom. Verschillen in prestaties van makelaars zijn namelijk niet ongewoon. Dit kan variëren van hogere verkoopprijzen tot kortere doorlooptijden, of de persoonlijkheid en expertise van de makelaar zelf die je wel of juist niet aanspreekt. Het gebruik van makelaarsstatistieken kan helpen bij het bepalen van de makelaar die het beste bij jouw situatie past.

Het belang van het selecteren van een goede makelaar mag niet worden onderschat. Dit kan een enorme impact hebben op de verkoopprijs en hoe vlot jouw huis verkocht wordt. Daarom is het verstandig om een goed geïnformeerde keuze te maken door de verschillende makelaars in Langenboom te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Langenboom Of lees meer over makelaars in Langenboom

Gemiddelde tarieven van makelaars in Langenboom

Let goed op courtages wanneer je een makelaar inschakelt. In Langenboom ligt het gemiddelde courtagepercentage rond de 1,16%, wat betekent dat bij een gemiddelde verkoopprijs van € 466.833 de makelaarskosten zo'n € 5.415 bedragen. Zo'n percentage lijkt misschien klein, maar de kosten kunnen flink oplopen bij hogere verkoopprijzen.

Verkoop je jouw huis, dan is het zaak om alert te zijn. Het vinden van een makelaar met een goede prijs/kwaliteit-verhouding is belangrijk. Een handig hulpmiddel daarbij is de tool op onze website om tarieven op te vragen bij makelaars in Langenboom en omgeving. Dit geeft je direct inzicht in de kosten die je kunt verwachten en stelt je in staat om een geïnformeerde keuze te maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Langenboom

In Langenboom ontdek je dat de meeste huizen in bezit zijn van hun bewoners, ze zijn 764 in totaal. Maar naast deze koopwoningen, varieert het woonaanbod. Je vindt er verscheidene (sociale) huurwoningen die een comfortabele thuisbasis bieden, of panden met een specifiek doel die bijdragen aan de levendigheid van het dorp. Dit geeft Langenboom een breed scala aan woonmogelijkheden.

Aantal verkochte woningen in Langenboom

In de afgelopen 12 maanden is het aantal transacties in Langenboom flink gestegen. Kijkend naar de aanmeldingen kan je zien dat er ook veel woningen in de verkoop geplaatst zijn. Het aantal verkochte woningen, ofwel transacties, is 16. Hieronder vind je de grafiek met de maandelijkse en jaarlijkse aantallen:

Ben je van plan jouw huis in Langenboom te verkopen?

Verkopen van je huis in het prachtige Langenboom kan een uitdaging zijn, vooral door de competitieve vastgoedmarkt en het uitzoeken van alle benodigde documenten. Bijvoorbeeld, een energielabel regelen of de juiste makelaar kiezen is zeker niet altijd even gemakkelijk. Daarnaast kan het vinden van een betrouwbaar verhuisbedrijf ook behoorlijk wat tijd in beslag nemen.

Maar geen zorgen, er zijn genoeg manieren om dit proces te vereenvoudigen! Allereerst, een goede verkoopmakelaar kan een wereld van verschil maken en de verkoop aanzienlijk vereenvoudigen. Nooit onderschatten het belang van een goede makelaar! Ook kun je rustig op je eigen gemak de nodige stappen doorlezen om je huis te verkopen in het specifieke stappenplan dat feilloos uitleg geeft over jouw woning in Langenboom. Laat je niet ontmoedigen door de uitdagingen, het verkopen van je huis in Langenboom zal snel een fluitje van een cent zijn!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De marktinformatie op deze site toont hoe de woningmarktcijfers in Langenboom in constant in beweging zijn. Je kunt regelmatig terugkomen om steeds de meest recente cijfers te bekijken. Waarom is dat nuttig? Nou, met deze up-to-date marktcijfers krijg je inzicht in de huidige trends en ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Dit helpt je bij het nemen van geïnformeerde beslissingen als je overweegt je huis te verkopen.

Voordelen van HuisVerkopen.nl bij verkoop van je woning

Met de tools en informatie op HuisVerkopen.nl kun je de verkoop van je woning veel efficiënter regelen. Bijvoorbeeld door een gratis waardebepaling aan te vragen, krijg je een realistisch beeld van wat je kunt verwachten als je je huis verkoopt. Je kunt ook makelaars vergelijken om zo de beste lokale makelaar in Langenboom te vinden. Vervolgens kun je makelaarstarieven opvragen om te besparen op makelaarskosten. Het helpt je ook bij de voorbereiding, dankzij het handige stappenplan zorg je ervoor dat je geen enkele stap overslaat tijdens de verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen