Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Volkel

Als je overweegt je huis in Volkel te verkopen, zijn actuele woningmarktcijfers onmisbaar. Deze geven inzicht in de huidige staat van de lokale woningmarkt, zoals de recente ontwikkelingen in verkoopprijzen en de gemiddelde vraagprijs per m2. Blijf op de hoogte om een vlotte verkoop te stimuleren.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Volkel

De gemiddelde verkoopprijs in Volkel over de laatste drie maanden is € 389.363 euro, terwijl de gemiddelde vraagprijs neerkomt op € 425.638 euro. Deze prijzen zijn een belangrijke indicatie, aangezien de woningmarkt continu fluctueert. Om de huidige stand van zaken in de gaten te houden, geven de volgende gegevens een duidelijke weergave van de huidige verkoop- en vraagprijzen:

Huizenprijzen in Volkel

Afgelopen 3 maanden

€ 188.000
€ 332.000
€ 476.000

De volgende grafiek presenteert een overzicht van de gemiddelde verkoopprijs en de gemiddelde vraagprijs per m2 in Volkel gedurende de afgelopen 3 maanden. Hiermee krijg je direct een volledig beeld van de ontwikkelingen op de lokale vastgoedmarkt. Bekijk deze doelgerichte weergave:

Huizenprijzen in Volkel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 3.400
€ 3.700

Prijsontwikkeling Volkel laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Volkel verschillende bewegingen doorgemaakt. De gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand bedroeg € 389.363 euro. Deze prijsfluctuaties volgen een patroon dat we landelijk ook terugzien. De onderstaande grafiek geeft een duidelijk beeld van deze bewegingen:

Wat is mijn woning in Volkel waard?

Het idee om jouw woning in Volkel te verkopen hangt vaak af van mogelijke opbrengsten in de huidige vastgoedmarkt. De vragen 'Wat is mijn huis in Volkel waard?' en 'Zou een verkoop genoeg opbrengen?' zijn doorslaggevend in je uiteindelijke besluit.

Overweeg je het verkopen van jouw eigendom in Volkel? Dan is het een verstandig idee om te beginnen met een gratis waardebepaling door een makelaar. Een betrouwbare waardebepaling door een professional kan je helpen om een beter idee te krijgen van het bedrag dat het zou opleveren, wat je helpen in je streven de beste deal voor jouw woning te verzekeren.

Een gratis waardebepaling door een makelaar houdt een inspectie van de woning in, evenals een evaluatie op basis van de lokale markt en recente verkoopcijfers van vergelijkbare woningen. Het is echter ook belangrijk om meerdere makelaars te vragen voor waardebepalingen. Elke makelaar kan op basis van verschillende factoren een unieke evaluatie van de woning maken, en door meerdere evaluaties te vergelijken, kun je een beter idee krijgen van de daadwerkelijke waarde.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Goed om te weten: de woningmarktcijfers variëren sterk per regio. Zo kunnen de huizenprijzen in gebieden rondom Volkel significant afwijken van die in Volkel zelf.

Een goed inzicht van de huidige marktrealiteit is mogelijk door een vergelijking te maken met huizenprijzen in naburige gemeenten. Dit is een betekenisvolle stap om je perspectief op de regionale verkoopprijzen te verbreden.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Volkel

Op Huis Verkopen zie je hoe verschillend makelaars presteren in Volkel. Wij houden nauwgezet de cijfers van de lokale woningmarkt en statistieken van makelaars bij - van verkoopsnelheid tot gemiddelde verkoopprijs en het aantal verkochte woningen. Deze info maakt het mogelijk om makelaars in Volkel goed te vergelijken en zo de keuze te maken die het beste bij jouw situatie past.

Maar vergeet niet, de meest geschikte makelaar is ook een kwestie van persoonlijke voorkeur. Bijvoorbeeld, zoek je een snelle verkoop of ga je voor de hoogste prijs? Hierin variëren makelaars sterk. Laat je daarom altijd door meerdere makelaars informeren voordat je een keuze maakt. Uiteindelijk heb je veel te winnen bij de keuze voor een passende makelaar.

Vergelijk makelaars in Volkel Of lees meer over makelaars in Volkel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Volkel

Courtages van makelaars bestaan uit een percentage van de verkoopprijs van jouw woning. In Volkel ligt dit gemiddeld op 1,12%. Met de verkoopprijs van woningen die gemiddeld op € 389.363 ligt, betekent dat jouw makelaarskosten ongeveer op € 4.361 zullen uitkomen. Echter, elk huis en elke situatie is uniek, waardoor deze kosten hoger of lager kunnen uitvallen.

Wanneer je jouw huis wilt verkopen, is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de tarieven van verschillende makelaars. Daarom zou het verstandig zijn om tarieven op te vragen bij makelaars in Volkel. Op deze manier krijg je inzicht in de tarieven die makelaars hanteren en kun je degene kiezen die het beste aansluit bij jouw situatie en de verkoop van jouw woning.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Volkel

In Volkel zijn koopwoningen uiteraard een belangrijke categorie in de woningmarkt. Deze woningen geven je de optie om zelf te bewonen of om als verhuurpand in te zetten. Ondanks dat Volkel een ruim aantal koopwoningen heeft, namelijk 1118, is slechts een beperkt deel hiervan werkelijk op de markt om te kopen of te huren. Dit maakt elk beschikbaar huis in deze categorie een bijzondere kans voor potentiële kopers en huurders.

Aantal verkochte woningen in Volkel

In de afgelopen twaalf maanden is er in Volkel een bepaald aantal woningen van eigendom gewisseld. Het speelt allemaal een rol bij het in de picture zetten van de markt in deze plaats. Alvorens je de bijbehorende datavisualisatie bekijkt, hierbij het aantal woningen dat daadwerkelijk een nieuwe eigenaar vond: 30:

Ben je van plan jouw huis in Volkel te verkopen?

Het verkopen van je huis in Volkel kan best een uitdaging zijn. Zo kan het vinden van de juiste makelaar lastig zijn. Deze makelaar moet namelijk niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook een grondige kennis hebben van de lokale onroerendgoedmarkt. Bovendien kan het verzamelen van alle noodzakelijke documenten, zoals een energielabel, veel tijd en energie kosten.

Maar geen zorgen, er zijn manieren om deze uitdagingen aan te pakken. Voor gedetailleerde informatie over hoe je de verkoop van je woning in Volkel kunt regelen, kun je ons handige stappenplan bekijken. Met de juiste voorbereiding en het gebruik van onze hulpbronnen kan het verkoopproces een stuk eenvoudiger worden. Als laatste tip: wees geduldig en tactisch. Goede dingen gebeuren voor degenen die wachten.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op Huis Verkopen begrijpen we hoe waardevol huidige en nauwkeurige woningcijfers zijn voor huizenverkopers. Daarom hebben we al onze energie gestoken in het samenstellen van gedetailleerde informatie over de woningmarkt in Volkel. Deze gegevens worden continu bijgewerkt, zodat je altijd toegang hebt tot de meest actuele gegevens. Door regelmatig deze statistieken te raadplegen, kun je makkelijker vaststellen wanneer het juiste moment is om je woning te verkopen.

Hoe je winst kunt halen uit Huis Verkopen

En wat maakt Huis Verkopen nu zo speciaal? Simpel gezegd, we kunnen je helpen alle aspecten van de verkoop van je woning eenvoudig en effectief te beheren. Met handige tools zoals een gratis waardebepaling en een functie om makelaars te vergelijken, zijn we in staat je te ondersteunen bij het vinden van de beste makelaar in Volkel. Verder is het opvragen van makelaarstarieven mogelijk, zodat je op makelaarskosten kunt besparen. Onze handige stappenplannen maken het makkelijk voor je om geen enkel detail over het hoofd te zien bij de verkoop van je woning. Zelfs aanvullende diensten zoals een energielabel of een verhuizer, zijn via onze website te regelen. Zo ben je zeker dat de verkoop van je woning op een zo efficiënt en voordelig mogelijke manier wordt afgehandeld.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen