Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Odiliapeel

Op zoek naar informatie over het verkopen van je woning in Odiliapeel? We hebben relevante gegevens verzameld waaronder huisprijzen, gemiddelde vraagprijzen per m2 en het aantal recente woningverkopen. Deze data wordt regelmatig bijgewerkt om je zo goed mogelijk te informeren.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Odiliapeel

De gemiddelde verkoopprijs in Odiliapeel is in de laatste 3 maanden € 427.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 477.250 euro. Deze prijzen zijn echter steeds aan verandering onderhevig, want de huizenmarkt in Odiliapeel is constant in beweging. Om je een helder beeld te geven van de huidige situatie, zie je hieronder de grafiek:

Huizenprijzen in Odiliapeel

Afgelopen 3 maanden

€ 195.000
€ 361.000
€ 527.000

Wanneer je de vastgoedmarkt in Odiliapeel onderzoekt, kan het nuttig zijn om niet alleen naar de totale verkoopprijs te kijken, maar ook naar de waarde per vierkante meter. De reden hiervoor? Door de gemiddelde prijs per m2 te overwegen, kun je een gedetailleerder inzicht krijgen in de waarde en het potentieel van een woning. Met de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Odiliapeel op € 3.232, biedt de onderstaande grafiek een informatief overzicht van de recente prijsontwikkelingen. Besteed vooral aandacht aan de verschillen tussen de verkoopprijs en de vraagprijs per m2:

Huizenprijzen in Odiliapeel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.000
€ 2.900
€ 3.800

Prijsontwikkeling Odiliapeel laatste 12 maanden

In Odiliapeel geeft de ontwikkeling van de huizenprijzen een indicatie over de beweging van de markt. Over de precieze richting van deze beweging valt neutraal niets te zeggen, maar de laatste gemiddelde verkoopprijs was € 427.500 euro.

Deze prijzen zijn niet op zichzelf staand, maar bewegen mee met de algemene trend op de Nederlandse woningmarkt. Onderstaande grafiek biedt van deze trend in Odiliapeel een visuele weergave:

Wat is mijn woning in Odiliapeel waard?

De waarde van jouw huis in Odiliapeel kan bepaald worden door verschillende factoren, zoals het type woning, de grootte, de huidige staat en de huidige stand van de huizenmarkt. Deze elementen kunnen allemaal bijdragen aan de uiteindelijke verkoopprijs van jouw huis, waardoor het moeilijk kan zijn om zelf een accurate prijs te bepalen.

Ben je nieuwsgierig naar de daadwerkelijke waarde van je huis in Odiliapeel? Een gratis waardebepaling aanvragen bij een makelaar zou de oplossing kunnen zijn. Zo'n waardebepaling gaat in op alle bovengenoemde factoren en geeft je een duidelijk beeld van de waarde van je woning. Op deze manier kan je beter beslissen of het de juiste tijd is om je huis te verkopen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is eenvoudig. De makelaar zal grondig onderzoek doen naar de kenmerken van je woning en de huidige marktomstandigheden analyseren. Het feit dat deze beoordeling grondig en op maat is, maakt het een betrouwbare manier om de waarde van je huis in Odiliapeel te bepalen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de wereld van de woningmarkt, kunnen cijfers sterk variëren afhankelijk van de locatie. Wanneer je kijkt naar Odiliapeel, zul je merken dat de prijzen voor woningen daar niet noodzakelijk overeenkomen met de prijzen in omliggende regio's.

Door niet enkel naar Odiliapeel te kijken, maar ook het bredere marktplaatje mee in overweging te nemen, creëer je een duidelijker beeld van de huidige stand van zaken. Door je blikveld te verbreden, krijg je een dieper inzicht in de huidige trends en ontwikkelingen binnen de woningmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Odiliapeel

Op het snijvlak van statistieken en woningverkoop bevinden wij ons. Wij vergaren data over de prestaties van makelaars in Odiliapeel en daarbuiten. Door dit nauwgezet bij te houden kunnen we zien wie de woningen het snelst verkoopt, een hogere verkoopprijs bemachtigt en de meeste transacties voltooit. Daarbij houden we ook in het oog hoe lang het gemiddeld duurt om woningen te verkopen. Daarnaast is het belangrijk om je te realiseren dat makelaarstarieven kunnen verschillen, iets waar wij ook rekening mee houden in onze vergelijking.

Als je op zoek bent naar de beste verkoopmakelaar voor jou, dan kunnen onze gegevens en inzichten je enorm helpen. Door middel van de vakkundige vergelijking die we op basis van ons platform kunnen bieden, bevorderen we jouw kansen op een succesvolle en vlotte huisverkoop in Odiliapeel. Vind de makelaar die naadloos bij jouw verwachtingen aansluit zonder zelf in een wirwar van gegevens te hoeven duiken.

Vergelijk makelaars in Odiliapeel Of lees meer over makelaars in Odiliapeel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Odiliapeel

Het verkopen van je woning gaat vaak gepaard met professionele begeleiding van een makelaar, dit komt met een prijskaartje. De courtage, dit is de vergoeding voor de diensten van de makelaar, ligt gemiddeld op 1,18% van de verkoopprijs in Odiliapeel. Veel makelaars rekenen ook opstartkosten om jouw woning in de verkoop te zetten.

Bij het selecteren van een makelaar is het dus belangrijk om niet alleen naar de courtage te kijken, maar ook de opstartkosten en eventuele extra diensten die ze aanbieden. Het is wijsheid om een complete inschatting te maken van de kosten bij het verkopen van je huis, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Goede voorbereiding is het halve werk!

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Odiliapeel

Odiliapeel heeft een respectabel aantal van koopwoningen. Op dit moment staat slechts een fractie van deze woningen te koop. Als je erover denkt om je woning op de markt te brengen, zou het nu een aantrekkelijk moment kunnen zijn. Met zo weinig concurrentie zou je woning zeker de aandacht van potentiële kopers kunnen trekken.

Aantal verkochte woningen in Odiliapeel

In het afgelopen jaar is er een specifiek aantal huizen verkocht in Odiliapeel. Dit betreft de hoeveelheid transacties die daadwerkelijk afgerond zijn. Daarnaast werd een aantal woningen in de verkoop gezet, oftewel: er werden ook aanmeldingen gedaan. De exacte aantallen zijn te zien in de onderstaande grafiek: 13.

Ben je van plan jouw huis in Odiliapeel te verkopen?

Bij het verkopen van je huis in Odiliapeel, zijn er ontzettend veel aspecten waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk om de juiste waarde van je woning te bepalen, wat je kan doen door een waardebepaling door een makelaar aan te vragen. Vervolgens dien je een goede verkoopstrategie uit te stippelen, waarbij advies van een geschikte makelaar zeer nuttig kan zijn. Hiervoor is het natuurlijk wel essentieel om een goede makelaar te vinden. Hou ook rekening met de makelaarstarieven en vergeet niet om een energielabel aan te vragen voor je woning.

Het regelen van de verkoop van je huis kan soms overweldigend lijken en daarom kan een praktisch stappenplan een grote hulp zijn. Zo'n handig stappenplan helpt je inzicht te krijgen in het verkoopproces, zodat je alles gestructureerd en zonder stress kunt aanpakken. Het stappenplan geeft een duidelijk pad weer, vanaf de voorbereiding tot uiteindelijk de overdracht van de sleutels. Het biedt daarmee een goede basis om de verkoop van je huis in Odiliapeel op een georganiseerde manier aan te pakken.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarkt is een continue stroom van veranderingen. Zeker in een plaats als Odiliapeel is dit een terugkerend fenomeen. Op deze site worden de meest recente statistieken van de huizenmarkt in Odiliapeel nauwkeurig bijgehouden. Deze informatie kan erg nuttig zijn, vooral als je voorbereidingen treft om je woning te verkopen. Het vergemakkelijkt het maken van strategische beslissingen met betrekking tot de verkoop van je huis, zoals de bepaling van de vraagprijs en de keuze van het meest geschikte moment om te verkopen.

Optimaliseren van je huisverkoop

Naast actuele marktinformatie biedt HuisVerkopen.nl nog heel wat andere diensten om de verkoop van je woning te stroomlijnen. Op het platform kun je bijvoorbeeld de kosten inschatten van het verkopen van je huis. Daarvoor kan je de kostenpagina raadplegen. Verder is het mogelijk om makelaars te vergelijken of zelfs rechtstreeks tarieven bij ze op te vragen. Wil je weten wat je huis nu waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan bij een ervaren, lokale makelaar. HuisVerkopen.nl helpt je ook met het regelen van energielabels en biedt een flinke hoeveelheid waardevolle tips en adviezen om de verkoop van je huis optimaal te laten verlopen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen