Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers 't Harde

Als je overweegt jouw woning te verkopen in 't Harde, dan is het verstandig om eerst de huidige markttrends te kennen. Deze pagina biedt jou actuele gegevens uit de vastgoedsector, zoals de gemiddelde vraag- en verkoopprijzen, statistieken over recente transacties en de algemene staat van de woningmarkt in 't Harde tot juli 2024. Zo ben je altijd up-to-date en kun je doordacht te werk gaan.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in 't Harde

De gemiddelde verkoopprijs in 't Harde is in de laatste 3 maanden € 482.268 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 481.388 euro. De huizenmarkt is continu in beweging en deze prijzen bieden een actueel inzicht. Richt je je op deze prachtige locatie om een huis te verkopen, dan zijn deze gemiddelden een goede indicator. De volgende visualisatie verduidelijkt deze gemiddelden:

Huizenprijzen in 't Harde

Afgelopen 3 maanden

€ 363.000
€ 447.000
€ 532.000

In de volgende grafiek presenteren we een duidelijk overzicht van de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in 't Harde over de afgelopen 3 maanden. Deze visualisatie geeft een nauwkeurig beeld van de laatste prijsontwikkelingen. Het helpt je een beter inzicht te krijgen in de waarde van onroerend goed in deze regio:

Huizenprijzen in 't Harde per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.200
€ 3.000
€ 3.900

Prijsontwikkeling 't Harde laatste 12 maanden

De afgelopen 12 maanden zijn de woningprijzen op 't Harde in beweging geweest. De vraag naar woningen en de mogelijk fluctuerende prijzen hebben de markt aanzienlijk beïnvloed.

Om een duidelijk beeld te geven van deze bewegingen, wordt een vergelijking met de gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand toegevoegd, welke op € 482.268 euro uitkwam. Deze bewegingen lijken overeen te komen met de landelijke gemiddelden. Bekijk voor de volledige details de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in 't Harde waard?

De waarde van jouw woning in 't Harde hangt af van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan het bouwjaar, de staat van onderhoud, de grootte van de woning en de locatie. Maar ook marktontwikkelingen zoals vraag en aanbod, en mogelijke toekomstige ontwikkelingen in en rondom 't Harde spelen een rol. Woningwaarde is echter niet statisch, het fluctueert met veranderingen in deze factoren.

Een exacte bepaling van de waarde van jouw woning kan het beste gegeven worden door een makelaar middels een gratis waardebepaling. Zeker als je overweegt om jouw woning te verkopen, of juist als je graag een helder beeld wilt hebben van de actuele waarde, kan het een goed idee zijn om een gratis waardebepaling aan te vragen.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar bij je thuis om de woning op waarde te schatten. Dit is een uitstekende manier om objectief en deskundig advies te krijgen zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Belangrijk om te weten is dat een waardebepaling niet hetzelfde is als een taxatie. De waardebepaling geeft enkel een goede indicatie van de waarde van de woning op de huidige markt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je de woningmarkt observeert, kun je opmerken dat de huizenprijzen niet constant zijn, maar variëren per locatie. Zo is het opvallend dat de huizenprijzen in 't Harde een uniek patroon volgen, afwijkend van de nabijgelegen steden en dorpen. Dit toont het belang van een grondige kennis van lokale trends voordat je een woning koopt of verkoopt. Door te begrijpen hoe de huizenprijzen lokaal verschillen, kan je beter inschatten wat een goede deal is voor jouw specifieke situatie.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in 't Harde

Zoek je naar de juiste makelaar om jouw huis in 't Harde te verkopen, maar vind je het lastig om te kiezen? Dat is begrijpelijk, want makelaars verschillen op meerdere vlakken van elkaar. Dit kan variëren van hun persoonlijke benadering, tot de tarieven die zij hanteren voor hun diensten.

De keuze voor een goede makelaar kan een wereld van verschil maken voor het verkoopproces. Zo is een deskundige verkoopmakelaar bijvoorbeeld in staat om een realistische verkoopprijs vast te stellen en potentiële kopers effectief te benaderen. Het is een goed idee om de opties te vergelijken voordat je de definitieve keuze maakt.

Vergelijk makelaars in 't Harde Of lees meer over makelaars in 't Harde

Gemiddelde tarieven van makelaars in 't Harde

Het verkopen van een huis in 't Harde kan interessant zijn, maar de courtages van verschillende makelaars kunnen sterk variëren. Het gemiddelde courtagepercentage in deze regio is 1,07% van de verkoopprijs. Met een gemiddelde verkoopprijs van € 482.268 voor woningen in 't Harde, betekent dit dat de gemiddelde makelaarskosten neerkomen op zo'n € 5.160.

Als je een huis wilt verkopen, is het verstandig om rekening te houden met deze kosten. Let ook op dat de meeste makelaars een opstarttarief rekenen om je woning in de verkoop te plaatsen. Omdat elk tarief verschillend kan zijn, is het slim om direct de tarieven op te vragen bij verschillende makelaars in 't Harde. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijke kosten en kun je een weloverwogen keuze maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in 't Harde

In 't Harde zijn er 1976 koopwoningen. Op dit moment is slechts een minuscuul percentage hiervan beschikbaar, dus als je overweegt om jouw huis te verkopen, is dit het perfecte moment. Met zo'n beperkt aanbod, zou jouw woning ongetwijfeld de aandacht van potentiële kopers trekken.

Aantal verkochte woningen in 't Harde

In de afgelopen 12 maanden zagen we in 't Harde zowel aanmeldingen van woningen die in verkoop gingen als daadwerkelijke transacties plaatsvinden. De tag 51 geeft het exacte aantal verkochte woningen weer. Het is mogelijk dat een woning eerst is aangemeld, maar pas later verkocht wordt. Voor een duidelijker beeld van maandelijkse aanmeldingen en transacties, zie de grafiek hieronder:

Ben je van plan jouw huis in 't Harde te verkopen?

Als je van plan bent om je huis in 't Harde te verkopen, kan je een paar knelpunten tegenkomen. Zo heb je te maken met een minder uiteenlopende en kleinere groep potentiële kopers dan in de grotere steden, wat een effect kan hebben op de tijd die het kost om je woning te verkopen. Daarnaast moeten alle verplichte zaken, zoals het regelen van een energielabel en een prijsbepaling, in orde zijn voordat je de woning op de markt kunt brengen. De juiste voorbereiding is dus een absolute voorwaarde voor een succesvolle huisverkoop in 't Harde.

Voor een soepel verkoopproces, is een professionele en lokale makelaar een uitkomst: zij kennen de lokale markt en potentiële kopers waardoor je huis op de juiste manier onder de aandacht wordt gebracht. Het inrichten van je woning voor bezichtigingen is ook een effectieve manier om de kans op verkoop te vergroten. Om je hierbij te helpen, hebben we een uitgebreid stappenplan samengesteld. Hierin wordt duidelijk uitgelegd hoe je je woning in 't Harde op de beste manier klaarmaakt voor de verkoop.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers van 't Harde zijn constant onderhevig aan verandering. Dit reflecteert de dynamiek en beweging die kenmerkend zijn voor de woningmarkt. Op deze locatie vind je de meest recente statistieken. Deze woningmarktcijfers zijn geen droge data, maar bruikbare inzichten. Ze kunnen je helpen bij het maken van beslissingen over de verkoop van je huis, zoals het bepalen van een eerlijke vraagprijs, het inzichtelijk krijgen van trends of het anticiperen op toekomstige marktveranderingen.

Wat biedt HuisVerkopen.nl aan?

Huis Verkopen is speciaal ontworpen voor eigenaren zoals jij, die de verkoop van hun huis willen voorbereiden of beheren. We hebben verschillende tools, zoals een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken. Dit maakt het gemakkelijker om de best mogelijke makelaar in 't Harde te vinden. Je kan hier ook makelaarstarieven opvragen, wat helpt om te besparen op makelaarskosten. Ons platform is volledig onafhankelijk en gratis te gebruiken. Bovendien begeleiden we je stap voor stap bij het verkoopproces. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en zorg je voor de beste deal bij alle lokale specialisten in 't Harde.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen