Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Oldebroek

In het pittoreske Oldebroek is er sprake van een dynamische woningmarkt. De woningmarktcijfers geven een interessant beeld van de ontwikkelingen. Je ontdekt hier alles over de huisverkopen, vraagprijzen per m2, verkoopprijzen en meer essentiële details.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Oldebroek

De gemiddelde verkoopprijs in Oldebroek is in de laatste 3 maanden € 491.746 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 577.473 euro. Als de verkoopprijs gemiddeld hoger is dan de vraagprijs, betekent dit simpelweg dat kopers in Oldebroek bereid zijn meer te betalen dan wat verkopers oorspronkelijk vragen. Dit kan wijzen op een hoge vraag in verhouding tot het aanbod. Zie hieronder de grafiek die deze prijzen afbeeldt:

Huizenprijzen in Oldebroek

Afgelopen 3 maanden

€ 175.000
€ 401.000
€ 627.000

In Oldebroek kan het verrassend leerzaam zijn om de waarde van woningen per vierkante meter te onderzoeken. Door op deze manier naar de markt te kijken, ontdek je snel hoe competitief de vastgoedmarkt van Oldebroek is. Met een gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter van € 3.767 euro, is iedere m2 goud waard. Een grafiek hieronder illustreert de meest recente verkoop- en vraagprijzen per m2, een perfecte manier om de huidige marktsituatie te begrijpen:

Huizenprijzen in Oldebroek per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.800
€ 3.500
€ 4.200

Prijsontwikkeling Oldebroek laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Oldebroek een zekere vorm van beweging getoond. Deze bewegingen zijn terug te zien in de gemiddelde verkoopprijs van een woning. De gemiddelde verkoopprijs van een woning in de afgelopen maand bedroeg € 491.746 euro.

Hoe de beweging van de woningprijzen in Oldebroek zich precies heeft voortgezet in die periode, laten de onderstaande vastgoedcijfers zien. Klaar om de cijfers in detail te bekijken?

Wat is mijn woning in Oldebroek waard?

De beslissing om je huis in Oldebroek te verkopen is vaak afhankelijk van de potentiële opbrengst in de huidige vastgoedmarkt. Door de wispelturigheid van deze markt kan het moeilijk zijn om een nauwkeurige inschatting te maken van de waarde van jouw woning. Daarom kan inschakeling van een verkoopmakelaar erg nuttig zijn.

Overweeg je de verkoop van je woning? Dan kan een gratis waardebepaling door een verkoopmakelaar een verstandige keuze zijn. Deze kan je door hun expertise en kennis van de plaatselijke markt een realistisch beeld geven van wat jouw huis waard is. Deze waardebepaling kan je aanvragen op de website door te klikken op gratis waardebepaling.

De gratis waardebepaling van een makelaar omvat meestal een grondige inspectie van jouw huis en een vergelijking met vergelijkbare woningen in Oldebroek die onlangs zijn verkocht. Echter, omdat makelaars verschillende methoden en benaderingen kunnen gebruiken, kan de geschatte waarde variëren. Het is daarom raadzaam om van meerdere makelaars een waardebepaling te vragen. Je hebt dit zelf in de hand door het aanvragen van meerdere beoordelingen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers laten variaties zien per plaats. Dit betekent dat de huizenprijzen in verschillende gemeenten rondom Oldebroek bijvoorbeeld niet hetzelfde zijn als in Oldebroek zelf. Het regionale verschil in prijs is een boeiend aspect om in overweging te nemen:

Door te vergelijken en te analyseren hoe de prijsstructuur van woningen zich ontvouwt in Oldebroek en omringende steden, krijg je een concreet beeld van de woningmarkt op dit moment. Naast gemiddelde verkoopprijzen, is de gemiddelde prijs per vierkante meter evenzeer van belang. De volgende grafieken geven je een gedetailleerd overzicht:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Oldebroek

Als je op zoek bent naar een makelaar voor de verkoop van jouw huis in Oldebroek, wil je uiteraard de makelaar die het beste presteert. Wij hebben opgevallen dat er in Oldebroek diverse keuzes zijn waarbij sommige makelaars op bepaalde vlakken beter presteren dan anderen. Zo zijn er makelaars die sneller dan gemiddeld jouw woning verkopen, terwijl anderen weer uitblinken in het realiseren van een hoge verkoopprijs.

Het is uitermate belangrijk om voor een goede makelaar te kiezen in Oldebroek. De makelaar die je kiest, kan namelijk flinke impact hebben op zowel de verkoopprijs als de snelheid van de verkoop van je woning. Zorg dat je de prestaties van meerdere makelaars vergelijkt voordat je een keuze maakt, door bijvoorbeeld makelaars te vergelijken op de handige pagina op onze site.

Vergelijk makelaars in Oldebroek Of lees meer over makelaars in Oldebroek

Gemiddelde tarieven van makelaars in Oldebroek

Als je van plan bent om je huis in Oldebroek te verkopen, is het goed om rekening te houden met de courtage die de makelaar vraagt. Het gemiddelde courtagepercentage dat makelaars in Oldebroek hanteren is 1,11%. Dit betekent dat je bij de gemiddelde verkoopprijs in Oldebroek van € 491.746 euro een situatie kunt verwachten waarbij de makelaarskosten een belangrijke post vormen in jouw budget.

Om verrassingen te voorkomen, is het verstandig om vooraf helderheid te krijgen over de courtages van verschillende makelaars. Dit helpt je om een makelaar te kiezen die past bij jouw budget en verwachtingen. Vraag bijvoorbeeld bij meerdere makelaars in Oldebroek hun tarieven op. Een handige tool voor het opvragen van makelaarstarieven in Oldebroek vind je op huisverkopen.nl. Met deze informatie in handen kun je een weloverwogen besluit nemen en kiezen voor de makelaar met het meest aantrekkelijke aanbod.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Oldebroek

In Oldebroek vind je een mix van verschillende soorten woningen. Er zijn ook sociale huurwoningen te vinden, maar met 1706 koopwoningen vormen deze de overgrote meerderheid in het aanbod. Als je op zoek bent naar een huis in deze omgeving, is de kans dus groot dat je terechtkomt in een koopwoning.

Aantal verkochte woningen in Oldebroek

In het afgelopen jaar heeft de woningmarkt in Oldebroek opvallende bewegingen laten zien. Niet alleen is er een stijging te zien in het aantal aanmeldingen van te koop gestelde woningen, ook het aantal succesvolle transacties, oftewel verkochte woningen, is toegenomen. De exacte cijfers zijn te vinden in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Oldebroek te verkopen?

Wanneer je besluit om je huis in Oldebroek te verkopen, komt daar veel bij kijken. Je moet niet alleen een scherpe verkoopprijs bedenken, maar ook zorgen voor professionele woningfoto's en een aantrekkelijke woningomschrijving. Het is belangrijk dat jouw woning op de juiste manier gepromoot wordt om potentiële kopers aan te trekken. Naast deze aspecten is het aanvragen van een energielabel en het kiezen van de juiste makelaar, en mogelijk een verhuisbedrijf, ook onderdeel van het proces. Het kan een hoop werk zijn, maar zeker de moeite waard.

Het kan handig zijn om een stappenplan te hebben bij het regelen van de verkoop van je huis. Hiermee behoud je het overzicht en weet je precies welke stappen je moet ondernemen om de verkoop soepel te laten verlopen. Op onze website hebben we een specifiek stappenplan voor het verkopen van jouw huis in Oldebroek. Het kan als leidraad dienen tijdens jouw verkoopproces en biedt praktische informatie over diverse zaken die je moet regelen, zoals het aanvragen van een energielabel, het selecteren van een makelaar of een verhuisbedrijf.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom! Weet dat de woningmarktcijfers in Oldebroek continu veranderen. We houden deze cijfers nauwkeurig bij, zodat je altijd over de recentste gegevens beschikt. Deze marktcijfers zijn een waardevolle bron bij het nemen van beslissingen rondom de verkoop van jouw woning. Ze geven namelijk een duidelijk beeld van de vraag- en aanbodverhouding in Oldebroek, wat je kan helpen bij het bepalen van de juiste verkoopstrategie.

Maak je huisverkoop eenvoudig met HuisVerkopen.nl

Je kan op HuisVerkopen.nl terecht voor het hele spectrum aan services die je nodig hebt voor de verkoop van je huis. Van een gratis waardebepaling en het vergelijken van makelaars tot het opvragen van makelaarstarieven om te besparen op makelaarskosten. Plus, je kunt gebruikmaken van allerlei aanvullende diensten, zoals een energielabel, een verhuizer of woningstyling. Met ons heldere stappenplan, weet je zeker dat je geen enkele stap in het verkoopproces over het hoofd ziet.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen