Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Tollebeek

In Tollebeek maakt de huizenmarkt een interesante periode door. Woningverkopers merken een scherpe stijging of daling in de vraag- en verkoopprijzen in juli 2024. Op deze pagina vind je nuttige, up-to-date cijfers over deze trends en inzichten in het aantal transacties om je te helpen bij het verkopen van je huis.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Tollebeek

De gemiddelde verkoopprijs in Tollebeek is in de laatste 3 maanden € 328.300 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 411.166 euro. Deze feiten geven een indicatie van hoe de huidige woningmarkt er in Tollebeek uitziet. Onder deze tekst kun je een grafiek vinden die deze prijzen in de loop van de afgelopen drie maanden weergeeft:

Huizenprijzen in Tollebeek

Afgelopen 3 maanden

€ 18.000
€ 240.000
€ 461.000

De onderstaande grafiek geeft de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Tollebeek weer, van de afgelopen 3 maanden. Zo krijg je een helder beeld van de actuele situatie op de woningmarkt in Tollebeek. De nuance van 'per m2' maakt de vergelijking van deze woningmarktcijfers compleet:

Huizenprijzen in Tollebeek per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.400
€ 2.100
€ 2.800

Prijsontwikkeling Tollebeek laatste 12 maanden

Als je overweegt een huis te verkopen in Tollebeek, is het raadzaam om de prijsschommelingen van de afgelopen 12 maanden te volgen. Het handhaven van een neutraal overzicht zonder specifieke aannames te doen is belangrijk. De gemiddelde verkoopprijs vorige maand bedroeg € 328.300. Deze prijsbewegingen lopen in de pas met het landelijke gemiddelde. Hier volgt de overzichtelijke grafiek:

Wat is mijn woning in Tollebeek waard?

Het interessante aan de huizenmarkt is dat de waarde van je huis in Tollebeek onderhevig is aan diverse factoren. Zo speelt onder meer het type woning dat je bezit een rol, net zoals de grootte van het oppervlak van je huis, en de algehele staat waarin je woning verkeert. Uiteraard is ook de huidige marktsituatie een belangrijke indicator.

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw huis momenteel waard zou kunnen zijn? Dan kan een gratis waardebepaling door een makelaar uitkomst bieden. Deze service verschaft je duidelijkheid over de eventuele verkoopwaarde van je huis, zodat je gefundeerd kan beslissen of het verkopen van je huis wellicht een goede stap is.

Een gratis waardebepaling verloopt in principe zeer eenvoudig. Een makelaar komt bij je langs en bekijkt grondig de staat van je woning, qua inrichting, ruimte, isolatie en andere aspecten. Door zijn kennis van de plaatselijke huizenmarkt, kan hij vervolgens een nauwkeurige waarde indicatie geven. Een gratis waardebepaling door een makelaar is daarom een bijzonder zinvolle en verstandige stap.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt varieert sterk per locatie en dit is zeker iets dat je in gedachten moet houden wanneer je je bezig houdt met het kopen of verkopen van een woning. Als we kijken naar het dorpje Tollebeek, zien we lichte afwijkingen in de huizenprijzen ten opzichte van de omliggende plaatsen. Deze variatie in prijzen is niet alleen nuttig om jouw budget te bepalen als potentiële koper, maar ook om een prijs te bepalen die marktconform is als je overweegt je woning te verkopen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Tollebeek

Als je op zoek bent naar een makelaar in Tollebeek om je huis te verkopen, dan zul je snel merken dat er een diversiteit bestaat tussen verschillende makelaars. Ze variëren in hun aanpak, hun ervaring en bovenal, hun resultaten. Een sterke kennis van lokale markttrends en de bereidheid om hard te werken voor jouw belangen zijn slechts enkele voorbeelden van factoren waarin makelaars zich onderscheiden.

Het is in jouw voordeel om een makelaar te kiezen die het beste past bij jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Het is daarom handig om je opties goed te onderzoeken voordat je een beslissing neemt. Rapporteer aan meerdere makelaars om een goed beeld te krijgen van wat ze jou op professioneel gebied te bieden hebben.

Vergelijk makelaars in Tollebeek Of lees meer over makelaars in Tollebeek

Gemiddelde tarieven van makelaars in Tollebeek

Een aspect waar je als woningverkoper zeker aandacht aan moet besteden, zijn de courtagetarieven van makelaars. Het gemiddelde tarief van een makelaarsdienst in Tollebeek ligt namelijk rond de 1,12%. Dat klinkt misschien als een laag percentage, maar met een gemiddelde verkoopprijs van woningen in Tollebeek van € 328.300, betekent dit dat je gemiddeld € 3.677 aan makelaarskosten kunt verwachten.

Bij het selecteren van een makelaar is het essentieel om niet enkel op de kosten te focussen. De kwaliteit van de dienstverlening kan een groot verschil maken in het verdere verkoopproces. Let daarom op zaken als verkoopsnelheid, de communicatie en de verkoopstrategie van de makelaar. Een goede makelaar kan je immers helpen om jouw woning snel en tegen de best mogelijke prijs te verkopen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Tollebeek

Als je een kijkje neemt in Tollebeek, zal je merken dat een deel van de woningen uit sociale huurwoningen bestaat. Maar don't laat je daardoor misleiden, aangezien het merendeel van de woningen hier koopwoningen zijn. Met een huidige voorraad van 676 koopwoningen, is het duidelijk dat deze de overhand hebben in dit pittoreske dorp.

Aantal verkochte woningen in Tollebeek

In de laatste 12 maanden waren er talrijke woningen in Tollebeek die beschikbaar gesteld werden voor de verkoop - de zogenaamde aanmeldingen. Maar hoeveel van deze woningen zijn daadwerkelijk van eigenaar gewisseld, als in, verkocht? Het exacte aantal is vastgelegd in 14 transacties. De bijbehorende grafiek hieronder biedt een gedetailleerd overzicht van zowel de aanmeldingen als de transacties:

Ben je van plan jouw huis in Tollebeek te verkopen?

Wanneer je besluit je huis in Tollebeek te gaan verkopen, komt er nogal wat op je af. Er zijn allerlei factoren waarmee je rekening moet houden, gaande van het bepalen van de juiste verkoopprijs tot het regelen van juridische en administratieve zaken. Daarnaast moet je ook nadenken over het presenteren van je woning op een aantrekkelijke manier en het inzetten van de juiste marketingstrategieën om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken.

Om ervoor te zorgen dat je niets vergeet en alles soepel verloopt, is het aan te raden om een gestructureerd stappenplan te volgen. Zo'n stappenplan helpt je bij het regelen van alle praktische zaken die bij het verkopen van je huis komen kijken, zoals het aanvragen van een energielabel, het selecteren van een competente makelaar en waar nodig ook het regelen van een verhuisbedrijf. Hierdoor vergeet je minder snel belangrijke zaken en kun je jouw woning in Tollebeek efficiënt verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

In Tollebeek zijn de huizenprijzen voortdurend in verandering. Om goed inzicht te houden, wordt de prijsontwikkeling continu bijgewerkt en bijgehouden op deze pagina. Hier vind je actuele informatie over vraagprijzen, verkoopprijzen, afgeronde transacties en recente woningaanmeldingen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, een belangrijke factor als je erover denkt je huis te gaan verkopen.

De beste voorbereiding voor de woningverkoop

HuisVerkopen.nl is een handige tool als je je woning wilt verkopen. Zo maakt een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken het eenvoudig om de beste makelaar in Tollebeek te vinden. Ons platform is onafhankelijk en gratis te gebruiken, bovendien kun je via ons makelaarstarieven opvragen om te besparen op kosten. Ook biedt HuisVerkopen.nl een praktisch stappenplan dat je helpt niets over het hoofd te zien bij de voorbereiding van de verkoop. Kortom, alles is hier geregeld om de verkoop van je woning zo vlot en voordelig mogelijk te laten verlopen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen