Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Twijzel

Als je overweegt je huis in Twijzel te verkopen, wil je goed geïnformeerd zijn over de huidige woningmarkt. Het is inzichtelijk om te weten wat de huidige m2-prijs in Twijzel is. Ontdek hier de actuele statistieken en vastgoedcijfers, zoals huizenprijzen, verkoopprijzen en het aantal woningverkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Twijzel

De gemiddelde verkoopprijs in Twijzel is in de laatste 3 maanden € 485.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 492.000 euro. Dit zijn belangrijke woningmarktcijfers om rekening mee te houden als je overweegt een huis te verkopen in deze plaats. Meer inzicht nodig? Hieronder vind je de verschuiving van deze prijzen over de laatste trance van drie maanden:

Huizenprijzen in Twijzel

Afgelopen 3 maanden

€ 352.000
€ 447.000
€ 542.000

Als je jouw huis in Twijzel wilt verkopen, speelt de waarde per vierkante meter een grote rol. Om een indicatie te krijgen van de mogelijke opbrengst, kun je het aantal m2 van jouw woning vermenigvuldigen met de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Twijzel. Dit geeft een eerste voorzichtige raming van de opbrengst bij een verkoop. In de aankomende grafiek krijg je een duidelijk overzicht van hoe de huizenmarkt zich heeft ontwikkeld de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in Twijzel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 100
€ 1.800
€ 3.600

Prijsontwikkeling Twijzel laatste 12 maanden

In de afgelopen twaalf maanden is er duidelijk beweging geweest in de prijzen van woningen in Twijzel. Deze fluctuaties in prijzen zijn inherent aan de woningmarkt en zijn een afspiegeling van het vraag en aanbod op dat moment.

Het kan nuttig zijn om inzicht te hebben in de precieze cijfers. Daarom geven we aan dat de gemiddelde woningverkoopprijs in Twijzel afgelopen maand € 485.000 was. Kijk eens naar de onderstaande grafiek voor een completer beeld:

Wat is mijn woning in Twijzel waard?

Wat jouw woning in Twijzel waard is, wordt bepaald door meerdere factoren. De locatie speelt een grote rol: ligt je huis nabij voorzieningen zoals scholen en supermarkten, in een rustige buurt of juist in een levendige omgeving? Ook de staat van het huis, zoals de kwaliteit van de keuken, badkamer en tuin, is van invloed op de waarde. Ten slotte is de huidige situatie op de huizenmarkt erg bepalend voor de waarde van woningen.

Als je benieuwd bent naar de precieze waarde van jouw huis in Twijzel, kan je een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een makelaar. Dit is een ideaal startpunt als je er zeker van wilt zijn dat verkopen een goede keuze is, of juist als je een duidelijk beeld wilt hebben van de waarde van je woning om te beslissen of verkopen juist nu gunstig is. Dergelijke waardebepaling kan door elke huiseigenaar worden aangevraagd.

Bij zo'n gratis waardebepaling komt een makelaar bij je thuis om de waarde van je woning vast te stellen. Doordat de makelaar je huis van binnen en buiten ziet, kan deze een nauwkeurige schatting van de waarde maken. Het feit dat een waardebepaling gratis is, maakt het nog aantrekkelijker om voor deze optie te gaan. Zo ben je altijd op de hoogte van de woningwaarde, zonder dat het je iets kost.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De prijs van een woning kan enorm variëren op basis van geografische locatie. Het is niet ongewoon dat de woningprijzen in steden rondom een bepaalde plaats, zoals Twijzel, aanzienlijk verschillen van die in de betreffende stad. Hierbij is het van belang om de prijstrends van de omringende plaatsen tegelijkertijd in acht te nemen:

Om deze reden tonen we direct onder deze tekst twee heldere grafieken die de gemiddelde verkoopprijzen in Twijzel én nabijgelegen plaatsen weergeven. Door deze gegevens met elkaar te vergelijken, krijg je een duidelijk beeld van de huidige trends op de woningmarkt:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Twijzel

In Twijzel varieert de expertise en aanpak van makelaars aanzienlijk. Er zit bijvoorbeeld een verschil in specialisaties, netwerk, tarieven en service. Het is dan ook geen overbodige luxe om je goed te oriënteren en een makelaar te kiezen die goed bij jouw specifieke situatie en woning past.

Je kan enorm voordeel halen uit de juiste match met een makelaar. Deze kan jou niet alleen helpen om jouw huis tegen de juiste prijs te verkopen, maar zal je ook gedurende het gehele proces bijstaan en adviseren. Ervaar dit voordeel zelf door makelaars te vergelijken op de vergelijkingspagina voor makelaars.

Vergelijk makelaars in Twijzel Of lees meer over makelaars in Twijzel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Twijzel

Zorg dat je aandacht besteedt aan de courtages wanneer je een verkoopmakelaar kiest; dit zijn de tarieven van de makelaar als percentage van de verkoopprijs van jouw huis. In Twijzel ligt de courtage gemiddeld rond 1,21% van de verkoopwaarde. Niet alle makelaars hanteren echter dezelfde tarieven; sommige kunnen een lager vast percentage vragen, anderen werken met een hoger percentage dat afhangt van de uiteindelijke verkoopprijs.

Als je van plan bent jouw huis te verkopen, is het belangrijk om een makelaar te kiezen die aansluit bij jouw situatie en woning. Goedkoopste is niet altijd het beste; bepaalde diensten of regionale kennis kunnen een hoger tarief rechtvaardigen. Op verschillende kostenposten bij de verkoop van een huis geeft deze uitleg over de kosten goed inzicht. Zorg ervoor dat je voorbereid bent en keuzes maakt die jouw verkoop ten goede komen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Twijzel

In het dorpje Twijzel vind je een mix van sociale huurwoningen en koopwoningen. Maar het merendeel van de woningvoorraad in dit dorp bestaat uit koopwoningen. Sterker nog, er zijn maar liefst 326 koopwoningen. Dit betekent dat, hoewel er ook sociale huurwoningen worden aangeboden, je voornamelijk koopwoningen tegenkomt als je in Twijzel op huizenjacht gaat.

Aantal verkochte woningen in Twijzel

In Twijzel is het afgelopen jaar een bepaald aantal woningen verkocht. Kijkend naar 5 transacties, is er een duidelijk beeld van de woningactiviteit in deze regio. Daarnaast werden er ook woningen nieuw in de verkoop gezet. Hier volgt de grafiek met de details::

Ben je van plan jouw huis in Twijzel te verkopen?

Bij het verkopen van je woning in Twijzel dien je met diverse zaken rekening te houden. Het begint met een goed inzicht in de woningwaarde, want alleen dan kom je tot een realistische vraagprijs. Het aanvragen van een energielabel is ook een vereiste, bovendien kan een gunstig label de potentiële kopers over de streep trekken. En vergeet niet om advies in te winnen bij een professional, bijvoorbeeld door verkoopadvies bij een makelaar aan te vragen.

Gezien het aantal zaken dat op je afkomt, is het handig om met een gestructureerd stappenplan te werken. De website van HuisVerkopen.nl biedt een uitgebreid stappenplan voor de verkoop van je huis. Hierop kun je zien welke stappen genomen moeten worden en in welke volgorde. Een goede voorbereiding verminderdt de kans op onverwachte tegenvallers tijdens het verkooptraject en zorgt ervoor dat je grip houdt op het proces.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op Huis Verkopen hechten we veel waarde aan nauwkeurigheid en actuele informatie. Daarom houden we de vastgoedcijfers zoals je kunt zien op deze pagina, over de huizenmarkt in Twijzel, altijd up-to-date. Met het volgen van de woningcijfers in Twijzel helpen we je graag om je besluitvorming te ondersteunen. Hierdoor kies je moeiteloos het geschikte moment voor het verkopen van je woning.

Hoe Huis Verkopen jouw huisverkoop ondersteunt

Op Huis Verkopen hebben we diverse tools beschikbaar om het regelwerk rondom de verkoop van je woning te vereenvoudigen. Een gratis waardebepaling en een handige stappenplan voor de verkoop van je huis, stellen je in staat om niets over het hoofd te zien. Daarnaast kan je via onze website makelaarstarieven opvragen om te besparen op makelaarskosten. Dankzij onze onafhankelijkheid en up-to-date informatie selecteren we de beste makelaars in Twijzel voor jou. Zo regel je de verkoop van je huis op de slimste manier uit in één handig overzicht.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen