Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Ursem

Ben je van plan je huis te verkopen in Ursem en wil je inzicht in de woningmarkt van deze streek? februari 2024 markeert een interessante periode voor de vastgoedmarkt in Ursem. Bekijk deze pagina voor een overzicht van relevante vastgoedcijfers zoals actuele woningprijzen, vraagprijzen en het aantal transacties. Dit helpt je een beter beeld te krijgen van de lokale huizenmarkt in Ursem.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Ursem

De gemiddelde verkoopprijs in Ursem is in de laatste 3 maanden € 353.899 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 484.562 euro. De discrepantie tussen deze bedragen reflecteert het spel van vraag en aanbod op de huizenmarkt. Hierdoor bieden mensen soms meer om de woning van hun voorkeur te bemachtigen. Ontdek het patroon van de laatste drie maanden in de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Ursem

Afgelopen 3 maanden

€ -68.000
€ 233.000
€ 535.000

Wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ursem, is het van groot belang om de waarde per vierkante meter in overweging te nemen. Door deze waarde te kennen, verkrijg je inzicht in de verhouding tussen vraagprijs en werkelijke verkoopwaarde. Houd er rekening mee dat deze twee altijd zullen verschillen. Ter illustratie, de huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter bedraagt € 3.152. Bekijk de onderstaande grafiek voor een uitgebreider overzicht van de woningprijzen in Ursem in de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in Ursem per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.000
€ 2.500
€ 4.100

Prijsontwikkeling Ursem laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben we in Ursem een beweging gezien in de woningprijzen. De gemiddelde verkoopprijs vorige maand bedroeg € 353.899. Hieronder wordt de prijsontwikkeling van de afgelopen 12 maanden gepresenteerd. Net als de rest van Nederland, is ook de woningmarkt in Ursem in beweging:

Wat is mijn woning in Ursem waard?

De waarde van jouw woning in Ursem hangt af van diverse factoren. Zo spelen de locatie, de grootte van het huis en de staat van onderhoud een grote rol. Daarnaast kunnen ook de huidige marktomstandigheden en aspecten zoals het uitzicht of de aanwezigheid van een tuin of parkeerplaats invloed hebben.

Ben je benieuwd wat jouw woning precies waard is? Een gratis waardebepaling door een makelaar biedt dan uitkomst. Dit is een uitstekend startpunt wanneer je overweegt om je huis te verkopen, maar ook als je enkel een duidelijk beeld wilt krijgen van de huidige waarde. Deze informatie kan je onder meer helpen bij het maken van de beslissing om al dan niet te verkopen. Een gratis waardebepaling kun je aanvragen via deze link.

Wat houdt zo'n gratis waardebepaling in? Een makelaar komt bij je thuis om de woning te beoordelen. Deze waardebepaling is volledig gratis en geeft je objectieve en professionele inzichten in de waarde van jouw huis. Dit helpt je om goed geïnformeerd een keuze te maken wat betreft het al dan niet in de verkoop zetten van je woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is opvallend hoe de woningmarktcijfers sterk variëren per locatie. Zelfs in plaatsen nabij Ursem kunnen de huizenprijzen sterk verschillen met die in Ursem zelf.

Het onder de loep nemen van de huizenprijzen in andere gemeenten levert een completer beeld van de huidige marktsituatie. Dit toont aan hoe lokaal de verkoopprijzen zich ontwikkelen ten opzichte van vergelijkbare gemeenten.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Ursem

In de wereld van verkoopmakelaars in Ursem bestaat er een veelheid aan prestaties. Op HuisVerkopen.nl begrijpen we deze verschillen, en dat uit zich in hoe we bijhouden welke makelaars het beste presteren, het snelst woningen verkopen en gemiddeld een hogere verkoopprijs behalen. We verzamelen deze data om je te helpen vergelijken en zo de meest passende makelaar te vinden.

Het kiezen van een geschikte makelaar kan een enorm verschil maken in je ervaring en resultaten bij het verkopen van jouw huis. Door aandacht te besteden aan zaken als de snelheid van verkoop, de gemiddelde verkoopprijs en de hoeveelheid verkochte woningen van verschillende makelaars, kun je een goed geïnformeerde keuze maken die past bij jouw specifieke behoeften.

Vergelijk makelaars in Ursem Op basis van jouw voorkeuren

Gemiddelde tarieven van makelaars in Ursem

Een belangrijk aspect bij het verkopen van je woning zijn de courtages van makelaars. In Ursem ligt de gemiddelde courtage voor het verkopen van een huis rond de 1,15%. Naast deze courtage, rekenen de meeste makelaars ook opstartkosten om je woning in de verkoop te plaatsen.

Om niet voor onverwachte kosten te komen staan, raden we je aan om goed te letten op de tarieven van verschillende makelaars. Je kan de tarieven van verkoopmakelaars in Ursem vergelijken door ze eenvoudig op te vragen via deze tool. Met deze informatie kom je niet voor verrassingen te staan en kan je weloverwogen een keuze maken voor de juiste makelaar.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Ursem

In het rustige Ursem zijn er maar liefst koopwoningen. Wat echter opvalt, is dat slechts een zeer beperkt aantal van deze woningen op dit moment te koop staan. Dus als je jouw woning in Ursem nu te koop zou zetten, trek je zonder twijfel een heleboel geïnteresseerden.

Ben je van plan jouw huis in Ursem te verkopen?

Wanneer je overweegt jouw woning in Ursem te verkopen, komen er vast tal van zaken in je hoofd omhoog waar je rekening mee moet houden. Je moet nadenken over zaken zoals een realistische vraagprijs, het belang van een energielabel, het potentieel inschakelen van een verhuisbedrijf en uiteraard het kiezen van een geschikte makelaar. Al deze factoren spelen een grote rol in de verkoop en kunnen het proces behoorlijk complex maken.

Om ervoor te zorgen dat je niets over het hoofd ziet, kan een gestructureerd stappenplan waarbij alles punt voor punt wordt doorgenomen, erg nuttig zijn. Het stappenplan helpt je bij het optimaliseren van de verkoop en het regelen van alle noodzakelijke taken. Zo leer je precies hoe je jouw woning verkoopklaar maakt, hoe je een correcte vraagprijs bepaalt en hoe je het beste een geschikte makelaar kiest. Deze goed uitgewerkte aanpak zorgt ervoor dat het verkopen van jouw huis in Ursem een gestroomlijnd proces wordt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op HuisVerkopen.nl waar we je voorzien van de meest recente woningmarktcijfers in Ursem. Omdat we weten hoe belangrijk het is om op de hoogte te zijn van de laatste trends en veranderingen op de lokale woningmarkt, zorgen we ervoor dat alle informatie voortdurend wordt bijgewerkt. Inzicht in deze cijfers kan je in vele opzichten helpen, bijvoorbeeld bij de besluitvorming over de verkoop van je woning of bij het maken van onderbouwde voorspellingen over de toekomst van de woningmarkt in Ursem.

Praktische hulpmiddelen voor de verkoop van je huis

HuisVerkopen.nl is meer dan gewoon een bron voor woningmarktcijfers, je vindt hier ook handige tools om je huisverkoop in Ursem vlot te laten verlopen. Begin met een voet aan de grond met onze gratis waardebepaling en laat je ook bijstaan bij het vinden van de beste makelaar in je omgeving. Bovendien, kun je makelaarstarieven opvragen en zo besparen op makelaarskosten. Wijzigingen in de marktsituatie kunnen soms overweldigend zijn, daarom hebben we een handig stappenplan samengesteld, zodat je geen enkele stap over het hoofd ziet tijdens de voorbereiding van de verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen