Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Vlist

De woningmarkt in Vlist kan verrassend zijn. Als je overweegt je huis te verkopen, is het belangrijk de lokale markt goed te begrijpen. Hier vind je actuele data en trends over de verkoopprijzen, vraagprijzen per m2 en het aantal woningverkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Vlist

De gemiddelde verkoopprijs in Vlist is in de laatste 3 maanden € 961.666 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 335.000 euro. Als je overweegt je huis te verkopen, geeft dit inzicht in de werkelijke marktwaarde in jouw omgeving. Dit kan je helpen bij het bepalen van een realistische verkoopprijs. Kijk naar de grafiek hieronder voor meer informatie:

Huizenprijzen in Vlist

Afgelopen 3 maanden

€ -1.244.000
€ -116.000
€ 1.012.000

Bij het aankopen of verkopen van een woning in Vlist, ligt de nadruk vaak op de totale woningprijs. Toch is het een slimme zet om ook aandacht te besteden aan de prijs per vierkante meter. Deze vertelt je namelijk meer over de waarde van de woning in verhouding tot de ruimte die je krijgt. De huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Vlist ligt rond de € 5.132. Wil je zien hoe deze prijs zich de afgelopen drie maanden heeft ontwikkeld? Bekijk dan de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Vlist per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -2.300
€ 1.500
€ 5.200

Prijsontwikkeling Vlist laatste 12 maanden

Het monitoren van de huizenmarkt is een verstandige zet, vooral als je geïnteresseerd bent in de woningmarkt in Vlist. Een overzicht van de laatste 12 maanden kan een indicatie geven van de fluctuatie in huizenprijzen. De gemiddelde verkoopprijs vorige maand was € 961.666. Kijk hieronder voor de ontwikkeling in de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in Vlist waard?

De woningwaarde in Vlist kent een constante fluctuatie, welke afhankelijk is van diverse elementen. Factoren zoals de staat van het onderhoud, de locatie van de woning en de huidige marktomstandigheden spelen een belangrijke rol in de bepaling van de actuele woningwaarde.

Het is verstandig om een accurate inschatting van je woningwaarde te hebben, vooral wanneer je van plan bent om je huis te verkopen en je streeft naar een optimale verkoopprijs. Een gratis waardebepaling van je woning door een gespecialiseerd makelaar kan hier grondige duidelijkheid in geven.

De gratis waardebepaling wordt geboden in de vorm van een huisbezoek, waaruit een nauwkeurige taxatie voortvloeit. Het feit dat dit aan huis gebeurt, betekent dat het je minimale inspanning kost en je hoeft je dagelijkse routine niet te onderbreken. Zo is het krijgen van een accurate bepaling van de woningwaarde vooral een kwestie van gemak.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de woningmarktcijfers zie je duidelijke verschillen tussen locaties. Zo variëren de gemiddelde huizenprijzen aanzienlijk tussen Vlist en omliggende plaatsen. Door hier op te letten, krijg je een beter inzicht in het huidige marktbeeld:

Om deze verschillen beter te illustreren, laten de volgende grafieken de gemiddelde verkoopprijzen in Vlist zien, alsook in vergelijkbare plaatsen. Door deze specifieke informatie krijg je een verdiept inzicht in hoe de huizenprijzen in Vlist zich verhouden tot de rest:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 1.000.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Vlist

Als je jouw huis in Vlist wilt verkopen, zul je merken dat de prestaties van makelaars kunnen variëren. Dit hangt af van verschillende factoren zoals hun ervaring, hun kennis van de lokale markt en hun vermogen om effectief te onderhandelen.

Het kiezen van een geschikte makelaar voor je zorgt voor een vlotte verkoop. Je kunt op onze website verschillende makelaars vergelijken om de beste match te vinden die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Vergelijk makelaars in Vlist Of lees meer over makelaars in Vlist

Gemiddelde tarieven van makelaars in Vlist

Er is iets dat je zeker moet weten over de makelaars in Vlist: hun courtage tarieven kunnen sterk variëren. Gemiddeld rekenen zij een courtage van 1,17% van de verkoopprijs van je woning. Echter, sommige makelaars kunnen een vast tarief voor hun diensten rekenen of bieden een gelaagd prijsmodel aan waarbij je betaalt naar behoefte.

Als je jouw huis wilt verkopen, wees dan bewust van alle potentiële kosten van deze onderneming. Behalve de makelaarscourtage, zijn er vaak nog andere kosten bij het verkopen van je huis zoals notariskosten, taxatiekosten en kosten voor professionele fotografie. Zorg er dus voor dat je een duidelijk beeld hebt van de volledige kosten voordat je een definitieve beslissing maakt.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Vlist

In het pittoreske Vlist wordt een deel van de huizen als sociale huurwoning aangeboden, maar het merendeel zijn koopwoningen. Zo krijg je de gelegenheid om je te verbinden aan deze charmante gemeenschap. Het precieze aantal koopwoningen wordt continu bijgehouden en is op dit moment 170. Dus wanneer je jouw hart hebt verloren aan Vlist, is er een grote kans dat je jouw droomhuis kunt kopen.

Aantal verkochte woningen in Vlist

In de afgelopen 12 maanden heeft er in Vlist een aantal woontransacties plaatsgevonden. Aanmeldingen en transacties gingen hand in hand, waarbij de aanmeldingen de nieuwe woningen vertegenwoordigen die te koop zijn gezet en de transacties de daadwerkelijke verkopen tonen. Het precieze aantal woningen dat is verkocht in Vlist gedurende deze periode is: 4:

Ben je van plan jouw huis in Vlist te verkopen?

Het verkopen van je woning in Vlist kan een flinke klus zijn. De landelijke ligging maakt dat je een specifieke doelgroep moet aanspreken, wat het aantal potentiële kopers kan beperken. Daarnaast zijn er zaken als het regelen van een energielabel en het kiezen voor een betrouwbare verhuispartner. Deze uitdagingen kunnen je mogelijk ontmoedigen en het proces bemoeilijken.

Maar vrees niet! Er zijn genoeg manieren om je huis in Vlist op de juiste wijze op de markt te brengen. Eén daarvan is het vinden van een ervaren makelaar die bekend is met de regio en zo je bereik binnen de doelgroep kan maximaliseren. Een andere handige strategie is het inzetten van een stappenplan. Dit plan geeft je een duidelijk overzicht en leidt je zonder stress door alle noodzakelijke stappen. Laat je dus niet ontmoedigen, maar pak de verkoop van jouw woning strategisch aan!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom bij Huis Verkopen, het online platform waar jij als toekomstige huizenverkoper alles kunt vinden om de verkoop van je huis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kijk je naar de verkoop van je huis in Vlist? Dan kom je op deze pagina aan het juiste adres. Natuurlijk is jouw eerste vraag wellicht: hoe staat de huizenmarkt er momenteel voor in mijn regio? Dat is precies waarom we de woningcijfers in Vlist hebben verzameld en beschikbaar hebben gemaakt. Deze gegevens worden constant bijgewerkt en met veel zorg samengesteld om jou de meest nauwkeurige informatie te bieden.

Wat biedt Huis Verkopen mij?

Bij Huis Verkopen, kijken we verder dan alleen woningcijfers en prijsinformatie. Wij begrijpen dat het verkopen van een huis geen alledaagse bezigheid is voor de meeste mensen. Daarom bieden we je handige tools en een helder stappenplan aan die je helpen bij het voorbereiden van jouw huisverkoop. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het vergelijken van makelaars? Onze makelaarsvergelijkingstool helpt je de beste makelaar voor jullie situatie te vinden. Ook bieden we je de mogelijkheid om gratis een waardebepaling van je woning aan te vragen. Zo krijg je inzicht in de mogelijke opbrengst bij de verkoop van je huis. Tevens bieden wij een volledig verkoopstappenplan om de verkoop van jouw woning vlekkeloos te laten verlopen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen