Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Wernhout

De huizenmarkt in Wernhout is volop in beweging. Op deze pagina krijg je inzicht in relevante vastgoedcijfers, zoals gemiddelde woningprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties bij het verkopen van je huis. Blijf up-to-date en ontdek de actuele stand van zaken in het dorp Wernhout, zo recent als mei 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Wernhout

De gemiddelde verkoopprijs in Wernhout is in de laatste 3 maanden € 417.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 389.227 euro. Deze cijfers fluctueren sterk afhankelijk van de marktsituatie en kunnen daarom veranderen. Om een huis te verkopen onder de beste omstandigheden, is het raadzaam om wachttijden en marktomstandigheden in acht te nemen. De grafiek hieronder geeft een duidelijk beeld van de huidige prijzen:

Huizenprijzen in Wernhout

Afgelopen 3 maanden

€ 207.000
€ 337.000
€ 468.000

Als je overweegt een huis te kopen of te verkopen in Wernhout, is het waardevol om te kijken naar de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter. Deze prijs is een goede graadmeter voor de waarde van woningen in de omgeving. Op dit moment bedraagt de gemiddelde verkoopprijs in Wernhout € 3.265 per vierkante meter. Onderstaande grafiek geeft een helder beeld van zowel de verkoop- als vraagprijzen per vierkante meter in de afgelopen drie maanden, op basis van recente woningmarktcijfers:

Huizenprijzen in Wernhout per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 3.100
€ 3.500

Prijsontwikkeling Wernhout laatste 12 maanden

Het hebben van een goed beeld van de evolutie van de huizenprijzen in Wernhout in de afgelopen 12 maanden zou je een extra inzicht kunnen geven. Een feit dat we kunnen delen is dat de gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand € 417.500 was. Bekijk de onderstaande grafiek voor een gedetailleerd overzicht van de vastgoedcijfers:

Wat is mijn woning in Wernhout waard?

De waarde van je huis in Wernhout ligt niet vast. Wat je woning uiteindelijk waard blijkt te zijn, hangt af van verschillende factoren. Denk dan aan het soort huis, de grootte, de huidige staat van onderhoud en de huidige marktomstandigheden. Boven alles is de markt die de doorslag geeft.

Ben je nieuwsgierig naar wat jouw specifieke huis in Wernhout waard is? Een gratis waardebepaling door een makelaar kan je inzicht bieden. Deze bepaling kan je helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing om je huis wel of niet te verkopen. Je kunt gemakkelijk een gratis waardebepaling aanvragen via deze link, waar je gematcht wordt met een ervaren makelaar.

Een gratis waardebepaling wordt uitgevoerd door een deskundige makelaar. Hij of zij zal je woning nauwkeurig onderzoeken en een realistische inschatting maken. Dit is een nuttige stap want een goed onderbouwde indicatie van de woningwaarde helpt je bij het zetten van de juiste koers. Een gratis waardebepaling door een makelaar is daarom zeker aan te raden.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de huidige woningmarkt lijkt de sky the limit. Echter, de woningmarktcijfers laten significante verschillen zien per locatie. De huizenprijzen in en rondom Wernhout laten een interessant contrast zien.

Wat meer inzicht in de lokale marktwaarden kan helpen om de prijsdynamiek beter te begrijpen. Door ook de huizenprijzen in naburige gemeenten te analyseren, krijg je een vollediger beeld van de woningmarkt in deze streek.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Wernhout

Als je van plan bent je huis te verkopen in Wernhout, sta je voor de uitdaging om de juiste makelaar te kiezen. Diverse makelaars in Wernhout laten verschillende successen zien, gebaseerd op variërende expertisegebieden. Zo kunnen sommige makelaars sterker zijn in de prijsonderhandelingen, terwijl anderen weer uitblinken in snelle verkoop of lokale kennis.

Het kiezen van een sterke makelaar in Wernhout heeft direct invloed op het succes van de verkoop van je huis. De juiste keuze kan je zowel tijd als geld besparen, en draagt bij aan een vlot en zorgeloos proces. Om dit te faciliteren, adviseren we je om verschillende makelaars te vergelijken op ons platform.

Vergelijk makelaars in Wernhout Of lees meer over makelaars in Wernhout

Gemiddelde tarieven van makelaars in Wernhout

Gemiddelde makelaarstarieven zijn een belangrijk aspect bij de verkoop van je woning in Wernhout. Houd in je achterhoofd dat de courtage in deze plaats gemiddeld 1,16% is van de verkoopprijs, wat neerkomt op € 4.843, gerekend met een gemiddelde verkoopprijs van € 417.500.

Bij het kiezen van een makelaar is niet enkel de courtage belangrijk, maar ook de meerwaarde die de makelaar biedt. Denk daarbij aan de onderhandelingsvaardigheden en de lokale marktkennis. Om een weloverwogen keuze te kunnen maken is het handig om bij verschillende makelaars in Wernhout de tarieven op te vragen. Vergelijk niet alleen op prijs, maar kijk ook naar de kwaliteit en de diensten die ze bieden.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Wernhout

Wernhout kent een aantal koopwoningen, onder de tag 1044, die mensen ter bewoning of verhuur aanschaffen. Echter, slechts een klein deel van deze woningen komt beschikbaar voor aankoop of huur. Zo heeft Wernhout een beperkte woningmarkt waarin vraag en aanbod nauw aan elkaar zijn gelinkt.

Aantal verkochte woningen in Wernhout

In de loop van de laatste 12 maanden is er een aantal woningen in Wernhout in de verkoop gegaan dat we aanduiden als 'aanmeldingen'. Daarnaast zijn er ook woningen verkocht, waarbij we spreken over 'transacties'. Het precieze aantal verkochte woningen in Wernhout, aangeduid als 19, wordt weergegeven in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Wernhout te verkopen?

Denk je erover na om je huis in Wernhout te verkopen? Dat is een grote stap en het kan best een beetje overweldigend lijken met alle zaken die geregeld moeten worden. Maar geen zorgen, bij Huis Verkopen helpen we je graag verder met een handig stappenplan – speciaal ontworpen om je bij elke stap van het verkoopproces te ondersteunen.

Het selecteren van een vooraanstaande makelaar en het met zorg begeleiden van elk fase van het verkoopproces zijn immers voorwaarden voor succes. Een goed gecoördineerd verkoopproces kan namelijk het verschil maken tussen een snelle, probleemloze verkoop en een langdurig, stressvol proces. Laten we samen van de verkoop van je woning in Wernhout een soepele ervaring maken!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op de pagina waar je nu bent, blijf je op de hoogte van de voortdurend veranderende huizenprijzen in Wernhout. We houden alles actueel, van vraagprijzen en verkoopprijzen tot transacties en nieuwe aanmeldingen. Zo bieden we je de meest recente informatie als je overweegt om je huis te verkopen.

Verkoop je woning handig en makkelijk met HuisVerkopen.nl

HuisVerkopen.nl maakt het je gemakkelijk als je je woning wilt verkopen. Zo regel je met één klik zaken zoals het aanvragen van een waardebepaling of het vergelijken van lokale makelaars. Ook kun je bij ons makelaarstarieven opvragen om te besparen op makelaarskosten. Ons online platform is geheel onafhankelijk en gratis te gebruiken. Bovendien bieden we tal van aanvullende diensten aan, zoals hulp bij het aanvragen van een energielabel of vinden van een verhuizer. Kortom, met HuisVerkopen.nl regel je de verkoop van je woning in Wernhout op de slimste manier.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen