Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Wijhe

In Wijhe volgen de huizenmarkt-trends elkaar in rap tempo op. Wanneer je je huis wilt verkopen, kan inzicht in deze trends van groot belang zijn. Hier vind je alle actuele statistieken en vastgoedcijfers, zodat je goed geïnformeerd de markt op gaat.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Wijhe

De gemiddelde verkoopprijs in Wijhe is in de laatste 3 maanden € 475.757 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 501.347 euro. Normaal gesproken is er een licht verschil tussen deze twee prijzen, dat kan oplopen. Het volgen van de verkoopprijzen geeft je een goed inzicht in de ontwikkelingen op de lokale huizenmarkt. Verkennend naar een huis? Let goed op het verschil tussen vraagprijzen en wat men er gemiddeld voor betaalt:

Huizenprijzen in Wijhe

Afgelopen 3 maanden

€ 299.000
€ 425.000
€ 551.000

Voor een treffend inzicht in woningprijzen richt je je focus op de waarde per vierkante meter in Wijhe. Bereken dit door het oppervlakte van je huis te vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per m2. Dit geeft een voorlopige indicator van jouw potentiële verkoopopbrengst. Een overzicht van recente verkoop- en vraagprijzen per m2 vind je in de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Wijhe per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.400
€ 3.700
€ 3.900

Prijsontwikkeling Wijhe laatste 12 maanden

Woningenprijzen, ze zijn constant in beweging en zeker ook in Wijhe. In de afgelopen 12 maanden is er op dit gebied veel gebeurd, maar de specifieke details laten we over aan de onderstaande grafiek.

Om je een idee te geven, de gemiddelde verkoopprijs van de vorige maand was: € 475.757. Hoe zich dit verhoudt tot de rest van het jaar? Kijk naar de volgende vastgoedcijfers:

Wat is mijn woning in Wijhe waard?

De waarde van jouw woning in Wijhe is afhankelijk van een aantal factoren. Variabelen zoals de huidige vastgoedmarkt in Wijhe, de staat van jouw huis en de grootte ervan spelen een belangrijke rol. Let wel, de huizenprijzen veranderen doorlopend, dus het is belangrijk deze regelmatig te herbeoordelen.

Als je benieuwd bent naar de precieze waarde van jouw woning dan zou het aanvragen van een gratis waardebepaling door een makelaar een uitstekende volgende stap kunnen zijn. Een gratis waardebepaling is een goed startpunt als je overweegt je woning te verkopen, maar ook als je simpelweg wilt begrijpen hoeveel je woning momenteel waard is. Je kunt de gratis waardebepaling gemakkelijk online regelen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar betekent dat de makelaar bij je thuis komt om de waarde van jouw woning in Wijhe te beoordelen. Dit kost je niets en biedt een duidelijk inzicht in de actuele waarde van jouw woning. Een gratis waardebepaling is daarom een waardevolle investering van je tijd.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je kijkt naar de marktcijfers van de woningmarkt, merk je dat er variaties bestaan van plaats tot plaats. De prijzen van woningen in gebieden nabij Wijhe kunnen bijvoorbeeld aanzienlijk variëren ten opzichte van die van Wijhe zelf.

Door een vergelijkende studie te maken van de huizenprijzen in verschillende gemeentes, kan je een duidelijk beeld krijgen van het huidige marktbeeld. Dit loont vooral wanneer je jouw verkoop of aankoopbeslissing baseert op grondige marktinzichten.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Wijhe

Als je van plan bent je huis in Wijhe te verkopen, dan wil je uiteraard de beste resultaten behalen. Een belangrijke rol is weggelegd voor de makelaar die je hiervoor inschakelt. Wij merken dat er makelaars in Wijhe beschikbaar zijn die zich onderscheiden op punten als verkoopsnelheid, prijsrealisatie en service.

Bij het verkopen van je huis ga je niet over één nacht ijs. De keus voor een goede makelaar maakt het verschil en daarom is het belangrijk om goed te letten op hun prestaties en diensten. Je kunt op onze website verschillende makelaars vergelijken en zo de beste keus maken voor jouw situatie.

Vergelijk makelaars in Wijhe Of lees meer over makelaars in Wijhe

Gemiddelde tarieven van makelaars in Wijhe

Wat goed dat je je woning in Wijhe wilt verkopen. Ongetwijfeld ben je je bewust van courtages die makelaars in rekening brengen. Het is handig om te weten dat de gemiddelde courtage in Wijhe 1,07% is. Dit percentage is van invloed op de totale makelaarskosten en wordt meestal afgetrokken van de verkoopprijs van je woning, die in Wijhe gemiddeld € 475.757 euro is.

In deze complexe wereld van makelaarstarieven is het aan te raden om de tarieven van verschillende makelaars naast elkaar te leggen. Zo maak je een weloverwogen keuze voor de beste deal. Om makkelijk de tarieven van verschillende makelaars in en rond Wijhe te vergelijken, kun je hier tarieven opvragen. Aan de hand van deze informatie maak je een slimme keuze en bespaar je wellicht op de kosten.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Wijhe

In Wijhe vind je een breed scala aan koopwoningen. Dit zijn woningen die je als jouw eigen thuis kunt beschouwen, maar die je ook kunt verhuren aan anderen. Interessant genoeg is er van het totale aantal van 2470 koopwoningen in Wijhe, slechts een klein percentage op de markt beschikbaar voor aankoop of huur. Het is dus duidelijk dat het ruime merendeel van deze woningen reeds bezet is.

Aantal verkochte woningen in Wijhe

In het afgelopen jaar is de woningmarkt in Wijhe actief geweest, zowel in termen van aanmeldingen als transacties. Het aantal woningen dat in de afgelopen 12 maanden te koop werd aangeboden in Wijhe, wordt weergegeven in de onderstaande grafiek. Hierin is ook het aantal transacties te zien, oftewel, woningen die daadwerkelijk verkocht zijn - 50:

Ben je van plan jouw huis in Wijhe te verkopen?

Het verkopen van je huis in Wijhe kan best uitdagend zijn. De onzekerheid over de juiste verkoopprijs, het vinden van een betrouwbare makelaar, niet te vergeten de immense taak van het overzetten van het energielabel, zijn slechts enkele voorbeelden van de hindernissen die je kunt tegenkomen. Je wilt immers de hoogst mogelijke verkoopprijs voor je woning behalen.

Gelukkig hoef je er niet alleen voor te staan. Het stappenplan dat we hebben voorbereid, kan je helpen om het proces van het verkopen van jouw woning in Wijhe stukken duidelijker en beheersbaarder te maken. Het begeleidt je bij alle noodzakelijke stappen, van het verschaffen van een energielabel tot het selecteren van de perfecte makelaar voor jouw situatie.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op de woningmarkt in Wijhe is er constant beweging. We zorgen ervoor dat de statistieken actueel blijven op deze locatie om je betrouwbaar inzicht te bieden in jouw kansen en mogelijkheden. Met doorlopende marktcijfers kun je bijvoorbeeld inspelen op trends of juist op het perfecte moment je woning te koop aanbieden. Het kan je bovendien een nuttig uitgangspunt bieden voor prijsonderhandelingen of om jouw financiële planning op af te stemmen.

Meer voordelen van HuisVerkopen.nl

Naast actuele marktcijfers biedt HuisVerkopen.nl nog veel meer handige tools en informatie voor de verkoop van je woning. Op de site kun je bijvoorbeeld de verschillende makelaarstarieven vergelijken en zelfs rechtstreeks tarieven opvragen. Daarnaast kun je een gratis waardebepaling aanvragen bij een ervaren, lokale makelaar viawaardebepaling aanvragen, zodat je een weloverwogen besluit kunt nemen over de verkoop van je woning. En wil je weten hoe je je huis voor de hoogste prijs kunt verkopen, dan biedt de site hierover uitgebreidadvies. Alles om het verkoopproces van je huis zo gemakkelijk en succesvol mogelijk te maken!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen