Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Beesel

Wil je je woning in Beesel zo spoedig mogelijk van de hand doen? Een succesvolle verkoop vergt een grondige aanpak, die begint bij een grondige marktkennis en strategische prijsbepaling. Klaar om deze opwindende stap te zetten?

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Beesel

Als je jouw huis in Beesel op de markt brengt, zijn er waarschijnlijk verschillende doelen die je wilt bereiken. Misschien wil je een zo hoog mogelijke verkoopprijs behalen om de volgende stap in je woonsituatie te kunnen maken. Of misschien is een snelle verkoop voor jou belangrijker, zodat je vlot kunt verhuizen. Verder wil je natuurlijk dat het hele proces soepel verloopt. Een goede makelaar kan je hierbij enorm helpen, zowel bij het bepalen van een realistische vraagprijs als bij de onderhandelingen en het papierwerk.

Je stelt je vast en zeker een hoop vragen. Hoe snel worden huizen in Beesel doorgaans verkocht? Wat is eigenlijk de gemiddelde verkoopprijs in deze regio? En hoeveel kun je eigenlijk besparen door makelaars te vergelijken? Als je hierover meer wilt weten, bekijk dan ons stappenplan voor de verkoop van een woning in Beesel. Hier lees je alles over hoe je de verkoop het beste kunt aanpakken. Als leidraad om je verder te helpen, volgen hieronder de actuele cijfers over de woningmarkt in Beesel:

April 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
68 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 769.650
Besparing (gem.)
€ 1.924

Je huis snel verkopen in Beesel

In Beesel worden woningen gemiddeld verkocht in slechts 41 dagen. Dit is relatief snel en betekent dat woningeigenaren vaak snel verandering kunnen aanbrengen in hun woonsituatie. Hoe kun je zorgen dat jouw woning ook zo vlot verkocht wordt? Hieronder geven we je drie handige tips.

 1. Realistische prijsbepaling: Bepaal een realistische vraagprijs voor je huis. Dit kan bijdragen aan een snelle verkoop. Je kunt de waarde van je woning laten bepalen door een makelaar. Vraag een gratis waardebepaling aan.
 2. Presentatie: zorg ervoor dat je woning er op foto’s en tijdens bezichtigingen optimaal uitziet. Maak je woning verkoopklaar, dit helpt om snel een koper te vinden. Op onze tipspagina vind je hier meer informatie over.
 3. Openbare verkoop: plaats jouw woning op online platformen zoals Funda en andere huizensites. Dit zorgt voor een groter bereik en trekt meer potentiële kopers aan. Het draagt bij aan een snelle verkoop en kan de verkoopprijs verhogen.
Huis verkopen {locatie} tips

Tips in Beesel

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Beesel op?

Het is goed om te weten dat de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Beesel momenteel € 769.650 euro bedraagt. Dit bedrag is uiteraard niet in steen gebeiteld en kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de locatie van de woning, de grootte en de staat van onderhoud. Het is ook relevant om te kijken naar het type woning dat je verkoopt; een villa zal bijvoorbeeld over het algemeen meer opbrengen dan een rijtjeshuis.

Bovendien doet het geen kwaad om de gemiddelde prijs per vierkante meter in Beesel in het vizier te houden. Deze bedraagt nu € 3.523 euro. Woningprijzen zijn dynamisch en onderhevig aan veranderingen in de markt. Daarom is het altijd zinvol om jouw oog op het vastgoedlandschap te houden om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de laatste trends en prijsbewegingen in jouw woonomgeving, zeker in de huidige periode april 2024.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Beesel

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.900
€ 2.800
€ 3.600

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Beesel bij (up-to-date: april 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Beesel.

Tips om je woning te verkopen in Beesel

Als je overweegt om je huis in Beesel te verkopen, is een goede voorbereiding essentieel voor een succesvolle verkoop. Gelukkig kun je zelf een groot verschil maken in dit proces. Hieronder tref je enkele praktische tips om het maximale uit de verkoop van je huis te halen.

 • Inrichting: Zorg voor een nette, opgeruimde en neutrale inrichting. Dit helpt potentiële kopers beter visualiseren hoe zij zelf in de ruimte kunnen wonen.
 • Onderhoud: Besteed aandacht aan achterstallig onderhoud. Kleine reparaties kunnen een groot verschil maken in hoe potentiële kopers de waarde van je huis inschatten.
 • Fotografie: Huur een professionele vastgoedfotograaf in. Hoogwaardige foto's trekken meer kijkers en kunnen zelfs de verkoopprijs positief beïnvloeden.
 • Imago: Promoot de voordelen van het wonen in Beesel, zoals rust, groen en de nabijheid van voorzieningen. Een positief imago kan de vraag en dus de prijs verhogen.
 • Prijsstrategie: Schakel een lokale makelaar in om de juiste aankoopprijs te bepalen. Een correcte prijsstelling is cruciaal voor het aantrekken van serieuze kopers.

Ontdek jouw stappenplan in Beesel:

 • Stappenplan speciaal op maat voor jouw woning
 • Alle verkoopstappen overzichtelijk in een interactieve checklist
 • Garandeert dat je niks vergeet, waardoor de verkoop soepel verloopt
 • Mogelijkheid tot duizenden euro's besparen door vergelijken
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Beesel?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Beesel kost je als verkoper gemiddeld € 6.545. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Beesel In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 769.650) € 8.774
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 6.545

Kosten van makelaars in Beesel

In Beesel kunnen de kosten van een makelaar bij het verkopen van je huis behoorlijk uiteenlopen. De gemiddelde kosten, ook wel courtage genoemd, zijn over het algemeen een percentage van de verkoopprijs van het huis. Dit percentage ligt gemiddeld rond de 1,14%.

Belangrijk om te weten is dat makelaars verschillende kostenstructuren hanteren. Naast een percentage van de verkoopprijs, kan er bijvoorbeeld ook sprake zijn van een vast bedrag of een uurtarief. Het is daarom cruciaal om zorgvuldig te vergelijken en goed te letten op welke kosten er precies zijn inbegrepen in de dienstverlening van de makelaar.

Lees meer over makelaars in Beesel.

Andere kosten bij verkoop

Nota van afrekening

Als je jouw woning verkoopt, kun je een nota van afrekening verwachten van je notaris. Hierin staan de kosten en uitgaven die te maken hebben met de verkoop van je woning. Denk aan notariskosten, maar ook aan onroerende-zaakbelasting of andere gemeentelijke heffingen die al vooruit zijn betaald.

Dit bedrag wordt berekend op basis van de periode die je nog eigenaar was van de woning in het jaar van de verkoop. Het kan dus zijn dat je moet bijbetalen, of juist geld terugkrijgt. Het is goed om je hier op voor te bereiden.

Verkoopstyling

Wanneer je jouw woning in Beesel wilt verkopen, is het aan te raden om aan verkoopstyling te doen. Het doel hiervan is om het huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren aan potentiële kopers. Flowers of bijvoorbeeld nieuwe gordijnen kunnen een huis al een stuk aantrekkelijker maken.

Verkoopstyling kan je potentiële kopers helpen om zichzelf in de woning te zien wonen. De kosten hiervoor kunnen variëren, afhankelijk van hoeveel werk er nodig is en of je het zelf doet of een professional inschakelt.

Energielabel

Je bent wettelijk verplicht om een energielabel aan te leveren als je je woning verkoopt. Dit label geeft informatie over hoe energiezuinig je huis is. Je kunt dit label verkrijgen via een gecertificeerd bedrijf of adviseur.

De adviseur komt bij je thuis en kijkt naar zaken als de isolatie en het verwarmingssysteem. Als je het niet eens bent met het toegekende energielabel, kun je hiertegen bezwaar maken. Houd er rekening mee dat deze procedure tijd en geld kan kosten.

Wanneer mijn huis verkopen in Beesel?

Overweeg je je huis in Beesel te verkopen en vraag je je af of april 2024 een geschikt moment is? Het antwoord is: ja, dit is absoluut een goed moment. Maar een succesvolle verkoop hangt af van verschillende factoren, waaronder de noodzaak van een gedegen verkoopplan.

Een goede verkoop (ook in deze periode) vereist een doordacht verkoopplan en een makelaar die je de juiste begeleiding en advies kan geven. Geen idee hoe of waar te beginnen met het kiezen van een geschikte makelaar? Maak je geen zorgen, door hier te klikken, vergelijk je makkelijk en snel de beste makelaars in jouw regio.

Vergelijk makelaars in Beesel Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Is het tijd om jouw woning te verkopen, maar zit je met talloze vragen over hoe je dit proces in goede banen kunt leiden? Huis Verkopen is dan je beste vriend. Als online platform ontworpen met het oog op het vereenvoudigen van het verkoopproces, maakt het jouw leven als woningverkoper een stuk makkelijker. Aan de hand van een duidelijk stappenplan, dat je gemakkelijk kunt vinden op stappenplan, kan je precies zien wat je allemaal gedaan moet hebben voor, tijdens en na de verkoop van jouw woning. Het plan helpt je op een overzichtelijke manier om alle stappen te doorlopen, zodat je niets over het hoofd ziet.

Eén plek voor al je behoeften rondom woningverkoop

Of het nu gaat om het regelen van een energielabel of de zoektocht naar een makelaar, alle ins en outs van de verkoop van jouw woning zijn via één platform te regelen. Geen extra zorgen, maar alles onder één digitale dak!

Vind de beste specialisten zonder te veel te betalen

Makelaars en andere specialisten uit Beesel die een uitstekende dienstverlening bieden tegen een geschikte prijs zijn via Huis Verkopen makkelijk te vinden. Hierdoor profiteer je altijd van de beste prijs/kwaliteit-verhouding.

Maximaliseer je rendement

Wil je je woning zo snel mogelijk verkopen of voor een maximale prijs? Wat je voorkeur ook is, Huis Verkopen helpt je om de juiste keuzes te maken en zo je rendement te maximaliseren.

Meer dan alleen een platform voor woningverkoop

Huis Verkopen is meer dan alleen een verkoopplatform. Het fornuist een schat aan informatie over alle aspecten van woningverkoop, zodat je na elke klik weer iets nieuws leert. Hierdoor maak je altijd de juiste keuzes, ongeacht je ervaring met woningverkoop.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Beesel

Gelukkig kun je dit eenvoudig achterhalen door een waardebepaling bij een professionele makelaar aan te vragen. Dit geeft je een goed beeld van de mogelijke verkoopprijs van jouw huis in Beesel.

Het succesvol verkopen van je huis hangt af van meerdere factoren. Gelukkig hebben we een handig stappenplan op onze website staan die je hier perfect bij helpt.

Een tool voor het vergelijken van makelaars kan je helpen om de beste makelaar in Beesel te vinden. Probeer onze vergelijkingstool eens om de juiste match te vinden.

De kosten voor het verkopen van je huis in Beesel kunnen variëren, afhankelijk van de makelaar en de extra diensten die je nodig hebt. Op onze pagina over kosten vind je meer informatie.

Het energielabel is belangrijk bij de verkoop van jouw huis. Je kunt het energielabel aanvragen via onze website, zodat je dit vlot kunt regelen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen