Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Beusichem

Je huis in Beusichem verkopen kan een uitdaging zijn. Maar geen zorgen, wij staan klaar om je door elke stap te leiden. Met een scala aan slimme tips en handige informatie, maken we jouw verkoopproces zo eenvoudig mogelijk.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Beusichem

Bij het verkopen van je huis in Beusichem zijn er een aantal dingen om op te letten. Zo wil je natuurlijk een goede prijs voor je huis krijgen. Maar je wilt ook niet te veel betalen voor een makelaar. Daarbij is het belangrijk dat je je huis snel kunt verkopen om dubbele woonlasten te voorkomen. De keuze voor een goede makelaar speelt hierin een cruciale rol.

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe snel huizen in Beusichem worden verkocht? Wat is de gemiddelde verkoopopbrengst? En hoeveel kun je besparen door makelaars te vergelijken? Dit zijn allemaal relevante vragen voor een toekomstige woningverkoper in Beusichem. Hieronder vind je de actuele cijfers over woningverkoop in Beusichem:

Mei 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
12 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 548.944
Besparing (gem.)
€ 1.427

Je huis snel verkopen in Beusichem

In Beusichem staat een woning gemiddeld 38 dagen te koop voordat deze verkocht wordt. Zou je jouw woning graag sneller verkopen? Lees dan de volgende tips.

 1. Denk na over de vraagprijs. Een juiste vraagprijs kan het verschil maken tussen een snelle of een trage verkoop. Overweeg om een gratis waardebepaling door een makelaar aan te vragen. Zo krijg je een helder beeld van de waarde van je woning en van de invloed van de vraagprijs op de verkoopsnelheid.
 2. Zorg voor een uitstekende presentatie van je woning. Maak professionele foto's en overweeg een virtuele tour of video. Een goed verzorgde, nette en opgeruimde woning trekt meer potentiële kopers en kan ervoor zorgen dat je woning sneller verkocht wordt.
 3. Maak gebruik van een professionele makelaar. Een makelaar beschikt over de juiste ervaring en het netwerk om je woning snel te verkopen. Vergelijk verschillende makelaars en kies de makelaar die het beste bij jou past.

Tips in Beusichem

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Beusichem op?

Op dit moment bedraagt de gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Beusichem € 548.944 euro's. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de uiteindelijke verkoopsom van een woning door verscheidene factoren wordt beïnvloed. Hierbij kun je denken aan de staat van de woning, de grootte en de locatie binnen Beusichem, hoe de lokale woningmarkt presteert en de ontwikkelingen die in mei 2024 plaatsvinden.

Om een nog concreter beeld te krijgen van de situatie, kun je ook kijken naar de gemiddelde prijs per vierkante meter in Beusichem. Die ligt momenteel op € 4.053 euro's. Vanwege alle factoren die een rol spelen in jouw woningwaarde, kan het zinvol zijn om een waardebepaling aan te vragen. Hiermee krijg je een duidelijk inzicht in wat jouw huis in de huidige markt waard is.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Beusichem

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.700
€ 4.000
€ 4.200

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Beusichem bij (up-to-date: mei 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Beusichem.

Tips om je woning te verkopen in Beusichem

Het verkopen van een huis in Beusichem kan een uitdaging zijn, maar met de juiste aanpak en strategie kan het een succesvolle en soepele ervaring worden. Het is belangrijk om jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren en een hoge vraagprijs te rechtvaardigen. Hier zijn een paar beproefde tips die je kunnen helpen jouw huis sneller en voor een goede prijs te verkopen.

 • Professionele fotografie: Hoewel je misschien denkt dat je goede foto's kunt maken met je smartphone, kan het inhuren van een professionele fotograaf echt een verschil maken. Ze hebben de apparatuur en kennis om je huis op zijn best te laten zien.
 • Voer reparaties uit: Kleine problemen zoals lekkende kranen of kapotte deurklinken kunnen potentiële kopers afschrikken. Voer voor de bezichtigingen alle noodzakelijke reparaties uit om een goede eerste indruk te maken.
 • Juiste prijsbepaling: Het bepalen van de juiste vraagprijs is cruciaal. Een te hoge prijs kan kopers afschrikken, terwijl een te lage prijs je winst kan verminderen. Doe marktonderzoek of overleg met een makelaar om tot een aanvaardbare prijs te komen.
 • Keuken en badkamer: Deze ruimtes trekken veel aandacht van potentiële kopers. Zorg ervoor dat ze schoon, modern en goed onderhouden zijn. Een simpele verfbeurt of het vervangen van verouderde hardware kan helpen om kopers aan te trekken.

Ontdek jouw stappenplan in Beusichem:

 • Stappenplan volledig aangepast aan jouw woning
 • Bespaar duizenden euro's door goed te vergelijken
 • Voorkomt dat je belangrijke stappen overslaat
 • Inzicht in optionele stappen om woningwaarde te verhogen
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Beusichem?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Beusichem kost je als verkoper gemiddeld € 8.388. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Beusichem In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 548.944) € 6.203
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 8.388

Kosten van makelaars in Beusichem

Wanneer je jouw huis in Beusichem wilt verkopen, zal je waarschijnlijk een makelaar inschakelen. De kosten die een makelaar rekent, kunnen variëren omdat ze verschillende kostenstructuren hanteren. Doorgaans rekenen makelaars in Beusichem opstartkosten voor de verkoop van een woning, die gemiddeld neerkomen op: € 515.

Bovenop deze opstartkosten komt ook nog een courtage. Deze courtage is een percentage van de verkoopprijs van je huis. Hoewel het courtage percentage kan variëren per makelaar, is het gemiddelde courtage percentage in Beusichem 1,13%. Het is daarom erg belangrijk om de tarieven van verschillende makelaars zorgvuldig te vergelijken.

Lees meer over makelaars in Beusichem.

Andere kosten bij verkoop

Kosten overzicht

Als je je woning gaat verkopen, krijg je te maken met diverse kosten. Naast de courtage voor de makelaar, moet je ook rekening houden met andere posten. Hoewel de koper de akte van levering betaalt, ben jij verantwoordelijk voor andere zaken. Het is dus belangrijk dat je goed zicht houdt op de kostenposten.

Wil je een duidelijk beeld krijgen van alle kosten? Op onze website hebben we een overzicht gemaakt van alle kosten die je kunt verwachten als woningverkoper. Dit geeft inzicht en helpt je om niet voor verrassingen te komen staan tijdens het verkoopproces.

Energielabel woning

Een van de kosten die je als verkoper hebt, betreft het energielabel van je huis. Iedere woning moet bij verkoop een geldig, definitief energielabel hebben. Dit label, dat aangeeft hoe energiezuinig je huis is, kan potentieel kopers aantrekkelijk maken om juist jouw huis te kopen.

Vergeet dus niet te controleren of jouw woning een geldig, definitief energielabel heeft. Mocht dit niet het geval zijn, dan zul je een nieuw label moeten aanvragen en dat brengt kosten met zich mee. Dit is dus iets wat je mee moet nemen in je financiële planning bij de verkoop van je woning.

Verkoopstyling en onderhoud

Met verkoopstyling en klein onderhoud aan je huis kun je de kans op een soepele en winstgevende verkoop vergroten. Het is daarom het overwegen waard om hierin te investeren. Het doel is om het huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor een breed publiek van potentiële kopers.

De gemiddelde kosten van deze vorm van voorbereiding op de verkoop van jouw huis zijn € 875. Dat lijkt misschien veel, maar houd in gedachten dat een goed gestyled en onderhouden huis vaak sneller verkoopt en een hogere verkoopprijs kan opleveren.

Wanneer mijn huis verkopen in Beusichem?

Ben je van plan je woning in Beusichem te verkopen? Dan is het raadzaam om te weten dat mei 2024 een goed moment is om deze belangrijke stap te zetten. Dit heeft deels te maken met de huidige vraag naar woningen in de markt. Een hoge vraag betekent dat je een grotere kans hebt om je woning snel en voor een goede prijs te verkopen.

Misschien vraag je je af: hoe haal ik het meeste uit dit gunstige verkoopmoment? Het antwoord is simpel: door het vergelijken van lokale makelaars. Verschillende makelaars kunnen verschillende kansen zien in de huidige marktcondities. Dus door te vergelijken, vind je de makelaar die het beste past bij jouw verkoopplannen en jouw woning het beste op de markt kan positioneren.

Vergelijk makelaars in Beusichem Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Verkoop je jouw woning op de slimst mogelijke manier met Huis Verkopen. Ons overzichtelijke en gemakkelijk te gebruiken stappenplan geeft je alle informatie die je nodig hebt om je woning in Beusichem succesvol te verkopen. Een goede voorbereiding is het halve werk en kan zelfs het verschil betekenen tussen een matige en maximale prijs, of tussen een trage en snelle verkoop. Met het stappenplan aan je zijde laat je niets aan het toeval over.

Alles op één plek geregeld

Bij Huis Verkopen kun je al je zaken op één plek regelen. Hierdoor wordt het verkoopproces een stuk overzichtelijker en minder stressvol. Of je nu op zoek bent naar een energielabel, makelaar, verhuizer of ontruimer - je vindt het snel en gemakkelijk op Huis Verkopen.

Vergelijk de beste specialisten

Huis Verkopen maakt het vergelijken van specialisten eenvoudig. Ontdek welke makelaar in Beusichem het beste is en kies de makelaar met de beste prijs/kwaliteit-verhouding. Zo weet je zeker dat je de juiste beslissing maakt.

Volledige informatie

Huis Verkopen biedt uitgebreide informatie over alle aspecten van woningverkoop. Of je jouw woning nu snel of voor een maximale prijs wilt verkopen, Huis Verkopen helpt je de juiste keuzes te maken.

kostenbesparend

Met Huis Verkopen bespaar je kosten. Het gebruik van ons platform is gratis en vrijblijvend. Zo pak je de verkoop van je woning in Beusichem het slimst aan en maximaliseer je jouw opbrengst.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Beusichem

Je kunt de waarde van je huis deels zelf bepalen door de prijzen van recent verkochte, vergelijkbare woningen in Beusichem te raadplegen. Voor een nauwkeurigere schatting kun je gebruik maken van een taxateur of de online tool voor woningwaarde.

Aangezien het makelaaraanbod groot is, is het belangrijk om goed vergelijkend onderzoek te doen. Kijk naar reviews, vergelijk prijzen en diensten, en ga op gesprek. Hierdoor krijg je een gevoel bij de makelaar. Om het vergelijken makkelijker te maken, kun je gebruikmaken van onze tool om verkoopmakelaars te vergelijken.

Er zijn diverse stappen die je moet volgen bij de verkoop van je huis. Alvorens te starten moet je zeker zijn dat je je huis wilt verkopen. Vervolgens bepaal je de waarde, vind je een makelaar, stel je de vraagprijs vast, en bereid je je huis voor op bezichtigingen. Tot slot onderhandel je en sluit je de verkoop af. Voor een uitgebreid stappenplan kun je terecht op onze website.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen