Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Geldermalsen

Als je je huis in Geldermalsen wilt verkopen, is een goede voorbereiding de sleutel tot succes. Door zorgvuldig te plannen, je huis aantrekkelijk te presenteren en een eerlijke vraagprijs te hanteren, creëer je de ideale situatie voor een snelle en voordelige verkoop. Zorg dat alles tot in de puntjes geregeld is.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Geldermalsen

Als je van plan bent je huis in Geldermalsen te verkopen, zijn er een aantal dingen om op te letten. Je wilt natuurlijk een goede prijs voor je huis krijgen, en niet te veel betalen voor een makelaar. Bovendien wil je de woning op tijd verkopen om dubbele woonlasten te voorkomen. De sleutel tot een goed verkoopresultaat ligt vaak in de keuze voor een makelaar die zich reeds heeft bewezen in Geldermalsen.

Maar je vraagt je waarschijnlijk af hoe snel huizen in Geldermalsen worden verkocht? Wat is de gemiddelde verkoopopbrengst van woningen daar? En hoeveel kun je besparen door verschillende makelaars te vergelijken? Goede vragen waarop het antwoord erg nuttig kan zijn in jouw situatie. Hieronder vind je de actuele cijfers over woningverkoop in Geldermalsen:

Juni 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
69 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 514.938
Besparing (gem.)
€ 1.493

Je huis snel verkopen in Geldermalsen

Wil je je woning in Geldermalsen verkopen? Een gemiddelde woning in Geldermalsen vindt binnen 63 dagen een nieuwe eigenaar. Er zijn echter manieren om dit proces te versnellen. Hier zijn drie tips om je woning nog sneller te verkopen.

 1. Vraagprijs: Bepaal een realistische vraagprijs voor je woning. Een te hoge prijs kan potentiële kopers afschrikken, terwijl een te lage prijs je mogelijk winst kost. Een goede makelaar in Geldermalsen kan je helpen om de juiste vraagprijs vast te stellen. Maak gebruik van de waardebepaling door een makelaar om de juiste waarde van je woning te achterhalen.
 2. Presentatie van je woning: Zorg ervoor dat je woning er op zijn best uitziet, zowel online als tijdens bezichtigingen. Een goed onderhouden en opgeruimde woning trekt meer kandidaat-kopers aan. Voor tips en een handig stappenplan kun je terecht op onze pagina met informatie over de presentatie van je woning.
 3. Promoten: Promoot je woning zoveel mogelijk. Deel het op social media, laat het opvallen op vastgoedwebsites, hang een ‘Te Koop’-bord op en praat erover met vrienden, familie en buren. Onze tips voor snelle verkoop kunnen je hierbij helpen.

Tips in Geldermalsen

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Geldermalsen op?

Overweeg je jouw woning in Geldermalsen te verkopen? De gemiddelde verkoopprijs voor een huis in Geldermalsen bedraagt momenteel € 514.938 euro. Houd er rekening mee dat deze prijs onder meer afhankelijk is van factoren zoals het woonoppervlak, de staat van het huis en de marktomstandigheden in juni 2024.

Als je kijkt naar de prijs per vierkante meter in Geldermalsen, dan ligt deze op dit moment gemiddeld op € 3.876 euro. Deze prijs is gebaseerd op verkoopgegevens van de afgelopen drie maanden. Maar ook hier kunnen variabelen zoals huisgrootte en verbeteringen aan de woning de uiteindelijke verkoopsom beïnvloeden.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Geldermalsen

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.500
€ 3.800
€ 4.000

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Geldermalsen bij (up-to-date: juni 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Geldermalsen.

Feitjes over Geldermalsen

 • Geldermalsen ligt aan de rivier de Linge in Gelderland.
 • De plaats heeft een historisch treinstation uit 1868.
 • Geldermalsen is bekend om haar fruitteelt en -veiling.

Tips om je woning te verkopen in Geldermalsen

Het verkopen van je huis in Geldermalsen kan een complex proces zijn. Hoe je dit aanpakt kan het verschil maken tussen een snelle verkoop en een langdurig proces. De keuze voor een goede verkoopmakelaar in Geldermalsen heeft veel impact op het verloop en succes van de verkoop.

 • Onderhoud: Zorg voor een goed onderhoud van je huis. Eventuele kleine reparaties uitvoeren en alle ruimtes goed schoonmaken kan zorgen voor een goede eerste indruk.
 • Fotografie: Het belang van kwalitatieve foto's kan niet onderschat worden. Kies een professionele fotograaf voor heldere, goed belichte foto's van je woning.
 • Prijsstelling: Een correct bepaalde verkoopprijs is essentieel. Een te hoge prijs kan potentiële kopers afschrikken, terwijl een te lage prijs ervoor kan zorgen dat je minder ontvangt dan je woning eigenlijk waard is.
 • Presentatie: Creëer een neutrale maar sfeervolle inrichting. Potentiële kopers moeten zich gemakkelijk kunnen inbeelden hoe hun eigen meubels in de ruimte zouden passen.
 • Marketing: Zorg voor een breed bereik door je woning zowel online als offline te adverteren. Ook je makelaar kan hier een belangrijke rol in spelen.

Ontdek jouw stappenplan in Geldermalsen:

 • Zorgvuldig gepersonaliseerd stappenplan voor jouw woning
 • Makkelijk bijhouden van de voortgang per stap
 • Voorkom onnodige fouten en bespaar duizenden euro's
 • Gratis, vrijblijvend en overzichtelijk to-do-lijst
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Geldermalsen?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Geldermalsen kost je als verkoper gemiddeld € 6.658. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Geldermalsen In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 514.938) € 5.458
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 6.658

Kosten van makelaars in Geldermalsen

Als je van plan bent om je woning in Geldermalsen te verkopen, kun je verwachten dat de meeste makelaars startkosten in rekening brengen. Deze opstartkosten zijn meestal voor werkzaamheden zoals het opstellen van de verkoopbrochure, het fotograferen van de woning en het plaatsen van de advertentie. Deze kosten kunnen sterk variëren per makelaar, maar gemiddeld zul je ongeveer € 515 moeten betalen.

Naast de startkosten, moet je ook rekening houden met de courtage. Dit zijn de kosten die de makelaar in rekening brengt voor de daadwerkelijke verkoop van je woning. In Geldermalsen bedraagt dit gemiddeld 1,06% van de uiteindelijke verkoopprijs van de woning. Let dus goed op deze kosten bij het kiezen van een makelaar om verrassingen te voorkomen.

Lees meer over makelaars in Geldermalsen.

Andere kosten bij verkoop

Zoals eerder genoemd, kun je als woningverkoper in Geldermalsen rekenen op gemiddelde makelaarskosten van € 5.458. Deze kosten zijn gebaseerd op een gemiddelde courtage van 1,06% en een gemiddelde verkoopprijs van € 514.938. Echter, het is belangrijk te weten dat er meer kosten zijn waar je rekening mee moet houden bij het verkopen van je huis.

Notariskosten

Bij de verkoop van jouw huis speelt de notaris een belangrijke rol. Je hebt de notaris nodig voor het opmaken van de akte van levering. De kosten hiervan draag je in de meeste gevallen zelf.

Let op, deze kosten kunnen verschillen per notariskantoor. Zorg daarom dat je goed op de hoogte bent van wat je kunt verwachten om verrassingen te voorkomen.

Reclame

Het bereiken van potentiële kopers is een belangrijk onderdeel van het verkoopproces. Daarom moet je rekening houden met reclamekosten. Denk hierbij aan het weergeven van jouw woning op diverse platforms, maar ook aan flyers en social media advertenties.

De reclamekosten kunnen variëren afhankelijk van de manier waarop je jouw woning wilt promoten. Een goede promotiestrategie kan een grote impact hebben op het verkoopsucces van jouw woning.

Verhuiskosten

Tenslotte zijn er nog de verhuiskosten. Je moet namelijk jouw eigen spullen uit de woning halen vóór de overdracht kan plaatsvinden. Je zou hiervoor kunnen kiezen voor een professioneel verhuisbedrijf, maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te doen.

Overweeg welke optie voor jou de beste is, gezien beide opties hun eigen voor- en nadelen hebben. Bereid je goed voor, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Wanneer mijn huis verkopen in Geldermalsen?

Overweeg je je huis in Geldermalsen te koop te zetten en vraag je je af of dit het geschikte moment ervoor is? De huidige woningmarkt is zeer gunstig voor verkopers. Er is veel vraag naar woningen en er zijn relatief weinig huizen beschikbaar, waardoor jouw woning een interessante optie kan zijn voor potentiële kopers.

Misschien twijfel je of de huidige woningmarkt gunstig blijft. In dit geval kan een makelaar in Geldermalsen je goed adviseren. Deze professional heeft uitgebreide ervaring met de lokale woningmarkt en kan je inzicht geven in de ontwikkelingen en trends van het moment, zodat je een weloverwogen besluit kan nemen over het verkopen van jouw huis.

Vergelijk makelaars in Geldermalsen Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Stel je eens voor dat je elke stap van het verkopen van je huis zelf helemaal in controle hebt, dat je met behulp van professionele tools en diensten kunt regelen dat je woning voor een optimale prijs verkocht wordt. Dat is precies wat de website Huis Verkopen jou biedt. Met het uitgebreide pakket aan gratis diensten en uitgebreide informatie, kun je met recht spreken van een optimale voorbereiding voor de verkoop van je huis. Daarnaast heb je de mogelijkheid om alle lokale specialisten in Geldermalsen te vergelijken en te kiezen voor de meeste gunstige deal. Dit bespaart aanzienlijk op de kosten en verhoogt de opbrengst van de verkoop van je woning. Het is zowel tijdbesparend als kostenbesparend.

Vergelijk makelaars

Bij vergelijken van makelaars gaat het niet alleen om de kosten. Ook de diensten en reputatie van de makelaar spelen een rol. Huis Verkopen maakt dit vergelijken eenvoudig door voor jou de beste makelaars in Geldermalsen op een rijtje te zetten. Zo kies je gegarandeerd de beste makelaar voor jouw situatie.

Waarde van je woning

Het kennen van de waarde van je woning is essentieel voor een succesvolle verkoop. Met de gratis waardebepaling van Huis Verkopen krijg je op een eenvoudige manier inzicht in wat jouw woning waard is. Met deze tools kun je een realistische verkoopprijs bepalen.

Bespaar op makelaarskosten

Met Huis Verkopen heb je de mogelijkheid om makelaarstarieven op te vragen. Dit stelt je in staat om te besparen op makelaarskosten door de beste deal te kiezen. Het platform is volledig onafhankelijk en gratis te gebruiken, dus je kunt erop vertrouwen dat je altijd de beste keuze mogelijkheden krijgt.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Geldermalsen

Een goede vraagprijs set je in overleg met je makelaar, en is gebaseerd op vergelijkingen met soortgelijke huizen in jouw buurt in Geldermalsen die verkocht zijn. Het kan ook handig zijn om je woningwaarde te kennen. Meer tips daarover vind je hier woningwaarde.

Je moet verschillende zaken regelen, zoals het aanvragen van een energielabel, het vinden van een goede verkoopmakelaar en het in opdracht geven van een taxatie. Een handig stappenplan over wat je moet regelen vind je hier stappenplan voor de verkoop.

Om je huis snel te verkopen, is het essentieel om de woning aantrekkelijk te presenteren en een realistische vraagprijs te stellen. Ook een goede verkoopstrategie en het inschakelen van een ervaren makelaar spelen een belangrijke rol. Voor meer tips check snel verkopen.

Zeker, het is belangrijk om verschillende makelaars te vergelijken op basis van hun tarieven, services, ervaring en beoordelingen van eerdere klanten. Op deze website vind je een handige tool verkoopmakelaars vergelijken om je hierbij te helpen.

.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen