Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Geldermalsen

Als je overweegt om je huis in Geldermalsen te verkopen, is het slim om goed geïnformeerd te zijn. Een helder beeld van de huidige huizenprijzen, vraagprijzen en verkoopprijzen in Geldermalsen is hierbij een belangrijke stap. Kennis van het aantal transacties in de regio kan ook nuttig zijn.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Geldermalsen

De gemiddelde verkoopprijs in Geldermalsen is in de laatste 3 maanden € 472.971 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 490.304 euro. Dit geeft je een goed beeld van de huidige huizenprijzen in Geldermalsen. Om dit nog duidelijker te maken, bekijk de huizenprijzentrend van de afgelopen drie maanden in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Geldermalsen

Afgelopen 3 maanden

€ 316.000
€ 428.000
€ 540.000

In de onderstaande grafiek krijg je een duidelijk inzicht in de gemiddelde verkoop- en vraagprijzen per m2 van de afgelopen drie maanden in Geldermalsen. Dit biedt je de mogelijkheid om een goed overzicht te krijgen omtrent de actuele waardeontwikkeling per m2 in deze regio:

Huizenprijzen in Geldermalsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.300
€ 3.700
€ 4.000

Prijsontwikkeling Geldermalsen laatste 12 maanden

De woningmarkt kan soms onvoorspelbaar lijken, maar de prijsbewegingen geven wel waardevolle inzichten. Het bekijken van de gemiddelde verkoopprijs van huizen in Geldermalsen kan helpen om de beweging van de markt in de buurt te begrijpen.

In dit geval lag de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Geldermalsen vorige maand op € 472.971. Nu je dit weet, zie je wellicht het bredere plaatje duidelijker wanneer je de onderstaande grafiek bekijkt:

Wat is mijn woning in Geldermalsen waard?

De waardebepaling van jouw huis in Geldermalsen hangt samen met diverse factoren. Dit kan variëren van de algemene staat van onderhoud, de grootte van de woning en het perceel, tot specifieke omgevingsfactoren zoals het uitzicht en de bereikbaarheid. Toch is het de marktontwikkeling in de regio wat wellicht de belangrijkste rol speelt bij het bepalen van de woningwaarde.

Als je graag wilt weten wat jouw woning op dit moment waard is, dan is een gratis waardebepaling door een professionele makelaar een slimme stap. Zo'n waardebepaling vormt een ideaal vertrekpunt als je plannen hebt jouw woning te verkopen, maar kan net zo goed inzichtelijk maken of dit moment het juiste tijdstip is om te verkopen.

Bij zo'n gratis waardebepaling komt een ervaren makelaar bij je thuis om de woning te bekijken. Dit biedt maximale objectiviteit in waardeschating, omdat hij of zij de woning direct in actuele context kan beoordelen. Hierdoor krijg je een zeer betrouwbaar inzicht in de huidige woningwaarde, wat absoluut de moeite van het aanvragen waard is.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt is een complex en gevarieerd landschap, waar de prijzen voortdurend veranderen, beïnvloed door factoren zoals locatie. Als we kijken naar Geldermalsen en de regio, zien we aanzienlijke variaties in de huizenprijzen. Dit komt omdat de woningmarktcijfers merkbaar kunnen variëren van plaats tot plaats.

Het onder de loep nemen van de huizenprijzen in diverse regio's geeft je een grondige blik op het huidige marktbeeld. Om dit beeld concreet te maken hebben we twee grafieken opgesteld die de gemiddelde verkoopprijzen in Geldermalsen en vergelijkbare plaatsen weergeven. Hier volgen de grafieken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Geldermalsen

Bij de verkoop van je huis in Geldermalsen is het kiezen van een geschikte makelaar van groot belang. Makelaars verschillen significant, zowel in hun verkoopstrategieën als hun courtagekosten. Daarnaast kunnen de verkoopstatistieken, evenals de beoordelingen en ervaringen, van makelaar tot makelaar enorm variëren.

Het inhuren van een makelaar die bij je wensen past, kan je niet alleen tijd besparen, maar ook helpen om het hoogst mogelijke bod op je woning te ontvangen. Niet te vergeten is dat je met de expertise van een geschikte makelaar ook de nodige teleurstellingen kunt vermijden. Een handige manier om de juiste keuze te maken, is door makelaars te vergelijken die actief zijn in Geldermalsen.

Vergelijk makelaars in Geldermalsen Of lees meer over makelaars in Geldermalsen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Geldermalsen

In Geldermalsen ligt de gemiddelde courtage van makelaars op 1,06% van de verkoopprijs van het huis. Dit percentage wordt meestal na de verkoop van het huis verrekend. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld kosten voor woningfotografie, plaatsing op funda of het opstellen van een koopcontract.

Als je een huis wilt verkopen, is het handig om vooraf goed inzicht te hebben in alle te verwachten kosten. Naast de courtage zijn er bijvoorbeeld ook nog kosten voor een energielabel en de notaris. Op de kostenoverzicht pagina vind je een duidelijk beeld van deze kosten. Kies een makelaar niet enkel op basis van het courtage, maar kijk ook naar de diensten die hij aanbiedt en of je een klik met hem hebt.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Geldermalsen

In Geldermalsen bevinden zich 3053 koopwoningen en momenteel staat maar een fractie van dit aantal te koop. Dit betekent dat als je overweegt om je woning nu te verkopen, er ongetwijfeld veel kijkers op je woning af zullen komen. Jouw woning zal in deze periode gegarandeerd opvallen op de woningmarkt.

Aantal verkochte woningen in Geldermalsen

In de afgelopen 12 maanden zijn er in Geldermalsen meerdere woningen op de markt gebracht en verkocht. De balans tussen het aantal nieuwe aanmeldingen en het aantal daadwerkelijk uitgevoerde transacties is hierin een belangrijk gegeven. Bekijk de onderstaande grafiek om te zien hoeveel woningen er precies zijn aangemeld en hoeveel er zijn verkocht: 99.

Ben je van plan jouw huis in Geldermalsen te verkopen?

Wanneer je van plan bent om jouw huis in Geldermalsen te verkopen, komt er veel op je af. Er zijn talloze zaken waar je aandacht aan moet besteden. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van een betrouwbaar energielabel, de waardebepaling van je woning en het kiezen van een ervaren en betrouwbare makelaar die weet hoe de lokale markt in elkaar zit. Daarnaast moet je nadenken over zaken zoals het eventueel inschakelen van een verhuisbedrijf.

Je huis verkopen kan een ingewikkeld proces zijn met de vele dingen die geregeld moeten worden. Het is daarom zeer handig om een stappenplan bij de hand te hebben. Met een duidelijke en doordachte handleiding verloopt dit proces een stuk gemakkelijker. Bij onze website kun je een specifiek stappenplan voor jouw woning in Geldermalsen inzien, zodat je zeker weet dat je niks vergeet bij de verkoop. Een goed voorbereide verkoper is immers een geslaagde verkoper.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De data over de woningmarkt in Geldermalsen is constant aan verandering onderhevig. Op dze website houden we deze cijfers continu bij. Handig nietwaar? Zo kun je bij het verkopen van jouw huis altijd een weloverwogen keuze maken, gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen en trends in de huizenmarkt. Deze actuele marktgegevens zijn onder andere erg nuttig voor het bepalen van een geschikte vraagprijs, het kiezen van het juiste moment van verkoop en het inschatten van de tijd die het kan duren om jouw woning te verkopen.

Meer dan alleen marktcijfers

Apart van de altijd bijgewerkte cijfers van de woningmarkt, is HuisVerkopen.nl jouw gids bij elk aspect van het verkoopproces. Heb je bijvoorbeeld advies nodig over hoe je de beste vraagprijs bepaalt? Kijk dan op onze adviespagina. Behoefte aan tips over het kiezen van een goede makelaar? Wij hebben een selectie tips voor je klaarstaan. Met onze handige stappenplan weet je precies wat er nodig is om je woning succesvol te verkopen. Kortom, HuisVerkopen.nl is jouw one-stop-platform voor alles wat te maken heeft met het verkopen van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen