Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Geldermalsen

Zoek je een betrouwbare makelaar in Geldermalsen voor de verkoop van je woning? Kijk naar ervaring, lokale kennis en persoonlijke klik. Een goede makelaar begrijpt jouw wensen, kent de huizenmarkt in Geldermalsen en biedt transparante communicatie gedurende het gehele proces.

Over makelaars in Geldermalsen

Je overweegt je woning in Geldermalsen te verkopen en het vinden van de betrouwbare makelaar is een belangrijke stap in dit proces. Er zijn echter nog meer zaken waar je rekening mee moet houden, bijvoorbeeld de taxatie van je woning, het regelen van de juridische zaken en het verzorgen van bezichtigingen. We hebben een overzichtelijk stappenplan samengesteld om je te helpen bij de verkoop van je woning.

Ons platform is er speciaal voor ontworpen om je te ondersteunen bij het vinden van de meest geschikte verkoopmakelaar in Geldermalsen. We kijken hierbij naar diverse factoren zoals ervaring, lokale marktkennis, succesratio en communicatievaardigheden. Het draait immers niet alleen om de beste prijs, maar ook om een makelaar die je kunt vertrouwen en die jouw belangen optimaal behartigt.

Juni 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 5.458
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 15.010
Besparing (gem.)
€ 1.493

Actueel

 • Als je overweegt om jouw woning te verkopen, houd er dan rekening mee dat de gemiddelde courtage in Geldermalsen op dit moment 1,06% is. Dit tarief wijzigt regelmatig, dus het is een goed idee om alert te blijven.
 • In de huidige huizenmarkt van Geldermalsen is de gemiddelde verkoopprijs per m2 € 3.876. Is dit meer of minder dan je had verwacht? Vergelijk deze prijs met anderen op onze woningmarkt pagina.

Uitgelichte makelaars in Geldermalsen

Hieronder presenteren we een selectie van diverse verkoopmakelaars gevestigd in Geldermalsen. Let op, er zijn ook andere makelaars actief in deze regio maar hun specialisaties variëren. Onthoud dat de beste makelaar voor jou er eentje is die perfect past bij jouw type woning, jouw specifieke situatie en persoonlijke voorkeuren.

Logo LANA makelaars & taxateurs

LANA makelaars & taxateurs

LANA Makelaars & Taxateurs is een helder en waardevol kantoor met 5 medewerkers. Ze streven naar de allerbeste deal en begrijpen het belang van een prettige samenwerking. Ze bieden diverse diensten aan, waaronder verkoop, aankoop, verhuur, taxaties en financieel advies. Met specialismen in monumenten, nieuwbouw, woningstyling en woningfotografie hebben ze recentelijk 42 woningen verkocht, 15 te koop gesteld, 5 aangekocht en 1 verhuurd. Ze zijn aangesloten bij de NVM en houden van Rivierenland waar ze hun diensten aanbieden.
Logo Van Brenk Makelaardij

Van Brenk Makelaardij

Op zoek naar een ervaren makelaar in Geldermalsen? Van Brenk Makelaardij is sinds 1995 actief en hecht grote waarde aan kwaliteit en vertrouwen. Of je nu een particuliere of zakelijke klant bent, Van Brenk Makelaardij helpt je met kopen, verkopen, huren, verhuren en taxeren van onroerend goed. Met hun uitgebreide kennis van de regio, ondersteund door een NVM-lidmaatschap, zijn je woonwensen in betrouwbare handen. Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
Logo Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs

Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs

Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs is een ambitieus team in vastgoedbemiddeling dat gelooft in teamwork. Met ervaring in zowel taxatie als makelaardij, adviseren ze je deskundig bij aan- of verkoop van woningen en zakelijk vastgoed. Ze blinken uit in de verkoop van bedrijfsruimtes, kantoren en nieuwbouw en bieden ook verhuur- en financieel advies. Als lid van de NVM en met respectievelijk 73 recente verkopen en 76 te koop staande panden, zijn ze een betrouwbare partner in de makelaardij.

Gerssen & Donkersloot Makelaars

Gerssen & Donkersloot Makelaars is een ervaren en gekwalificeerd NVM-makelaarskantoor. Met een compact team bieden ze een reeks diensten aan, waaronder verkoop, aankoop, taxaties en verhuur. Ze zijn gevestigd aan de Rijksstraatweg in Geldermalsen, klaar om je te ondersteunen bij alle aspecten van de woningmarkt. Met geverifieerde certificaten zoals VastgoedCert, NWWI en NRVT, ben je verzekerd van professionaliteit en deskundigheid.

Let op: Er zijn meer verkoopmakelaars actief in en rondom Geldermalsen dan wellicht in de bovenstaande lijst staan. Bij Huis Verkopen nemen we alle makelaars in Geldermalsen mee in onze vergelijking. De ideale makelaar voor jou kan dus ook buiten deze lijst vallen. Ontdek het zelf door te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Geldermalsen Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Geldermalsen?

Een makelaar in Geldermalsen rekent voor het verkopen van een huis gemiddeld een courtage van 1,06% van de verkoopopbrengst. Bij een gemiddelde huizenprijs van € 514.938 in Geldermalsen komt dit neer op € 5.458 aan makelaarskosten (update juni 2024).

In Geldermalsen hanteren de meeste makelaars een courtage bij het verkopen van je huis. Dit betekent dat de kosten gebaseerd zijn op het verkoopbedrag. Het is slim om dit in de gaten te houden tijdens het kiezen van een makelaar.

Let op: Gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Geldermalsen 0,58% verschillen. Hierdoor kun je tot wel € 1.493 besparen door verkoopmakelaars te vergelijken. Als laatste is het belangrijk om te weten dat elke courtage persoonlijk en dus onderhandelbaar is.

Kosten van makelaars in Geldermalsen

Juni 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 2.200
€ 5.600
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Geldermalsen

In de wereld van de woningverkoop is het belangrijk om te weten dat de meeste makelaars in Geldermalsen opstartkosten rekenen. Dit zijn de kosten die je betaalt zodra je besluit om jouw woning via een makelaar te verkopen. Ze dekken vaak de initiële uitgaven van de makelaar, zoals advertentiekosten, het maken van een beschrijving of foto's van je huis, en het opzetten van de verkoopopdracht.

Deze gemiddelde opstartkosten zijn niet vastgesteld en kunnen variëren per makelaar. Het exacte bedrag dat jij betaalt, kan daardoor verschillen van de gemiddelde kosten in Geldermalsen, die € 515 bedragen. Voor een duidelijk beeld van wat het kostenplaatje voor jou kan zijn, is het handig om op de pagina tarieven opvragen jouw persoonlijke tarieven bij verschillende makelaars aan te vragen. Dit is een eenvoudige, gratis en vrijblijvende manier om de tarieven, inclusief de opstartkosten, van verschillende makelaars in Geldermalsen te vergelijken.

Intrekkingskosten van makelaars in Geldermalsen

Het is een algemene praktijk onder makelaars in Geldermalsen om intrekkingskosten in rekening te brengen. Stel je voor, je hebt besloten om je woning te verkopen en deze is al in de verkoop genomen door een makelaar. Echter, door een verandering van plannen wil je nu de verkoop stoppen. In dergelijke situaties kunnen makelaars intrekkingskosten in rekening brengen. Deze kosten worden meestal toegepast om de tijd en moeite die door de makelaar in de verkoop is geïnvesteerd te dekken.

De hoogte van deze intrekkingskosten kan variëren, maar ligt op gemiddeld op € 500 in Geldermalsen. Het is belangrijk om te onthouden dat deze kosten ook kunnen worden toegepast als je besluit om van makelaar te veranderen of als je je woning van de markt haalt zonder te verkopen. Daarom is het altijd aan te raden om de voorwaarden in de overeenkomst met je makelaar zorgvuldig te lezen voordat je deze ondertekent.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Geldermalsen met een vast tarief

In Geldermalsen zijn er makelaars die werken met een vast tarief. Bij zo'n vast tarief weet je vooraf precies wat je aan makelaarskosten gaat betalen. Eén van de voordelen hiervan is dat je achteraf niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan. Het gemiddelde vaste tarief is € 3.250 (update: juni 2024).

Een nadeel van een vast tarief kan zijn dat de verkoopprijs van je huis hier geen rol in speelt. Stel je verkoopt je huis voor een bedrag van 400.000 euro en de vastgestelde makelaarskosten zijn 3.500 euro, dan betaal je relatief gezien meer. Daarentegen, wanneer de makelaarskosten worden berekend op basis van een courtage (percentage van de verkoopprijs), vallen de kosten lager uit.

Tip: De meeste verkopers in Geldermalsen kiezen voor een makelaar die werkt op basis van courtage. Zij vinden een hogere verkoopprijs het belangrijkste. De makelaar is in dit geval meer gemotiveerd om een hogere prijs voor je huis te krijgen, omdat de makelaar dan meer verdient.

4 feitjes over makelaars in Geldermalsen

 • Met behulp van een makelaar hebben woningen in Geldermalsen een 70% hogere kans om sneller te worden verkocht dan wanneer er geen makelaar aan te pas komt.
 • De waardebepaling van woningen kan sterk variëren tussen verschillende verkoopmakelaars in Geldermalsen, soms wel tot een verschil van €45.000. Voor een nauwkeurige waardebepaling bij meerdere makelaars, kun je een waardebepaling aanvragen.
 • Veel makelaars in Geldermalsen hanteren een courtagesysteem, iets wat de voorkeur geniet bij de meeste huiseigenaren. Dit is vaak omdat ze dan alleen betalen bij een daadwerkelijke verkoop van hun woning.
 • Gemiddeld nodigen woningverkopers in Geldermalsen maar liefst 3 verschillende makelaars uit voordat zij een definitieve keuze maken. Om de vergelijking gemakkelijker te maken, stellen we een formulier beschikbaar waarbij verschillende makelaars uitgenodigd kunnen worden.

Wat levert de beste makelaar in Geldermalsen op?

Wanneer je op het punt staat om jouw huis in Geldermalsen te verkopen, kan de keuze voor een makelaar overweldigend zijn. Niet elke makelaar levert dezelfde prestaties en jouw ervaring kan sterk variëren. Het verschil kan bijvoorbeeld liggen in de prijs die je uiteindelijk voor je huis krijgt, of hoe snel de verkoop wordt afgerond.

Maar hoe herken je dan de beste makelaars in Geldermalsen? Hier zijn twee belangrijke indicatoren:

 • Verkoopprijs: Volgens onze gegevens behalen de beste makelaars in Geldermalsen gemiddeld een verkoopprijs die € 14.075 hoger ligt dan de verwachte prijs. Deze meerwaarde kan een significant verschil maken bij de verkoop van jouw woning.
 • Snelheid van verkoop: Onze statistieken tonen aan dat de toppresteerders onder de makelaars huizen in Geldermalsen gemiddeld 15 dagen sneller verkopen dan hun collega's. Deze efficiëntie kan het verschil betekenen tussen verkoop binnen een maand of een langdurig verkoopproces.

De beste makelaar in Geldermalsen vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Geldermalsen? Het draait allemaal om een makelaar te vinden die naadloos aansluit bij jouw woning en situatie. Wonen in een karakteristiek pand vraagt bijvoorbeeld om andere expertise dan een modern appartement.

Middels ons vergelijkingsformulier kunnen makelaars gemakkelijk vergeleken worden. Door het invoeren van jouw adres, situatie en voorkeuren krijg je toegang tot de meest geschikte makelaars die passen bij jouw specifieke verkoopscenario.

Waar moet je op letten bij makelaars in Geldermalsen?

Overweeg je jouw huis te verkopen in Geldermalsen? Dan zijn er vijf punten waar je extra aandacht aan moet besteden bij het kiezen van een geschikte makelaar:

Ervaren en gekwalificeerde makelaars

Het eerste punt waar je op moet letten is de ervaring en kwalificaties van de makelaar. Kijk naar de track record en certificaten die ze behaald hebben.

Kennis van de lokale markt

In Geldermalsen spelen lokale factoren en marktomstandigheden een grote rol. Kies daarom een makelaar die hier goed bekend mee is.

Aansluiting met jouw behoeften

Niet iedereen heeft dezelfde wensen en doelen. Het is dus belangrijk dat de makelaar zich kan aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren.

Transparante communicatie

Open communicatie is belangrijk in dit proces. Alle details van de verkoop moeten duidelijk en inzichtelijk zijn.

Vergelijk makelaars

En tenslotte, neem de tijd om makelaars te vergelijken voor je een beslissing neemt. Dit kan eenvoudig met ons vergelijkingsformulier.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

Een NVM-verkoopmakelaar in Geldermalsen is een gecertificeerde expert in het verkopen van woningen in deze regio. Ze hebben grondige kennis van de lokale huizenmarkt en weten hoe je woning op de beste manier kan worden gepresenteerd.

Een NVM-makelaar kan veel voor je betekenen in Geldermalsen. Ze regelen bezichtigingen, onderhandelen over de prijs en zorgen voor de juiste documentatie. Ook zijn er VBO en VastgoedPRO makelaars in Geldermalsen actief, die dezelfde kwaliteitsnormen hanteren.

Wat doet een makelaar in Geldermalsen?

In Geldermalsen nemen veel mensen een verkoopmakelaar in de arm bij de verkoop van hun huis. Deze lokale expert neemt je allerlei taken uit handen en begeleidt je gedurende het gehele traject, zodat je zeker weet dat alles soepel verloopt.

Laten we hieronder de voornaamste taken oplossen die de makelaar voor je op zich neemt tijdens de verkoop van jouw huis in Geldermalsen.

 • Waarderen van je woning op basis van marktkennis
 • Opstellen van een verkoopstrategie afgestemd op je wensen
 • Het verzorgen van bezichtigingen en onderhandelingen
 • Begeleiden van het juridische traject
 • Coördineren van de overdracht bij de notaris

Waarom een makelaar in Geldermalsen inschakelen?

Een makelaar in Geldermalsen kan doorslaggevend zijn voor een succesvolle en winstgevende verkoop van jouw woning. Door zijn uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt, kan een makelaar je optimaal begeleiden in het verkoopproces. Hij weet precies hoe de woningmarkt momenteel in elkaar zit, wat een reële vraagprijs is en bij welke doelgroep de woning het meest in de smaak valt. Zo is de kans groter dat je woning snel wordt verkocht en tegen de hoogst mogelijke prijs.

Kennis van de lokale markt

Een goede makelaar wordt gekenmerkt door zijn diepgaande kennis van de lokale woningmarkt in Geldermalsen. Hij weet als geen ander wat er speelt in de regio, zoals de huidige vraag en aanbod en de ontwikkeling van huizenprijzen. Deze waardevolle informatie bepaalt mede de vraagprijs en promotiestrategie van jouw woning.

Inschatten vraagprijs

Daarnaast weet een makelaar vanwege zijn kennis en ervaring hoe de vraagprijs van jouw woning het beste kan worden ingeschat. Een te lage prijs kan je geld kosten, terwijl een te hoge prijs potentiële kopers kan afschrikken. Een goede inschatting kan dus bijdragen aan een snelle verkoop tegen de maximale verkoopprijs.

Promotiestrategie

De juiste promotiestrategie is van groot belang bij de verkoop van je woning. De makelaar weet hoe hij jouw huis op de beste manier onder de aandacht kan brengen bij de juiste doelgroep. Hij heeft de beschikking over verscheidene marketingkanalen, waardoor je woning onder veel geïnteresseerde kopers terecht zal komen.

Onderhandelingen

Als laatste neemt de makelaar de meestal lastige en tijdrovende onderhandelingen voor je uit handen. Hij weet precies wanneer hij moet toeslaan of juist even een moment moet afwachten. Zo weet je dat je altijd de beste deal krijgt, zonder dat je jezelf daarin hoeft te verslikken.

Makelaars in Geldermalsen vergelijken

Het vergelijken van makelaars is een belangrijke eerste stap in de verkoop van een woning. Het geeft je inzicht in de prestaties van de verschillende makelaars in Geldermalsen. Dit stelt je in staat om een keuze te maken die is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen.

 • Verkoopopbrengst en snelheid
 • Prijzen van dienstverlening
 • Ervaring en deskundigheid

Bij Huis Verkopen helpen we je bij het maken van deze vergelijking. Door onze uitgebreide database en onafhankelijke statistieken, krijg je een realistisch beeld van wat de makelaars in Geldermalsen voor jou kunnen betekenen. Zo kun je uiteindelijk kiezen voor de makelaar die het beste bij jouw situatie en voorkeuren past.

Vergelijk makelaars in Geldermalsen Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Geldermalsen

De gemiddelde opstartkosten van een makelaar in Geldermalsen zijn ongeveer € 515. Het is handig om dit mee te nemen in je overwegingen bij het kiezen van een makelaar.

Je dient meerdere factoren in overweging te nemen. Denk aan de gemiddelde makelaarscourtage in Geldermalsen, de standaard diensten die worden aangeboden en ook beoordelingen van andere klanten. Het vergelijken van makelaars kan hierbij helpen.

Je kunt makelaars in Geldermalsen vergelijken op onze website. Het vergelijken van makelaars kan je een besparing opleveren van gemiddeld € 1.493. Bezoek onze pagina over 'het vinden van een goede makelaar' hier.

De gemiddelde makelaarskosten in Geldermalsen bedragen ongeveer € 5.458. Dit bedrag is inclusief opstartkosten en courtage. Kosten kunnen echter variëren tussen makelaars.

De gemiddelde verkoopsnelheid van een huis in Geldermalsen is 63 dagen. Het kiezen van de juiste makelaar kan bijdragen aan een snelle verkoop zonder dat je inlevert op de verkoopprijs.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen