Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Tricht

De huizenmarkt in Tricht is continu in beweging. Bij het verkopen van je huis is het belangrijk om goed naar de lokale vastgoedcijfers te kijken, om zo een realistische vraagprijs te kunnen bepalen. Met de gegevens van april 2024 helpen we je om een goed overzicht te krijgen van de actuele situatie.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Tricht

De gemiddelde verkoopprijs in Tricht is in de laatste 3 maanden € 496.844 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 374.500 euro. Deze getallen reflecteren de huidige stand van het lokale vastgoedlandschap en werken als een nuttige indicatie voor hen die een huis in Tricht willen kopen of verkopen. De afstand tussen de verkoop- en vraagprijs belicht de onderhandelingsruimte en kan impliceren hoe concurrentieel de markt is:

Huizenprijzen in Tricht

Afgelopen 3 maanden

€ -28.000
€ 260.000
€ 547.000

Inzicht in de waarde per vierkante meter van een woning kan verrijkend zijn, zeker in een plaats als Tricht. Het werpt een uniek licht op de lokale woningmarkt en de potentie hiervan. De huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter, bijvoorbeeld, staat op € 4.067. Dit cijfer, en de fluctuaties hiervan, geven waardevolle informatie over de gemoedstoestand van de markt. Neem een kijkje naar de onderstaande grafiek voor een meer gedetailleerde analyses:

Huizenprijzen in Tricht per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.500
€ 3.900
€ 4.200

Prijsontwikkeling Tricht laatste 12 maanden

De prijsbeweging van huizen in Tricht kan een indicatie geven van veranderingen binnen de huizenmarkt. Deze wijzigingen hoeven niet per se een stijging of daling te betekenen, maar kunnen eenvoudigweg veranderingen in het tijdsverloop weerspiegelen.

Als je naar de gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand kijkt, kan je een idee krijgen van de recente activiteiten op de huizenmarkt van Tricht. Met een gemiddelde verkoopprijs van € 496.844 afgelopen maand, zullen de volgende gegevens meer inzicht geven:

Wat is mijn woning in Tricht waard?

Wanneer je overweegt om jouw huis in Tricht te verkopen, is het interessant om een inschatting te hebben van de mogelijke verkoopwaarde. Kennis van de gemiddelde verkoopprijs in Tricht is nuttig, maar om de specifieke waarde van jouw huis te weten, is ingaan op de details van jouw woning vereist.

Denk je erover om jouw huis in de verkoop te zetten en wil je weten wat het waard is? Dan is een gratis waardebepaling door een makelaar een verstandige keuze. Dit geeft je een duidelijk beeld van de huidige waarde van je huis op basis van objectieve factoren en recente verkoopprijzen in de omgeving.

Een gratis waardebepaling door een makelaar houdt in dat een professional je huis bezoekt en de waarde inschat op basis van verschillende criteria, zoals de locatie, staat van onderhoud en het lokaal woningaanbod. Omdat iedere makelaar dit anders kan beoordelen, kan het raadzaam zijn om meerdere makelaars om een waardebepaling te vragen wanneer je meerdere inschattingen wilt hebben.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het verschilt enorm per plaats wat de woningmarktcijfers aantonen. Zo kan het voorkomen dat de huizenprijzen in steden en dorpen als Tricht sterk uiteenlopen. Ook de omliggende gemeenten geven een ander beeld over de huidige marktsituatie.

Tevens draagt de vergelijking met dergelijke gemeenten bij aan het beter begrijpen en inschatten van de marktwisselingen. Het ligt bijzonder complex en geeft aan hoe belangrijk locatie is als factor in de huizenprijzen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Tricht

In Tricht hebben makelaars variërende statistieken die alle unieke kwaliteiten en voordelen laten zien. De verschillen liggen vaak in verkoopsnelheid, gemiddelde verkoopprijs en klanttevredenheid. Het is belangrijk om deze factoren in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste makelaar voor je.

Zelfs met al deze informatie kan het nog steeds moeilijk zijn om de juiste beslissing te maken. Gelukkig kan het vergelijken van deze makelaars je helpen om gemakkelijker de juiste keuze te maken. Het kan een groot verschil maken in je verkoopervaring en de prijs die je uiteindelijk voor je huis krijgt.

Vergelijk makelaars in Tricht Of lees meer over makelaars in Tricht

Gemiddelde tarieven van makelaars in Tricht

Wanneer het courtagepercentage in het vizier komt bij de verkoop van je huis in Tricht, kan dat oplopen tot 1,12% van de verkoopprijs. Dat betekent dat je bij een gemiddelde prijs van € 496.844 dus € 5.565 kwijt bent aan makelaarskosten. Echter, ga niet direct voor de goedkoopste makelaar: een lager tarief kan wijzen op een minder uitgebreide dienstverlening.

Wil je meer inzicht in de tarieven van makelaars in Tricht? Maak dan gebruik van deze tool waar je tarieven kan opvragen bij variërende makelaars. Zo kun je verschillende tarieven vergelijken en krijg je een goed gevoel van wat normaal is. Kijk naast de prijs ook naar de kwaliteit van de dienstverlening, juist omdat de goedkoopste makelaar niet altijd de beste optie is voor de verkoop van je huis.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Tricht

In Tricht is het aantal koopwoningen aangegeven met 648. Het is een feit dat momenteel slechts een fractie van deze woningen daadwerkelijk in de verkoop staat. Dit betekent dat jouw woning in deze markt ongetwijfeld de aandacht zou trekken van geïnteresseerden.

Aantal verkochte woningen in Tricht

In de afgelopen 12 maanden is er in Tricht een deugdelijk aantal woningen aangemeld en verkocht. Uit de aanmeldingen blijkt dat Tricht een gewild woongebied is. De getallen van zowel de aanmeldingen als de transacties worden nauwkeurig bijgehouden en onderaan vind je de op de voet gevolgde verkoopcijfers van de woningen in onze 16:

Ben je van plan jouw huis in Tricht te verkopen?

Heb je plannen om je sfeervolle woning in het pittoreske Tricht op de woningmarkt te brengen? Dan bevind je je op Huis Verkopen, de juiste plek om je begeleiden tijdens dit toch complexe proces. Met een breed scala aan services bieden we je alle leidraden om elk aspect van het verkoopproces zorgvuldig te regelen.

Een belangrijke stap in het verkoopproces van je woning is het selecteren van een bekwame makelaar. Een goede makelaar kan een wereld van verschil maken en het verschil betekenen tussen een succesvolle verkoop of een moeizaam traject. Op Huis Verkopen, hebben we een speciaal stappenplan ontworpen dat je kan begeleiden bij het selecteren van de juiste makelaar voor jouw unieke situatie, en veel meer. Pak de verkoop van je woning in Tricht grondig en zorgvuldig aan voor het beste resultaat.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Je bevindt je momenteel op een uiterst informatieve pagina die continu de meest recente woningmarktcijfers in Tricht bijhoudt. Gezien de fluctuerende aard van de woningmarkt, zijn deze cijfers constant in verandering. Door je op de hoogte te houden van deze actuele data, kan je weloverwogen beslissingen nemen. En laat ons eerlijk zijn, dat is precies wat je nodig hebt bij het navigeren van de woningmarkt.

Handige tools voor het regelen van je woningverkoop

HuisVerkopen.nl speelt een cruciale rol bij het regelen van de verkoop van je woning. Met zijn veelvoudige functies zoals een gratis waardebepaling en een handige tool om makelaars te vergelijken, is het vinden van de geschikte makelaar in Tricht zo gebeurd. Naast het opvragen van makelaarstarieven kun je ook een gedetailleerd stappenplan volgen dat je wegwijs maakt in wat er allemaal geregeld dient te worden voor de verkoop van je woning. Al deze informatie is altijd up-to-date, onafhankelijk en volledig gratis te gebruiken. Zo haal je de beste deal in huis bij het regelen van de verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen