Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Beesd

Tijd om je huis in Beesd te verkopen? Verkoopprijzen, het aantal woningverkopen en de vraagprijs per m2 veranderen voortdurend. Het is daarom van belang om op de hoogte te zijn van de huidige m2-prijs in Beesd voordat je definitieve verkoopbeslissingen neemt.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Beesd

De gemiddelde verkoopprijs in Beesd is in de laatste 3 maanden € 517.556 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 472.800 euro. Deze cijfers geven een duidelijk beeld van de recente activiteiten op de huizenmarkt in Beesd. Elke verandering in prijs kan de kans op een succesvolle huisverkoop beïnvloeden. Zie hieronder de actuele vastgoedcijfers voor Beesd:

Huizenprijzen in Beesd

Afgelopen 3 maanden

€ 252.000
€ 410.000
€ 568.000

Heb je er ooit bij stilgestaan dat de waarde per vierkante meter een belangrijke indicator kan zijn bij de verkoop van je huis? Vooral in een aantrekkelijke plaats als Beesd is dit het overwegen waard. De gemiddelde verkoopprijs per m² bedraagt hier momenteel € 3.334. In de onderstaande grafiek zie je de ontwikkeling van deze waarde in de afgelopen 3 maanden. De actuele huizenprijzen per m² geven je een goede indicatie van hoe je verkoopproces eruit kan zien:

Huizenprijzen in Beesd per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.400
€ 3.100
€ 3.700

Prijsontwikkeling Beesd laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden zijn de woningprijzen in Beesd continu in beweging geweest. Deze trend zien we terug in de gemiddelde verkoopprijs van de vorige maand die gelijk was aan € 517.556.

Het gedetailleerde overzicht hiervan geeft wederom de constante beweging op de woningmarkt aan. Een grafische weergave van deze data vind je terug in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Beesd waard?

De woningwaarde van jouw huis in Beesd is afhankelijk van diverse factoren. Denk daarbij aan de locatie, het bouwjaar van het huis, de staat waarin het verkeert en de grootte van de woning en het bijbehorende perceel. Bovendien spelen markttrends en lokale ontwikkelingen een significante rol, aangezien de woningmarkt doorlopend verandert.

Als het exacte cijfer achter de waarde van jouw huis je interesseert, is het zeker aan te bevelen om een gratis waardebepaling door een makelaar te laten doen. Of je nou de intentie hebt om je woning te verkopen, of simpelweg graag wilt weten wat je bezit precies waard is, een waardebepaling biedt dan een ideaal startpunt.

Wanneer een makelaar een gratis waardebepaling bij je thuis komt uitvoeren, krijg je een nauwkeurig inzicht in de huidige marktwaarde van je woning. Zo’n assessment is niet alleen uiterst informatief, maar volledig kosteloos. Hierdoor krijg je een weloverwogen basis, waarop je eventuele beslissingen rondom de verkoop van je woning kunt steunen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

In de woningmarkt is er een duidelijke variatie in woningmarktcijfers over verschillende plaatsen. De huizenprijzen kunnen sterk uiteenlopen, zelfs tussen plaatsen die dicht bij elkaar liggen, zoals Beesd en haar omliggende gemeenten.

Een goed beeld van de huidige markt krijg je door niet alleen naar de prijzen in Beesd te kijken, maar ook naar die in andere gemeenten. Dit geeft inzicht in hoe de prijzen in Beesd zich verhouden tot vergelijkbare locaties.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Beesd

In de wereld van makelaardij zie je een opvallende diversiteit tussen makelaars in Beesd. Elk heeft zijn eigen trackrecord, aanpak en tarieven. Afhankelijk van hun ervaring, netwerk en onderhandelingsvaardigheden kunnen de verkoopresultaten significant verschillen.

De keuze van de makelaar kan een groot verschil maken voor de uiteindelijke opbrengst van je woning. Doe je voordeel met onze kennis over lokale verkoopstatistieken en vind de juiste persoon voor jouw situatie op deze pagina. Het vinden van die ene geschikte makelaar in Beesd die weet hoe jouw huis het beste in de markt kan worden gezet, kan je veel opleveren.

Vergelijk makelaars in Beesd Of lees meer over makelaars in Beesd

Gemiddelde tarieven van makelaars in Beesd

De courtages die makelaars in Beesd hanteren, lopen uiteen. Het kan slim zijn om goed na te gaan welke makelaar het beste bij je past. Gemiddeld vragen makelaars in Beesd 1,17% van de verkoopprijs. Dit betekent dat, bij een gemiddelde verkoopprijs van € 517.556, je rekening moet houden met een bedrag van € 6.055 aan makelaarskosten. Overweeg of dit binnen je budget past.

Bij de verkoop van een woning komt veel kijken. Het is belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt voor een makelaar die bij je past en die jouw woning kan verkopen tegen een goede prijs. Ik raad je dan ook aan om gebruik te maken van de mogelijkheid om makelaarstarieven op te vragen. Met deze tool kun je jouw wensen en gegevens invoeren en vervolgens ontvang je van verschillende makelaars in Beesd hun tarieven. Hiermee kun je effectief de kosten van diverse makelaars vergelijken en de best passende keuze maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Beesd

In Beesd telt men een aanzienlijke hoeveelheid koopwoningen, namelijk 1040. Het interessante is echter dat slechts een minuscuul deel hiervan momenteel beschikbaar is voor de verkoop. Dit betekent dat als je op dit moment jouw woning in de verkoop zet, het zeker de aandacht zal trekken van potentiële kopers, gezien het beperkte aanbod.

Aantal verkochte woningen in Beesd

In Beesd is woningverkoop actief. In het laatste jaar is er een aantal woningen op de markt gekomen en verkocht. Het aantal verkochte huizen, oftewel transacties, zie je terug door naar de tag 11 te kijken. Ook de aanmeldingen, de huizen die te koop zijn gezet, zijn in deze periode bijgehouden. Hoe deze verschuivingen exact in elkaar zitten, zie je in de volgende grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Beesd te verkopen?

Er zijn heel wat aspecten waar je aan moet denken bij het verkopen van je woning in Beesd. Het begint allemaal met het vaststellen van de juiste verkoopprijs, maar ook het energetisch label, de promotie van je huis, en de keuze voor een goede makelaar spelen een belangrijke rol. Daarnaast komt er vaak ook nog de keuze voor een verhuisbedrijf bij, zeker als je veel spullen hebt of naar een locatie ver verhuist.

Het kan soms overweldigend zijn om alles zelf te regelen, daarom is een gestructureerd stappenplan onmisbaar. Dankzij een stappenplan voor de verkoop van je huis in Beesd heb je een duidelijk overzicht van alles wat je moet doen en kun je niets vergeten. Je houdt zo gemakkelijk de controle en kunt met minder stress je woning succesvol verkopen. Tevens helpt het je om alles op de juiste volgorde te doen, wat cruciaal is voor een goede verkoop.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers in Beesd zijn constant in beweging. Het is belangrijk om je hier van bewust te zijn, omdat deze cijfers een indicatie geven van de huidige stand van zaken in de lokale woningmarkt. Op deze site houden we deze cijfers nauwkeurig bij zodat wij jou hier altijd van de meest recente informatie kunnen voorzien. Deze woningmarktcijfers kunnen je een goede inzage geven in wat jouw woning op dit moment op kan brengen, of hoe de verkoopwaarde zich mogelijk in de toekomst zal ontwikkelen. Het helpt je bij het maken van geïnformeerde beslissingen rondom de verkoop van jouw woning.

Hoe HuisVerkopen.nl bijdraagt aan een soepele woningverkoop

Op HuisVerkopen.nl kun je ideaal al je zaken rondom de verkoop van je woning regelen. Met tools als bijvoorbeeld een gratis waardebepaling of een vergelijkingstool voor makelaars, staan wij klaar om je te helpen de beste verkoopdeal te krijgen. Naast het vergelijken van makelaarstarieven, bieden wij op ons platform ook een handig stappenplan aan, zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd ziet bij de verkoop van je woning. Door onze brede databasis kunnen we de beste lokale makelaars voor jou selecteren, waardoor je zeker weet dat je de beste partij kiest voor de verkoop van jouw huis in Beesd. Al deze diensten zijn geheel gratis en bieden wij aan om jou de uitstekende service te kunnen leveren die je verdient.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen