Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Deil

In februari 2024 blijkt de huizenmarkt in Deil opvallend te zijn. Een toename in vraagprijzen en een indrukwekkend aantal transacties zijn kenmerkend. Het analyseren van de relevante vastgoedcijfers is onmisbaar bij het besluit om je huis in Deil te verkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Deil

De gemiddelde verkoopprijs in Deil is in de laatste 3 maanden € 490.200 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 453.111 euro. Deze prijzen geven een overzichtelijke indicatie van de huidige marktbewegingen in Deil bij het verkopen van een huis. Bekijk de onderstaande grafiek voor een visueel overzicht:

Huizenprijzen in Deil

Afgelopen 3 maanden

€ 250.000
€ 395.000
€ 540.000

Aan de woningprijs op zich kun je niet veel aflezen als je een huis wilt kopen of verkopen. Wat je echt moet weten, is de prijs per vierkante meter, zodat je appels met appels kunt vergelijken. In Deil bijvoorbeeld, ligt de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter momenteel op € 3.907. Wil je een goed beeld krijgen van de prijsontwikkelingen in dit dorp, kijk dan vooral naar de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Deil per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.600
€ 3.800
€ 4.000

Prijsontwikkeling Deil laatste 12 maanden

Het volgen van de ontwikkeling van de huizenprijzen in Deil over de laatste 12 maanden is zeker aan te raden. Met een blik op de historische data kun je de gemiddelde verkoopprijs van vorige maand inzien: € 490.200. Houd in het achterhoofd dat de huizenmarkt in Deil geen losstaand geheel is en invloeden ondergaat van de landelijke woningmarkt:

Wat is mijn woning in Deil waard?

De waarde van jouw woning in Deil wordt beïnvloed door meerdere elementen. Denk hierbij aan de locatie van de woning, het formaat en aantal kamers, evenals de huidige staat van onderhoud. Maar ook omgevingsaspecten, zoals de nabijheid van voorzieningen en het uitzicht, spelen een rol.

Als je wilt weten wat de exacte waarde van jouw woning is, dan is het een goed idee om een gratis waardebepaling aan te vragen bij een makelaar. Dit is een uitstekend startpunt, zowel als je overweegt je woning te verkopen als wanneer je alleen een beter beeld wilt hebben van de woningwaarde. Je kunt een gratis waardebepaling aanvragen via deze link.

Een gratis waardebepaling houdt in dat een makelaar bij je thuis komt om de waarde van jouw woning te berekenen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het is een goed idee, omdat de makelaar met zijn deskundige blik en kennis van de lokale markt een nauwkeurige schatting kan maken van de waarde van jouw woning in Deil.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is van belang te weten dat de prijs van woningen niet overal hetzelfde is. Om een gedegen keuze te kunnen maken bij de aankoop van een huis, zou je je moeten verdiepen in de lokale prijsvariaties. Ook moet je je realiseren dat in een plaats als Deil de huisprijzen wat kunnen afwijken ten opzichte van omliggende gebieden. Door inzicht te krijgen in hoe de prijzen per plaats verschillen, kun je beter op je behoeften inspelen en een weloverwogen beslissing maken.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Deil

Als je van plan bent om je huis in Deil te verkopen, is de keuze voor een presterende makelaar niet altijd eenvoudig. We zien vaak dat sommige makelaars beter scoren dan anderen op verschillende gebieden, zoals snellere verkoopresultaten, hogere prijzen ten opzichte van de vraagprijs, of zelfs betere klantenservice. Het is daarom belangrijk om deze facetten in acht te nemen bij het maken van jouw keuze.

Het vinden van een goede makelaar in Deil kan een merkbaar verschil maken voor de verkoop van je woning. Een gekwalificeerde makelaar zorgt voor een vlottere aanpak, betere onderhandelingen en kan mogelijk een hoger verkoopbedrag voor je huis realiseren. Wij adviseren daarom om verschillende makelaars te bestuderen alvorens je een beslissing neemt.

Vergelijk makelaars in Deil Of lees meer over makelaars in Deil

Gemiddelde tarieven van makelaars in Deil

Als je dacht dat alle makelaarstarieven in Deil gelijk zijn, dan heb je het mis. Makelaarscourtages fluctueren en variëren in prijzen, maar gemiddeld brengt een makelaar een courtage van 1,14% in rekening. Bij de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Deil (€ 490.200) betekent dit dat je rond de € 5.588 aan makelaarskosten kunt verwachten.

Om een huis succesvol te verkopen, moet je alert zijn op enkele factoren. Zo is het raadzaam om de kosten tegen het serviceniveau en de marktkennis van de makelaar af te wegen. Een goede makelaar verdient zichzelf terug door een hogere verkoopprijs voor jouw woning te behalen. Zorg er ook voor dat je alle kosten en voorwaarden goed doorleest voordat je een overeenkomst met een makelaar aangaat, om eventuele verrassingen te vermijden.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Deil

Zoals je je wellicht kunt voorstellen, worden de dorpse straten van Deil overwegend gekenmerkt door koopwoningen, namelijk . Maar houd er rekening mee dat dit niet het volledige plaatje is. Er zijn ook andere vormen van bewoning die bijdragen aan de diversiteit van dit dorp, denk hierbij bijvoorbeeld aan (sociale) huurwoningen of panden met een andere bestemming.

Ben je van plan jouw huis in Deil te verkopen?

Het verkopen van je huis in Deil kan een hele klus zijn. Er zijn praktische zaken zoals het klaarmaken voor foto’s, bezichtigingen en onderhandelingen met potentiele kopers. Daarnaast is er een hoop paperassen, van overdrachtsakten tot energielabels. Dit kan soms even stressvol zijn, vooral als het de eerste keer is dat je je huis verkoopt.

Maak je geen zorgen, er zijn manieren om het proces te vergemakkelijken. Allereerst is het belangrijk om een goede makelaar in te schakelen die ervaring heeft met de woningmarkt in Deil. Ze kunnen je adviseren over huidige markttrends, een realistische vraagprijs opstellen en helpen met de onderhandelingen. Voor een gestroomlijnd verkoopproces hebben we bij HuisVerkopen een handig stappenplan opgesteld specifiek voor jouw woning in Deil. Je kunt het stappenplan raadplegen voor uitgebreide informatie over elk aspect van het verkoopproces, van het kiezen van een makelaar tot het regelen van een verhuisbedrijf.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je nadenkt over het verkopen van je huis in Deil, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat er speelt op de lokale woningmarkt. Bij ons op de pagina houden we alles nauwlettend in de gaten. De huizenprijzen in Deil zijn constant in verandering. Daarnaast worden vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en aanmeldingen altijd bijgewerkt zodat je altijd beschikt over actuele informatie.

Wat kan HuisVerkopen.nl voor je betekenen?

Op HuisVerkopen.nl kan je eenvoudig jouw verkoop voorbereiden en regelen. Hier vind je o.a. een gratis waardebepaling van je woning en de mogelijkheid makelaars in Deil te vergelijken. Dit helpt je bij het vinden van de beste deal bij lokale specialisten. Daarnaast is het mogelijk om bij ons makelaarstarieven op te vragen, zodat je ook op dat vlak kan besparen. Hiermee maakt HuisVerkopen.nl de stap naar de verkoop van jouw woning zo eenvoudig en voordelig mogelijk.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen