Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Beesd

Als je overweegt je huis in Beesd te verkopen, bedenk dan goed dat elke keuze die je maakt bij de voorbereiding van de verkoop, impact heeft op de uiteindelijke verkoopprijs. Het bepalen van de vraagprijs, de presentatie van de woning en de marketingstrategie zijn essentieel. Zorgvuldig manoeuvreren op deze gebieden kan de prijs ten goede komen.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Beesd

Als woningverkoper in Beesd heb je diverse doelen voor ogen bij het verkopen van je huis. De belangrijkste doelen zijn vermoedelijk het bereiken van een maximaal verkoopresultaat, binnen een zo kort mogelijke termijn. Het gaat daarbij niet alleen om de financiële opbrengst, maar ook om andere factoren. Misschien wil je snel verhuizen om dichter bij je werk te wonen, zorg je voor de verkoop van het ouderlijk huis of wil je juist investeren in een nieuw project.

Waar begin je dan? Wat zijn de huidige verkoopsnelheden in Beesd? Wat is de gemiddelde verkoopopbrengst van huizen in jouw omgeving? Hoeveel kun je besparen door makelaars te vergelijken? Een handige tool voor dit soort vragen is onze makelaarsvergelijker. Laten we verder gaan met de actuele cijfers van de woningmarkt in Beesd:

April 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
156 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 517.556
Besparing (gem.)
€ 1.501

Je huis snel verkopen in Beesd

Het is je wellicht opgevallen dat in Beesd de huizenverkoop in gemiddeld 107 dagen rond is. Ter vergelijking, dat is sneller dan het landelijk gemiddelde. Hieronder delen we drie tips om je huis nóg sneller te verkopen.

 1. Onderscheidende foto's: Zorg voor kwalitatieve, aantrekkelijke foto's van je huis. Dit helpt gegarandeerd om de aandacht te trekken van potentiële kopers. Overweeg ook een virtuele tour om kopers een uniek perspectief te bieden.
 2. Marktconforme prijs: Bepaal een realistische verkoopprijs, passend bij de markt in Beesd. Vraag advies aan een lokale makelaar en verwijs naar de waardebepaling van je woning.
 3. Promotie: Breng je woning onder de aandacht op social media en maak gebruik van je netwerk. Hoe meer mensen weten dat je huis te koop staat, hoe groter de kans op snelle verkoop. Kijk voor extra tips op de website van HuisVerkopen.nl.
Huis verkopen {locatie} tips

Tips in Beesd

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Beesd op?

Als je jouw huis in Beesd in april 2024 wilt verkopen, wil je natuurlijk weten wat de gemiddelde verkoopprijs is. Momenteel ontvang je gemiddeld € 517.556 voor een woning in Beesd. Deze verkoopsom hangt natuurlijk af van verschillende factoren, zoals de grootte en staat van het huis, de ligging van het perceel en de mate van afwerking van de woning.

Bij het verkopen van je huis in Beesd spelen de vierkante meters natuurlijk ook een rol. De gemiddelde prijs per m2 in Beesd bedraagt op dit moment € 3.334. Echter, houd in je achterhoofd dat een gemiddelde prijs per m2 niet alles zegt, omdat de grootte van het perceel hier niet in wordt meegenomen. Het is dus aan te raden om ook daarnaar te kijken bij het bepalen van je verkoopprijs.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Beesd

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.400
€ 3.100
€ 3.700

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Beesd bij (up-to-date: april 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Beesd.

Tips om je woning te verkopen in Beesd

Als je van plan bent jouw huis in Beesd te verkopen, zijn er enkele essentiële tips die kunnen helpen om de verkoop soepeler te laten verlopen en wellicht de waarde van jouw huis te verhogen. Van het kiezen van de juiste vraagprijs tot het aantrekkelijk maken van het huis voor potentiële kopers, hier zijn een aantal nuttige tips.

 • De juiste prijs: Aangezien de vastgoedmarkt voortdurend verandert, kan het lastig zijn om de juiste vraagprijs voor je huis vast te stellen. Laat je hierbij adviseren door een makelaar, zij hebben de kennis en ervaring.
 • Schoonmaak: Zorg dat je huis er van top tot teen schoon en netjes uitziet. Een rommelig of vies huis kan een potentiële koper afschrikken, een schoon huis laat daarentegen een goede indruk achter.
 • Reparaties uitvoeren: Zorg ervoor dat alle kleine reparaties uitgevoerd zijn voordat je je huis op de markt zet. Dit kan uiteenlopen van een lekkende kraan tot een klemmende deur.
 • Marketing: Goede kwaliteit foto's van jouw woning zijn essentieel. Laat deze maken door een professional, zij weten precies hoe ze jouw huis het beste in beeld kunnen brengen.
 • Juiste timing: Probeer erachter te komen wanneer het beste moment is om je huis in Beesd te verkopen. In sommige perioden kan de vraag groter zijn dan in andere.

Ontdek jouw stappenplan in Beesd:

 • Speciaal op maat gemaakt stappenplan voor jouw woning
 • Interactieve tool om verkoopproces eenvoudig bij te houden
 • Voorkomt dat je essentiële stappen in de verkoop overslaat
 • Bespaart potentieel duizenden euro's door goede vergelijking
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Beesd?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Beesd kost je als verkoper gemiddeld € 5.401. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Beesd In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 517.556) € 6.055
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 5.401

Kosten van makelaars in Beesd

Als je van plan bent om je huis in Beesd te verkopen, vraag je je ongetwijfeld af wat de gemiddelde kosten van een makelaar zijn. Dit kan aanzienlijk verschillen, aangezien makelaars uiteenlopende tarieven hanteren. Met name in Beesd zijn de tarieven over het algemeen genomen gebaseerd op een percentage, ofwel een courtage, van de verkoopprijs. Het gemiddelde courtagetarief in Beesd is momenteel 1,17%.

Concreet betekent dit dat wanneer een woning in Beesd gemiddeld € 517.556 euro kost, je rekening kunt houden met gemiddelde makelaarskosten van € 6.055 euro. Echter, aangezien makelaarstarieven enorm kunnen verschillen, is het raadzaam om verschillende makelaars te vergelijken. Hierdoor kun je mogelijk een aanzienlijk deel van de kosten besparen.

Lees meer over makelaars in Beesd.

Andere kosten bij verkoop

Energielabel aanvragen

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar bij de verkoop van je huis ben je verplicht een definitief energielabel te hebben. Dit label geeft inzicht in hoe energiezuinig je huis is en kan voor potentiële kopers een belangrijke factor zijn in hun beslissingsproces.

De kosten van het aanvragen van het energielabel hangen af van de deskundige die je inschakelt om het label vast te stellen. Maar let op: zonder een geldig energielabel riskeer je een boete. Denk dus niet lichtzinnig over deze stap in het verkoopproces.

Verkoopstyling

Het aantrekkelijk presenteren van je huis kan het verschil maken tussen snel verkopen of lang wachten. Verkoopstyling benadrukt de sterke kanten van je huis en kan helpen de verkoopprijs positief te beïnvloeden.

De kosten voor verkoopstyling variëren sterk, afhankelijk van de grootte van je huis en de mate waarin je het wilt laten stylen. Soms kan het al voldoende zijn om met een frisse blik naar je eigen inrichting te kijken en wat kleine veranderingen aan te brengen.

Diverse verkoopkosten

Bij het verkopen van je huis in Beesd loop je tegen een reeks andere kosten aan. Denk aan notariskosten voor het opstellen van de koopakte, taxatiekosten, kosten voor het plaatsen van een te-koop-bord en eventuele advertentiekosten.

Het is belangrijk al deze kosten goed in kaart te brengen, zodat je weet wat de echte nettowinst van de verkoop van je huis zal zijn. Het te vroeg uitzetten van de champagne kan zo een stuk worden vertraagd. Wees hier dus alert op.

Wanneer mijn huis verkopen in Beesd?

Overweeg je jouw huis in Beesd te verkopen? Dat kan zeker een slim idee zijn in deze tijd. De huidige woningmarkt in april 2024 is ongekend dynamisch; huizen worden snel verkocht en er is veel vraag. De kans dat je jouw huis in Beesd snel verkoopt, is dus groot.

Maar hoe kies je nu de beste makelaar voor de verkoop van je woning? Het antwoord is eenvoudig: vergelijk verschillende makelaars. Iedere makelaar werkt anders en ziet andere kansen in de huidige woningmarkt. Door te vergelijken, vind je de makelaar die het beste bij jouw situatie en wensen aansluit.

Vergelijk makelaars in Beesd Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Als je van plan bent je huis te verkopen, is het belangrijk om dit goed voor te bereiden. Gelukkig heeft Huis Verkopen een stappenplan speciaal ontworpen voor de verkoop van jouw huis. Dit stappenplan leidt je door de essentiële stappen die nodig zijn voor een succesvolle verkoop. Doordat dit stappenplan specifiek voor jouw huis is, krijg je persoonlijk en relevant advies. Het gebruiken van dit stapsgewijze plan is dus een slimme en tijdbesparende manier om jouw woningverkoop te regelen.

Gratis waardebepaling en makelaar vergelijken

Een waardebepaling en het vergelijken van makelaars zijn fundamentele stappen voordat je jouw woning te koop zet. Huis Verkopen biedt je de mogelijkheid om deze aspecten gratis en eenvoudig te regelen, waardoor je zeker weet dat je de beste makelaar in Beesd vindt.

Besparen op makelaarskosten

Middels het opvragen van makelaarstarieven kan je flink besparen op makelaarskosten. Huis Verkopen faciliteert dit op een heldere manier, zodat je erop kunt vertrouwen dat je de juiste keuze maakt zonder onnodige kosten.

Compleet aanbod aanvullende diensten

Huis Verkopen helpt je alle belangrijke aanvullende zaken rondom huisverkoop te regelen. Denk aan een energielabel, verhuizer of woningstyling. Dit maakt de voorbereiding nog makkelijker en zekerder.

Makkelijk en inzichtelijk

Als moderne woningverkoper wil je dat zaken snel en efficiënt geregeld worden. Huis Verkopen biedt onafhankelijke en inzichtelijke data over makelaarsprestaties, waardoor je altijd de beste keuze kunt maken voor jouw woning in Beesd.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Beesd

Een goede manier om de waarde van je woning te bepalen is door een gratis waardebepaling aan te vragen van een lokale makelaar. Op deze pagina van HuisVerkopen.nl kun je dat direct doen.

Een verkooptraject bestaat uit diverse stappen. Soms is het lastig om zelf te bepalen waar je begint en welke stappen nodig zijn. Daarom heeft HuisVerkopen.nl een handig stappenplan voor de verkoop van je huis opgesteld.

Het vinden van de juiste makelaar begint met het vergelijken van verschillende makelaars in jouw regio. Je kunt gebruik maken van de makelaarsvergelijker van HuisVerkopen.nl om een goede keuze te kunnen maken.

De kosten van het verkopen van een woning kunnen variëren, afhankelijk van de makelaarstarieven, eventuele verkoopklaar kosten en de notariskosten. Via de kostenpagina van HuisVerkopen.nl krijg je inzicht in de mogelijke kosten.

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig jouw huis is. Het is wettelijk verplicht om een energielabel te hebben bij de verkoop van je huis. Op HuisVerkopen.nl kun je direct een energielabel aanvragen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen