Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Buurmalsen

Wanneer je jouw woning in Buurmalsen wilt verkopen, is het essentieel dat je alles goed regelt, van de presentatie van het pand tot de juridische aspecten. Zorg voor een deskundige makelaar die je helpt bij iedere stap, om te verzekeren dat de verkoop vlot verloopt.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Buurmalsen

Als je je woning in Buurmalsen wilt verkopen, heb je wellicht diverse doelen. Natuurlijk wil je een mooi bedrag krijgen voor jouw woning. Maar je wilt ook zekerheid over de verkoopdatum, de juiste koper aantrekken, én niet te vergeten, stress vermijden tijdens het hele proces. Bovendien is de keuze voor een goede makelaar belangrijk, omdat dit veel verschil kan maken in het bereiken van jouw doelen.

Je vraagt je misschien af: hoe snel worden woningen in Buurmalsen gemiddeld verkocht? Wat is de gemiddelde verkoopopbrengst? En hoeveel kun je besparen door makelaars te vergelijken? Dit zijn terechte vragen die je waarschijnlijk bezighouden. Hieronder vind je de actuele cijfers over de woningmarkt in Buurmalsen:

April 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
72 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 522.500
Besparing (gem.)
€ 1.045

Je huis snel verkopen in Buurmalsen

Je woont in Buurmalsen en je wilt graag je huis verkopen. Het gemiddelde aantal dagen waarin woningen in Buurmalsen verkocht worden, is 90 dagen. Dat lijkt misschien lang, maar met de juiste strategie kan het sneller!

 1. Realistische vraagprijs: Een nauwkeurige waardebepaling bepaalt grotendeels de snelheid van verkoop. Een gratis waardebepaling door een makelaar geeft je een goed inzicht en helpt je met het bepalen van de juiste vraagprijs.
 2. Verkoopklaar maken: Een opgeruimde, goed onderhouden woning met neutrale kleuren en inrichting, maakt een betere eerste indruk op potentiele kopers. Overweeg kleine renovaties en repareer mankementen.
 3. Promotie: Adverteer op zoveel mogelijk plekken. Maak gebruik van sociale media, online advertenties en traditionele marketingmethodes. Een goede makelaar kan hierbij helpen.
Huis verkopen {locatie} tips

Tips in Buurmalsen

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Buurmalsen op?

De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Buurmalsen vandaag de dag is € 522.500. De precieze verkoopprijs van een woning hangt af van diverse factoren, zoals de locatie, de grootte van het perceel, de staat van onderhoud en de huidige vraag en aanbod verhouding. Zo kan de verkoopprijs van een bepaalde woning significant verschillen van het gemiddelde, zelfs in dezelfde straat of buurt.

Als je kijkt naar de gemiddelde prijs per m2 in Buurmalsen, ligt deze momenteel rond de € 4.206. Echter, een gemiddelde prijs per vierkante meter geeft niet altijd een volledig beeld. Factoren als buitenruimte zoals een tuin of dakterras worden hierbij niet meegenomen. Ook aspecten als de indeling van een huis of de aanwezigheid van een moderne keuken of bijzondere architectuur kunnen een prijs per m2 flink beïnvloeden.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Buurmalsen

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 3.500
€ 4.300

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Buurmalsen bij (up-to-date: april 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Buurmalsen.

Tips om je woning te verkopen in Buurmalsen

Wil je in Buurmalsen je huis succesvol op de markt brengen? Het ouderwetse 'te koop'-bord zal wellicht niet genoeg zijn. Een woning verkopen is een strategisch spel waar je zorgvuldig mee om moet gaan. Hier zijn enkele praktische, maar verrassende tips om je huis te verkopen.

 • Fotografie: Investeer in professionele fotografie om je huis op zijn best te laten zien. Kwalitatieve foto's kunnen de aandacht van mogelijke kopers trekken en hen eerder overhalen om een bezichtiging te plannen.
 • Natuurlijk licht: Zorg voor zoveel mogelijk natuurlijk licht in je huis tijdens bezichtigingen. Dit creëert een frisse, ruimtelijke en uitnodigende sfeer en kan helpen om kopers te overtuigen.
 • Neutraliseer: Zorg voor een neutrale inrichting en kleuren. Dit helpt potentiële kopers om zich het huis voor te stellen als hun eigen toekomstige thuis.
 • Buitenruimte: Verwaarloos de tuin niet. Een verzorgde tuin geeft een goede eerste indruk en kan de waarde van je huis zelfs verhogen. Streef naar een uitnodigende, onderhoudsvriendelijke buitenruimte.
 • Onderhoud: Voer kleine reparaties uit. Een huis zonder zichtbare gebreken komt betrouwbaarder over en draagt bij aan een positieve indruk bij potentiële kopers.

Ontdek jouw stappenplan in Buurmalsen:

 • Het persoonlijke stappenplan bespaart je tijd en moeite.
 • Het biedt je een volledig overzicht van het verkoopproces.
 • Voorkomt dat je essentiële stappen in de verkoop overslaat.
 • Potentiële besparing van duizenden euro's door goede vergelijking.
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Buurmalsen?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Buurmalsen kost je als verkoper gemiddeld € 7.164. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Buurmalsen In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 522.500) € 6.009
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 7.164

Kosten van makelaars in Buurmalsen

Als je een huis verkoopt in Buurmalsen, kun je de begeleiding van een makelaar nodig hebben. De gemiddelde kosten van een makelaar in Buurmalsen worden vaak gebaseerd op een courtage, wat neerkomt op een bepaald percentage van de verkoopprijs van je woning. Dit percentuele getal wordt uitgedrukt met de tag 1,15%.

Echter, naast het courtagepercentage variëren makelaarstarieven ook op basis van hun dienstverleningsniveau. Bij sommige makelaars ben je als verkoper meer betrokken bij het proces, terwijl anderen alles van A tot Z voor je regelen. Daarom is het verstandig om, naast tarieven, ook de mate van dienstverlening bij verkoopmakelaars in Buurmalsen te vergelijken.

Lees meer over makelaars in Buurmalsen.

Andere kosten bij verkoop

Notariskosten

Een belangrijker element dat in de kostenplaatje komt kijken zijn de notariskosten. Deze kosten zijn bedoeld voor het juridisch vastleggen van de verkoop. Denk hierbij aan het opmaken van de koopakte en het regelen van de overdracht. Het is vaak de koper die kiest voor de notaris, maar soms neem je als verkoper een deel van deze kosten op je.

Het is verstandig om goed **onderzoek** te doen naar de eventuele notariskosten die je als verkoper moet betalen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Elk detail in de verkoop van je woning kan mogelijk invloed hebben op de verkoopprijs en die wil je natuurlijk zo hoog mogelijk houden.

Onderhoudskosten

Voordat je je huis in de verkoop zet, is het verstandig om eventuele achterstallige onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Deze onderhoudskosten kunnen variëren van het schilderen van de buitenkant van je huis tot het aanpakken van lekkages. Het is belangrijk om dit te doen, omdat potentiële kopers minder bereid zijn om een bod uit te brengen op een huis dat niet goed onderhouden is.

Het uitvoeren van deze onderhoudswerkzaamheden kan een flinke investering zijn. Maar een goed onderhouden huis kan een hogere verkoopprijs opleveren. Zorg er daarom voor dat je een duidelijk overzicht hebt van de kosten voor noodzakelijk onderhoud voor je je huis te koop zet.

Advocaatkosten

Bij de verkoop van je huis kan je ervoor kiezen om een advocaat in te schakelen. Deze kan je bijstaan bij juridische vraagstukken zoals het opstellen van de koopakte. Dit brengt natuurlijk kosten met zich mee. Het inhuren van een advocaat is niet verplicht, maar kan wel handig zijn.

Om goed inzicht te krijgen in diverse kosten die de verkoop van je huis met zich meebrengt, is het verstandig om eens een kijkje te nemen op onze pagina over verkoopkosten. Door een goed overzicht te houden van alle verwachte kosten, behoud je de grip op je financiën. Hierdoor kun je met meer zekerheid de verkoop van je woning tegemoet gaan.

Wanneer mijn huis verkopen in Buurmalsen?

In april 2024 vraag je je wellicht af: "Is dit een goed moment om mijn huis in Buurmalsen te verkopen?" Vanuit de huidige situatie op de woningmarkt gezien, ja. De laatste jaren heeft de markt zeker pieken en dalen meegemaakt, dus het is verstandig om niet alleen van algemene trends uit te gaan.

Een expert kan je precies vertellen wat de beste stappen zijn specifiek voor jouw situatie. Om zeker te zijn, kun je bij ons een gratis verkoopadvies aanvragen. Deze begeleiding kan je helpen om precies op het juiste moment jouw huis in Buurmalsen op de markt te zetten.

Vergelijk makelaars in Buurmalsen Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Het verkopen van je woning is een uitdagend proces, maar het hoeft niet overweldigend te zijn. Onze website, Huis Verkopen, maakt dit proces eenvoudig en transparant met ons uitgebreide en gemakkelijk te gebruiken stappenplan. Dit zorgvuldig ontwikkelde stappenplan neemt je stap voor stap mee door elk detail dat je moet regelen voor de verkoop van je woning. Dit helpt je om alles in eigen hand te houden en vertrouwde beslissingen te nemen, waardoor het verkoopproces probleemloos verloopt.

Gemak in het vinden van specialisten

Door gebruik te maken van Huis Verkopen, bespaar je niet alleen kostbare tijd, maar ook geld. Of je nu op zoek bent naar de perfecte makelaar of iemand nodig hebt om je woning te ontruimen, wij brengen je in contact met specialisten in Buurmalsen die de beste diensten verlenen tegen de laagste kosten.

Neem Goede beslissingen

Bij Huis Verkopen krijg je alle informatie die nodig is om de juiste beslissingen te nemen. Of je nu je woning snel wilt verkopen of voor een maximale prijs, wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes op basis van inzichtelijke informatie.

Uitstekende deals

Niet alleen helpt Huis Verkopen je om specialisten te vergelijken, maar je krijgt ook toegang tot de beste deals. Alles is ontworpen om ervoor te zorgen dat je de verkoop van je woning in Buurmalsen zo voordelig en efficiënt mogelijk kunt aanpakken.

Vereenvoudigd proces

Met Huis Verkopen regel je alles gemakkelijk op één plek. Dit vereenvoudigt het proces, bespaart je kosten en zorgt voor een soepele en succesvolle woningverkoop. Geen gedoe, geen stress, enkel een gestroomlijnde verkoopervaring.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Buurmalsen

De kosten voor het verkopen van een huis in Buurmalsen kunnen variëren. Ze omvatten makelaarskosten, kosten voor de notaris en mogelijk ook kosten voor het verbeteren van je woning voor de verkoop. Voor een gedetailleerd overzicht, bezoek ons kostenoverzicht.

Je kan de waarde van je huis in Buurmalsen bepalen door een waardebepaling aan te vragen bij een makelaar. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende factoren, zoals de staat van je woning, de locatie en recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in Buurmalsen. Start hier met een waardebepaling.

Bij het kiezen van een goede makelaar in Buurmalsen is het belangrijk om te letten op ervaring, deskundigheid en de tarieven. Het kan handig zijn om verschillende makelaars te vergelijken om te kijken welke het beste bij jou past. Probeer onze vergelijkingstool.

Ja, bij de verkoop van je huis in Buurmalsen is een energielabel verplicht. Het geeft informatie over de energiezuinigheid van je huis. Dit kan weer invloed hebben op de verkoopbaarheid en prijs. Vraag jouw energielabel hier aan.

Het snel verkopen van je huis in Buurmalsen hangt af van verschillende factoren. Echter, een goede presentatie van je woning, een realistische vraagprijs en een breed en actief verkoopnetwerk kunnen bijdragen aan een vlotte verkoop. Bekijk onze tips voor een snelle verkoop.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen