Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Makelaars Boxmeer

Als je op zoek bent naar een betrouwbare verkoopmakelaar in Boxmeer, is het belangrijk om te letten op ervaring, lokale kennis en goede referenties. Kijk naar de eerder verkochte woningen en beoordelingen van klanten om een goed geïnformeerde keuze te maken.

Over makelaars in Boxmeer

In de omgeving van Boxmeer zijn tal van verkoopmakelaars die graag met je samenwerken, maar niet iedereen biedt dezelfde dienstverlening aan. Het is essentieel om de verschillen tussen deze professionals goed te begrijpen voor je een beslissing maakt. Bijvoorbeeld, sommige verkoopmakelaars hebben een sterke online aanwezigheid, terwijl anderen zich eerder richten op een persoonlijke aanpak.

We helpen je graag bij dit proces door verschillende manieren aan te bieden om verkoopmakelaars in Boxmeer te vergelijken. Of je nu kijkt naar prijs, aanpak of ervaring, we zorgen ervoor dat je alle informatie die je nodig hebt bij de hand hebt. Alle relevante data die je helpt bij het maken van een goede keuze vind je hier op deze pagina.

Juni 2024

Makelaarskosten (gem.)
€ 4.510
Onderhandelingsresultaat (gem.)
€ 12.403
Besparing (gem.)
€ 1.333

Actueel

 • Als je bedenkt om je huis te verkopen, is het goed om te weten dat de gemiddelde courtage in Boxmeer momenteel 1,10% bedraagt. Deze informatie is bijgewerkt tot juni 2024 dus blijf op de hoogte aangezien de economische omstandigheden continu veranderen.
 • Het is ook nuttig om je bewust te zijn van de huidige woningmarkt. Zo gaat een woning in Boxmeer thans gemiddeld voor € 3.337 euro per vierkante meter over de toonbank. Bekijk op de huizenmarkt pagina voor meer uitgebreide informatie omtrent de verkoopprijzen.

Uitgelichte makelaars in Boxmeer

In Boxmeer tref je een variëteit aan makelaars aan, elk met hun eigen specialisme in de verkoop van woningen. Hieronder presenteren we je een overzicht van verschillende verkoopmakelaars in deze regio. Het is verstandig om deze makelaars te vergelijken, omdat dit je een helder beeld kan geven van de uiteenlopende diensten, tarieven en werkwijzen die zij hanteren.

Logo EEF Makelaars

EEF Makelaars

EEF Makelaars is jouw partner voor het kopen, verkopen of taxeren van een woning. Met een no-nonsense aanpak, eerlijkheid en proactieve communicatie helpen ze je, met zorg, bij deze belangrijke stap. Hoog gewaardeerd door klanten, bieden ze meer dan standaard dienstverlening. Lid van de NVM, dus gekwalificeerde garantie. Naast Nederlands, ook diensten in het Engels. De drie medewerkers staan klaar om je te ondersteunen. Making moves with EEF Makelaars: een zorgeloze keuze.
Logo MVS makelaardij

MVS makelaardij

MVS makelaardij is een ervaren en hecht team dat waarde hecht aan jouw woonwensen. Met hun expertise op gebied van verkoop, aankoop, verhuur en taxaties regelen ze de financiële en administratieve zaken rond jouw huis. Ze hanteren een persoonlijke benadering en worden in de regio Land van Cuijk - Nijmegen gewaardeerd voor hun speciale vaardigheden in woningfotografie, woningstyling en nieuwbouw. Gevestigd aan de Steenstraat, scoren ze een gemiddelde Funda beoordeling van 9,2.
Logo Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel

Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel

Bij Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel zit je goed voor zowel je huis als hypotheek. Dit actieve kantoor met vijf medewerkers biedt diensten aan voor verkoop, aankoop, verhuur en taxaties. Met een doordachte strategie streven ze naar jouw meest optimale opbrengst. De hypotheekwinkel zorgt ervoor dat je in 99% van de gevallen de voordeligste hypotheek krijgt. Ze zijn aangesloten bij branchevereniging NVM en helpen je graag in het Nederlands en Engels.

Makelaardij Nooijen

Makelaardij Nooijen is jouw partner in de immobiliënwereld. De zes medewerkers blinken uit in diverse diensten: verkoop, verhuur, aankoop en taxaties. Met certificaten als VastgoedCert, NWWI, NRVT en SCVM bewijzen ze professionaliteit. Als lid van branchevereniging VBO praten ze mee over de industrie. Bovendien halen ze het beste uit elke woning voor met hun specialisaties in woningstyling en -fotografie. De afgelopen periode realiseerden ze 51 verkopen, 4 aankopen en 5 verhuringen.

Let op: Ondanks dat je enkele actieve makelaars in Boxmeer al hebt leren kennen, zijn er nog meer die jou van dienst kunnen zijn. Misschien staat de meest geschikte makelaar voor jouw situatie niet eens in onze eerder genoemde lijst. Het is dus verstandig om een grondige vergelijking te maken onder alle makelaars in Boxmeer die bij Huis Verkopen geïndexeerd zijn.

Vergelijk makelaars in Boxmeer Op basis van jouw voorkeuren

Wat kost een makelaar in Boxmeer?

De courtage die een makelaar rekent is vaak lager naarmate de verkoopsnelheid van woningen in Boxmeer toeneemt. Dit komt omdat een snelle verkoop voor de makelaar minder werk betekent en daardoor lagere kosten met zich meebrengt. Het is daarom aan te raden om de verkoopsnelheid in Boxmeer te monitoren.

Let op: gemiddeld kunnen de courtages van makelaars in Boxmeer 0,65% verschillen. Daardoor bespaar je tot wel € 1.333 door eerst tarieven op te vragen. Vergeet daarbij niet dat het vergelijken van tarieven van verschillende makelaars in Boxmeer je altijd zal leiden tot een besparing.

Kosten van makelaars in Boxmeer

Juni 2024 (gemiddeld)

€ 0
€ 1.900
€ 4.600
Bespaar direct Vergelijk lokale makelaars

Opstartkosten van makelaars in Boxmeer

In Boxmeer, net als de meeste plaatsen, rekenen makelaars doorgaans opstartkosten. Dit zijn kosten die je betaalt voordat ze daadwerkelijk voor je aan de slag gaan. De opstartkosten zijn bedoeld om de voorbereidende werkzaamheden van de makelaar te dekken. Hier coördineert de makelaar activiteiten als professionele fotografie van jouw woning, het opstellen van een aantrekkelijke woningomschrijving en het actief plaatsen van je woning op diverse verkoopplatforms.

Nu vraag je je misschien af wat het gemiddelde bedrag aan opstartkosten is dat je kunt verwachten. De gemiddelde opstartkosten voor makelaars in Boxmeer komen neer op € 515. Maar het is belangrijk te onthouden dat dit slechts een gemiddelde is. Sommige makelaars hebben lagere opstartkosten en een aantal kunnen hoger uitvallen, afhankelijk van de aangeboden diensten en het makelaarskantoor.

Intrekkingskosten van makelaars in Boxmeer

Wanneer je besluit om een huis in Boxmeer te verkopen via een makelaar, kan het voorkomen dat je, om welke reden dan ook, besluit de verkoop stop te zetten. In dit geval kunnen de meeste makelaars intrekkingskosten rekenen. Dit is een vergoeding voor de tijd en moeite die de makelaar al in de verkoop heeft gestoken en om de kosten te dekken die hij al gemaakt heeft voor de reclame en promotie van jouw woning.

Intrekkingskosten zijn dus extra kosten die je moet betalen als je besluit het verkoopproces vroegtijdig te beëindigen. Stel je voor dat je na enkele weken van overleg en bezichtigingen van potentiële kopers toch besluit dat je nog niet klaar bent om jouw woning te verkopen, dan kun je te maken krijgen met deze extra kosten. Hetzelfde geldt als je besluit om over te stappen naar een andere makelaar of als je, bijvoorbeeld na een erfenis, besluit de woning alsnog zelf te gaan bewonen.

Vraag tarieven van makelaars op Gratis en vrijblijvend

Makelaars in Boxmeer met een vast tarief

Het is goed om te weten dat er makelaars in Boxmeer zijn die werken met een vast tarief. Het grote voordeel hiervan is dat je op voorhand weet wat je precies betaalt aan de makelaar, ongeacht de verkoopprijs van jouw woning. Deze makelaars hebben gemiddeld een tarief van € 3.250 (update: juni 2024).

Echter, een vast tarief kan ook een nadeel zijn. Stel je eens voor: je huis wordt verkocht voor 200.000 euro en de makelaar vraagt daarvoor een vast bedrag van 3.500 euro. Vergelijk dit met een makelaar die werkt op basis van een courtage van 1,5%. In dat geval zou je slechts 3.000 euro betalen. Dat is een aanzienlijke besparing.

Tip: Ga voor jezelf na wat het waarschijnlijk verkoopbedrag van jouw woning zal zijn. Op basis van dit bedrag en de tarieven van de makelaars kun je een weloverwogen beslissing maken. Een vast tarief kan gunstiger zijn bij een hoog verkoopbedrag, terwijl een courtage voordeliger kan zijn bij een lager verkoopbedrag.

4 feitjes over makelaars in Boxmeer

 • Wist je dat huiseigenaren die hun woning in Boxmeer zelf verkopen, gemiddeld zo'n €29.000 minder ontvangen dan wanneer ze een professionele makelaar inschakelen? Het lijkt erop dat de expertise en vaardigheden van een makelaar de extra investering meer dan waard zijn.
 • De opgebouwde ervaring van makelaars in Boxmeer waarderen woningverkopers enorm. Uit een vergelijking van lokale makelaars blijkt deze specifieke lokale kennis een voorkeur bij de keuze van een makelaar.
 • Er is geen uniforme standaard voor de opstartkosten en annuleringsvoorwaarden onder makelaars in Boxmeer. Dit pleit voor het vergelijken van tarieven alvorens een definitieve keuze te maken.
 • De tijd die het kost om een woning in Boxmeer te verkopen kan sterk variëren, afhankelijk van de makelaar. Het gemiddelde aantal dagen dat een huis te koop staat is namelijk 64 dagen.

Wat levert de beste makelaar in Boxmeer op?

Als woningeigenaar in Boxmeer die zijn huis wil verkopen, zul je snel merken dat makelaars behoorlijk kunnen verschillen op het gebied van prestaties. Het is daarom raadzaam om verschillende makelaars naast elkaar te leggen en nauwkeurig te bekijken welke je het meeste oplevert.

Dit is hoe je de beste makelaars in Boxmeer herkent:

 • Uit onze objectieve analyse blijkt dat de voortreffelijke makelaars in Boxmeer in staat zijn om woningen doorgaans voor een bedrag te verkopen dat vlot boven de anticipatie ligt. Dit bedrag bedraagt gemiddeld € 11.814 bovenop de verwachte verkoopprijs.
 • Daarnaast is uit onze gegevensbank naar voren gekomen dat de meest effectieve makelaars in Boxmeer een flink stuk vaardiger zijn in het rap verkopen van huizen. Gemiddeld nemen zij namelijk slechts 16 dagen minder tijd in beslag dan hun collega's.

De beste makelaar in Boxmeer vinden

Op zoek naar de beste makelaar in Boxmeer? De beste makelaar is degene die je woning voor de allerhoogste prijs kan verkopen. Maar hoe vind je die? Dat is via ons handige vergelijkingsformulier, waarmee je een duidelijk beeld krijgt van jouw verkoopkansen.

Een gedegen vergelijking van makelaars is de meest effectieve manier om te ontdekken welke makelaar perfect bij je past. Door je adres, situatie en voorkeuren in te vullen krijg je een gedetailleerd overzicht van de meest geschikte makelaars.

Waar moet je op letten bij makelaars in Boxmeer?

Bij het verkopen van je huis in Boxmeer komt er veel kijken, onder andere het selecteren van de juiste makelaar. Hiervoor zijn vijf belangrijke aandachtspunten die je keuze kunnen ondersteunen:

Ervaring met jouw type woning

Kies een makelaar die ervaring heeft met het verkopen van woningen zoals die van jou. Deze ervaring kan bijdragen aan een soepeler verkoopproces en een beter eindresultaat.

Communicatie en bereikbaarheid

De makelaar zal een belangrijke schakel zijn in het verkoopproces. Het is daarom belangrijk dat de communicatie soepel verloopt en dat de makelaar goed bereikbaar is.

Heldere tariefstructuur

Kijk goed naar de tarieven die de makelaar rekent. Een duidelijke en transparante tariefstructuur voorkomt vervelende verrassingen achteraf. Vergelijk de tarieven van verschillende makelaars via deze link.

Reputatie en beoordelingen

Het is belangrijk om te weten wat anderen van de makelaar vinden. Kijk daarom naar beoordelingen van eerdere klanten om een completer beeld van de makelaar te krijgen.

Netwerk en kennis van de lokale markt

Een makelaar met een uitgebreid netwerk en kennis van de lokale markt in Boxmeer kan waardevol zijn. Zij kunnen potentiële kopers vaak sneller en beter bereiken.

Moet ik kiezen voor een NVM-makelaar?

In Boxmeer zijn diverse soorten makelaars te vinden, waaronder NVM-makelaars. Deze hebben een duidelijk en erkend keurmerk, wat aantoont dat ze deskundig en betrouwbaar zijn. NVM-makelaars bieden de juiste begeleiding bij de verkoop van je woning.

Naast NVM-makelaars, heb je ook de keuze voor VBO- en VastgoedPRO-makelaars. Ook deze makelaars zijn gecertificeerd en hebben dezelfde expertise als NVM-makelaars. Het voordeel van werken met een NVM-makelaar is echter dat ze je toegang geven tot het grootste woningaanbod van Nederland.

Wat doet een makelaar in Boxmeer?

Een goede makelaar kan bij de verkoop van jouw woning in Boxmeer een wereld van verschil maken. Een makelaar heeft namelijk de gewenste kennis en ervaring om je te helpen met dit vaak ingewikkeld proces.

Bijvoorbeeld, jouw makelaar kent de plaatselijke markt door en door, kan een realistische vraagprijs voor jouw huis bepalen, en zorgt ervoor dat jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd aan potentiële kopers.

 • Marktanalyse: De makelaar voert een grondige marktanalyse uit.
 • Prijsbepaling: De makelaar stelt een realistische verkoopprijs voor.
 • Presentatie: De makelaar verzorgt een aantrekkelijke presentatie van jouw huis.
 • Bezichtigingen: De makelaar begeleidt en coördineert de bezichtigingen.
 • Onderhandelingen: De makelaar voert de onderhandelingen met potentiële kopers.

Waarom een makelaar in Boxmeer inschakelen?

De verkoop van je huis is een grote beslissing en kan een stressvol proces zijn. Het inhuren van een ervaren en betrouwbare makelaar in Boxmeer kan echter het verschil maken. Een goede makelaar kent de lokale huizenmarkt goed en is in staat de beste prijs te bedingen. Dankzij zijn expertise en netwerk kan de verkoop vlotter verlopen en kan je potentiële kopers sneller bereiken.

Makelaars en de lokale huizenmarkt

Door kennis van de lokale huizenmarkt heeft een goede makelaar noodzakelijke inzichten in de vastgoedsector. Hij is op de hoogte van de huidige vraag en de laatste prijsschommelingen in Boxmeer. Met deze kennis kan hij inspelen op de specifieke behoeften van kopers en de juiste verkoopstrategieën bepalen.

Experties van een makelaar

Een ervaren makelaar heeft de nodige expertise om je te adviseren over de beste verkoopprijs en hoe je huis aantrekkelijker kan maken voor kopers. Ze kunnen wijzen op details die je misschien over het hoofd ziet, maar die de verkoop kunnen vertragen of de potentiële koper kunnen afschrikken.

Netwerk van een makelaar

Een goede makelaar heeft een uitgebreid netwerk van makelaars en potentiële kopers. Dit geeft je huis extra zichtbaarheid en verhoogt de kans op een snelle verkoop. Daarnaast kunnen ze je ook helpen met het papierwerk, wat het verkoopproces eenvoudiger maakt.

Kansen op een succesvolle verkoop

Met een kundige makelaar aan je zijde vergroot je dus de kansen op een succesvolle verkoop. Niet alleen zal het proces vlotter verlopen, het verhoogt ook je kansen op het behalen van de maximale verkoopprijs. Het inschakelen van een makelaar in Boxmeer kan daarom een verstandige investering zijn.

Makelaars in Boxmeer vergelijken

Op het platform van Huis Verkopen vergelijk je moeiteloos de beste verkoopmakelaars in Boxmeer. Dit proces is eenvoudig, kosteloos en helpt je om de makelaar te vinden met de beste prijs/kwaliteit-verhouding.

 • Omfattende makelaarsstatistieken
 • Besparen op makelaarskosten
 • Gratis en vrijblijvend onderzoek
 • Snelle koppeling aan de beste makelaars

Bij Huis Verkopen vul je jouw adres, voorkeuren en wensen in en word je gekoppeld aan de verkoopmakelaars die het beste bij jouw situatie passen. Zo kom je eenvoudig en snel tot de beste keuze voor het verkopen van je huis in Boxmeer.

Vergelijk makelaars in Boxmeer Bespaar direct, je zit nergens aan vast

Veelgestelde vragen over makelaars in Boxmeer

Belangrijke factoren in de keuze van een makelaar in Boxmeer zijn: kennis van de lokale markt, betrouwbare beoordelingen en een transparante kostenstructuur. Door makelaars te vergelijken kun je de beste match vinden.

De kosten kunnen variëren per makelaar, maar de gemiddelde makelaarskosten in Boxmeer zijn € 4.510. Het is nuttig om verschillende tarieven op te vragen bij verschillende makelaars.

Je kunt online verschillende makelaars vergelijken op basis van hun tarieven, diensten en beoordelingen van eerdere klanten. Een goede start is het aanvragen van offertes bij verscheidene makelaars in Boxmeer via ons platform.

Het vergelijken van tarieven kan je helpen om een betere deal te vinden en zo te besparen. De gemiddelde besparing op makelaarskosten door te vergelijken in Boxmeer is € 1.333.

Online kun je betrouwbare beoordelingen van makelaars vinden. Zorg ervoor dat je reviews leest op betrouwbare platformen. Om te starten kun je de beoordelingen van makelaars in Boxmeer bekijken op onze website.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen